Tak wyglada ze wygralismy mecz i prowadzimy 2:0 musimy wygrac do zera Panowie !!!!! do nastepnej klanówki wybrałem
Siebie Ryptola Slawka SebaS Domin
wybrałem ta 5 bo te osoby mam na GG mój numer 3103661 - osóby nie powolane prosze odezwac sie do mnie na GG bedzie szansa na powolanie w nastepnym tygodniu. - mysle ze za tydzien i tak nie bedziemy grali bo w 3 meczach przewazymy sprawe awansu
[QUOTE]ryptol jeszcze powrocisz do mzeta, raho juz nie raz rezygnowal[/QUOTE]Ale ja sebas nie rezygnije z MZta tylko z funkcji powiedzmy czasowo. Mam tyle na glowie ,ze nie chce czegos zawalic z klanami. Puki co raho daje rade. Jak mu sie spodoba czy jak ktos bardzo chce byc to niech bedzie prezesikiem Ja narazie nie moge mam nadzieje ze mi wybaczycie. A w Mzcie jestem caly czas ) Pozdrawiam Wasz zawieszony PrezeSIK
1. FC Ornecka <superwopio> - Asante Kotoko (raho) 2. S.S. Piotras <piotrek> - Kwiaty i Sweet Serce (seba_seba) 3. HSO Sandomierz <misiekmk> - FC Leopards (ryptol) 4. Odra Opole <jarek1945> - Dubnik SA (picia_ms) 5. Camel Gliwice <muminos> - Raprerzy Nowy Sacz (domin)
Musimy gładko wygrac i zapewnic sobie awans w 3 meczach narazie jest dla nas 2:0 wiec pamietajcie nie odpuszczamy !!!!!!! RANO licze na minimum 13:1 a wieczorem dobijemy ich ))))))
Tak wogole to powinnismy przed wystawianiem par podawac kto moze grac pelnym skladem, ewentualnie ilu zawodnikow nie bedzie moglo zagrac. U mnie na stan dzisiejszy nie zagralby bramkarz i dwoch najlepszych snajperow.
Chce wystawic najmocniejsza ekipe moim zdaniem mam nadzieje ,ze moga zagrac wszyscy ci ktorych zapytalem a oto te zespoły. -Raprerzy Nowy Sacz -Lech Poznan -Dubnik SA -Golden Dragons -Asante Kotoko Ja osobiscie mam aktualnie spory remont w skladzie i nie jestem pewnien czy bramkarza i glownego napadziora bede mial wiec nie wystawiam siebie (to niz znaczy ,ze mysle ,ze jestem jednym z najlepszych w naszym klanie nic bardziej mylnego siebie zawsze daje bo wiem ,ze sam sie zgodze ) Skopmy im tyłki bo to jest paranoja ,ze sie tak meczymy
domin
Pooh-Bah
Meldunek: 16/08/2002
Hehe, Prezes nam chyba jeszcze nie wytrzeżwiał po imprezie sylwestrowej. Raprerzy to na chwilę obecną nawet nie wiem czy średniaki no, ale trzeba korzystać z okazji (zanim Prezes zedytuje posta ), dlatego też Raprerzy zgłaszają pełną gotowość bojową.
no to do przodu iwo: iwo: teraz chyba bedzie przerwa bo 5te mecze beda grali zdaje sie. A potem jedziemy dalej w piatce najlepszych jestesmy. Ja nie wiem jak oni to zrobia jakas liga czy jak