Quote: Mechler to dzisiaj wygra na Setke z Mateją u siebie nie ma się nad czym zastanawiać a Mateja skacze równo ale mimo wszystko brakuje mu troche do Mechlera Przy publice własnej Maxymilian skoczy sporo
Już lepiej Na Długopolskiego postwić ze Schmitem martin lipnie skacze tyle wiem
kurna ale fart ljokoelsoey z 18 na 2 i wygral z hoelwrthem kuponik do przodu jeee powiedzcie jak mi jest w toto mixie pol godziny po zakonczeniu meczu mozna odbierac kase?
*** wiatr wszystko przez te **** wały. Powinni zmienic belke jak tak daleko skakali to jest niesprawiedliwe. **** przez tego Melzera 100 zł oczywiscie jak zawsze znakomity typ z mecz.pl ale do tego juz sie przyzwyczajiłem! Nara loser!
Quote: *** wiatr wszystko przez te **** wały. Powinni zmienic belke jak tak daleko skakali to jest niesprawiedliwe. **** przez tego Melzera 100 zł oczywiscie jak zawsze znakomity typ z mecz.pl ale do tego juz sie przyzwyczajiłem! Nara loser!
"Melzera" buahaha nawet nie wiesz na kogo stawiasz to sie pozniej nie dziw ze wtopa
Quote: *** wiatr wszystko przez te **** wały. Powinni zmienic belke jak tak daleko skakali to jest niesprawiedliwe. **** przez tego Melzera 100 zł oczywiscie jak zawsze znakomity typ z mecz.pl ale do tego juz sie przyzwyczajiłem! Nara loser!
Nie czaję tego tzn jeśli postawiłem w profie na Mechlera że wygfra w K.O z Mateją i tak rzeczywiście się stało ,to kasy nie dostane bo jednak Mateja po 2 seriach byl lepszy.Przeciez to jest popier......... tu chodziło tylko o K.O o 1 kolejkę a nie o cały konkurs.
Quote: Nie czaję tego tzn jeśli postawiłem w profie na Mechlera że wygfra w K.O z Mateją i tak rzeczywiście się stało ,to kasy nie dostane bo jednak Mateja po 2 seriach byl lepszy.Przeciez to jest popier......... tu chodziło tylko o K.O o 1 kolejkę a nie o cały konkurs.
Jak k.... można ryzykować swoje pieniądze nie wiedząc jakie reguły przy tym obowiązują?!!!
Quote: Nie czaję tego tzn jeśli postawiłem w profie na Mechlera że wygfra w K.O z Mateją i tak rzeczywiście się stało ,to kasy nie dostane bo jednak Mateja po 2 seriach byl lepszy.Przeciez to jest popier......... tu chodziło tylko o K.O o 1 kolejkę a nie o cały konkurs.
jezeli zagrales w profie po 1,7 to wygrales
ale jezeli sie polakomiles na 1,8 i pobiegles do totomixa to niestety wtopiles bo tam ten zaklad byl na caly dzisiejszy konkurs