jak ustawić zeby komp odpalał z płytki ? zawsze z płytką xp pytał sie czy uruchomic płytke przed uruchomieniem xp a teraz od razu sie wlacza xp ostatnio instalowalem znajomemu to tak samo a teraz nic, w biosie czy jak ?
jak ustawić zeby komp odpalał z płytki ? zawsze z płytką xp pytał sie czy uruchomic płytke przed uruchomieniem xp a teraz od razu sie wlacza xp ostatnio instalowalem znajomemu to tak samo a teraz nic, w biosie czy jak ?
dokladnie tak ,w biosie ustawiasz cd-rom jako pierwszy naped
szczerze to ja go nigdy nie uzywalem;/ Ani przed, ani po formacie nie chodził po prostu. Na kombinowaniu w biosie za bardzo sie nie znam;/!co konkretnie w menedzeże urządzeń polecasz zrobić?
ArtekPotito GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
jaki system operacyjny ? wydaje mi się, że trzeba wejście w połączenia sieciowe i tam szukać coś w stylu "zarządzaj połączeniami" i tam powinna być karta WLAN wyłączona, którą trzeba włączyć
ArtekPotito GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
mój komputer ---> właściwośći ---> menedżer urządzeń ---> zakładka network adapters (nie wiem jak na polski dokładnie przetłumaczyć) --> i tam sprawdź czy jest nazwa tej karty
najpierw sprawdź czy komputer wogóle czyta tą kartę
Czym się róźni Kaspersky Internet Security 7.0 od Kaspersky Anti-Virus 7.0 ? chciałem zakupić którąąs wersję, jest różnica w cenie, jednak czym to się róźni w działaniu, co jest lepsze? Sam Antivirus nie wystarczy do zapewnienia bezpieczeństwa? Czy może ten Internet Security zawiera równiez antvirusa?