#2297420 - 27/04/2008 13:53
Typy WOLNEGO czlowieka - ku przestrodze!
|
enthusiast
Meldunek: 08/12/2005
|
Witam wszystkich! Postanowilem zalozyc swoj temat z dwoch powodow - po pierwsze, aby troche sie pochwalic :), ale przede wszystkim, aby moja historia dac do myslenia ludziom, ktorzy sa w podobnej sytuacji lub mysla o podobnym kroku, jaki ja popelnilem kilka lat temu... ... Otoz zaczelo sie niewinnie od pierwszego zakladu i checi zarobienia kilku zlotych... pozniej przyszly kolejne i wreszcie w pewnym momencie pojawila sie pilna potrzeba szybkiego zebrania jakiejs wiekszej kwoty - nie wiedzac dzisiaj czemu, pomyslalem ze... da mi ja bukmacher...i sie zaczelo... w miedzyczasie ozenilem sie, urodzila nam sie corka, drogie dziecko w drodze, a ja w tajemnicy przed zona (zaciagajac kolejne pozyczki), pograzalem sie w dlugach. Kuriozalnie mam bardzo dobra prace i zona zaczela poruszac temat dzialki, budowy domu - naszych wspolbych marzen. Mozecie sobie wyobrazic jak niestworzone historie wymyslalem, aby odwlec to w czasie... jednoczesnie przegrywalem kolejne kilkunasto-tysieczne pozyczki, zaciagane aby wyjsc na swoje.... Poczatkiem kwietnia stalo sie jasne - dostalem kolejna podwyzke i zona zaczela naciskac na jakies decyzje - wiedzialem, ze wkrotce moje malzenstwo moze przestac istniec, odbierajac jednoczesnie zonie nadzieje, na realizacje zyciowych marzen - byly wiec dwa wyjscia, albo wszystko (wszystkich) strace, albo zdarzy sie CUD!! Po wielu latach porazek, zalaman, przegranych przez jedna bramke, krecz, etc... zdarzyl sie CUD!!! Udalo mi sie zarobic na splate wszystkich dlugow!!!! W ciagu kilku dni moje zycie znowu stalo sie kolorowe, a ja stalem sie wolnym czlowiekiem.... Zanim jednak do tego doszlo, postawilem wszystko na jedna (i naprawde juz ostatnia karte - mialem ostatnie 20 tys. kapitalu i swoja walke o rodzine nazwalem dla siebie "6 krokow do zycia". Mniej wiecej chodzilo o to, aby w 6 zasadach zarobic na splate dlugow, zgodnie z zasada: - 1 zaklad 5 tys. * AKO 2, - 2 zaklad 5 tys. * AKO 2, - 3 zaklad 10 tys. * AKO 2, - 4 zaklad 20 tys. * AKO 2, - 5 zaklad 40 tys. * AKO 2, - 6 zaklad 80 tys. * AKO 2. Zakladalem, ze tylko w pierwszym zakladzie gram za kapital...pozniej juz tylko za to co wygralem wczesniej. Oczywiscie troche pozniej to zmodyfikowalem, tak naprawde chyba bym spanikowal przy zakladzie za 80 tys. ;)... w kilku wiecej krokach udalo mi sie zrealizowac cel!!! Nie obylo sie oczywiscie bez zalaman, gdy bedac juz przy 3-4 kroku, przegralem jednym zakladem 34 tys. ;(. Inaczej niz we wczesniejszym porazkach nie zawieralem glupich zakladow sugerujac sie kursami, na czuja, czy tez under / over (chociaz to raz mi sie zdarzylo)... pod pretekstem pracy zarwalem kilka nocy i dokladnie przeanalizowalem swoje typy. Tym razem postawilem na pilke nozna (raczej z podpurkami) i tenis - ATM Monte Carlo zapamietam na zawsze!!! ;)... W rezultacie tego wszystkiego, w piatek stalem sie wolnym czlowiekiem!!! Na dowod mojej historii zalacze kilka screenow... Zakladam ten temat, aby przede wszystkim uzmyslowic ludziom (a wiem, ze tacy sa na tym forum),ktorzy sa w podobnej co ja sytuacji i w bukmacherce widza jedynie swoje szanse, ze mozna wygrac z bukami! Z drugiej jednak strony chcalbym ostrzec tych, ktorzy mysla jak ja kilka lat temu, ze na tym sie oblowia, zeby jeszcze raz przemysleli swoj krok - czy naprawde warto... to jest cienka linia i mozna przegrac wszystko - mozecie wyobrazic sobie, co wielkrotnie czulem przytulajac swoja ukochana coreczke i wiedzac, ze wkrotce moge juz nie miec na codzien takiej mozliwosci ;( ;(.... Tak wiec zakladam swoj temat, moja historia niech bedzie raczej przestroga. Teraz jestem WOLNY i bede gral wylacznie dla przyjemnosci i nadziei, ze wreszcie bukmacherka da mi cos 'dorobic' ;). Typy beda bez analiz, bo poprostu nie mam na to czasu, no i za zdecydowanie mniejsze stawki  Pozdrawiam wszystkich forumowiczow!!!     
|
Do góry
|
|
|
|
#2299707 - 28/04/2008 15:08
Re: Typy WOLNEGO czlowieka - ku przestrodze!
[Re: Mistrzunio80]
|
enthusiast
|
W temacie nie ma wzmianki o zakazie wpisywania się zatem coś napiszę a potem moderator usunie :-).
Trochę mnie ciarki przeszły gdy przeczytałem ten temat i zobaczyłem skany kuponów. Trochę zazdroszczę ale też i współczuję :-). Ja gram obecnie za stawki 10 raz mniejsze od Twoich aktualnych typów więc praktycznie za grosze, i nie jestem zadowolony z zysków jakie osiągam (bardziej jest to dodatek do wypłaty aniżeli jakieś horendalne kwoty, za które mógłbym sobie kupić nowoczesne auto :-) - z drugiej strony bałbym się zwiększyć stawkowanie chociażby o to jedno zero na końcu ... - właśnie dlatego, że obawiałbym się uzależnienia - chęci odegrania się po ewentualnej porażce, presja na wynik byłaby dużo większa. Zawsze staram się przeznaczyć na zakłady tyle ile nie żal mi stracić i wywiązuję się z tego - najważniejsza jest moim zdaniem dyscyplina/strategia - gra zawsze za pewien mały % swojego budżetu najlepiej płaską stawką (wtedy nie ma pokusy zwiększania stawki po np. przegranym zakładzie :-).
Pozdrawiam i życzę powodzenia nie zastrzeglem sobie zakazu wpisywania, chociaz sadzac po wpisie kolegi Venona (czyzby zazdrosc, albo postawil "grubo" na Nalbandiana w meczu z Federerem) powoli zaczynam zalowac... nie musisz mi juz wspolczuc, choc jeszcze tydzien temu bylem na krawedzi... teraz nie popelnie juz tego bledu a rozsadna gra, a nie granie nie sile - mam nadzieje, ze pozwoli mi troszke ograc bukow, bo moj kilkuletni bilans mimo wszystko poki co w okolicach zera. P.S. A propos wpisow w stylu kolegi Vendona - nie mam zamiaru udawadniac, ze nie jestem wielbladem - moje kupony sa prawdziwe, a historia raczej tragiczna (choc z happy-endem). Nie zycze sobie dyskredytowania mojej osoby, posadzajac mnie o klamstwa. Nie jestem nastoletnim gowniarzem, tylko powaznym (mimo moich glupich doswiadczen) facetem i na jakies zabawy z edytowaniem kuponow po prostu nie mam czasu, ani ochoty, a to ze moja liczba postow jest taka a nie inna - nie jestem znany na forum, bo darowalem sobie wylewania  na quasi, kiedy po pierwszym brejku moj faworyt z kuponu za 10 zl przegrywal.... no comments.... pzdr, thetom
|
Do góry
|
|
|
|
#2300065 - 28/04/2008 20:15
[Re: Venon]
|
enthusiast
Meldunek: 15/03/2006
|
Witam Kolega sie pomylil i wpisal falszywe stawki o jeden pixel za wysoko, polecamy dalsze cwiczenia w obsludze PS, w koncu Practice makes Perfect Kolejna fake jakich wiele  Tylko po co ta historyjka. Aha, jeszcze jedno - myslisz ze sie teraz kontrolujesz bo ci sie udało. A co gdyby nie? Założe się ze nie minie troche czasu i znowu bedziesz miał długi
|
Do góry
|
|
|
|
#2300083 - 28/04/2008 20:25
[Re: Komentator]
|
enthusiast
|
No i ciekawe jak ty sobie te kase na konto wypłacisz bez hałasu jaka kase? przeciez to "fake" .... a jednak nie daje spokoju??? no comments...
|
Do góry
|
|
|
|
#2302491 - 29/04/2008 22:47
[Re: thetom1]
|
enthusiast
|
Kupon #4 Melzer Jurgen - Volandri Filippo 2 1,4 Gulbis Ernest - Tipsarevic Janko 2 1,42  krecz - 1000 pln
|
Do góry
|
|
|
|
#2304657 - 30/04/2008 20:33
[Re: Komentator]
|
enthusiast
|
widze ze juz zaczyna sie gra zawieksze stawki, pewnie znów popadniesz w długi naprawde nie masz sie czym martwic, przeciez to "fake" i po prostu edytuje sobie w paincie kolejne kuony... NINIEJSZYM PROSZE O NIEWPISYWANIE SIE W TEMAT, A ADMINOW O USUNIECIE WSZYSTKICH POSTOWP.S. Jakie to polskie... ;(
|
Do góry
|
|
|
|
#2314881 - 05/05/2008 03:07
|
enthusiast
|
Kupon #9 Widzew Łódź - Zaglebie Sosnowiec 1 1,50  Lech Poznań - Jagiellonia Bialystok (Hcp -1) 1 1,50  Borussia Dortmund - Nürnberg 1X 1,35 - 438,20 PLN
|
Do góry
|
|
|
|
#2314884 - 05/05/2008 03:08
|
enthusiast
|
Kupon #10 Manchester United - West Ham 1 1,18  Schalke 04 - Hannover 96 1 1,45  Podbeskidzie Bielsko - Warta 1 1,40 - 1000 PLN
|
Do góry
|
|
|
|
#2315151 - 05/05/2008 04:26
[Re: honda35]
|
enthusiast
|
mam pytanie: nie dorobiles sie jeszcze limitow?
Raz za czas mi cos odrzuca (zredukuja), ale zdecydowana wiekszosc, w tym najwieksze, po kilku minutach przechodzily.
|
Do góry
|
|
|
|
#2315884 - 05/05/2008 18:50
|
Meldunek: 17/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2318467 - 06/05/2008 17:31
[Re: mysterius man]
|
enthusiast
|
Nie baczac na moja prosbe o niewpisywanie sie w temat, goscie nabijajacy sobie liczbe postow na quasi zuzlowym i im podobni pozwalali sobie caly czas na malo wyszukane 'zaczepki'... az mi sie wulgaryzmy na jezyk a raczej pod palec cisna... Nie wiem jaki byl Wasz cel, ale osiagneliscie go - niniejszym uwazam moj temat za zakonczony i jezeli czyta to ktorys z Adminow - prosze o usuniecie go! Moze to wygladac jak kapitulacja i pewno lepiej byloby zakonczyc go z dodatnim bilansem, ale nie chce mi sie po kazdym kolejnym poscie czytac tych "zyczliwych" uwag zamieszczanych na forum i wysylanych do mnie na PM. Przepraszam tych (a wiem, ze tacy sa), ktorzy w jakis sposob liczyli na moje typy, szukajac w nich potwierdzenia swoich wlasnych... Niestety, polsko-zasciankowa mentalnosc Waszych kolegow zwyciezyla. Moga oni zatem wrocic do swoich typow za 10 pln i wylewania wymiocin na QC... Pewno nigdy nie bedzie im dane wygrac jednym zakladem 50K  Dziekuje, wiecej nie bedzie! pzdr, thetom
|
Do góry
|
|
|
|
#2318597 - 06/05/2008 18:37
|
journeyman
Meldunek: 10/02/2008
|
zawsze musza znalezc sie ludzie zazdroszczacy i zachowujacy sie jak gowniarze no cóż,typowo polskie zachowanie ami nie wygrywaja i nie stawiaja takich pieniedzy wiec -----zazdroszcza no coz tylko sie podlamac .Życze Thetom1 powodzenia i nie przejmuj sie uwagami innych poprostu zawisc i tyle przez niektorych przemawia.Pozdrawiam!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#2318689 - 06/05/2008 19:04
[Re: Moro-Typ]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 21/03/2004
|
kolejny typer odchodzi ciekawe jak dlugo pociagnie te forum szkoda ze cie tu nie bedzie thetom1 mogles nie podawac stawek za ile grasz bo tu zamiast sobie pomagac to jest pazernosc dlugo tu nie jestem ale jak sie to i owo slyszalo to bylo tu dobrych typerow ale kazdy tak samo zrobil jak ty bo innym nie podobalo sie ze graja za 50k
|
Do góry
|
|
|
|
|
|