jasne nie ma sprawy jutro skontaktuje sie z toba na gg i domówimy szczegoły moze masz juz podział kolejnych rund to chetnie bym z nich pomyslał bo nie chce misie teraz układac a i jeszcze jedno Speedo99 jest w lidze 1 ale pomyłkowo do 3 sie zgłosił wiec tzreba zadecydowac co dalej z nim czy przyznawac walkowery czy co ale to jutro na gg sie dogadamy
JAKO WSPOLORGANIZATOR KONKURSU CHCEM OGLOSIC ZE PILNIE POSZUKIWANY JEST SPONSOR.JAK WSZYSCY WIEDZA NARAZIE WALKA TOCZY SIE O NIEWIELKA STAWKE (100ZL). JAKBY ZNALAZL SIE SPONSOR NAPEWNO WALKA BY BYLA BARDZIEJ ZACIETA ORAZ BY BYLO WIECEJ CHETNYCH, W WYNIKU CZEGO LIGA BY SIE ROZWIJAŁA. CHETNYCH PROSZE O KONTAKT POD ADRESEM SHETEE15@WP.PL LUB NA FORUM. Z GÓRY DZIEKUJA ORAGANIZATORZY: SheTee Raho oraz Rosol
Nie mam teraz polaczenia z internetem, prawdopodobnie do konca tygodnia, a moze i dluzej... Dlatego nie bede mogl brac udzialu w lidze. Prosze o nie skreslanie mnie z listy uczestnikow, jesli jest taka mozliwosc to prosze o przelozenie moich meczy, tak aby byla mozliwosc nadrobienia tych kolejek (oby tylko jedna) w innym terminie.
GRACZ - były zawodnik speedo99, który gra w 1 lidze a został do 3 zgłoszony pomyłkowo. W każdej kolejce ten gracz zdobywa 3 pkt , dlatego by go pokonac trzeba wysyłac swoje typy. Gracz ten nie jest uwzględniany w tabeli.
Jeżeli Gracz dragoon dalej nie będzie zamieszczał typów po 4 walkowerze zostanie usunięty z Ligi.
Wszelkie błędy nie były zaplanowane i wynikaja z przeoczenia, uwagi prosze kierowac do mnie.
oto mecze na nastepna kolejke katowice-legia leverkusen-bayern m bolton-southampton charkov-lwow (to cos egzotycznego ale spróbujemy) chyba sie nie obrazicie za ten ostatni mecz
hm te pytania to chyba żart każdy wie że Lwów lezy w Ukrainie więc już wiesz jakie państwo a jaka liga to podpowiem ze 1 liga Ukrainy. Dziwne ze ta liga cie nie interesuje ja jestem nią wprost zachwycony Wkońcu to tylko zabawa
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lino: [qb]-> charkov-lwow W ogole co to za liga? Jakiego panstwa? [/qb][/QUOTE]buahahahahahaha Niezły żart- jaka to liga hihihihi [QUOTE][qb] I ja mam wytypowac wynik meczu druzyn ktrych w ogole nie znam? Fajnie... [/qb][/QUOTE]Pewnie grałeś kiedys w totolotka. A też nie znałeś numerów... Wal na chybił trafił !!! Pozdrawiam dowcipnisiu... iwo:
Bardzo smieszne Neta mi wylanczaja, walcze z wiatrakami, "szybko" wchodze na forum, patrze a tu jakis charkov... Skudki pisania w pospiechu... Gafa, przyznaje sie - brak myslenia spowodowany uczeszczaniem do szkoly - musze napisac petycje do ministra z oskarzeniami o zahamowanie mojego rozwoju intelektualnego
O proszę!! Właśnie zauważyłem, że gram z lino !! Do dzieła: GKS Katowice- Legia Warszawa 2-3 Leverkusen- Bayern Munchen 1-3 Bolton Wanderers- Southampton 2-0 Metalist Kharkiv- Karpaty 1-1