domin
Pooh-Bah
Meldunek: 16/08/2002
Witam Poniewaz jak wiekszosci wiadomo wycofalismy nasza federacje z rozgrywek klanowych w pilce noznej, pomuslalem sobie, ze moze zglosilibysmy sie w hoku. Co prawda hokejowe klany sa dopiero w zalazku, ale mysle, ze warto by sie bylo zastanowic nad wystawieniem jakiegos skladziku. Potencjal mamy ogromny, wiec czemu go nie wykorzystac? Co o tym sadzicie?
mk89
addict
Meldunek: 02/02/2004
Jak to moge do was dolaczyc, jestem w div3 i nie chce mi sie nic z robic(forma masakryczna ) Kiedys musze sie wziasc za pozatkowanie skladu Acha jestem z div3(2 miejsce narazie) i mam rank cos kolo 1000-2500
Meldunek: 26/03/2003
Sami znajomi... to i Nemetisto Sanok proszę wpisać gram w lidze Sl@wka tylko jestem jedna pozycja wyżej Sl@wek!!! walczymy o utrzymanie albo i o mistrzostwo powodzenia
Slaaawwek
Pooh-Bah
Meldunek: 05/09/2002
freezer ano tak sie zlozylo ze nasza liga jest zacieta, ja w tym sezonie mialem szczescie ze i w piłke i w hokeja trafiłem na wyrównane ligi . Ale do hokeja przykładam mniejszą uwage , zaglądam tam od czasu do czasu ......Pozdrawiam wszystkich
domin
Pooh-Bah
Meldunek: 16/08/2002
Napisze tak: Potrzebujemy 8 team-ow. Nie bedzie zadnej rezerwy, ani podstawowego skladu. Cala osemka bedzie rownouprawniona i sklad na dana kolejke ligi klanow bedzie uzalezniony od od skladu przeciwnika jak rowniez od interesu klanowiczow.
Widze ze sie tworzy 3 formacja ... ale My jako klan NWO niedamy wam forów , 2 wygrane mecze miedzyklanowe a i 3 oczywiscie chcemy rozstrzygnac na swoja kozysc GL