Witam,
Dawno nie pisalem ale zachowanie Interwetten zmusza mnie do ostrzezenia innych graczy. Jakis czas temu postanowilem wycofac sie z obstawiania. Trudno mi to przyszlo i najpierw na jakis czas przestalem grac a dopiero ok. tygodnia temu zaczalem wyplacac pieniadze.
W Interwetten zostala nieduza kwota i niestety kiedy chcialem ja wyplacic okazalo sie, ze nie moge jak zwykle uzyc do tego konta Moneybookers a tylko rachunek bankowy. Ten byl nieaktualny wiec wyalalem prosbe o przywrocenie mozliwosci wyplaty na MB (bez odpowiedzi od okolo tygodnia) i potem dane do zmiany rachunku bankowego.
Rachunku nie zmieniono tylko przyslano prosbe o dokumenty potwierdzajace, ze jest to moj rachunek. Wyslalem i wtedy mozliwosc wyplaty zostala calkiem zablokowana. Wyslalm po raz kolejny dokumenty do weryfikacji i po kliku dniach odblokowali mi mozliwosc wyplaty na konto. Zlecilem wyplate i dostalem dosc szybko mail, ze za wyplate w inny sposob niz wplata chca prowizje 10% kwoty.
Napisalem, ze niech sobie biora te 10% i wyplacaja ale mam juz ich serdecznie dosc i do tego trace czesc pieniedzy.
Pozdrowienia, WojtekK