Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#269489 - 18/12/2004 11:25 NBA 18.12.2004
Lokus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/10/2002
Houston at Charlotte -/+4 176,5
Denver at Orlando - brak kursow
Portland at Detroit +/-8,5 166,5
Boston at Cleveland +/-6,5 199,5
Indiana at Chicago +/-3,5 180,5
Philadelphia at Milwaukee - brak kursow
Golden State at San Antonio +/-13,5 186,5
Atlanta at Dallas - brak kursow
Washington at Phoenix +/-10 216,5

Wszystkie kursy z centrebetu

Do góry
Bonus: Unibet
#269490 - 18/12/2004 11:30 Re: NBA 18.12.2004
Lokus Offline
Carpal Tunnel

Na 1 rzut oka Houston wyglada dobrze, ale graja day-to-day i to mnie troche martwi, jednakze wczoraj z GS zbytnio sie nie nameczyli. Wyraznie widac wzwyzkowa forme tej druzyny. Ming zbiera rzuca, T-mac zaczyna byc soba i reszta rowniez sie uklada. Co prawda Bobki sa duzym zaskoczeniem in plus ale wydaje mi sie ze jezeli Houston wygra (a IMHO wygra) to handi 4 pkt jest spokojnie do przeskoczenia, gdyz nie sadze aby losy meczu wazyly sie do ostatniej pilki, a jesli nawet to Charlotte brak doswiadczenia w takich sytuacjach.
Poza tym zwyciestwa Detroit i Phoenix wg mnie bezdyskusyjne lecz nie wiem czy zdecyduje sie na handi jak juz to w przypadku pistons

pozdro

Do góry
#269491 - 18/12/2004 12:21 Re: NBA 18.12.2004
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
dziś pewno nie bedzie tak różowo jak wczoraj(tylko łosie z LA zrobiły zonka).

Zastanawiam sie nad handi na Bobków,u siebie bilans 5-4 i każdy musiał sie tam napocić,aby wygrać-a Houston jak dla mnie jest cieniutkie,miało być mocne,ale chyba coś im nie wyszło-you dołuje,tylko T-mac robi cuda(mecz ze Spurs to normalnie magia Cooperfilda w NBA-ten mecz z pewnością przejdzie do historii ligi).Wracajac do meczu,to Rakiety u siebie graja słabo,a wyjazdy to juz w ogóle.Jezeli wygraja,to niewysoko-ja tego meczu jak wszystkich z udziałem Rakietowców nie ruszam po za underem.Houston jest niezawodne,prawie zawsze wchodzi underek,to rodzynek w lidze i trzeba go wyssać ile się da.

Jako,ze mecze dzis troche dziwne,więc drugi mój typ to under w Detroit,Tłoki strasznie w tym roku katuja defensywę,a Portland też lubi taki styl-bo ofensywa kulawa.
Z meczy jedynie Milwaukee i Indiana-myśle ,ze Bullsom już starczy wygrywania,bo jeszcze do PO wskoczą ,a po co to im,lepiej mieć dobry numerek w drafcie,moze sie im drugi MJ trafi.

aha no i Phoenix,pomści Lakersów i moje utopione sianko,ale handi wysokie a Sunsi napewno odczuja wygrana z Sonics dziś w nocy,ponadto Washyngtońska menda w tym sezonie coś za dobrze sobie poczyna,myśle,ze tutaj under 218 tez jest ciekawski,dzisw nocy zrobili Sunsi 221 ale ze Seattle-Wizzards tez lubia porzucać,ale chyba lini nie przekroczą,ile meczy Arenas będzie rzucał po 40 punktów.

Do góry
#269492 - 18/12/2004 13:08 Re: NBA 18.12.2004
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Ja sobie na razie tylko na luzie przeglądam rozklad na dziś,zresztą....czy się analizuje parę godzin czy daje na szybko(jak ja wczoraj) to i tak podobnie wychodzi:-)

Czytam Wasze wypowiedzi a propos meczu w Charlotte i skłonny byłbym zgodzić sie z Lokusem.
Primo:waznym aspektem jest to,że druzyna weszła na wyższe obroty,a w przypadku Rockets to własnie ma miejsce ;ten kosmiczny wyczyn T-Maca był chyba punktem zwrotnym,bo jakby na lige nie patrzeć,to potencjal Houston jest o wiele wyższy niz dotychczasowe osiągnięcia.
Secundo:Boca pyta"Ile moga wygrywać Byki?",no a ile moga Bobki?:-)
Poza tym(to w nawiązaniu do naszych czatowych gadek)Rockets maja za słaby bilans by "podciągać" kelneruff:P
Także ja chyba potraktuje -hc na Rockets jako jeden z głównych typów dzisiaj(jeszcze to dokładnie przemyślę),

W jednym z kombosuff zagram na bank mój stały typ na mecze Charlotte,mianowicie
over HT
Linia nie jest jeszcze podana,ale na FT jest 176,0 ,tak więc spodziewam się 86,5-87,5 na pierwsze 2 kwarty.
Praktycznie w 3/4 meczów Bobków pada over do przerwy,a dzis licze na to,że McGrady bedzie chciał podciągnąć sobie średnią,Chinol zaczyna zdobywać coraz więcej punktow,a Bobki w 1 połowach trzymaja mecze na styku(lub prowadzą),więc dłuzni nie powinni pozostać.

Po ostatnich dniach człowiek aż się boi:-),powiedziec"polecam ten typ",tak więc niech zostanie tylko to ,co juz napisane.

Pozdrawiam

amkwish

Do góry
#269493 - 18/12/2004 15:54 Re: NBA 18.12.2004
fly_mind Offline
journeyman

Meldunek: 08/01/2004
Chicago-Indiana 2/hc+4,5

Byczki calkiem nieżle sobie poczynają ostatnimi czasy w pięciu ostatnich maczach bilans 3-2. Jak dla mnie sporym zaskoczeniem była wygrana z Minesotą i walka do ostatnich sekund z Dallasami ;ale mozna to raczej zakwalifikowac jako zbyt luzne podejscie faworytów do spotkan z kopciuszkiem w którego odrodzenie nie za bardzo jestem skłonny uwierzyć.
Dzis ponadto będą występowac w roli faworyta (chyba po raz pierwszy) i to moze zgubić ten młody zespół bo pojawia sie kwestia mentalna jak sobie z tym poradzić.
Indianie natomiast po powrocie Tinsleya wygrali swoje mecze z Atlantą i Toronto czym potwierdzają,że pomimo osłabien w drużynie duch walki w nich nie zaginoł.Na ich korzyść przemawia doświadczenie R.Millera ,na którego w trudnych sytuacjach można liczyć ,ze nie zadrży mu ręka przy kluczowym rzucie tak jak miało to miejsce we wczorajszym meczu z Toronto.
Kurs z GB 2,65 tez bardzo ładnie wygląda i nie omieszkam przejsć obok niego.

pozdrawiam
flymind

Do góry
#269494 - 18/12/2004 17:14 Re: NBA 18.12.2004
Gedzo Offline
enthusiast

Meldunek: 01/11/2001
Ja nie kumam tych bokow co oni za kursy wystawiaja orlando 1.23 no tu mnie zaskoczyli liczylem na 1.5 tak na luzie nastepny kurs milwaukee 1.45 tez lekkie przegiecie(liczylem na granice 1.65-1.75) jedyny mecz na pierwszy rzut oka po dobry kursie to houston.

ehh trzeba z handi grac bo innego wyjscia nie ma

Do góry
#269495 - 18/12/2004 18:03 Re: NBA 18.12.2004
uvevu Offline
newbie

Meldunek: 10/12/2004
no panowie ostatnio obserwuje ten temat i często gram wasze tyy co owocuje wygranymi. wczoraj spieprzyli lakersi ale myślę że dzisiaj może być dobrze. ale tak czytam i nic pewnego w miare nie widze...
nie znam się na koszykóce (obstawiam nie za duże sumki) ale myślę ze macie dobre typy. tak więc co na dzisiaj?
POZDRAWIAM

Do góry
#269496 - 18/12/2004 19:46 Re: NBA 18.12.2004
Lokus Offline
Carpal Tunnel

Na dzis Houston z handi, a potem pewnie under w Phoenix. Te typy juz byly opisane... Oprocz tego dubelek Detroit+Cleveland i to chyba bedzie glowny kupon!

Portland ma lepszy bilans niz na to zasluguja. Maja duze problemy ze zdobywaniem punktow, a tu jeszcze przyjdzie grac na wyjezdzie z badz co badz mistrzami ligi. Portland pokonalo Atlante w ostatnim meczu choc tez nie bez problemu (6minut 2 kwarty to tylko 2 pkt dla Portland). Do tego dochodzi jeszcze absencja Abdur-Rahima. DET mimo kryzysu po zajsciu z Indiana nadal swietnie gra u siebie, a po porazce z Hawks moim zdaniem plamy jeszcze nie zmazali. Z tymze to pewnie bylo tylko podciagniecie slabszych kolegow;-)

Cleveland poprostu jest niesamowite we wlasnej hali. LeBron mowi, ze wlasnie tam czuje sie jak w Collegu i ma wrazenie ze kto by nie stawil sie na parkiecie to i tak wygraja. Kawalerzysci sa swietnym zespolem, ktory tak naprawde i bez swojego lidera pewnie gralby calkiem przyzwoicie. Co do Bostonu to zespol raczej wlasnej hali. Przyjdzie im grac day-to-day, a ze wczoraj wygrali to i pewnie apetyty zaspokojone i nie bedzie im jakos specjalnie przykro jezeli przegraja. Dodam tylko, ze w Bostonie w listopadzie wygrali gracze z Cleveland pomimo, ze wtedy nie prezentowali sie jeszcze tak dobrze.

Zatem moje typy to:
HOU-4 (juz 5:/) 5/10
under PHO-WAS 4/10
DET+CLE 7/10

pozdro i czekam na opinie pozostalych userow

BTW odkurzylem swoja stronke sprzed roku i tam rowniez bede zamieszczal typy z analizami, zapewne niebawem link znajdzie sie w odpowiednim dziale.

Do góry
#269497 - 18/12/2004 19:59 Re: NBA 18.12.2004
Lokus Offline
Carpal Tunnel

Amkwish widze ze jestes w tym temacie:P zapraszam do podzielenia sie opiniami:)

to samo tyczy sie Expa, romanokey i Gallasa:)

Edited by Lokus (18/12/2004 20:01)

Do góry
#269498 - 18/12/2004 20:27 Re: NBA 18.12.2004
romanokey Offline
old hand

Meldunek: 18/05/2004
Quote:

Amkwish widze ze jestes w tym temacie:P zapraszam do podzielenia sie opiniami:)

to samo tyczy sie Expa, romanokey i Gallasa:)

Hehe...Ja tu nie jestem mile widziany.

Ale z tego co podałeś to z Phonix się zgodzę under, Pho może żuci ze 105 ale tamci raczej nie więcej niż 90.

Huston powinien sobie poradzić z HC 5, Charlotte ma przebłyski ale raczej nie dziś to się objawi.
Clew tak jak Huston hc powinni spokojnie pokryć, a co do Ditr to troszkę się boje hc -8,5 mogą nie dać rady choć nie mówię że nie pokryją, przecież Portland to żadne gwiazdy.

Ty zresztą napisałeś już dużo więcej na ten temat, oby to wszystko weszło

Do góry
#269499 - 18/12/2004 20:36 Re: NBA 18.12.2004
Gedzo Offline
enthusiast

Witam.

Po dluzszym zastanowieniu widze 2 mecze do grania.

Charlotte - Houston 2 (1.5)
Goscie przystepuja do tego meczu w roli fawortya jest to dopiero 2 mecz wyjazdowy w tym miesiacu, ostatnie 6 meczy rozgrywali na wlasnym parkiecie notujac bilans 5-1 wiec calkiem ladnie, dzis stoja przed szansa wyrownania sowjego bilansu (aktualny stan 11-12). Widac ostatnio ze T-Mac i spolka powoli zaczynaja dobrze wspolpracowac, na pewno stac na wiecej houston.Oby forma dalej rosla. Myslalem o handim ale lepiej nie ryzykowac i zagrac golutka dwojeczke. Co do gospodarzy to na ostatnie 4 mecze przed wlasna hala wszystkie je wygrali! (nieprawdopodobne!). Oby sklad rakiet byl caly na ten mecz Go Go Rockets.

Milwaukee - Phila 1 (1.45)
Tak jak pisalem wczesniej kursik slabiutki na gospodarzy. Nie tak dawno oba zespoly zmierzyly sie w hali philadelphi gdzie gora byly 76, 107-101. Fakt ktory przemawia za Kozlami to zmeczenie phili, dzis phila grala z NYK i przegrali po dogrywce (mecz wygrany). Kozly maja teraz 4 mecze na wlasnym parkiecie uwazam ze wszystkei sa do wygrania a na pewno 3 sa w zasiegu ich mozliwosci. Jedynym minusem to fakt ze skald bucks nie jest kompletny, ale skoro nawiazali walke z kings i malo brakowalo aby wygrali to powinni jakos sobie poradzic z phila

Tak za nie wielka stawke mozna zagrac +8,5 Denver i detroit -8 .

Pozdr.

Do góry
#269500 - 18/12/2004 21:28 Re: NBA 18.12.2004
Exp Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/07/2003
Witam,

Dzis wydaje mi sie wielce prawdopodobny under w SA. Gospodarze to team, ktory gra swietnie w obronie, GS natomiast stara sie grac bardzo ofensywny basket, mysle, ze zawodnicy SA nie pozwola dzis rozwinac skrzydel goscia, a linia nie zostanie przekroczona. Tak wiec ja na dzis gram: San Antonio Spurs - Golden State Warriors UNDER 186.5

Pozdrawiam,
Exp

Do góry
#269501 - 18/12/2004 21:39 Re: NBA 18.12.2004
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Hehe...Ja tu nie jestem mile widziany.

Chyba przez leszczy i lameruff

Lokus,a co ja bede mówił,jak gram w 75% to co Ty
(zastanawiam sie tylko nad Detroit).

Dorzuce jeszcze pare typów do swoich dubli:
Charlotte over 178,0 (pewnie i over HT)
San Antonio under 186,5
Phila +5,5

W "obróbce"
Orlando -8,0
Dallas -16,0
Indiana +5,0

Pozdrawiam

amkwish

Do góry
#269502 - 18/12/2004 22:52 Re: NBA 18.12.2004
kapitansb Offline
veteran

Meldunek: 26/12/2003
Dla mnie dzisiaj typem nr 1 jest :

Orlando -DENVER (+8)

W niedawnym meczu 6 grudnia pierwsze dwie kwarty wyglądały tak : 31:21, 37:25 dla Denver -czyli przewaga do połowy 22 punkty .To bardzo dużo -dlatego to handi tak mnie nęci .Mecze dzień po dniu nie wpływają raczej na wyniki Nuggets .

Zgadzam sie również co do typu na Houston - co potraktuję raczej drobniejszym kapitałem .O klasie sportowej nie ma co mówić - najważniejszym argumentem chyba jest ten ,ze Houston po prostu musi wygrywać takie mecze .
Gram również na Indianę (+5) - na razie jeszcze nie wierzę ,że Chicago jest tak dobre jak ich ostatnie wyniki .Czemu handi ?- trzeba korzystać jak dają !

Do góry
#269503 - 18/12/2004 23:06 Re: NBA 18.12.2004
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Mam dziś kilka typów ale brak mi do nich przekonania (HOU hp, MIL un, CLE hp, DAL hp). Przedstawię tylko jeden i to na dodatek przeciwstawny do Waszych typów:
PHO - WAS over 216/217pkt
Sądzę że padnie pow. 220 pkt. Obie drużyny preferują zaiste super ofensywny styl gry. Słońca powinny rzucić przy dziurawej obronie Czarodzieji ponad 120pkt (+30/kwarta), a że i Wizards rzucać potrafi 100 powinni ustrzelić. Ten typ gram i jest on najpewniejszym typem dzisiejszej nocki (wg mnie).
Pozdrawiam
KRAJAN

Do góry
#269504 - 18/12/2004 23:12 Re: NBA 18.12.2004
Lokus Offline
Carpal Tunnel

KRAJAN w 'normalnych' okolicznosciach rozumowalbym podobnie, ale mysle ze troche zmieni sie podejscie Phoenix po NA PEWNO wyczerpujacym psychicznie i fizycznie zwyciestwie (co wazne) z Seattle. Obie druzyny graja day-to-day ale tak samo kombinowalem w meczu LA-WAS i wyszlo z tego OT;)

pozdro

Do góry
#269505 - 18/12/2004 23:34 Re: NBA 18.12.2004
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/03/2004
Ja dzisiaj króciutko, ponieważ okropnie zmęczony jestem, ale jak dla mnie na zonka dnia typuje przegrana Cleveland, no i uparcie gram przeciwko Bullsom, poza tym under w Memphis, Detroit i Houston z hc...

I spadam do wyrka...narazki i powodzenia...

Do góry
#269506 - 18/12/2004 23:48 Re: NBA 18.12.2004
padik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 15/01/2002
No to i ja sie dzisiaj przylacze i wrzuce moje 3 grosze:

1) Houston at Charlotte
Tutaj tak jak wsyzscy gram -3,5 na houston. Od pamietnego meczu z SA (kiedy to przegralem duuuzo floty) cos sie ruszylo w grze rakiet. Ming zaczal grac lepiej, cala druzyna zdobywa wiecej punktow. Widzialem juz kilka razy w tym roku bobki live i musze przyznac ze to bardzo ambitna druzyna. Nie maja zadnych gwiazd, ale wola walki moga dorownac kazdemu. Bardzo nie lubie przeciwko nim stawiac, ale mam nadzieje ze dzisiaj nie podolaja rakietom.
typ: houston -3,5 6/10

2) Denver at Orlando
Ten mecz odpuszczam, jednak jesli mialbym cos sugerowac to over i +hc
typ: no bet

3) Portland at Detroit
Od meczu z Indiana szczerze nienawidze Detroit i zycze im jak najgorzej. Ale typujac trzeba patrzec obiektywnie. Det to dobra druzyna i nie powinna miec problem z Portland. Widzialem 2 dni temu Detroit w akcji z Clevland na zywo. Jesli w obronie zagraja rownie twardo to Portland wyjdzie na tarczy. Handi nie ruszam. Kursy w granicach 1,3 akceptowalne
typ: det ml 4/10

4) Boston at Cleveland
Boston to dla mnie druzyna bez wyrazu. Widzialem ich w tym roku 2 razy i jedyny zawodnik, ktory zwrocil moja uwage to Blount. Slabego obrazu nie zmienia nawet wygrana z Utah. Clevland widzialem juz wiele razy w tym tygodniu i musze przyznac, ze sa bardzo mocni zwlaszcza na wlasnych smieciach. Mysle ze LeBron bedzie sie chcial zrehabilitowac za fatalny wystep w Detroit i narzuca tutaj troszku punktow. Iglauskas, McInnis, Gooden, Newble i reszte powinni tez trochu dolozyc i moim zdaniem Boston spuchnie. Polecam do dubla razem z Detroit
typ: clev ml 6/10

5) Indiana at Chicago
hmmm ja tego nie ruszam... od poczatku tego sezonu mam takie szczescie ze co postawie na wygrana Bulls to wtapiaja (Philla) a co postawie na ich wtope to zwyciezaja (Lakers, Minnesota, Memphis). Staram sie wiec ostatnio omijac byki jak najwiekszym lukiem i tak tez robie dzisiaj.

6) Philadelphia at Milwaukee
Milwaukee to dla mnie jedna wielka niewiadoma, gralem bardzo malo meczow z ich udzialem w tym roku. Dzisiaj tez sie wstrzymuje.

7) Golden State at San Antonio
Bede ogladalal dzisiaj ten mecz live, wiec trzeba cos zagrac. ML sie nie oplaca, hc jest za duze, wiec gram totala. Linia 186,5 punktu i mysle, ze dzisiaj nie peknie. San Antonio nie nalezy do zespolow, ktore rzucaja 100 punktow. Mysle ze GSW beda dzisiaj jakies 10 za nimi, wiec wychodzi mi jakies 180.
typ: under 186,5 5/10

8) Atlanta at Dallas
ML na Dal 1,02 to smiech na sali. Handi prawie 20 - ja nie tykam... wogole sikam dzisiaj na ten mecz

9) Washington at Phoenix
Phoenix to pewnie wygra, jednak mnie bardziej interesuje total. Linia ustalona na 217 punktow i mocno wierze, ze nie zostanie przekroczona. Jak dlugo Phoenix moze rzucac po 120 punktow na mecz ? Do tego dochodzi zmeczenie, wiec moze % celnosci bedzie nizszy. Przewiduje wynik ok 111-99 i underek
typ: under 217 6/10

To tyle moich przemyslen na dzisiaj

Pozdro dla wszystkich fanow NBA

Do góry
#269507 - 18/12/2004 23:48 Re: NBA 18.12.2004
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Ja natomiast rozpoczynam dzis progres na under w meczach Phoenix.
Powodów ,pozwalających mi liczyć na powodzenie takiej opcji jest kilka(opiszę je w wielkim skrócie,ale mysle,że będzie to i tak zrozumiałe)

1)zmeczenie materiału i chocby niewiele mniejsza skuteczność w zderzeniu z bardzo podrasowanymi liniami na mecze Suns,wystarczą
2)taktyka anty-ofensywie Phoenix ze strony ich kolejnych przeciwników,bo kto pójdzie z nimi na wymiane ciosów,ten przegra (Seattle wczoraj chcieli,nie wiedzieć czemu,iść do końca "na przepadłe" i majac mecz w kieszeni,przegrali - wnioski z tego meczu dla coachuff najbliższych rywali Suns)
3)10 dni do wielkiej próby dla Phoenix,czyli meczu w San Antonio i "z marszu"(czytaj:grając non-stop ofensywnie)po 4 meczach poprzedzających to wydarzenie raczej nie da sie wskoczyć na Spursuff ; wyobrażam sobie,że w kolejnych 4 spotkaniach Phoenix spróbuje(choćby w kilku kwartach,nawet w jednej w meczu) przetestować swoje mozliwości defensywne,bo w wewnetrznym sparringu nie da sie tego wykonać ;linie sa tak wyśrubowane,że jedna kwarta underowa i po overze
4)powalający bilans Phoenix (na dzis 20-3) jest na dalszą mete nie do utrzymania i porażki temu zespołowi zaczną sie coraz częściej przytrafiać,a jak Suns przegraja,to overa nie bedzie
5)na obecna chwile nobilitacją jest wygrać z Phoenix - chetni czekaja:-)(i po overze-powód jak wyżej)
6)z kazdym wygranym meczem rośnie presja,pod którą graja Sunsi - wygraj i wrzuć kolejne 110-120 punktów - ileż razy mozna to wykonywać ?:-)

Tak to sobie wyimaginowałem,ponieważ potrzebuje jakichś argumentów,by zaangażować kasę w zakład przeciw over-Phoenix:-)

Swoja droga ,to progres na porażke Suns jest tez IMO ciekawy i wart rozważenia.

Obejrzałem rozkład jazdy Sunsuff i pozwole sobie na przepowiednie:-) (może sprowokuje jakąś ciekawą dyskusję)

Underowy,ale jeszcze wygrany mecz zalicżą w Memphis,potem porażka w Cleveland ,a nastepnie....triumf w San Antonio:-))))

A dziś???
Jakby przegrali z Wizards to rano szukałbym kopary na podłodze:P
Nie znaczy to,że wejdzie ujemny handicap,ale moim zdaniem powinien.

Pozdrawiam

amkwish

PS,Jak pisałem ten post,nie widziałem jeszcze opinii Padika,teraz czytam i...wierzę w ten swój progres:-)

Edited by amkwish (18/12/2004 23:52)

Do góry
#269508 - 18/12/2004 23:50 Re: NBA 18.12.2004
padik Offline
Pooh-Bah

Quote:

Ja dzisiaj króciutko, ponieważ okropnie zmęczony jestem, ale jak dla mnie na zonka dnia typuje przegrana Cleveland, no i uparcie gram przeciwko Bullsom, poza tym under w Memphis, Detroit i Houston z hc...

Gdzie ty w dzisiejszej rozpisce jakies Memphis znalazles ??

Do góry
#269509 - 18/12/2004 23:55 Re: NBA 18.12.2004
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Quote:

Gdzie ty w dzisiejszej rozpisce jakies Memphis znalazles ??

sory, jak pisałem zmeczony jestem, chodziło mi o Milwaukee...

Do góry
#269510 - 18/12/2004 23:57 Re: NBA 18.12.2004
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Ups,a ja myslałem,że chodzi o mnie:-))))

Pozdrawiam

amkwish

Edited by amkwish (19/12/2004 00:00)

Do góry
#269511 - 18/12/2004 23:59 Re: NBA 18.12.2004
SZYMEL Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 03/06/2004
to sie dogadaliscie

Do góry
#269512 - 19/12/2004 00:00 Re: NBA 18.12.2004
padik Offline
Pooh-Bah

oops juz wyjasnione

post do kasaji

Edited by padik (19/12/2004 00:01)

Do góry
#269513 - 19/12/2004 00:04 Re: NBA 18.12.2004
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Obysmy sie tylko mylili w takich kwestiach,a nie w typach:-)

Do góry
#269514 - 19/12/2004 00:06 Re: NBA 18.12.2004
padik Offline
Pooh-Bah

Quote:

Obysmy sie tylko mylili w takich kwestiach,a nie w typach:-)

Dzisiaj typy mamy praktycznie identyczne, wiec... obysmy sie nie pomylili...

Do góry
#269515 - 19/12/2004 06:33 Re: NBA 18.12.2004
Gedzo Offline
enthusiast

Witam.

Co za koszmarna noc houston dalo ciala po dogrywce ehh (5 zwyciestwo z rzedu ma wlasnym terenie) no i iver rozgromil kozly 54pkt ivera.

Do góry
#269516 - 19/12/2004 06:48 Re: NBA 18.12.2004
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Jednak jak człowiek zmeczony, to powinien tylko typowac zonki dnia....i nic więcej...

Do góry
#269517 - 19/12/2004 09:51 Re: NBA 18.12.2004
Lokus Offline
Carpal Tunnel

Po takich nocach zastanawiam sie czy nie lepiej rzucac moneta niz analizowac spotkania NBA. Porazka na calej linii:(

Do góry
#269518 - 19/12/2004 23:15 Re: NBA 18.12.2004
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Ja nie moge podzielic Waszego nastroju.
Przede wszystkim wywróżony under Phoenix,dwa overy w Charlotte(FT i HT),wygrana Phili,no i Phoenix.
Jakby nie beznadzieja Houston to byłoby super,a tak na lekkim plusie.

Pozdrawiam

amkwish

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  rafal08