#2068863 - 17/02/2008 02:44
Re: Co mnie do jasnej anielki denerwuje [20]
[Re: odgdog]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
Marcin a mi koleżanka napisała tak w mojej sprawie, a mamy podobnie  "Pamiętam momenty jak ze snu chwile, jest ich tyle Nawet jeśli często sens ich mylę Wspomnienia bolą, ale chyba nic poza tym Może te ślady jeszcze kiedyś zaprowadzą mnie tam." i... pomaga mi. Grammatik - Pamiętam. Zwrotka Asha z Konina  Dobry utwór, ale dołujący. Za to zaraz następny utwór "Nie ma skróconych dróg" jest z kolei budujący. "Warto czasem złapać bliznę, od życia By unieść ręce wraz z ostatnim gwizdkiem " ktoś mnie wołał  ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2068871 - 17/02/2008 02:51
[Re: Cholo]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2007
|
To InFo
,,Na oficjalnej stronie legendarnego warszawskiego zespołu Molesta pojawiła się reklama zwiastująca nadchodzącą płytę.
Płyta ukaże się w 2008 roku w Respeckt Records. Niestety na płycie zabraknie rapera Wilka z Hemp Gru który jest w konflikcie z pozostałymi członkami grupy."
|
Do góry
|
|
|
|
#2068935 - 17/02/2008 03:15
[Re: odgdog]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/04/2005
|
Marcin a mi koleżanka napisała tak w mojej sprawie, a mamy podobnie  "Pamiętam momenty jak ze snu chwile, jest ich tyle Nawet jeśli często sens ich mylę Wspomnienia bolą, ale chyba nic poza tym Może te ślady jeszcze kiedyś zaprowadzą mnie tam." i... pomaga mi. Grammatik - Pamiętam. Zwrotka Asha z Konina  Dobry utwór, ale dołujący. Za to zaraz następny utwór "Nie ma skróconych dróg" jest z kolei budujący. "Warto czasem złapać bliznę, od życia By unieść ręce wraz z ostatnim gwizdkiem " Dzięki  Za ten drugi utwór, buduje rzeczywiście 
|
Do góry
|
|
|
|
#2069890 - 17/02/2008 06:45
[Re: czubek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2070061 - 17/02/2008 07:52
[Re: Szewa]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/08/2005
|
Nie rozumiem o co Ci chodzi. Naprawdę. Jesteśmy w temacie "Co mnie denerwuje". Mam pełne prawo napisać co/kto mnie denerwuje. I to zrobiłem. L'pool pozbawił mnie paru groszy w meczu z jakimiś kelnerami. W związku z tym mam prawo wyrazić swoją opinię na temat tej żenującej postawy, nie mającej nic wspólnego z profesjonalizmem. Ty z kolei zacząłeś robić aluzje w stronę mojego nicka. Chyba nie chciałbyś żebym ja zaczął robić podobne w stronę Twojego.
Z kolei Twój ostatni post jest zupełnie bez sensu. Naucz się pisać po polsku i jasno wyrażać myśli, wtedy możemy porozmawiać. Postaram się jednak jakoś zrozumieć o co Ci chodzi i odpowiedzieć. Szewczenko był, jest i będzie moim ulubionym piłkarzem podobnie jak wielu innych, takich jak Maradona, Romario, Maldini, Kaka, van Basten i wielu innych. Tylko co to ma wspólnego z tym co napisałem? niewzane, jak mozna porownywac el diego to tych wszystkich cwokow w twoim poscie. a romario dales pewnie z grzecznosci... http://www.youtube.com/watch?v=3tCoMtPuL3Qwszycy wielcy w acm. jakby widzieli twoj post z poludnia wloch t by pomysleli ze jakis kierowiec ferarri.
|
Do góry
|
|
|
|
#2070352 - 17/02/2008 17:46
[Re: czubek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2005
|
Nie rozumiem o co Ci chodzi. Naprawdę. Jesteśmy w temacie "Co mnie denerwuje". Mam pełne prawo napisać co/kto mnie denerwuje. I to zrobiłem. L'pool pozbawił mnie paru groszy w meczu z jakimiś kelnerami. W związku z tym mam prawo wyrazić swoją opinię na temat tej żenującej postawy, nie mającej nic wspólnego z profesjonalizmem. Ty z kolei zacząłeś robić aluzje w stronę mojego nicka. Chyba nie chciałbyś żebym ja zaczął robić podobne w stronę Twojego.
Z kolei Twój ostatni post jest zupełnie bez sensu. Naucz się pisać po polsku i jasno wyrażać myśli, wtedy możemy porozmawiać. Postaram się jednak jakoś zrozumieć o co Ci chodzi i odpowiedzieć. Szewczenko był, jest i będzie moim ulubionym piłkarzem podobnie jak wielu innych, takich jak Maradona, Romario, Maldini, Kaka, van Basten i wielu innych. Tylko co to ma wspólnego z tym co napisałem? niewzane, jak mozna porownywac el diego to tych wszystkich cwokow w twoim poscie. a romario dales pewnie z grzecznosci... http://www.youtube.com/watch?v=3tCoMtPuL3Qwszycy wielcy w acm. jakby widzieli twoj post z poludnia wloch t by pomysleli ze jakis kierowiec ferarri. A kto ich porównuje? Napisał, że ULUBIONYM. To że grają słabiej w piłkę według Ciebie od Maradony to znaczy, że ma ich nie lubić? Czy kogoś się lubi nie musi mieć nic współnego z ich umiejętnościami.
|
Do góry
|
|
|
|
#2075164 - 19/02/2008 01:52
[Re: Linc]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
wlasnie zawiesili mnie w robocie ( w Anglii ), co za jelopy z tych Angoli "Nie bedzie Anglik plul nam w twarz, ni dzieci nam "anglikowal" " PS. To juz drugie moje ostrzezenie ( warning ) za co?
|
Do góry
|
|
|
|
#2075423 - 19/02/2008 03:01
[Re: gnacik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/04/2006
|
wlasnie zawiesili mnie w robocie ( w Anglii ), co za jelopy z tych Angoli "Nie bedzie Anglik plul nam w twarz, ni dzieci nam "anglikowal" " PS. To juz drugie moje ostrzezenie ( warning ) za co? za skladanie niemoralnych propozycji Angielce i za dotykanie jej ... piersi bez jej zgody  glupia zdzira 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|