Opcje tematu
#25665 - 17/12/2002 02:35 Ronaldo zdobywcą "Złotej Piłki"
owee20 Offline
addict

Meldunek: 17/08/2002
Cześć
Niewiem czy to dobre miejsce na ten temat,ale ejstem ciekaw Waszego zdania o tym wyborze... Dla mnie jest paranoją ze zostaje wybierany na piłkarza ropku ktoś taki..czy to za to ???
a) ciągle kontuzje ( lub brak ochoty gry , sam niewiem)
b) w Realu gra beznadziejnie ( udały mu sie 2 czy 3 mecze a restza poprostu beznadzieja
c) za jeden występ na MŚ odrazu piłkarz roku.. wystarczy ze zsoatł tam doceniony , a za rok powninien być piłkarz kory wyróżniał sie cały rok a nie jeden miesciąc...
ps.
pragne aby odszedł z Realu

Do góry
Bonus: Unibet
#25666 - 17/12/2002 03:23 Re: Ronaldo zdobywcą "Złotej Piłki"
borsuk Offline
old hand

Meldunek: 17/04/2002
Ronaldo przez caly sezon zagral kilkanascie (?) meczy.
To chyba troche za malo zeby zostac pilkarzem ROKU.

Do góry
#25667 - 17/12/2002 03:28 Re: Ronaldo zdobywcą "Złotej Piłki"
Anonymous
Unregistered

Jak dla mni paranoja, Zlota Pilke dostaje czlowiek, ktory budzi sie na 6-7 meczow w roku?!?! Juz bardziej na to wyroznienie zasluguje R. Carlos, mimo iz go nie lubie to doceniam jego wklad w Brazylie i Real. Ale niestety "swistak" jest bardziej od niego medialny.

Do góry
#25668 - 17/12/2002 03:41 Re: Ronaldo zdobywcą "Złotej Piłki"
Ahonen Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/01/2001
Także pragnąłem zwycięstwa R.Carlosa tak wogóle jednego z moich ulubionych piłkarzy a wybór Ronaldo to jakiś cyrk mimo iż przed wyborami już wszyscy wiedzieli że on wygra

Do góry
#25669 - 17/12/2002 05:40 Re: Ronaldo zdobywcą "Złotej Piłki"
nathan Offline
veteran

Meldunek: 03/09/2002
A ja uważam zupełnie innaczej i dla mnie Ronaldo jak najbardziej zasłużenie dostał Złotą Piłkę. Może rzeczywiście w Realu specjalnie nie błyszczał, ale MŚ były "jego". I co z tego, że grał mało, w "najcięższych gatunkowo" meczach pokazywał klasę, a po tym właśnie poznaje się piłkarzy z najwyższej półki. Jak narazie MŚ są najważniejszą imprezą piłkarską świata i zawsze tak było, ze kto na tej imprezie był najlepszy to zazwyczaj dostawał Złotą Piłkę. Jeśli chodzi o to, że został doceniony na MŚ. Nieprawda, MVP tego turnieju został O.Kahn, a w najważniejszym meczu czterolecia właśnie Ronaldo obnażył wszystkie słabości, znakomitego skadinnąd bramkarza, poprostu go przyćmił. Nie dziwię się też, że po tak udanym turnieju balował sporo na plażach Rio i drugą połowę roku sobie odpuścił, to samo było z Romario w `94, poprostu południowa krew . Tak na marginesie to ciekaw jestem gdyby to Polacy zdobyli mistrzostwo świata?! Chyba do tej pory co po niektórzy by nie trzeźwieli

Pozdrawiam

Do góry