Cze
Chciałbym napisać o moich przemysleniach i testach dotyczących nowej progresji na handicapy, under-over w NBA itd gdzie noty są ok. 1,9-1,9 na dwie możliwości i gdzie stawke mnozymy razy 3.
Cały sens polega na tym że nie prowadzimy 2 progresji gdzie stawiamy na 1 i 2 i w przypadku wygranej 1 2 potrajamy tylko np.
10 osobnych progresji gdzie wszystkie dziesięć stawaiamy na jedno spotkanie ( 5 na 1 i 5 na 2)
A teraz więcej szczegółów
Wersja A Zaczynamy np. 10 progresjami:
Oznaczenia:
X - 1zł oznacza progresje nr. 1 ze stawką 1zł
Y - 3zł oznacza progresje nr. 2 ze stawką 3zł
X - 9zł oznacza progresje nr. 3 ze stawką 9zł
Y - 27zł oznacza progresje nr. 4 ze stawką 27zł
itd
Nie mozemy postawić jako X wygraną gospodarza w Handicapie a Y postawimy under. Albo stawimy na under-over albo 1-2 czyli tak że mamy przed spotkaniem zapewnione że 50% progresji wejdzie
Oczywiście można stawiać na inne spotkanie gdzie są jedynie dwie mozliwości i obie mąją powyżej noty 1,8 czyli np. Trotting, under-over, tenis, itd.
W ciągu dnia możemy zaliczyć nawet pare poziomów:
I - z samego rana na jakieś spotkanie na innym kontynencie
II - o 11 na Trotting
III - o 14 na Trotting
IV - o 18 na Trotting
V - o 21 na under-over lub handicam w piłce nożnej, ręczne itd
VI - o 23 na spotkanie w NBA
Czyli w ciągu jednej doby możemy zaliczyć 6 poziomów:
Oto przykład
I poziom na np. spotkanie tenisowe pomiędzy np. Safin - Sampras 1,85 - 1,85
X - 1zł na Safina
Y - 1zł na Safina
X - 1zł na Safina
Y - 1zł na Safina
X - 1zł na Safina
Y - 1zł na Samprasa
X - 1zł na Samprasa
Y - 1zł na Samprasa
X - 1zł na Samprasa
Y - 1zł na Samprasa
Przykładowy wynik spotkania: wygrywa Safin
Czyli w drugim poziomie stawki juz się pozmieniały, mamy 5 progresji po 1zł i 5 po 3 zł.
Stawiamy teraz na spotkanie w Trottingu w wyścigu Morseli - Timmerman 1,8-1,8
Musimu teraz dobrać tak X i Y abyśmy mieli taką samą (lub przyblizoną) stawkę na Morseli i Timmerman
czyli
II poziom
X - 1zł na Morseli
Y - 1zł na Morseli
X - 1zł na Morseli
Y - 1zł na Timmerman
X - 1zł na Timmerman
Y - 3zł na Morseli
X - 3zł na Morseli
Y - 3zł na Timmerman
X - 3zł na Timmerman
Y - 3zł na Timmerman
Czyli stawiamy na Timmerman 11zł a na Morseli 9zł
Wynik np. wygrywa Morseli
III poziom: spotkanie NBA np. LAL - Chicago Buls under - over
X - 1zł na under
Y - 1zł na over
X - 1zł na over
Y - 3zł na under
X - 3zł na under
Y - 1zł na under
X - 1zł na over
Y - 9zł na under
X - 9zł na over
Y - 9zł na over
Czyli stawiamy na under - 17zł a na over - 21zł
Wyni np. over
ITD...
Wiadomo że któraś z progresji dojdzie do 27zł. Zysków nie można podliczać na każdym poziomie tylko każdą progresje z osobna.
Procentowo szanse że któraś z progresji dojdzie do wysokiego poziomu
I - 50%
II - 25%
III - 12,5%
IV - 6,25%
V - 3,125%
VI - 1,5625%
VII - 0,78125%
VIII - 0,390625%
I - 1zł
II - 3zł
III - 9zł
IV - 27zł
V - 81
VI - 243
VII - 729
VIII - 2187
WERSJA B Tak samo jak wersja A tylko że progresje które trafiliśmy kończymy i zaczynamy je od nowa kiedy cała progresja się zakończy.
Jeżeli pozostanie nieparzysta liczba progresji to jedną "rozbijamy" na pozostałe. Jak zostanie ta ostatnia progresja to stawiamy ja jak normalny kupon czyli albo na 1 lub 2, under-over, itd. i wkońcu trafimy.
WERSJA C Tak samo jak pierwsza tylko że wszystkie progresja stawiamy na różne spotkania które między sobą nie są połączone czyli
10progresji stawiamy na 10 różnych typów w 10 spotkaniach. Tak więc może nam wejść wszystko albo nic. A progresje które trafilismy zaczynamy od nowa.
Czekam na wasze opinie, wiem że jest to wszytsko trochę niedopracowane i może trochę chaotycznie to wam wytłumaczyłem ale jak będziecie mieć jakieś pytania to walcie śmiało. Ja osobiście grałem wersją A przez 2 dni i byłem ponad 200zł na czysto, tylko że pozostała mi jedna progresja za 270zł do zrealizowania

.
Jak to się mówi "człowiek uczy się na błędach" - ale żeby tych błędów w naszym przypadku było jak najmniej
Pozdrawiam Mondex
ps. Jak narazie jedyną wadą tego systemu jest to że trzeba nim grac w necie w Profach, sts itp jest to nieopłacalne ponieważ nie ma tak takich not i jeszcze ten PODATEK.