Witam
Widze ze ciekawa, rzeczowa ekipa od NFL na forum. Chcialbym zaczac dorzucac cegielki od siebie, moze wspolnie jakis domek zbudujemy

Na forum juz jestem od dawna, nie udzielalem sie jednak zbyt wiele, duzo czytalem, postanowilem to zmienic miedzy innymi w tym dziale. Niedawno wrocilem z USA, spedzilem tam prawie rok wiec naturalna koleja rzeczy jako maniak sportowy musialem sie zapoznac z liga NFL, W weekendy mozna obejrzec praktycznie kazdy mecz na roznych stacjach TV. Poza tym moj dobry kumpel podsyla mi typy na weekendy, to jest prawdziwy maniak futbolu amerykanskiego, byl zreszta running back'iem w znanej druzynie Michigan Spartans, niestety problemy z kolanem...
Takze mam nadzieje ze dzielac sie typami/przemysleniami pomoge komus w podjeciu decyzji.
Weekend wypadl bardzo ladnie, ale zagralem dosc spokojnie, Philadelphia+Pittsburgh+New England z handi, w czwartek nie zawiodlem sie na Indianapolis, ktorzy rozgromili Detroit, no wlasnie Detroit, rok w USA spedzilem wlasnie w Michigan dosc daleko od Detroit ale to jasne ze druzyny z tego dosc niebezpiecznego miasta

sa moimi ulubionymi, Lions zaczeli sezon wspaniale, ale teraz nastapil powrot do rzeczywistosci i play-offy niestety nie dla nich, mimo wszystko sadze ze maja bardzo perspektywiczna druzyne.
A co do dzisiaj, mamy Monday Night Footbal, zawsze w poniedzialek po pracy szlismy z kumplami do baru na mecze i zawsze byly bardzo ciekawe, zakladalismy sie midzy soba, w Stanach dla tyc c nie wiedza nie mozna legalnie zawierac zakladow bukmacherskich (heh jak tam 1 raz przyjechalem to ta wiadomosc mnie zwalila z nog

) Green Bay - St. Louis, juz postawilem Green Bay -7, dlaczego? mi wystarczy jedno slowo Favre... On i Manning to moim IMHO najlepsi QB w NFL, Ghost juz napisal Favre nie przegrywa w poniedzialki, miejmy nadzieje ze nie przegra i dzisiaj (u nas juz wtorek bedzie

))
Licze na zyczliwe przyjecie
Pozdro