kilka słów co do manzone znalazłem to w sieci, sciągnąłem i nie mogę tego otworzyć, otwierają mi się jedynie jakieś cyferki i kwadraciki w exelu co z tym zrobić
Pobierzcie sobie MZ Managerzone 2.0,ta wersja jest calkowicie zautomatyzowana,sama sie uaktualnia )) Teraz wiem ile mam punktow ,najswiezszy rank,analizy meczy,itd
Mi dziala - jak strona sie otwiera to daje download now, pozniej na nastepnej launch public download i rozpoczyna sciaganie- tydzien temu ten plik tak sciagnelem i dziala. No chyba, ze z jakis powodow pierwsza strona Ci sie nie otwiera
#229541 - 29/02/200416:39Re: Programy wspomagające grę
lejo
addict
Meldunek: 29/11/2003
Witam Panowie mam problem. Jestem nowy i nic nieczaje w tym programie. Miedzy innymi nie wiem jak ogladac mecze na zywo. Czy te programiki o ktory piszecie spowoduja ze bede mogl ogladac mecze na LIVE czy w jakis inny sposob mi pomoga??. Dzieki sedreczne. iwo:
#229542 - 02/03/200411:59Re: Programy wspomagające grę
mk89
addict
Meldunek: 02/02/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lejo: [qb]Witam Panowie mam problem. Jestem nowy i nic nieczaje w tym programie. Miedzy innymi nie wiem jak ogladac mecze na zywo. Czy te programiki o ktory piszecie spowoduja ze bede mogl ogladac mecze na LIVE czy w jakis inny sposob mi pomoga??. Dzieki sedreczne. iwo: [/qb][/QUOTE]nie, żeby oklądnac mecz LIVE musisz Euro na konto wplacic :zobacz:
#229544 - 15/03/200417:09Re: Programy wspomagające grę
domin
Pooh-Bah
Meldunek: 16/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał simka_airMen: [qb]Macie jakis opis po polsku do programu MZ Manager 2.01??[/qb][/QUOTE]Mozesz sobie zmienic jeyk na polski, pozatym opis jest raczej zbedny gdyz program sam pobiera automatycznie dane z baz danych MZ.