Terror mam pytanie - czy pary zwycięstców po I rundzie pucharu są już jakoś ustalone czy odbędzie się losowanie. I jak to masz zamiar rozstrzygnąc w kolejnych rundach ?
#211045 - 14/02/200319:42Re: Re: Puchar PLK - sprawy organizacyjne
[T]-error
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
Witam vodzior. A widzisz .... .... nie ma drabinki, losowanie zrobiła moja córka, w następnej fazie też to zrobi:) Nie ma tu żadnego kunktatorstwa, tylko ślepy los. Trochę to inaczej niż w Playoff`ach ... może ciekawiej, może nie?
Witam Ja mam podobne pytanie do Abohr'a. Co jeśli spotkanie miedzy druzynami pucharu UEFA czy Ligi Mistrzów zakończy się po 90 min remisem (w dwumeczu)? Rozumiem, że to co stanie się w dogrywce, z punktu widzenia Pucharu PLK nie ma znaczenia. Dobrze rozumiem?
#211051 - 24/02/200303:51Re: Re: Puchar PLK - sprawy organizacyjne
[T]-error
I see dead people
Jasne, żeby nie było nieporozumień. W meczach pucharu UEFA jak i późniejszych LM ( w dumeczu), w razie remisu obowiązujący jest wynik bez dogrywki. Pozdrawiam i dziękuję za cenne uwagi.
Sorki Terror ale nie wyrobilem sie z czasem Poki co nie bede obiecywal czy zrobie na nastepna kolejke, zeby nie bylo kolejnej wtopy. Ale postaram sie zdarzyc Pozdrawiam
#211057 - 12/10/200303:12Re: Re: Puchar PLK - sprawy organizacyjne
[T]-error
I see dead people
Tak twist rusza Jutro daje pary 1 rundy Pucharu , niestety nie mogłem się wcześniej tym zają bop cały tydzień w rozjazdach byłem. Jakby nie patrzeć dzięki za zainteresowanie iwo: