#2748938 - 27/11/2008 06:09
OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE !
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
W tym temacie, każdy może podać osoby, które nominuje do OSKARA 2008 w danej kategorii. Nominować można max trzech kandydatów w danej kategorii, każdą nominacje należy uzasadnić.Nominacje, które nie będą uzasadnione, nie będą brane pod uwagę.W zależności od liczby głosów przyznanych nominowanym osobom, w danej kategorii będzie walczyć max 5 osób. Nominujemy przez do (termin do ustalenia). <--- powstanie osobny temat - głosowanie. Dyskusja na temat Oskarów odbywa się w specjalnym temacie - LINK ______________________________________ Kategorie:Typer roku: Typer roku [piłka nożna] Typer roku [tenis ] Typer roku [koszykówka] Typer roku [hokej ] Typer roku [US Sports] Typer roku [sporty zimowe] Typer roku [sporty motorowe] Typer roku [tor żużlowy] Typer roku [piłka ręczna] Typer roku [siatkówka] Typer roku [wyścigi konne] Typer roku [inne sporty] Pokerzysta roku: Moderator roku: Odkrycie roku: Tekst roku: Złota malina: Antymoderator roku: Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * * Nie nominujemy Prema, Experto i Biszopa; laureatów tej nagrody z poprzednich lat.
Edited by Experto (14/12/2008 23:47)
|
Do góry
|
|
|
|
#2749092 - 27/11/2008 06:35
Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE !
[Re: connor]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Typer roku: Wychowany Na Nalewce - mimo że mamy odmienne zdanie odnośnie kibicowania, kibiców, atmosfery na stadionie, pikników, itd - to robotą którą odwala w walijskiej jest nie do przecenienia, nominacja za duże chęci w tym bagienku Typer roku [piłka nożna] - WNN j/w, +panowie od angielskiej, jinx, Kefir70, konstruktor wiedza do pozazdroszczenia i Prem mistrz słowa, francuski łącznik  Moderator roku: Artek Potito - praca którą wykonał w Play Off Tenis Debel, pretenduje go do nagrody Darwina Tekst roku: za dużo tego było Złota malina: amkwish - obrońca polskości i Polaków, przeciwnik gloryfikacji stalinizmu, ostoja moralności na forum, lichawy prowokator
|
Do góry
|
|
|
|
#2749155 - 27/11/2008 06:53
[Re: ELDORADO]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/01/2007
|
Typer roku [piłka nożna] - Wychowany Na Nalewce > świetna robota w temacie z ligą walijską, niesamowita wiedza, super skuteczność Tekst roku: "Barca bez messiego jest jak ryby bez wody, topi się" * - Pawel Wafel Złota malina: Pawel Wafel za piekne wykonanie kaczuszek  * być może lekko pokręciłem
|
Do góry
|
|
|
|
#2749226 - 27/11/2008 07:35
[Re: Nirtz]
|
old hand
Meldunek: 28/11/2005
|
TYper roku - WNN - za systematyczność , niezłomność  i znakomite wyniki; za dzielenie się wiedzą , którą pewnie można i by sprzedać na rynku zamkniętych forów , a którą WNN tak hojnie nas obdziela dając i nam zarobić. Typer roku (piłka nożna) - Jinx - zbyt skromny ; ogromna wiedza i wyczucie w temacie niższych lig angielskich ; ogromny apel o szersze dzielenie się tą wiedzą z innymi. Moderator Roku - Konstruktor - Ojciec Dyrektor  (dla swoich owieczek) Tematu Lig Brytyjskich oraz BC ; nie obrażając innych modów ale okazjonalne wycieczki po innych działach uzasadniają twierdzenie , że dział Lig Brytyjskich jest jak oaza , gdzie w kulturalny i spokojny sposób następuje wymiana poglądów ; ogromna wiedza , kultura osobista , i właściwe zrozumienie znaczenia instytucji "moda"..Ogromny nakład pracy w prowadzenie BC. Odkrycie Roku - Grucha - podjął trudny temat Conference ; coraz bardziej dojrzałe i ciekawe analizy typów. Złota Malina - niestety Amkwish...zastanawiałem się czy wypada mi zgłosić tę kandydaturę , jako , że z AMkwish-em ostatnio wybitnie mi nie po drodze; pominięcie jego osoby było by jednak oczywistym chowaniem głowy w piasek i udawaniem , żę nie ma problemu ; niestety zdecydowanie przedstawiciel "złej strony modów"..wykorzystywanie pozycji moda w merytorycznych dyskusjach przez obrażanie dyskutantów; używanie w stosunku do innych userów słów obraźliwych , jak rozumiem ze świadomością swojej bezkarności..I mam tylko nadzieję , że ewentualna nominacja czy też Złota Malina będzie przyczynkiem do głębszych przemyśleń , a nie do kolejnych ironicznych uwag... Znowu wyszło zbyt poważnie.. niestety tak ostatnio zbyt poważnie wychodzi.
|
Do góry
|
|
|
|
#2749698 - 27/11/2008 23:12
Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! *DELETED*
[Re: Cendruś]
|
kierownik zamieszania
Meldunek: 20/09/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2749904 - 28/11/2008 01:32
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2005
|
Do tekstu roku pasuje wypowiedz jednego z użytkowników.I tu prosze o pomoc bo nie za dobrze pamiętam jak to szło.To było w temacie slicznotki i ktoś napisał widząc bardzo ładne piersi: czy takie laski się same macają  Nie jestem do końca przekonany że było to wlasnie tak dokladnie.Mam nadzieje że ktoś to zapamietał.
|
Do góry
|
|
|
|
#2750570 - 28/11/2008 05:09
[Re: Skorpion BB]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Do tekstu roku pasuje wypowiedz jednego z użytkowników.I tu prosze o pomoc bo nie za dobrze pamiętam jak to szło.To było w temacie slicznotki i ktoś napisał widząc bardzo ładne piersi: czy takie laski się same macają  Nie jestem do końca przekonany że było to wlasnie tak dokladnie.Mam nadzieje że ktoś to zapamietał. To mogłem być ja  ..ewentualnie shane 
|
Do góry
|
|
|
|
#2751906 - 29/11/2008 03:57
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Typer roku: Wychowany Na Nalewce - chyba nie wymaga komentarza, każdy wie co sobą prezentuje w odpowiednim dziale. Klasa światowa  Oby tak dalej. Typer roku Piłka Nożna: WNN j.w. oraz Mura (bardzo dobry PP, zawsze celne uwagi, duża wiedza). Na pewno wyróżnienie dla wszystkich Panów z angielskich lig niższych za świetną robotę. Oby wszystkie topiki z ligami miały taki poziom ja te z Anglii. Odkrycie roku: Maciek AG i jego Eredivisie. Szkoda, że ostatnio mniej pisze, ale to co zaprezentował w tym roku to też najwyższy poziom. Ogromna wiedza i świetne, często trafne analizy. Typer roku tenis: Włodar, który choc podał bardzo mało typów to wszystko wchodziło (zresztą w PP ładnie to zebrał). Wszystko co pisze w różnych miejscach na forum pokazuje jak wielką wiedzę na temat tenisa ma ten gośc. Czapki z głów  Miałby godnego rywala w postaci Vivy, gdyby jemu chciało się coś pisac, a nie tylko brac udział w konkursach  Nie wspominam o Fro, Gogecie, PioKingu czy Piostarze bo oni już wiele razy byli wyróżnieni i wszyscy wiemy, że są w ścisłej czołówce typerów tenisa  I wreszcie moderator roku: Goget. Zawsze pomoże, zawsze nie schodzi poniżej pewnego poziomu kultury, obiektywny. Jednym słowem właściwy człowiek na właściwym miejscu 
|
Do góry
|
|
|
|
#2752048 - 29/11/2008 05:27
[Re: shane]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/09/2003
|
Typer roku: grzesol - wielka wiedza tenisowa i nie tylko. Typer roku tenis: grzesol - świetne porady, ogromna wiedza z ATP. Odkrycie roku: pawel Wafel - świeża krew na forum, nowe pokolenie bukmacherstwa. Kibic roku: Wychowany Na Nalewce - chyba nie wymaga komentarza, każdy wie co sobą prezentuje w odpowiednim dziale. Klasa światowa, przeogromna wiedza i za to że chce mu się tu udzielać  Moderator roku: ArtekPotito - walczy do końca o swoje jak prawdziwy moderator, błyskotliwy oraz stanowczy, nowe pokolenie moderatorów. rafal08 - twardy, zdecydowany, stara szkoła, niszczący motłoch. Tekst roku: Wychowany Na Nalewce w temacie o kibicach - "W czasie wojny na Balkanach to wlasnie fanatyczni kibice walczyli w pierwszych szeregach za swoj kraj i podobnie byloby w Polsce"
|
Do góry
|
|
|
|
#2754706 - 30/11/2008 18:36
[Re: dimes]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2003
|
Jak widac, sa problemy z nominacjami w wiekszosci dzialow, jako ze forum to w zasadzie TiO oraz QC obecnie... Typer roku: Kefir70 za robote w nizszych angielskich, ciekawe analizy, caly temat wyglada wzorowo - tak jak wszystkie na tym forum powinny wygladac (i wygladaly po czesci za czasow swietnosci), vindom - widac duze checi w temacie francuskim, rzeczowy facet, szkoda, ze nie ma wspoldyskutantow, kost0- j/w dobre ogarniecie niewygodnego tematu jakim jest liga szwedzka Typer roku [piłka nożna] konstruktor1 - udziela sie w wielu tematach i zawsze ma ciekawe analizy, Baqu - j/w, moze nie tak wylewny, ale tez aktywny w roznych miejscach, bcn1899 - duze checi i aktywnosc, szczegolnie w pilce latynoskiej Typer roku [tenis ] tam w ogole ktos typuje jeszcze, czy tylko konkursy? Typer roku [US Sports] Ghost - nie grywam US Sports, ale lubie przed kazda kolejka futbolu poczytac co Ghost ma do napisania Pokerzysta roku: zapewne ten co ma najwiecej wpisow w "Nasze pokerowe sukcesy" Moderator roku: Goget, Experto - nie zawsze sie z nimi zgadzam, ale wydaje mi sie, ze swoja robote wykonuja bez zarzutu Złota malina: dimes - na forum obecny od dawna, ale jest prawdziwym objawieniem tego roku. Znakomita forma, rzetelne analizy, olsniewajacy yield. Do tego ogromna aktywnosc w prestizowym dziale Sports Insider, posiada zdanie na kazdy temat oraz monopol na racje. Prawdziwy spoleczni(a)k. shane - jako przestawiciel calej frakcji mlodziezy (studenciakow) na forum, spamujacej w kazdym temacie (nawet tym) o niuniach, sruniach i imprezkach, aktywnych jedynie w TiO oraz QC. Bez urazy. Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt [T]-error - legenda forum, ciezko je sobie wyobrazic bez niego. Sto lat! 
|
Do góry
|
|
|
|
#2756832 - 01/12/2008 22:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
Typer roku: Wychowany Na Nalewce Typer roku [piłka nożna]: mura, jinxTyper roku  : Fro LechModerator roku: Lupus, rafal08Oskar za całokształt: GogetZłota malina: dział polityka
|
Do góry
|
|
|
|
#2757494 - 02/12/2008 04:12
[Re: vindom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
z moich obserwacji... Typer roku: Skiper, Ghost, seba 30 - każdy z nich jest uzdolniony nie tylko z jednej dziedziny sportu i w każdej nieźle lub bardzo dobrze się sprawdza, ponadto napisze niekiedy pare słów rzetelnej analizy czy doda ciekawą uwagę ( szkoda tylko, że seba tak mało pisze ) Typer roku [piłka nożna] Chris - pokazał gdzie trzeba że duży dodani bilans to jego specialność, bcn też w świetnej formie Typer roku [tenis ] nie obserwuję Typer roku [koszykówka] antybuker, jarko 33, Cypryjczyk - głównie ze względu na wypowiedzi w dziale i cenne uwagi Typer roku [hokej ] widzę, że dziadzia gdzieś uciekł ? czy lupus go znowu obraził ?  Tommy Lee, polskignom, nivet - szkoda, że tak mało piszą... mój typ gobel & Masiu - szczególnie ten drugi w rankingu co sezon bardzo dobrze sobie poczynia i grając jego typy można zawsze wyjść na plus, a gobel w tym sezonie mnie totalnie rozwala, prawie codziennie typuje i duży plus, duży szacunek. Typer roku [US Sports] Ghost & Skiper & Big Ben - piszą, dzielą się uwagami i analizami, wielkie dzięki Panowie ! Typer roku [sporty zimowe] nie obserwuję Typer roku [sporty motorowe] tomo, tomo i tomo ? bo wiadomo, że to tomo ?  wyróżnił bym jeszcze (J) za solidny bilans całosezonowy i detronizację mistrza...  Typer roku [tor żużlowy] nie obserwuję Typer roku [piłka ręczna] j.w. Typer roku [siatkówka] j.w. Typer roku [wyścigi konne] j.w. Typer roku [inne sporty] kasparov ! Skiper i retoox - wystarczy wejść i poczytać, gdyż aż chce się czytać wypowiedzi tych panów w różnych bardziej noszowych sportach. Pokerzysta roku: nie obserwuję Moderator roku: konstruktor - obiektywny, roztropny, sprawiedliwy... wystarczy to i tak dużo jak na moderatora mecz.pl  Odkrycie roku: nie wiem, wydaje mi się, że "wszyscy" sa tu już od dawna, rozgladne się jeszczę... Tekst roku: brak Złota malina: nasz Wafel  Antymoderator roku: nie chcę nikogo "wyróżniac" negatywnie Nagroda specjalna: mopsiq - szacunek za ogrom wykonywanej pracy. pozdr,
|
Do góry
|
|
|
|
#2757973 - 02/12/2008 08:55
[Re: Baqu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
[US Sports] : juancarlos, polskignom, ZabielanyTrzech typerów z działu, którego jestem bywalcem - US Sports - NBA. Chciałbym zauważyć, żebyśmy patrzyli na cały 2008 rok (w przypadku NBA styczeń-maj + październik-grudzień), a nie tylko na ten sezon NBA, który dopiero co sie rozpoczął. Wiem, że łatwiej napisać o tych, którzy są aktywni na forum obecnie, jednak należy pamiętać także (a może przede wszystkim) o tych którzy głos zabierali podczas fazy PO. Wymieniona trójka typerów na początku roku dużo udzielała się w powyższym temacie, a "spory" gnoma i Zabielanego były zawsze ciekawa lekturą  Jeszcze raz apeluję o branie pod uwagę CAŁEGO ROKU 2008PS. doceniam oczywiście wkład innych userów, jednak wymienionych przeze mnie nie widziałem jeszcze wśród nominowanych, a że bez nich temat NBA z pewnością byłby uboższy mój wybór jest taki a nie inny Ben 
|
Do góry
|
|
|
|
#2758331 - 02/12/2008 21:55
[Re: Big Ben]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/04/2007
|
Typer roku: Baqu - duza wiedza nt. roznych dyscyplin sportowych, szuka fajnych rozwiazan, duzo celnych uwag, spora wiedza. WNN - wszystko juz chyba zostalo powiedziane na temat tego pana. Wielki szacunek nie tylko za skutecznosc, ale i za fakt interesowania sie nie La Liga, EPL, czy Ligue 1, a liga bardzo malo popularna, o ktorej pewnie nie jeden Walijczyk wie mniej niz WNN.
Typer roku [piłka nożna]: WNN - j.w. mura - wielka wiedza nt. lig angielskich. Duzo celnych typow, uwag, merytorycznych dyskusji. Mindman - bardzo aktywny w dziale pilkarskim. Fajne typy i spostrzezenia.
Typer roku [tenis ] rzadko sledze, ale: Fro, Kameleon - widac, ze wiedza o tenisie bardzo, bardzo duzo, za czym ciagna sie rzeczowe typy. Kameleon fajne dogi potrafi wyszukac.
Typer roku [koszykówka]: malo sledze tematy o Eurolidze, czy PLK, ale osoby ktore szczegolnie zapadly mi w pamiec swoja aktywnoscia i typami to: Big Ben, antybuker i Korver.
Typer roku [US Sports]: Baqu - duza wiedza, czesto wrzuca fajne newsy, duzo fajnych typow i trafnych uwag. lupus - ogarnia chyba wszystkie sporty zza wielkiej wody. Skiper - lubie poczytac jego uwagi nt. danych spotkan, pisze rzeczowo i z sensem. Czesto trafnie.
Typer roku [siatkówka]: malo sledze, ale podczas jakis wiekszych imprez wchodzilo sie do dzialu. Aktywnoscia zaimponowal mi Giertyszek. Co nieco sie od niego pogralo.
|
Do góry
|
|
|
|
#2758381 - 02/12/2008 23:32
[Re: juancarlos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Czas na mnie. Bo ostatnio mało ogarniam forum. Kategorie: Typer roku: Trudno powiedzieć... Typer roku [piłka nożna] mura- bo to jeden z nielicznych ludzi, których szukam jego postów. A PP mam dodany do ulubionych. Bo zna się na piłce. Bo mieszka na ostatnim piętrze  jedyny negatyw to że nie bardzo lubi Liverpoolu. Typer roku [tenis ] Nie zaglądam. Typer roku [koszykówka] Trudno powiedzieć... Moje dwie peffki z zeszłego roku się wykruszyły. Jako, że widzę inni nominują Władka to też go nominuję. antybuker, bo zna się na PLK i kibicuje Anwilowi. Typer roku [hokej ] Vonseb, jedyny mod tego działu który pisze coś. No i zawsze lubię zerknąć co gra. Typer roku [US Sports] Big Ben, juancarlos, Ghost, pierwsi dwaj za wiedzę o NBA. Big Ben jeszcze za letnią porcję LA, Ten trzeci to za resztę sportów amerykańskich poza NBA. Typer roku [sporty zimowe] Nie zaglądam. Typer roku [sporty motorowe] tomo bo warto czasami było poczytać co pisze. Typer roku [tor żużlowy] Trudno powiedzieć... Typer roku [piłka ręczna] Nie zaglądam. Typer roku [siatkówka] Giersztynek bo warto poczytać co myśli o danych spotkaniach. Tu od poprzedniego roku nic się nie zmieniło. W dziale chyba ubyło kilku ludzi... Typer roku [wyścigi konne] Nie zaglądam. Typer roku [inne sporty] Nie zaglądam. Pokerzysta roku: Nie mam pojęcia ale czuję, że dobrzy są Bzyku i rafał08. Bzyku jak gra choć w połowie w pokera tak jak typuje MLB to jest dobry  A rafała to widziałem na innym forum, że udzielał się w dziale pok. erowym ( tak chyba muszę wpisać bo cenzura nie przejdzie...  Moderator roku: Konstruktor- jeden z najbardziej kulturalnych modów na tym forum. Super wykonuje swoją pracę, kibicuje odpowiedniej drużynie Experto- zawsze racjonalnie podejmuje decyzje. Zawsze obiektywny. rafał08- za poczucie humoru  , za tępienie głupoty i cwaniactwa. I to nie prawda, że za dużo daje banów  Jest jeszcze jeden mod którego chciałbym nominować... ale inni dobrzy koledzy by mi tego nie wybaczyli, że go nominowałem. Więc tak jak papież nominuje czasami kardynałów ja nominuję in pectore  Odkrycie roku: Fab człowiek który założył 33 konta na innym forum. Tutaj ma ich pewnie ok. 10. Aby zaistnieć zakładał nowe konto i jechane z nowym tematem i typami. Tutaj należy się odkrycie roku dlatego, że przywiązał się chłopak do jednego nicku- Fab. Poza tym w tydzień potrafi nabić więcej postów na QC niż Zvonek. A to jednak znaczne osiągnięcie. Tekst roku: Jeszcze pomyślę... może uzupełnię. Złota malina: Dimes, za permanentne prowokacje na forum. Za to, że pił piwo z prawie wszystkimi modami, a z adminem chodzi na wiecie wyborcze PO (podobno). Poza konkurencja pozostają niedoścignieni Zvonimir ( ostatnio palacz LMów, pseudo "pożyczki masz u mnie jak w szwajcarskim banku"), b3str ( pseudo "za 30 zł dam się zbanować"), oraz Vendetta ( pseudo Grzesia "się nie ma kasy... ale się gra progres i się szuka wyznawców mojej progresji"). Antymoderator roku: Oli- nie znam osoby, i właściwie nic do niego nie mam. Ale zachowanie wobec "Wiekiego Szu" było niestosowne. Nie sądzę aby otrzymał tyle głosów żeby brał udział w ankiecie... ale przez nominację zawsze można też pokazać że tak się nie robi... Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt- T-error tutaj chyba nie trzeba uzasadniać. No ale jak trzeba to napiszę, że ma fajny avatar i podpis pod nickiem 
|
Do góry
|
|
|
|
#2758390 - 02/12/2008 23:43
[Re: juancarlos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
Typer roku: WNN bardzo wysoka skuteczność, ogromna wiedza z tak mało popularnej ligi, pozostaje mieć nadzieję, że się nie zniechęci i będzie pisał  [piłka nożna] Prem szeroka wiedza z wielu piłkarskich lig, wiele celnych, obszernych wiadomości, trafnych typów, dobre analizy + (podejrzewam  duże rozeznanie gdzie takowe można znaleźć i część z nich przelewa tutaj oraz bitnap j.w. duża wiedza z wielu lig europejskich i nie tylko (Ameryka Południowa), mnóstwo ciekawych typów z tych bardziej i mniej popularnych lig, duża wiedza, cenię sobie współpracę z nim drogą prywatną  wyróżnienie grupowe  dla wielkich pasjonatów z niższych lig angielskich !!! [tenis ] bardzo popularny sport, a tak pusty dział. wiele osób uważam za fachowców, niestety nie chcą dzielić się wiedzą i typami. z przekroju całego roku - bez wyróżnień. [koszykówka] Pettersen gra głównie Euroligę i europejskie ligi, czyli to co z kosza lubię najbardziej. ogromna wiedza, duży % trafnych typów, nigdy nie gram przeciwko niemu, albo biorę typ albo robię "no beta" gdy moje myśli były przeciwstawne  [siatkówka] Giertyszek stała wysoka forma, wiele ciekawych informacji, spostrzeżen i typów, typowy fan siatkówki potrafiący wycigać z tego sportu dobre wnioski Moderator roku: ciężki wybór  stawiam jednak na Experto i Rafała08 , często się z nimi nie zgadzam, jak i denerwuje mnie zbyt częste unikanie odpowiedzi na konkretne pytania i zasłanianie się notorycznie ironiami. niemniej - i tak są najlepsi, najlepiej radzący sobie z ultrasami, wg mnie najbardziej obiektywni oraz konstruktor - niemal nie da się go wyprowadzić z równowagi, inny typ moda, mniej sprząta a raczej służy radą, ciekawie pisze o angielskiej piłce i duży "+" za brytyjski konkurs Odkrycie roku: Pawel Wafel gł. za wprowadzenie kolorytu na forum Złota malina: Amkwish - od człowieka wiekowego i władnego wymaga się więcej. notoryczne (a nie incydentalne) obrażanie innych userów, prowokowanie do demagogicznych potyczek, od człowieka inteligentnego wymaga się więcej kultury osobistej, za dużo chamskich odpowiedzi, mam wrażenie, że to człowiek z patentem na "mienie racji" na wszystkie tematy jakie mogą istnieć na ziemskim padole. oczywiście Amkwishu merytorycznie jesteś mocny, wiele wniosisz na forum wiedzą sportową i nie tylko, jak i pomagałeś mi gdy pytałem, sam wiesz o co chodzi..., ale słodka malinka na poprawę musi być Nagroda specjalna dimes oaza spokoju, ogromna wiedza sportowa, świetne analizy z różnych sportów, oczywiście podawane przed meczem, nie da się go sprowokować, potrafi celnymi argumentami załagodzić każdy konfilkt, świetnie łączy rolę dobrego typera (prawdopodobnie część jego pewniaków pochodzi od kolegów z pracy) i wzorowego pracownika, choć narzekał że wypłata i satysfakcja z posady po 1989 już jest dużo mniejsza, stąd zainteresowanie bukmacherką i golenie wszystkich ziemniaków w Polsce
|
Do góry
|
|
|
|
#2758621 - 03/12/2008 03:00
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt : [T]-error - ode mnie za temat zycie jest piekne (piekny i optymistyczny)
Malina - Wafel - nagrywa durnoty i mysli ze to fajne (smieszne).
|
Do góry
|
|
|
|
#2758900 - 03/12/2008 04:46
[Re: Vader]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
Ten trzeci [...] poza NBA. Dzięki  ----- W tym roku mało nominacji bo czasu na przeglądanie forum mniej, więc po prostu do wielu działów prawie w ogóle nie zaglądam. Typer roku: Skiper, Valverde, polskignom - za wszechstronność, którą bardzo cenię Typer roku [US Sports] - Bzyku - nie ma po prostu innej opcji. Bzyku zmiażdżył i zmasakrował konkurencję w MLB, jeśli ktoś nie typuje go w tej kategorii to jest szalony Skiper - gość z konkretną wiedzą o NBA, ciekawie piszący, no i z dobrymi typami Typer roku [wyścigi konne] cigar - za wysokie zwycięstwo w trudnym, całorocznym konkursie. Znowu będę jedyny który kogoś nominuje w tej kategorii Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt- [T]-error - Jak to możliwe, że jeszcze nie ma oskara? Rozsądny człowiek, który wiele dobrego zrobił dla tego forum 
|
Do góry
|
|
|
|
#2759708 - 03/12/2008 20:35
[Re: Bullet]
|
shaken not stirred
Meldunek: 07/07/2005
|
Typer roku: polskignom (głownie za olimpiade plus trochę NBA) Typer roku [piłka nożna] : mimo iż raczej omijam inwestowanie w tą dziedzinę sportu, to chętnie poczytam co tam do powiedzenia ma vindom (także plus za wytrwałość co nie jest łatwe a liga francuska do najpopularniejszych nie należy) Typer roku  : włodar, Typer roku [koszykówka] : Przemyslanin - za to że jako jedyny rozkminił że PAO jest takie słabe  (cóż poza meczami Prokomu w lidze i EL to kosza europejskiego raczej unikam) Typer roku [US Sports] : za sezon 07/08 (tak mi łatwiej) : Big Ben, juancarlos - zawsze dobrze wiedzieć co mają do powiedzenia, choć w tym dziale możnaby jeszcze przynajmniej parę innych osób wyróżnić Typer roku [inne sporty] : niezmiennie retoox (klasa sama dla siebie) Moderator roku: konstruktor (za kulturke i merytoryczne wpisy), Experto (jajcarz) Tekst roku: Goget - za kolejne odcinki afery bukmacherskiej Złota malina: dimesamkwishVader Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt : Ghost
|
Do góry
|
|
|
|
#2759821 - 03/12/2008 23:07
[Re: Skiper]
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Meldunek: 11/07/2005
|
Typer roku : polskignom Typer roku [piłka nożna] : muraTyper roku [tenis ] : VendettaTyper roku [koszykówka] : pettersenTyper roku [US Sports] : Big Ben, juancarlos , Baqu ogółem trudno mi powiedzieć. Moderator roku: Experto Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt : [T]-error Martin Scorsese tez czekał długo na Oskara, jak mody nie ustawią wyborów  to powinnien być.
|
Do góry
|
|
|
|
#2759829 - 03/12/2008 23:33
[Re: Izajasza53]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
Nie bede uzasadnial wiekszosci moich noiminacji bo o niektrych osobach juz zostal napisane bardzo wiele i bez sensu sie powtarzac Typer roku: WNN korver- za pp, epp Typer roku [piłka nożna]: WNN Typer roku [tenis ] wlodar- jedyny ze starej ekipy, ktoremu chce sie jeszcze pisac  Typer roku [koszykówka]: antybuker, pettersen Typer roku [US Sports]: Baqu Typer roku [siatkówka]: misiek, korver, slawek k-k najlepszy mod: Goget - bezstronny , potrafi na trzezwo ocenic daną sytuacje, nie kieruje sie emocjami - i to chyba najwazniejsze cechy dobrego moderatora nagroda za caloksztalt: Goget - duzo by pisac, wielki wklad w rozwoj forum. Szkoda ze juz nei ma takich modow a do glosu dochodza mlodzi, ktorzy "pchaja ten wozek w zupelnie inną strone" zlota malina: Vader, yahoo, rafal08 uzasadnienie niedlugo w odpowidnium temacie 
|
Do góry
|
|
|
|
#2759878 - 04/12/2008 00:53
|
journeyman
Meldunek: 22/12/2006
|
Kategorie:
Typer roku: Biszop zawsze przemyślane typy.
Typer roku [piłka nożna] Biszop to co powyżej.
Typer roku [tenis ] grzesol - gwiazda QC.
Typer roku [koszykówka] Nie znam.
Typer roku [hokej ] Nie zaglądałem.
Typer roku [US Sports] Ghost - za NFL.
Typer roku [sporty zimowe] buszmen - wysoki poziom.
Typer roku [sporty motorowe] Sami słabiacy, poza konkursem żadnych typów.
Typer roku [tor żużlowy] Pustynia.
Typer roku [piłka ręczna] ??
Typer roku [siatkówka] Nie zaglądałem.
Typer roku [wyścigi konne] Nikt się tam nie udziela.
Typer roku [inne sporty] To co wyżej.
Pokerzysta roku: Bzyku, jeden z lepiej znanych.
Moderator roku: [T]-error.
Odkrycie roku: Pawel Wafel koloryt.
Tekst roku: Dwa z tego tematu które rozbawiły: grzesol: "Nie no Murray co Ty wyprawiasz z Melzerem przegrasz przecież on nie ma mózgu,a Ty Szkocie chyba masz czy może też nie? "
Wychowany Na Nalewce: "W czasie wojny na Balkanach to wlasnie fanatyczni kibice walczyli w pierwszych szeregach za swoj kraj i podobnie byloby w Polsce"
Złota malina: yaaho - rozdający ostrzeżenia na prawo i lewo rafal08 - nadużywa władzy, dał mi dwa ostrzeżenia w ciągu minuty. ArtekPotito - tragiczny pod każdym względem.
Antymoderator roku: yaaho - rozdający ostrzeżenia na prawo i lewo rafal08 - nadużywa władzy, dał mi dwa ostrzeżenia w ciągu minuty. ArtekPotito - tragiczny pod każdym względem.
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * Pawel Wafel i dimes dodają kopa forum. [T]-error stary ale jary.
|
Do góry
|
|
|
|
#2759892 - 04/12/2008 01:06
[Re: laczak]
|
Meldunek: 17/06/2003
|
To może ode mnie: Typer roku: Piostar, Jun - pierwszy za świetne tematy w PP, drugi zawsze coś ciekawego napiszę na qcz, ponadto imponujące wygrane. Typer roku(piłka nożna) - Mura - znajomość tematu, rozsądna gra. Typer roku(tenis) - Piostar Typer roku(US Sports) - JuanCarlos - trafiają do mnie jego analizy. Typer roku(koszykówka) - Jarko33 - w chwili obecnej chyba #1 z aktywnie typujących tutaj. Typer roku(żużel) - nikt nie nominuje, a temat jest dość żywy. Mój rok to nie był(poza początkiem)Moje nominacje: Al Capone - cóż, nie ukrywam, że jedyny którego zdanie może mnie odwieźć od własnego :), Kadus - duża praca, bardzo dobra znajomość tematu(trochę braków, ale jak na ten sezon na forum chyba najwięcej wniósł), Mihal (dobra i konsekwentna gra, świetne wyniki). Złota Malina: Amkwish - za wszelkie życiowe filozofie, spec od wszystkiego, chyba z każdym na forum miał chwilową bądź dłuższą kosę. Mimo wszystko mam tu sympatię i lubię poczytać, bo nudno nigdy nie jest. Ale tak mi wychodzi  Antymoderator roku: buszmen - przyznaję się, że nie miałem za wiele czasu i praktycznie wcale nie poświęciłem go na moderowanie Toru żużlowego. Niemniej z uwagi na wysoki(jak na forum) poziom działu i kultury uczestników, tragedii nie było 
|
Do góry
|
|
|
|
#2759915 - 04/12/2008 01:12
[Re: buszmen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
zaomnialm o kategorii anty mod: Gwiazdy Quasi: yahoo- zachwoanie do moda niepodobne, zamiast rozwiazywac spory to sam do nich prowokuje  rafal08 - podbnie do yahoo , zamiast rozwiazywac spory tylko rozdaje ostrzezenia, conajmniej dziwnie interpretuje niektore sytuacje  w jego slowniku nie istnieje pojecie "sprawiedliwosc" i " bezstronnosc" mlodzi poczuli wladze i szaleją ale forum to na drobre nie wychodzi 
|
Do góry
|
|
|
|
#2760002 - 04/12/2008 01:53
[Re: Vendetta]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Typer roku [tenis ]: włodar - ogromna wiedza, dobre typy Moderator roku: Experto - za fajny kolor nicka Złota malina: grzesol - mam wrazenie, ze ma 14 lat, stara sie chlopak, ale "cos" nie wychodzi chcialem jeszcze nominowac Al_Capone, Vendette, laczaka, ale ten pierwszy ma bana, ten drugi wczoraj pisal, ze juz na tym forum pisac nie bedzie, a ten trzeci dostanie dopiero bana, wiec nominacje osob, ktorych juz tu nie zobaczymy nie maja wg. mnie sensu
|
Do góry
|
|
|
|
#2761075 - 04/12/2008 07:32
[Re: dimes]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Tekst roku: Złota malina:
shane - nie wiem kto to, ale nie podoba mi się jego username.
Za uzasadnienie 
|
Do góry
|
|
|
|
#2761122 - 04/12/2008 08:47
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/07/2007
|
Typer roku: WNN - uzasadnienia są powyżej, żeby nie było że nic od siebie nie dodałem to napisze że ma fajny nick Typer roku [piłka nożna] WNN Typer roku [tenis ] grzesol - może nie jest cudownym typerem, ale jak coś napisze to przynajmniej jest śmieszniej Typer roku [koszykówka] pettersen, jarko33 Typer roku [hokej ] - Typer roku [US Sports] Ghost, Skiper, Big Ben - chyba największy wkład w temacie o NBA, zawsze można się zasugerować ich typami lub informacjami Typer roku [sporty zimowe] - Typer roku [sporty motorowe] - Typer roku [tor żużlowy] - Typer roku [piłka ręczna] - Typer roku [siatkówka] _Korver, Giertyszek - bardzo ładne obszerne uzasadnienia typów Typer roku [wyścigi konne] to taki dział jest? muszę zajrzeć Typer roku [inne sporty] - Pokerzysta roku: rafal08 - nie dzieli się hasłami, ale niech mu będzie czasem coś wygra we frerolku na b2b Moderator roku: Goget - za poczucie humoru, za wiedzę na temat tenisa Odkrycie roku: Pierniczek - te jego rady w temacie: "jak wyrwać lachona"  Tekst roku: Złota malina: "letki plus" - denerwuje mnie tekst, żart powtarzany za często Mario - złodziejskie nasienie!(każdy wie o co chodzi - biedna pracownica jak ona przetrwa do końca miesiąca), cale szczęście że jego zachowanie zostało potępione przez "świętojebne mecz.pl" Antymoderator roku: po co sie narażać... Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt Master.com back - zawsze coś napisze "na temat"
|
Do góry
|
|
|
|
#2761254 - 04/12/2008 15:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/06/2007
|
Typer roku: WNNTyper roku [piłka nożna] WNN - bardzo dobre typy i trafne analizy, jeden z nielicznych, którzy piszą treściwie i któremu w ogóle się chce. Typer roku [koszykówka] Pettersen - duża wiedza, bez zbędnej analizy ale zawsze trafia w sedno Typer roku [hokej ] Vonseb - bardzo dobrze czyta się to co owy użytkownik naskrobie . Typer roku [sporty motorowe] tomo - duża znajomośc tematu , trafne uwagi Typer roku [tor żużlowy] Buszmen - nie zawsze zgadzam się z jego zdaniem , jednak zazwyczaj to on ma racje  , duza wiedza. Pokerzysta: rafal08 i Kristokristoff - aspekt ekonomiczny przeważył - oni po prostu wymiatają i mają z tego duzo $$$
|
Do góry
|
|
|
|
#2761262 - 04/12/2008 16:33
[Re: kadus]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
To moze teraz ja  Typer roku: mura - wiedza,chec dzielenia sie nia i wlasciwe podejscie do typowania Jun - co tu duzo mowic wystarczy zajrzec do tematu z wygranymi Bullet - duza wiedza co przelozylo sie na swietne wyniki w konkursach Typer roku [piłka nożna] mura - uzasadnienie wyzej Typer roku [tenis ] dlugo myslalem bo to moja ulubiona dyscyplina do obstawiania i naprawde ciezko wskazac tylko 3 osoby .Nominuje te ,ktore uwazam,ze naprawde zarabiaja na tym sporcie. Bullet,Jun i delfiedor Typer roku [koszykówka]mało zagladam do tego dzialu ale najbardziej utkwilo mi w pamieci to co pisał jarko33 i jego nominuje Typer roku [hokej ] nie zagladam Typer roku [US Sports] Bzyku -duza wiedza i niesamowite wyczucie tematu Typer roku [sporty zimowe] ciezko wskazac sporo osob ma ciekawe typy z tej dyscypliny Typer roku [sporty motorowe] [color:#000099]tomo - swietne typy Typer roku [tor żużlowy] jarko33 i buszmen zawsze maja cos ciekawego do napisania Typer roku [piłka ręczna] nie zagladam Typer roku [siatkówka] nie zagladam Typer roku [wyścigi konne] czasami zagladam ,szczegolnie gdy musze jakis freebet wykorzystac na zaklady konne no,ale nie na tyle by kogos nominowac Typer roku [inne sporty] retoox - jak juz ktos tu napisał poprostu klasa sama w sobie Pokerzysta roku: sport  ,ktory obecnie mnie najbardziej intersuje ,ale tu tez bardzo ciezko nominowac tylko 3 osoby bo sukcesy odnosi prawie kazdy grajacy.Jedni sie tym chwala inni nie i ciezko przyjac jakies kryteria oceny .Chetnie nominowałbym z 20 osob lub wiecej ,ale przepisy nominacji tego zabraniaja  czyli Mr_Andrew - za niewatpliwe przyczynienie sie do jedenj z najwiekszych wygranych w tym roku w Polskim pokerze  Moderator roku: nie bede slodził kolegom  Odkrycie roku: jakos nikt mi nie przychodzi na mysl Tekst roku: jest ich tyle ,ze nie sposob wybrac tylko 3 Złota malina: grzesol - teksty na quasi chat Antymoderator roku: nominowałbym siebie zeby zrobic paru osobom przyjemnosc no,ale tak nie wypada  Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - T-error - tu chyba nie trzeba uzasadnienia 
|
Do góry
|
|
|
|
#2761279 - 04/12/2008 17:33
[Re: rafal08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2003
|
Antymoderator roku: nominowałbym siebie zeby zrobic paru osobom przyjemnosc no,ale tak nie wypada  Pozwol, ze Cie wyrecze... Antymoderator roku: rafal08 za akcje w "Czy naprawde nie ma dobrego systemu..?" Jesli tak moderuje wszedzie to nie moze byc w tym dobry. Za ironiczne odpowiedzi. Za angazowanie sie w spory. Poza tym juz dimes nominowal rafala do antymoderatora roku nominujac go do moderatora roku.
|
Do góry
|
|
|
|
#2761318 - 04/12/2008 19:14
[Re: Big Ben]
|
kierownik zamieszania
Meldunek: 20/09/2002
|
Typer roku [piłka nożna] Prem rzetelne analizy, fachowiec. (dziwie sie ze z jeszcze nie przeszedl na druga strone mocy-mam na mysli jakiegos bukmachera) Typer roku [tenis ] włodar, Goget - Ci userzy znaja sie na rzeczy Typer roku [koszykówka] pettersen spec nawet od Australyjskiego basketu Typer roku [hokej ] vonseb - gdy loguje sie na forum wyszkuje postow kolegi vonseba - zadna liga nie jest mu obca  Typer roku [sporty zimowe] tomo - ogrmona wiedza Typer roku [sporty motorowe] tomo - jw. Pokerzysta roku: Mr_Andrew wraz z małżonką (ostatnio niesamowity wynik w Austrii - jeszcze raz gratuluje) Moderator roku: Experto, rafal08, Bzyku -bardzo w porządku ludzie  Odkrycie roku: grzeslol Tekst roku: kazdy post nasmarowny przez zdesperowanego grzeslola, czasami mam wrazenie ze az tak mocno sie poci przy komputerze, ze nie dlugo sie odwodni Złota malina: dzida nie ma przebacz zycie, (coco jumbo i do przodu :D) Antymoderator roku: Giertyszek
Edited by Experto (05/12/2008 02:03)
|
Do góry
|
|
|
|
#2762656 - 05/12/2008 07:41
[Re: larsson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
Typer roku:Są takie chwile w życiu, kiedy ciężko być oryginalnym - WNN, za typy - (tylko i aż) i za to, że nie życzy sobie abonamentu  Typer roku [piłka nożna]Kefir70 - mocno jestem zaskoczony pomijaniem jego osoby w nominacjach. Nie ukrywajmy, że to głównie dzięki jego zaangażowaniu temat niższych lig angielskich jest obecnie chyba najlepszym tematem piłkarskim na forum. Duża wiedza, dobrze podana. Oby nie zabrakło mu sił i chęci. juancarlos - ciekawe teksty, dobre typy. mura - nie zawsze się zgadzamy, ale niejednokrotnie jego krótka uwaga na temat spotkania, daje do myślenia. Dobre picki. Przyznałbym również kilka wyróżnień w tej kategorii dla osób, które w ogólnym marazmie, próbują niektóre tematy ożywić. Są to moim zdaniem: Koski, vindom, Hakan. Typer roku [tenis ] Czasami zaglądałem w tematy tenisowe i jeżeli już to robiłem, to jakoś w tym roku utkwiły mi w pamięci dwa nicki: włodar i Bullet. Moderator roku:konstruktor - za BC, za mądre posty, za umiejętność publicznego przyznania się do błędu. Bzyku - za ciekawe spostrzeżenia w temacie filmowym, za "normalność". Odkrycie roku:Nie do końca wiem, jak powinna wyglądać osoba wygrywająca w tej kategorii, tzn. czy może to być tylko user zarejestrowany w 2008 r. czy też taki, który jest już tu od jakiegoś czasu, ale powiedzmy, że w tym roku się uaktywnił?  Jeżeli ta druga opcja, to wówczas nominuję chrisa i jego temat w PP, a teraz już w EPP Złota malina:Mario_ za dzidę. dimes za to, że jest. Biszop za prywatę z Eldo na forum publicznym i za słowa niegodne laureata oskara za całokształt. Antymoderator roku:Pewnie wszyscy prawie mają tu jakiegoś faworyta, ale większość obawia się kogoś nominować. Ja zaryzykuję amkwish - nic osobistego, ale były momenty, że przesadzał w tym roku z tekstami. Myślę z resztą, że sam zainteresowany zdaje sobie z tego sprawę. Oskar za całokształt:[T]-error uzasadnienie jak w przypadku dimesa, ale znaczenie diametralnie inne. I jeszcze za najlepszy temat w TiO 
|
Do góry
|
|
|
|
#2762743 - 05/12/2008 09:53
[Re: Wychowany_Na_Nalewce]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Typer roku: ciężko mi wyznaczyć zdecydowanego faworyta w przekroju całego roku... Najbardziej w pamięci został mi @mura i jego bety dały mi najbardziej zarobić, ale z drugiej strony pierwszej połowy w jego wykonaniu nie mogę sobie przypomnieć. Mimo wszystko mój faworyt do wygranej. Typer roku [piłka nożna]: @mura - doskonała wiedza, pomocny, błyskotliwy. Więcej takich osób. @WNN - nie będę powielał tego co inni napisali. Jedyny powód dlaczego nie podaje go jako typera roku, to, że jakoś mam obawę grania jego betów. Ale to tylko i wyłącznie moja wina. @19marcin88 - ciekawe spojrzenie na polską ligę oraz puchary. Zawsze pomocny raport z obozu ŁKSu. Plus fajny topic w EPP. Wymieniłbym jeszcze: kfjatka, konstruktora, i wielu innych, ale brak miejsca, sorry Typer roku [tenis ]: @Fro Lech wielka szkoda, że przestał już pisać. Najbardziej sobie cenie jego analizy. @Vendetta kontrowersyjna postać, ale mimo wszystko muszę przyznać, że ma nosa do tenisa. Przymykam już oko na tego strategię gry Typer roku [koszykówka]:@jarko 33 - zdecydowany numer jeden, szeroka wiedza, nie tylko w rodzimej PLK. @pettersen - zawsze wypatrzy jakiś ciekawy zakład na u/o lub inne cudo. Za co go cenię @antybuker - za wiedzę i zaangażowania w PLK Typer roku [US Sports]: @Vader i @Baqu za NHL. Chyba najbardziej charakterystyczne postacie z tego działu. Kilka razy skorzystałem. Typer roku [sporty motorowe]: @tomo i @(J) - tomo nie ta klasa co w poprzednich sezonach, ale dalej cenię sobie jego uwagi. (J) również trafne analizy. Połączenie uwag obu panów daje dość dobre rezultaty  Typer roku [tor żużlowy]:@buszmen i @AL_Capone - eksperci w rzeczy samej. Typer roku [piłka ręczna]: @nawoj z roku na rok... bez zmian. Słabo rozbudowany dział, ale od czasu do czasu można coś ciekawego wyłapać. Typer roku [siatkówka] - i tu wielkie zdziwienie. Bo dla mnie co najmniej 3 typerów zasłużyło na to miano. Nie wymieniony jeszcze: @Kellthorn - głównie za Ligę Światową oraz Olimpiadę. Ale widać większość zapomniała, nominując nawet mnie do tej kategorii @Giertyszek - zawsze trzymający rękę na pulsie. @Misiek - nie wiem czy jest jeszcze na tym forum, ale bardzo lubię jego analizy. Ciekawe i przede wszystkim skuteczne. Moderator roku: @Goget - chyba najbardziej stonowany mod. Bez osobistych wycieczek do innych userów, przynajmniej ja nie zauważyłem. Ekstraklasa. @Biszop - był drugim modem, którego bym typował, lecz z powodu kilku starć z innymi userami ostatecznie przegrał z @Gogetem. Każdy ma gorsze dni, wiadomo, ale nie można pozwolić by w ciągu kilku chwil zepsuć swój wizerunek. Już nie pamiętam z kim była ta kłótnia, ale @Biszopa miałem od zawsze za człowieka, którego nie można wyprowadzić z równowagi... Złota malina: @amkwish - za swoje cięte riposty, nie zawsze słuszne i na miejscu, ale nadające kolorytu temu forum. Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * dziadek @[T]-error 
|
Do góry
|
|
|
|
#2766998 - 08/12/2008 00:18
[Re: _Korver_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2769759 - 09/12/2008 23:01
|
enthusiast
Meldunek: 29/02/2004
|
Typer roku: Biszop i WNN Typer roku piłka nozna: polskignom i Biszop za wszechstronność. Prem szeroka wiedza z wielu piłkarskich lig Typer roku tenis: grzesol Mój znajomy to i ma nominacje  Wybitne analizy na gg i quasichat. Odkrycie roku: pawel Wafel, dimes, Vendetta Wszyscy mają w głowie popierdolone, ale czytając ich posty nie można się nudzić. Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: dimes oaza spokoju, ogromna wiedza sportowa, świetne analizy z różnych sportów, oczywiście podawane przed meczem, nie da się go sprowokować, potrafi celnymi argumentami załagodzić każdy konfilkt 
|
Do góry
|
|
|
|
#2771603 - 10/12/2008 21:46
[Re: pepsino]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Z racji tego, że posucha straszna w tych nominacjach (a ponoc poziom forum nie spada  ) pozwoliłem sobie uzupełnic swoje nominacje o kategorie, których wcześniej nie wymieniałem: Typer roku [US Sports]: Big Ben i Baqu za dużą wiedzę, ciekawe uwagi i trafne typy oraz Stoina za tematy w PP, w których udowaniał, że mozna zarobic na NBA i za pefffki, które mi wysyła  Typer roku  : Vonseb i długo, długo nic niestety. Nie ma sobie równych i tylko szkoda, że brakuje takich typerów z taką wiedzą o tym sporcie jak Terrorist (swoją drogą jak ktoś wie, gdzie on się podziewa to niech napisze mi na PW) Typer roku [Sporty zimowe]: Rivaldinho, który świetnie sobie radzi z biathlonem. Duża wiedza i trafne typy. Co przełożyło się min. na wygrany konkurs biathlonowy. Typer roku [Siatkówka]: Korver za Panów, ciekawe i obszerne analizy. Lukiwa za Panie, pisze o nich najwięcej (LSK). Typer roku [Koszykówka]: Amkwish liga hiszpańska i Euroliga. Capone PLK i puchary. Antybuker PLK. Cała trójka charkateryzuje się dużą wiedzą, którą właściwie pożytkują. Typer roku [Piłka ręczna]: W zasadzie nie ma co komentowac bo Nawoj nie ma sobie równych moim zdaniem. Szkoda, że rzadko się udziela, no ale rozumiem, że trudno prowadzic monologi  Zresztą był jeszcze Maxxey, ale sam ostatnio opisał czemu już go nie ma. Typer roku [tor żużlowy]: Buszmen i Capone. Dwóch świetnych typerów, którzy znają ten sport od podszewki i ładnie na nim zarabiają. Tekst roku: Originally Posted By: kacper_laik wszystko rozstrzygnie się w atenach....strzały interu podobne do sikania w kiblu pkp...byle nie do środka. Nagroda za całokształt: tu widzę dwie osoby, którym się to należy Konstruktor i Goget. Stare wygi, jeden piłkę wyspiarską ma w małym palcu, drugi tenis. Jako Moderatorzy sprawują swoją funkcję fantastycznie. Dzielą się wiedzą, pomogają innym.
|
Do góry
|
|
|
|
#2771709 - 11/12/2008 00:38
[Re: Bullet]
|
Oszust i... dzida!!!
Meldunek: 26/12/2005
|
Typer roku: WNN - za lige swietne typy z ligi walijskiej. Typer roku [piłka nożna]: WNN , Kontruktor - klasa sama w sobie z lig 'angielskich'. Typer roku [tenis ]: Fro Lech - ciekawe i rzeczowe analizy. Duzy procent trafnych typow. Kameleon - to samo co Fro + Leona analizy zawsze z 'nutka' humoru :). Typer roku [US Sports]: BigBen - ostatnio cos zaprzestal pisania, ale zeszly sezon (a szczegolnie PlayOff) Nba nalezal do niego. Baqu - ciekawe i trafne typy + mistrz w ciekawych news'ach z Nba  . Typer roku [siatkówka]: Giertyszek - opis juz dalem wczesniej. Kellthorn - IO i LŚ nalezaly do niego. Moderator roku: Experto - zawsze pomoze, doradzi. Sympatyczny i sprawiedliwy  - taki wlasnie powinnien byc moderator. Odkrycie roku: polskignom - nie wiem czy to odkrycie, ale zna sie na wielu dyscyplinach, czesto wyraza rzeczowe i ciekawe opinie - trafne typy. Poza tym przed i w czasie Igrzysk Olimpijskich prowadzil bardzo interesujace dyskusje, ktore mogly pomoc kazdemu typujacemu. Złota malina: amkwish - czlowiek niby wyksztalcony i uwazajacy sie za niewiadomo kogo, a zachowuje sie jak...zwykly pastuch (czytajac ostatnie wypowiedzi w Oskary-dyskusje). Potwierdza sie regula, ze nie kazdy wyksztalczony musi byc madry. Taki...nowobogacki  , ktory czeka aby ludzi ponizac (za czasow kiedy byl modem i byl bezkarny). Antymoderator roku: Feher - widze, ze ma moda w dziale Piłka ręczna, ale jego posta tam przez ten rok chyba nie widzialem. Niby mod, a zero zaangazowania w swoj dzial? To chyba jest cos nie tak, no chyba że nikt w tym roku nie grał w piłke ręczna?!
|
Do góry
|
|
|
|
#2772622 - 11/12/2008 06:35
[Re: _Korver_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
Typer roku: Ciężko wytypować kogoś konkretnie. Forum umiera szybciej niż nam się wydaje. Tutaj wytypuję Rivaldinho jakoś lubię od czasu do czasu zajrzeć do jego tematów w private picks. Rzeczowe analizy i przemyślane typy to marka tego usera i za to go ogromnie szanuję. Także nominuję tomo, który jest najlepszym specjalistą od Formuły 1 w całej Polsce. Także sporty zimowe nie są mu obce. Typer roku [piłka nożna]: igea23 - Tego usera prawie nikt nie dostrzegł a to błąd. igea 23 jest tegorocznym zwycięzcą Ekstraklasy Typerów - Jesień 2008. igea23 w konkursie zmiażdżył wszystkich uzyskując wynik końcowy ponad 260 jednostek wygranych. Trzeba przyznać, że wynik jest znakomity. Jest to typer, któremu warto się przyjrze ć. Widzę w nim bardzo duży potencjał i jestem dumny z tego, że zawsze chętnie uczestniczy w Ekstraklasie Typerów, bo pokazuje klasę co konkurs. konstruktor jak nie lubić konstruktora skoro on jest największym ekspertem do ligi angielskiej. Bardzo lubiłem jego analizy dotyczące Wysp Brytyjskich, do tego przecież prowadził konkurs British Club. maxxey ta nominacja jest bardzo dobrze przemyślana. Cenię bardzo Michała za duża wiedzę piłkarską ile my to godzin przegadaliśmy o naszej piłce w Siepli czy Przyszusze. Ekspert od polskiej piłki i to nie tylko wysokiego szczebla, ale także niższych frontów. Typer roku [tenis ]: Kameleon Leosia oczywiście nominuję w jego koronej dyscyplinie. Karol bardzo dobrze zna się na tenisie a jego ulubionym bohetrem i wzorem jest Davidienko  a tak na poważnie to chłopak strasznie lubi tenisa. Ja nigdy nie rozumiałem tej gry, ale nasi koledzy mają na szczęście odmienne zdanie Piostar jest to osoba, która bardzo mnie zaskoczyła podczas zlotu w Przyszusze. Bardzo dobrze zna się na tenisie i godzinami można z nim rozmawiać o zagraniach takich gwiazd jak Radwańska, siostry Williams itd. Typer roku [koszykówka]:shane - zmój ulubiony Bydgoszczanin  kiedy grałem i typowałem naszego polskiego kosza to zawsze zasięgałem rady mojego kolegi. Wielki fan Astorii i naszej PLK. Szkoda, że ostatni ma mniej czasu na typowanie. Typer roku [US Sports]: lupus oczywiście tutaj jedyna nominacja. lupus kocha te dziwne sporty amerykańskie ja tam ich w ogóle nie rozumiem, ale lupus tak  . Z resztą duży plus za konkurs dotycz ący właśnie sportów z USA. Typer roku [sporty motorowe]: tomo - Wybór mógł być tylko jeden tomo. Tomek to fan formuły 1 , ale także Motor GP. Podziwiam Tomka zawsze za to, że zarywa noce, ale właśnie dzięki takiemu poświęceniu ma tzw "Białe kruki" u buków. Momentalnie wychwytuje ich błędy i z zimną krwią gra te propozycję. Człowiek, który jest zawsze na plusie i jest nie tylko najlepszy w sportach motorowych, ale także w Polsce. Nic tutaj na wyrost po prostu za długo go znam, żeby mnie wiedzieć jakie wyniki osiąga. Tytan pracy. Sporty zimowetomo wielką pasją Tomka jest biathlon. Duża wiedza w tym temacie pozwala mu na zarobienie konkretnych jednostek. Typer roku [siatkówka] - Giertyszek moja nominacja znowu dla Giertyszka. Jest nie kwestionowanym liderem właśnie w siatkówce. Pisze bardzo dobre analizy i ma efekty. Moderator roku: [/u] Nikt tym roku nie zasłużył na tą nagrodę. Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt *tomo Tomek od dawna zasługuje na tą nagrodę. Zrobił wiele dla tego forum jeśli chodzi o sporty motorowe i zimowe. Także udzielał pomocy w Sports Insiderze. Tomek powodzenia Ze sportowym pozdrowieniem Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#2773009 - 11/12/2008 20:53
[Re: Ignorator]
|
Lucio Fulci Forever
Meldunek: 22/08/2006
|
Typer roku piłkanożna: vindom Typer roku  włodar Odkrycie roku: grzesol Rozczarowanie roku: haku Tekst roku: Snajper2: grzesol - jak dzisiaj widzisz Venus? grzesol: Czemu Ty się tak pytasz chcesz grać na odwrót ?! każdy tekst grzesola jest mistrzowski.
|
Do góry
|
|
|
|
#2776100 - 14/12/2008 00:27
[Re: HenkSiracius]
|
wieczny student
Meldunek: 08/12/2006
|
Typer roku: WNN - za świetną robotę przy lidze walijskiej Typer roku [piłka nożna] WNN - jw. igea23 - szkoda, że udziela się tylko w konkursie Eklstraklasa Typerów, ale wygrał obie edycje z bardzo dużym plusem Typer roku [tenis ] Goget - ogromna wiedza, jeśli typujesz coś odwrotnie to 5 razy się zastanowisz zanim zagrasz Bullet - zawsze daje dobre typy, wysoko w konkursach Typer roku [US Sports] Bzyku - za Pick The Dog, dwa razy wygrał i raz trzeci. Warto grać jego dogi Typer roku [sporty zimowe] Rivaldinho - często pisze analizy, które zwykle są trafne Typer roku [wyścigi konne] cigar - jest najrzadziej czytany przeze mnie dział, ale cigar dobrze typuje zwycięzców poszczególych gonitw skunks - bardzo aktywny w dziale, dobre typy Typer roku [inne sporty] polskignom - za IO Moderator roku: Goget - obiektywny, bezstronny, służący pomocą Złota malina: amkwish - najmądrzejszy, najlepszy. Liczy się tylko jego zdanie. Każdy kto ma inne jest idiotą. Poza tym miał przyjechać z Hiszpanii, żeby pokazać chyba inzynierkowi i komuś jeszcze, że są jedną i tą samą osobą. Był pewny, że to jedna osoba na kilku kontach. Później, jak okazało się inaczej, grzecznie i cicho wycofał się z tematu
|
Do góry
|
|
|
|
#2786820 - 20/12/2008 07:48
[Re: podstawek]
|
old hand
Meldunek: 18/05/2007
|
Zagłosuję sobie :> Typer roku [tenis ]- Jun : szczecińska relacja - Kameleon : peffka z Poznania na finał  a poza tym po prostu dla mnie typer roku i już. Typer roku [koszykówka]- shane : najulubieńszy, tylko mógłby zacząć korzystać z wap-livescore  typy (przed)olimpijskie pamiętam - poza tym wiem, że się cały czas udziela :> Typer roku [US Sports]- Baqu : jeśli o NBA chodzi, twórczość znam nie tylko stąd, czytywałam. Moderator roku: - rafal08 : ja tam nie narzekam, mi służył pomocą, kiedy potrzebowałam. Odkrycie roku:- Maciek AG - analizy z Eredivisie na najlepszym poziomie. Maćka znam już długo, długo i dla mnie to zawsze b.dobra lektura. a przy tym skuteczna.
|
Do góry
|
|
|
|
#2790381 - 22/12/2008 01:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
typer roku: polskignom - wszechstronność połączona z wynikami typer roku tenis: włodar, haku za pracę w ATP. moderator roku - llama, goget - za to że im się chce  oscar za całokształt - llama, goget - j.w.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|