Nie sadze zatem zeby to byyla jedna osoba - jest cala szajka ludzi obeznanych w temacie to nie ma dwóch zdań
jak do kogos bed prowadzic slady wstrzymajcie sie z wydawaniem osadow - zawsze czyjes konto moglo byc uzyte jako posrednik, nie wykluczam ze i moje zostalo choc w zyciu nikogo nie okradlem przy wszystkich moich wadach
Ja sciezke pokazalem mam jeszcze nieodpowiedziane pytanie, jak to mozliwe zeby zmienic imie i nazwisko w bukmacherze (!!!) i czeka mnie oprocz tego co odpowiecie pogadanka z bukmacherem - to tez moglo byc zrzucenie winy na kogos przezkogos bardziej sprytnego
Olejcie moneybookers w zyciu sie od nich nie dowiecie - wyplacajci e wszystko i likwidujcie kota - na szczescie beda wyplacalni bo dosc silnie sa nadzorowani tutaj - ale do etellera tez sie dobieraja

tylko wplaty i wyplaty na konto bankowe lub na karte - to na przyszlosc
Najlepiej bedzie jak kazd robi co uwaza za stosowne iezaleznie od siebie, tak moze ktos do czegos dojdzie, ajak kilka osob dojdzie do tego samego to mam rozwiazanie
Czyli dalej kradna bezczelnie

- albo sa bezczelni i pewni siebie albo nie wiedza co to mecz.pl (moim zdaniem wiedza)
Uwazajcie na osoby ktore sie wpisuja ja tu jestem pewien ze ponad 90% to autentyczne ofiary, natomiast pewne osoby bardzo dziwnie sie zachowywaly w rozmowach ze mna czy na forum - byc moze tylko chca sie dowiadywac jak daleko sprawa sie posunie i co ewentualnie mozna 'poswiecic' dlatego ufajcie tylko sobie i robci co uwazacie za stosowne z danymi ktore macie - uwazajcie z dzieleniem sie nimi kimkolwiek a jak juz czyms sie podzielicie to opublikujcie to bo to napewno nie zaszkodzi - oni mog a miec jeszcze kilka asow w rekawie zanim ktos dobierze sie im do skory
- jesli wyczerpiecie sciezke dochodzenia (metodami oficjalnymi lub niekoniecznie) jestem pewien ze sprawa jak po sznurku dojdzie do klebka i winni beda zidentyfikowanin sladow jest od cholery i jeszcze troche - wszystko mozna zlamac ale zawsze zostaje jakis slad