no to daliście mi przecwinika BULBULATOR HOCKEY CLUBE chyba jest poza zasięgiem, ale kijów kulawe slimaki nie składają i powalczą o chociaż jedno zwycięstwo
Bulbulator to przeciwnik z mojej bylej 2 ligi- bardzo dobra druzyna- choc ostatnio cos slabiej jej idzie- no ale pozmiom nadal wysoki otrzymuja- pozatym to rowniez manager z Sanoka:)
Mam nadzieje, ze klopoty finansowe mojej sekcji hokejowej nie odbija sie niekorzystnie na postawie zawodnikow w jutrzejszym dwumeczu. W kazdym razie chlopcy obiecali, ze zagraja z pelnym zaangazowaniem i zdobeda jutro szesc punktow. Wynik jaki typuje w jutrzejszym klanowym pojedynku to 28-19 dla nas.
Blekitni Kielce - THC DZIEKANA 3-5. Moi zawodnicy zagrali po prostu tragicznie. Nieporadnosc moich zawodnikow byla rozbrajajaca. Musze przeprosic wszystkich i walczyc o 3 punkty wieczorem.
Jak narazie wiele niespodzianek. Niespodziewane porazki u siebie dwoch kieleckich druzyn z piatoligowcami, porazka Raprerow Nowy Sacz (w tych spotkaniach zakladalismy komplet punktow - byloby wtedy 22-1;) Z drugiej strony niespodzianki in plus - zwyciestwo Kulawych Slimakow z drugoliwcem oraz cenny wyjazdowy punkt Winnej Brygady w spotkaniu ze zdecydowanym liderem jednej z trzecich dywizji.