Dnia 20. grudnia (piątek) o godzinie 20.00 odbędzie się, na łamach serwisu www.komentatorzy.prv.pl spotkanie na chacie ze znanym dziennikarzem sportowym - Pawłem Zarzecznym.Warto wziąść udział w rozmowie, bowiem zapowiada się ona niezwykle ciekawie... Będzie o czym rozmawiać, gdyż 20 grudnia jest dniem w którym poznamy nazwisko nowego selekcjonera reprezentacji Polski w piłce nożnej. Ciekawymi tematami do wspólnej konwersacji będą również sprawy dotyczące polskiej oraz europejskiej piłki ligowej, wspaniała passa Wisły czy stan polskich stadionów . Redaktor naczelny "Przeglądu Sportowego" na pewno nie omieszka powiedzieć czegoś o sobie. Oczekuje od Was pytań “szczerych i bezpośrednich”, nie będzie więc dyplomatycznych wypowiedzi i “owijania w bawełnę”. Gorąco zapraszamy kibiców wszystkich dyscyplin sportowych...
Strasznie nie lubie tego goscia. Brr. Jak ma odpowiadac na trudne pytania szczerze, to spytajcie ode mnie jaka diete stosuje. Zeruje na wszystkich to i wyglada co raz ciekawiej.
Zarzeczny był wczoraj u Borka w Piłkarskim salonie. Dosyć ciekawie mówił o wyborze nowego selekcjonera. Przy okazji pojechał tez po Strejlale (Strejlału??? ), że powinien nosić buty i kredę za Janasem. Wg Zarzecznego Janas byłby najlepszym trenerem reprezentacji i ma do tego najlepsze kwalifikacje. Pozdr.
A mnie nie będzie...bo jeszcze bym mu jakąs krzywde zrobił! Zarzeczny to gruby zadufany w sobie człowieczek który uwaza sie za BOGA. pozdrowiam wszystkich oprocz uke: zarzecznego
taki świeży cytat jeśli chodzi o niepokornego Pawełka:
"Paweł Zarzeczny co tydzień w telewizji nabija się ze wszystkich i wszystkiego, jednak trzeba wprost powiedzieć, że on nie robi nic dla dobra polskiego futbolu. Co innego można usłyszeć od niego w telewizji, a co innego można przeczytać w smsach, które od niego dostałem. Najważniejsza dla niego jest sprzedaż gazety" Zbigniew Boniek
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Armageddon: [qb]Za poltorej godziny JUZ CZAT!! WSZYSCY BADZCIE ( moze beda jakies specjalne wzgledy dla uzytkownikow tego forum)
Badzcie o 19.40 NARA![/qb][/QUOTE]co taki podniecony jestes bedziemy bedziemy