#271059 - 22/12/2004 11:15
Re: NBA - 22.12.2004
|
journeyman
Meldunek: 18/11/2004
|
Ja zagrałem dzis 2 kupony na pierwszym:
BOston - New York 1 Orlando - San Antonio 2 Toronto - Utah 1 MIlwaukee - Portland 1
Drugi kupon:
Detroit - Chicago 1 Atlanta - Dallas 2 Houston - Charlotte 1 Seatle - Denver 1 L.A.Lakers - New Orlean1
Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#271060 - 22/12/2004 11:31
|
enthusiast
Meldunek: 30/12/2003
|
mam pytanie do fachowców  co myslą o overach w meczach Indiana-Philad.186, Houston-Charlot181, L.A.Lak.-N.Orle181. Mysle że phila i houston powinne przekroczyc 100 a chyba 14 punktami to nie wygraja jedyna dryzyna ktora moze nie rzucic 100 to LA sa nieprzewidywalni raz rzuca powyzej 100 a raz leedwo przekrocza 70  mysle ze dzis zaczną trafiac.
|
Do góry
|
|
|
|
#271061 - 22/12/2004 11:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Jako, że wieczorem nie będę miał czasu spróbuję coś zapodać na dzisiejszą nockę - dużo spotkań duży wybór - postaram się wybrać te najpewniejsze (oczywiście wg mnie): 1) Boston - NY 1(-4,0) Wszyscy wiemy jak nieprzewidywalną drużyną są Celtowie. Jednak dziś przed własną publicznością powinni sobie poradzić z będącymi ostatnio w nie najwyższej formie Nowojorczykami. 2) Atlanta - Dallas 2(-10,0) Doszedł Finlej i powoli Dallas uzyskuje swój blask z poprzedniego sezonu. Dzisiaj powinniśmy (teoretycznie) oglądać pogrom jednej z najsłabszych ekip NBA. Pogrom=ponad 20pkt, bo niby kogo oni mogą wystawić na doborowy duet Mavs. 3) Seatle - Denver 2(+9,5) Być może Sonic pokonają Denver (ale do tego też nie jestem przekonany), ale myślę, że super forma z początku sezonu już się unormowała - teraz nazwijmy to "dobrą formą". Denver wbrew pozorom nie jest drużyną taką słabą (a na dodatek nieobliczalną) aby mogła tak sobie przegrywać meczyk za meczykiem - tu może wejść progres Amieg-o. 4) GS - Memphis 2(-3,0) Moje ulubione Niedźwiadki jeszcze bardzo niestabilne - ale skoro wygrali z LA to i z Wojownikami powinni sobie poradzić. 5) Detroit - Chicago 1 (-9,0) Dzisiaj zakończnie serii zwycięstw "Cieląt za wściekłaj krowy". Chłopcy z Detroit pokażą Bykom gdzie jest ich miejsce w szergu NBA - przewidują spokojne dwucyfrowe zwycięstwo i myślę że Chicago nie rzuci więcej niż 70pkt. Zastanawiam się jeszcze nad Indianą i -10,5hp Houston, ale nie do końca jestem przekonany, a może porażka SAS? Co do linii - trochę trudno typować - typy bez uzasadnień: 1) ORL - SAS ov 194,5pkt 2) HOU - CHA - un. 182,5pkt 3) GS - MEM - un. 184,5pkt 4) LAL - NO - un. 182,5pkt Trochę dużo moich typów ale może co do niektórych rozwinie się ożywiona dyskusja do której zapraszam. Pozdrawiam KRAJAN
|
Do góry
|
|
|
|
#271064 - 22/12/2004 20:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/05/2002
|
Quote:
Boston Celtics to beat New York Knicks
analiza --> lokus.com 
pozdro
tak myślałem nad tym typem długo, niby BOS w zdecydowanie lepszej formie, pozatym potrafią grać z Knicks o czym świadczą ostatnie pojedynki ale jednak się nie skusze bo bardzo możliwe że stanie sięto o czym pisałeś w kontekście Dallas lecz w drugą strone czyli że NY będzie za wszelką cene chciał zmazać wczorajszą kompromitującą porażke u sibie z Dallas i zagra z wielką ambicją i zaangożawaniem, jest jeszcze jeden argument dla którego jednak Celtics nei zagrałem: Boston could be without forward Raef LaFrentz for Wednesday's contest, as he left in the second half with a sprained left ankle.
Pozatym ciekawie dziś wygląda UNDER w meczu Jazz @ Raptors i +13.5 punkta dla Hornets w meczu z Lakers - aktywowany został Baron Davis i mimo że nie zagrał to dziś warto spróbować bo jeśli się pojawi wielce prawdopodobne pokrycie spreadu... Suma sumarum wybrałem dwa spotkania:
DAL -10 @ ATL (1.95) 5/10
Gra na wyjazdach Dallas w zeszłym sezonie była koszmarnie słaba, w tym wręcz rewelacyjna, obecny bilans to 9-3! wczoraj Mavs pokonali w Nowym Jorku Knicks aż 123:94 prowadząc przez cały mecz i momentami osiągając przewage prawie 50 punktów! to robi wrażenie! dziś kolejny wyjazd, tym razme przeciwnicy to jeden z najgorszych zespołów ligi, bilans 4-20 w tym 2-11 u siebie, tak sie składa, że oba zespoły spotkały się 4 dni temu w Dallas i tam zdecydowanie wygrali gospodarze w stosunku 90:68, a ich przewaga momentami osiągała 30-kilka punktów, ustanowili także swój rekord sezonu w liczbie straconych punktów w kwarcei: tylko 12 i w połowie: zaledwie 28, Hawks rzucali ze skutecznością zaledwie 37%. To nie przypadek Mavs zdecydowanie poprawili gre obronną i w tym meczu można spodziewać się ich wysokiej wygranej zwłaszcza, że do składu po kontuzji powrócił Michael Finley co wyrażnie poprawiło gre Mavs w ataku.
MEM -2.5 @ GS (2.00) 5/10
Memphis wyrażnie zaczyna grać lepiej, mogą o tym świadczyć ostatnie 3 mecze wygrane zdecydowanie, najpierw u siebie z Nets a pózniej w Los Angeles grając dwa mecze w dwa dni Grizzlies pokonali kolejno Clippers 92:82 oraz Lakers 82:72, to może robić wrażenie, nowy trener już doskonale poznał drużyny i możliwości zawodników co zaczyna przynosić porządany efekt. Golden State ostatnie 4 mecze to 4 porażki, warto równierz dodać, że obie ekipy grały w tym sezonie ze sobą już dwa razy i oba mecze wygrały niedzwiadki, najpierw 12 listopada w Memphis było 96:67 (GS tylko 27.5% skuteczności z gry) oraz w Oakland 20 listopad 100:87 (już troche lepiej bo 40% skuteczności z gry w wykonaniu GS). Mój typ Memphis z handicapem -2.5 punkta.
www.basketbet.com
|
Do góry
|
|
|
|
#271066 - 22/12/2004 22:28
|
member
Meldunek: 05/12/2004
|
Chicago at Detroit typ: Chicago +9 Tak sobie to wymyśiłem. Skoro Portland wygrywa z Detroit, poczym to samo Portland przegrywa z Chicago, to Chicago powinno rozjechac Detroit. Z tym rozjechaniem to oczywiscie przesadzilem, ale +9hp powinno starczyć.
|
Do góry
|
|
|
|
#271067 - 22/12/2004 22:31
|
journeyman
Meldunek: 11/12/2004
|
New Orleans vs Lakers
Nikt nie porusz dzisiaj tego meczu a jak dla mnie bardzo zachecajaco wyglada handi +13, w szczegolnosci w meczu z niestabilnymi Lakersami, wygrac moze nie wygraja, a tez beda musieli wygrywac, bo moze sa to chlopcy do bicia ale w sezonie swoje wygrane musza wyrobic
Jak dla mnie
New Orleans +13 1,9
Golden State - 2,28 - mysle ze dzisiaj przelamanie moze nastapic
osobno ciagniemy progresa czyli Detroit -9 tego komentowac chyba nie musze ktos im powinien jasno powiedziec STOP
(juz +14
Edited by vincent83 (22/12/2004 22:35)
|
Do góry
|
|
|
|
#271068 - 22/12/2004 22:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
konkret: Seattle 1 SA 2 Cavs 1
tak jak wcześniej pisałem,zmieniłem stosunek do Sonics i nie traktuję już ich jako wybryk poczatku ligi,ale dobrą ekipe,bardzo mocną na własnych deskach,Denver słabo gra,a na wyjazdach to już są dnem.Spurs to wiadomo,choć dla mnie jacyś niewyraźni w tym sezonie i często sie dekocentruja i grają głupio przegrane końcówki przy wysokim prowadzeniu.Orlando coprawda gra rewelacyjnie,ale z zespołami z najwyższej półki raczej szans nie mają.Myśle ,że Spursi wygrają to,dziadzio Hill i zaciąg z Houston to za mało na Duncana i spółkę.Cavs też świetny sezon,u siebie prawie nie do pokonania,powinni rywala wciągnąć nosem. fantazy: Indiana 1 Memphis 2 Portland 2
a co Miami to niech sie wyszaleja w regular,bo w PO baciory będą zbierać,Pat jest zbyt niecierpliwy,a takimi metodami nie da się zbudować dobrej drużyny.Ale fakt,że bez Grubego tez zagrali skuteczny i wygrany mecz,świadczy o ich sporym potencjale,E.Jones chyba się obudził,reszta też nieźle.
|
Do góry
|
|
|
|
#271069 - 22/12/2004 22:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/04/2004
|
orlando - san antonio
wedlug mnie warto zagrac na orlando, atut wlasnej hali, do tego calkiem przyzwoita pierwsza piatka. duzo pisalem o meczu san antonio - orlando kilka dni temu. kurs calkiem niezly, do tego mozna dolozyc charlotte i nowy york i puscic za 5 zl. wracajac do meczu, znacznie wieksza sila ofensywna w orlando, jak nie dadza narzucic sobie gry san antonio prawdopodobienstwo wygranej wzrasta.
typy na tzw "nos", bez uzasadniania:
Boston - New York - 2
Toronto - Utah - 2
Milwaukee - Portland - 2
kursy kuszace, mozna w rozpisie 2 z 3 puscic, albo 3 z 4 z orlando.
kupon glowny na dzis:
detroit - chicago 1 (-9pkt), dzisiaj to juz chyba najwyzszy czas na porazke. roznica miedzy tymi ekipami - duza (to malo powiedziane, ale nie chcialbym przesadzic;)), wlasny parkiet. czas tez zaczac w koncu grac i wygrywac!! wysoko z takimi ekipami jak chicago (a kilkanascie lat temu nie podejrzewalbym sie ze cos takiego napisze, ehhhhhhhhhh)
atlanta - dallas - 2 (-10,5pkt)
wedlug mnie mavs duzo straci na porazce z atlanta (to do Lokusa)!! z takimi druzynami nie mozna przegrywac!! nie wierze tez ze popadna w samozachwyt, nie ma sie co zachwycac, ny to nie jakis potentat. dallas lubi rzucac i calkiem niezle im to wychodzi, 10,5 pkt to jak na ten mecz nieduzy handicap, ja o0sobiscie gram i polecam.
szukam 3 meczu na podwyzszenie AKO powyzej 5 i wypadlo na over w meczu houston - charlotte lub na wygrana portland. bardziej sklaniam sie do wygranej portland w milwaukee, kursik tez bardzo przyjemny.
pzdr i zycze duzych wygranych sobie i Wam
jeszcze maly peesik do meczu w bostonie.
jestem przekonany ze po wczorajszym meczu (pierwsza piatka mogla od polowy meczu juz sobie usiasc, bo wszystko bylo jasne, choc nie wiem czy tak bylo, nie ogladalem) zrobia wszystko zeby dzisiaj sie zrehabilitowac. tak sobie teraz mysle ze najlepszym typem na ten mecz jst under.
Edited by pawel01979 (22/12/2004 22:40)
|
Do góry
|
|
|
|
#271070 - 22/12/2004 22:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
BOS - NY 1
Bez spreadu ze wzgledu na niepewny(a raczej niemozliwy) wystep LaFrentza. Celtics - lepsza gra niż wyniki,okazja do poprawienia bilansu i do rewanżu za 2 kolejne porażki na własnym parkiecie. Szczerze mówiąc nie wierzę w cudowne metamorfozy i diametralnie lepszą forme Knicks niż ta z ubiegłej nocy,choć poprawa pewnie bedzie widoczna. Typ na under do puli rezerwowej.
ORL - SA under 194,5
Spurs po meczu zasuwaja do dmu,bo jutro czeka ich niezwykle prestiżowy mecz z Timberwolves. Magicy za to beda chcieli sobie sprawić prezent pod choinke (nastepny mecz graja dopiero 27.12),ale jak się za bardzo chce... Jakos ten under chodzi mi od kilku godzin po głowie,więc zagram go dla spokoju ducha:-)
IND - PHI 1
Po awanturze w Detroit wydawało sie ,ze jest po Pacers(w kontekście udziału w PO),a na dziś 12-11. Jednak tak oslabiony zespół nie poszuka sobie potrzebnej ilości zwycięstw na wyjazdach(zwłaszcza na zachód). Porażka w Chicago dodatkowo komplikuje sprawę,więc dzis musza ograć Sixers. Wraca Croshere i poprowadzi Pacers do zwyciestwa. A Iverson? Jakby rzucił znów 50pts to posłałbym mu maila,że jest wielki:-) BTW Indiana raczej ofensywą tego nie wygra,więc...nastepny under? Trudny ten typ,dla mnie zbyt trudny:P
TOR - UTA 1
Boozer i Harpring....(długo nic)....i reszta Jazzmenuff. Jak dla mnie to za mało,żeby wydrzeć wygrana w Toronto. Raptors jak Celtics - lepsza gra niz wyniki. Zespołowa gra kontra indywidualny kunszt ze wskazaniem na gospodarzy. A linia? Tu over do koszyka.
Tyle na razie zdołałem "poanalizować". Jezeli chodzi o inne mecze to na pewno odpuszczam ten w Atlancie (zastanawiam sie tylko nad czysta "jedynka" do rozpisu). Przebieg tego spotkania może byc zgoła kretyński i nie mam zamiaru dawać na Dallas,by potem na czacie pisać"o rety!!!co ci Mavs robia?!":-)
Postawie pewnie na Cleveland z handi,a i over w New Jersey bardzo mi sie podoba.
4 nieomówione mecze mam do zagrania w 2 progresywnych dublach i chociaż nie wszystkie załozenia sa zgodne z typami,to słowo sie rzekło i gram.
Ostatni mecz LAL-NO. No to zależy,bo jak Atlanta przegra z Dallas,to "teoria wyciągarki" może sie spełnić w Los Angeles:-)
Weźcie proszę te moje dzisiejsze wypociny tylko jako opinie,bo po sukcesie w Eurolidze troche niesie mnie juz fantazja,zakrapiana Martini:-)
Do zobaczenia na czacie.
Pozdrawiam
amkwish
|
Do góry
|
|
|
|
#271071 - 22/12/2004 23:01
|
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2002
|
Ze sporej oferty na dzisiaj wybralem sobie 3 zdarzenia: 1) Dallas at Atlanta Widzialem wczorajszy mecz Dallas w NY i to co tam sie dzialo to przechodzilo ludzkie pojecie! Do przerwy Dallas mialo ponad 2 razy wiecej punktow niz przeciwnicy. Po przerwie wpuscili rezerwy i spuscili troszku z tonu dzieki czemu Knicks przegrali "tylko" ok. 30 punktami  Jesli dzisiaj Dallas utrzyma taka skutecznosc to slabiutka Atlanta nie powinna stawiac zadnego oporu, podobnie jak to bylo kilka dni temu w Dallas moj typ: Dallas -10 2) Cleveland at New Jersey Jeszcze pare dni temu pewnie zagral bym tutaj under, ale od powrotu Kidda NJ zaczelo wyraznie lepiej grac a przede wszystkim zdobywac wiecej punktow. Overover sklonnosc Kawalerzystow sa powszechnie znane i jesli dodamy do tego, ze w dzisiejszym spotkaniu mozliwy jest debiut Cartera to... wychodzi nam overek  (nawet jesli nie zagra to i tak nie zmienia to mojego typu) moj typ: over 183,5 3) Memphis at Golden State Memphis bardzo pozytywnie zaskoczylo wygrywajac dwukrotnie w LA. Mysle, ze dzisiaj podtrzymaja serie zwyciestw w swojej przygodzie po dalekim zachodzie i wygraja ze sredniako-slabymi Wojownikami. moj typ: Memphis -3,5 P.S. -hc Memphis to chyba dzisiaj najpopularniejszy typ na wszystkich stronach i forach traktujacych o baskecie, wiec moze byc zonk  P.S.2 Znacie moze jakies stronki wap na ktorych sa na zywo wyniki meczow NBA ?? Bardzo prosilbym o takowe jesli istnieja, bo bardzo czesto chcialbym sobie przed samym snem juz w lozeczku sprawdzic jak tam moje meczyki ida 
|
Do góry
|
|
|
|
#271072 - 22/12/2004 23:08
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Chicago at Detroit
typ: Chicago +9
Tak sobie to wymyśiłem. Skoro Portland wygrywa z Detroit, poczym to samo Portland przegrywa z Chicago, to Chicago powinno rozjechac Detroit. Z tym rozjechaniem to oczywiscie przesadzilem, ale +9hp powinno starczyć.
Jeżeli zaś Chicago przegrywa z San Antonio,a za parę dni wygrywa z Minnesotą,to na jutrzejszy mecz SA-MIN mamy surebeta.
Czy tak?
Pozdrawiam
amkwish
Edited by amkwish (22/12/2004 23:09)
|
Do góry
|
|
|
|
#271074 - 22/12/2004 23:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Quote:
P.S.2 Znacie moze jakies stronki wap na ktorych sa na zywo wyniki meczow NBA ?? Bardzo prosilbym o takowe jesli istnieja, bo bardzo czesto chcialbym sobie przed samym snem juz w lozeczku sprawdzic jak tam moje meczyki ida
www.nba.com normalnie jest w wapie stronka nba,wchodzisz w zakładkę livescore i masz normalnie live i najlepszych zawodników obu druzyn w punktach,asystach i zbiórkach
|
Do góry
|
|
|
|
#271075 - 22/12/2004 23:26
|
member
Meldunek: 05/12/2004
|
Meczem SA-MIN to już inna bajka. Moja analiza nie bedzie az tak "wnikliwa". SA wygra ten mecz bo wg mnie MIN jest za cieńka i za bardzo himeryczna żeby mogła cokolwiek powalczyć.
Powodzenia na dzisijesza noc.
|
Do góry
|
|
|
|
#271076 - 22/12/2004 23:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2004
|
Quote:
Ze sporej oferty na dzisiaj wybralem sobie 3 zdarzenia:
1) Dallas at Atlanta Widzialem wczorajszy mecz Dallas w NY i to co tam sie dzialo to przechodzilo ludzkie pojecie! Do przerwy Dallas mialo ponad 2 razy wiecej punktow niz przeciwnicy. Po przerwie wpuscili rezerwy i spuscili troszku z tonu dzieki czemu Knicks przegrali "tylko" ok. 30 punktami Jesli dzisiaj Dallas utrzyma taka skutecznosc to slabiutka Atlanta nie powinna stawiac zadnego oporu, podobnie jak to bylo kilka dni temu w Dallas moj typ: Dallas -10
2) Cleveland at New Jersey Jeszcze pare dni temu pewnie zagral bym tutaj under, ale od powrotu Kidda NJ zaczelo wyraznie lepiej grac a przede wszystkim zdobywac wiecej punktow. Overover sklonnosc Kawalerzystow sa powszechnie znane i jesli dodamy do tego, ze w dzisiejszym spotkaniu mozliwy jest debiut Cartera to... wychodzi nam overek (nawet jesli nie zagra to i tak nie zmienia to mojego typu) moj typ: over 183,5
3) Memphis at Golden State Memphis bardzo pozytywnie zaskoczylo wygrywajac dwukrotnie w LA. Mysle, ze dzisiaj podtrzymaja serie zwyciestw w swojej przygodzie po dalekim zachodzie i wygraja ze sredniako-slabymi Wojownikami. moj typ: Memphis -3,5
P.S. -hc Memphis to chyba dzisiaj najpopularniejszy typ na wszystkich stronach i forach traktujacych o baskecie, wiec moze byc zonk 
P.S.2 Znacie moze jakies stronki wap na ktorych sa na zywo wyniki meczow NBA ?? Bardzo prosilbym o takowe jesli istnieja, bo bardzo czesto chcialbym sobie przed samym snem juz w lozeczku sprawdzic jak tam moje meczyki ida
http://wap.nba.com
|
Do góry
|
|
|
|
#271077 - 23/12/2004 03:09
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Jezeli chodzi o inne mecze to na pewno odpuszczam ten w Atlancie (zastanawiam sie tylko nad czysta "jedynka" do rozpisu). Przebieg tego spotkania może byc zgoła kretyński i nie mam zamiaru dawać na Dallas,by potem na czacie pisać"o rety!!!co ci Mavs robia?!":-) /....../ Weźcie proszę te moje dzisiejsze wypociny tylko jako opinie,bo po sukcesie w Eurolidze troche niesie mnie juz fantazja,zakrapiana Martini:-)
Primo:teoria podciagania kelnerów jest faktem 
Secundo:nie dałem jedynki na Atlante do rozpisu,bo tak mi ten mecz syfiał,że nawet na niego nie patrzyłem jak stawiałem kupony,a obstawialem za pieć pierwsza w wielkim pospiechu 
Tertio:od dziś najpierw napije sie "Martini",a potem wezme sie za analizy,nigdy na odwrót 
Pozdrawiam
amkwish
|
Do góry
|
|
|
|
#271080 - 23/12/2004 09:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/02/2004
|
no to ja powiem tyle, ze dla mnie Nba w tym sezonie narazie dochodowa ( ale nie gram od początku sezonu ) . Moze dlatego że raczej gram under/over , bo rzeczywiscie niektóre wyniki zaskakujące.
Wczoraj troche przesadziłem z iloscią spotkan , bo zagrałem 11 singli  , ale noc udana. bilans 7-4
|
Do góry
|
|
|
|
#271081 - 23/12/2004 09:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Quote:
no to ja powiem tyle, ze dla mnie Nba w tym sezonie narazie dochodowa ( ale nie gram od początku sezonu ) . Moze dlatego że raczej gram under/over , bo rzeczywiscie niektóre wyniki zaskakujące. Wczoraj troche przesadziłem z iloscią spotkan , bo zagrałem 11 singli , ale noc udana. bilans 7-4
Jeżeli jest tak jak mówisz to nie tylko jesteś dobrym typerem - po prostu jesteś "prawie jasnowidzem". Nie bierz tego za uszczypliwość - po prostu takie wypowiedzi traktuję mocno z "przymrużeniem oka"  Pozdrawiam KRAJAN
|
Do góry
|
|
|
|
#271082 - 23/12/2004 11:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/10/2003
|
Quote:
Spoko w Maju mysle bedziemy mogli mowic o stabilizacji ligi 
Trzeba sie przyznac do porazki lepiej a nie wymówek szukać, dlatego ja sie przyznaje, że mam tyły na NBA w tym sezonie i odpuszczam to, bo odbije z nawiazka na tenisie
Bedzie dokladnie tak jak mowisz 
|
Do góry
|
|
|
|
#271084 - 23/12/2004 15:13
|
old hand
Meldunek: 07/09/2002
|
Quote:
ja zagram na Golden State na przełamanie złej passy , po serii porażek dziś wygrają , bliscy byli już z Wizards ale minimalnie przegrali
Golden State - Memphis 109 - 99 
|
Do góry
|
|
|
|
#271085 - 23/12/2004 15:38
|
old hand
Meldunek: 18/05/2004
|
Quote:
Po nocy takiej jak wczorajsza zastanawiam sie czy nie dac sobie spokoj z NBA... Na poczatku sezonu NBA przynosilo zyski, ale od ponad 2 tygodni nie moge nic trafic, wiec chyba sie wycofam....
Jeśli jest tak jak mówisz czyli nic nie możesz trafić to jest super, poprostu to co masz obstawić obstaw odwrotnie i będziesz na wielkim plusie................ 
|
Do góry
|
|
|
|
#271086 - 23/12/2004 16:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/02/2004
|
Jeżeli jest tak jak mówisz to nie tylko jesteś dobrym typerem - po prostu jesteś "prawie jasnowidzem". Nie bierz tego za uszczypliwość - po prostu takie wypowiedzi traktuję mocno z "przymrużeniem oka"  Pozdrawiam KRAJAN
hhehe "prawie jasnowidz" , dobre KRAJAN
Wiesz dużego plusa z tego 7-4 nie zrobiłem bo troche źle dobrałem stawki, ale to zawsze plus. Wszystkie typki gram w Unibecie, więc jak chcesz to moge zarzucić screena.
Pozdro 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|