Ehhhhhh Robert ty sie martwisz ze trudny rywal a ja spojrzałem na swoje kolejne mecze i widze ze moi rywale chyba typów nie wysyłaja Mam nadzieje ze teraz zagracie bo wole przegrac po walce niz wygryac bez walki
Pozdrowionka dla wszystkich i nie stosujcie metody BIC LIDERA )))
Rosol mam pytanie co do punktacji tej kolejki. Otoz mam jeden mecz trafiony tak jak moj przeciwnik (Rengers 3:0) wiecej nie trafilem tak jak i on dlaczego wiec on ma 9 a ja 7 pkt ?? :zobacz: wyjasnij to jakbys mogl .Nie mam zamaru w nikac w to i sie klucic o wynik, ale dla jasnosci chcalbym wiedziec jak regulamin tu sie zaachowuje w takim wypadku. pozdrawiam iwo:
JAKO WSPOLORGANIZATOR KONKURSU CHCEM OGLOSIC ZE PILNIE POSZUKIWANY JEST SPONSOR.JAK WSZYSCY WIEDZA NARAZIE WALKA TOCZY SIE O NIEWIELKA STAWKE (100ZL). JAKBY ZNALAZL SIE SPONSOR NAPEWNO WALKA BY BYLA BARDZIEJ ZACIETA ORAZ BY BYLO WIECEJ CHETNYCH, W WYNIKU CZEGO LIGA BY SIE ROZWIJAŁA. CHETNYCH PROSZE O KONTAKT POD ADRESEM SHETEE15@WP.PL LUB NA FORUM. Z GÓRY DZIEKUJA ORAGANIZATORZY: SheTee Raho oraz Rosol
oto mecze na nastepna kolejke katowice-legia leverkusen-bayern m bolton-southampton charkov-lwow (to cos egzotycznego ale spróbujemy) chyba sie nie obrazicie za ten ostatni mecz
Rosól- tak na przyszlosc podawaj pełna nazwe drużyny no bo co mi da jak wiem z jakiego miasta. Np. wchodze se zeby zobaczyc tabele tej ligi i co... widze tylko nazwy zespolow. I w tej sytuacji nie wiem ktora pozycje zajumuje zespol na ktorego mam zamiar postawic (o ile przy znanych zespolach nie ma takich problemow, to jednak z tym slynnym Charkovem byl problem)
Był poniżej nowy terminarz by była gra każdy z każdym a nie jak popadnie wieć niestety nie gram yrazem jeszcze albo i stety
A swoja droga ciekawe czy organizator ma juz program na wszystkie 19 kolejeki bo nie łatwo jest potem wykombinowac kto ma z kim grać (już to wiem bo przerabiałem to z 3 PLK - naszczescie skutecznie)
NO Własnie cos mi nie pasowalo. Musze pocwiczyc spostrzegawczosc . Musze powiedzic ze mi ulzylo jak sie dowiedzialem ze nie gram z toba . P.S Badz kiedys dostpny na gg to se pogadamy