Sorki chlopaki Macie jakas Ciekawa stronke live gdzie moge obserwowac wyscigi z tego spotkania: Americanese - Cashprovider L. Drammen/4 Trotting-Norwegia Dzieki, pozdrawiam.
Z pytaniami to nie do mnie - ja kompletnie sie na tym nie znam. Tu chlopaki mnie przed rokiem troche trottem zaszczepili i tak okazyjnie ( ale to naprawde rzadko) cos tam sobie pogrywam.
DD - Dagens Double (tak sie pisze jak dobrze pamietam) to zwyciezca 6 i 7 wyscigu.
Dzis w expekt wyskakuje komunikat ze nie mozna tych zdarzen laczyc razem na kuponie :rolleyes:
witam, jestem wkurzony, bo specjalnie zasiliłem konto w expekcie, aby zagrać DD, a tu nic. Z tych nerwów zagrałem 4 single: Eton Moi, Cato Schef,Henke Boy Canneloni. Jak wyjdzie z tego DD to się zdenwerwuję nieco więcej. Celowałem w emeryckie DD: 1-1;7-7. Jednak to nic pewnego, bo dobrych koni jest tu bez liku. Powodzenia
w 6 mam hennessey - twostep 1 dan h - funny flower 1 frk tamsen - black guy 2 w 7 etonne moi - fighter value 1 pauls coffee - peace of chic 2 brumal hanover - cannceloni 2
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ludzik: [qb]w 6 mam hennessey - twostep 1 dan h - funny flower 1 frk tamsen - black guy 2 w 7 etonne moi - fighter value 1 pauls coffee - peace of chic 2 brumal hanover - cannceloni 2 [/qb][/QUOTE]
Siemka.Czy zna ktos wynik tego spotkania? Americanese - Cashprovider L. Drammen/4 Trotting-Norwegia Dalem go dzis na kuponie w expekcie i nie znam wyniku,jesli ktos cos wie na ten temat bardzo prosze o odpowiedz. Dzieki,pozdrawiam.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał spider: [qb]Siemka.Czy zna ktos wynik tego spotkania? Americanese - Cashprovider L. Drammen/4 Trotting-Norwegia Dalem go dzis na kuponie w expekcie i nie znam wyniku,jesli ktos cos wie na ten temat bardzo prosze o odpowiedz. Dzieki,pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]Americanese - Cashprovider L. 2
Ciekawe to dzisiejsze trio w Bergsaker - start z volty przy w miare wyrównanym poziomie koni i kusków - mogą byc niespodzianki. Ja taką upatruję CELER FANCY Edin Stafan radzi sobie w startach z volty - koń odpoczywał prawie dwa miesiące - może być ciekawie. Oczywiście Anna Spur tez wygląda ciekawie i ten Robert Bergh, który tu dość często wygrywa. A zatem ostrożnie Panie i Panowie - spodziewam się fuksa.
Jak zwykle w v-65 obsada znakomita, zwracam uwagę na Jima Fricka - który tak ładnie zaskoczył przed tygodniem - myślę, że bardzo starannie przygotowuje konie do startu i nie nalezy zbytnio się przejmować statystykami jego koni. Poza tym pamiętajcie że Solvalla i V-65 to miejsce gdzie niemal wszystko się może zdarzyć (w granicach rozsądku)- i prawie zawsze któryś z niefaworyzowanych koni dobiega na czołowych miejscach.
3. Skal 4. Manolito As (Jim Frick) 5. Simb Igloo 6. Mandarin Marmalade ( Jim Frick) 7. Petra Girl :2gw: 8. Roger Hornline/General Aubiose (Jim Frick)
no cóż Jim Frick za dużo nie pokazał - a Petra Girl wycofana - dobrze że Roger Hornline wszedł jak należy jeszcze raz się przekonuję że w koniach trzeba być konsekwentnym i stawiać na swoje konie - na Syruisa stawiałem przecież 4 lutego