Tyle, ze robiac to zgodnie z ta strona domyslna bramka i dns sa u mnie takie same, a to raczej tak nie powinno byc...
Filozof za dzialalo to ?
No niestety nie, wlasnie ze wzgledu na zly adres dns u mnie w ipconfig... Bo cala zabawa polega na tym, zeby ustalic sobie stale ip na czas gry, w tym celu trzeba sobie polaczenie internetowe skonfigurowac odpowienio i zrobic przekierowanie portow. To drugie idzie bezproblemowo, ale gorzej jest z konfiguracja polaczenia.
Na tej stronie http://www.portforward.com jest to opisane krok po kroku, ale u mnie to niewychodzi... albo ja nie umiem
#2886645 - 03/02/200906:29Re: Mecz.pl Open czyli Dream Match Tennis Pro
[Re: ArtekPotito]
Mike Avdi
A7
Meldunek: 22/03/2006
Zauważyłem, że od kliku dni nie mogę hostować... Wcześniej dawałem Host Test i było passed, teraz natomiast pisze, że nie mogę podłączyć się do serwera. Najlepsze jest to, że nic nie zmieniałem/ustawiałem - samo się to zrobiło.
#2889188 - 04/02/200920:46Re: Mecz.pl Open czyli Dream Match Tennis Pro
[Re: Mike Avdi]
bajbus
Speedway Liga
Meldunek: 26/02/2005
Nie wiem jakie podjąć kroki co do dalszej gry w tym turnieju , bo masa ludzi nie może hostować ,chyba nie ma jednak sensu brnąć w to dalej , tym bardziej że nawet hamachi nie pomaga
#2891226 - 05/02/200918:58Re: Mecz.pl Open czyli Dream Match Tennis Pro
[Re: bajbus]
kadus
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/06/2007
Moze lepiej byloby zrobic turniej dla tych co hostować mogą i podzielić ich na grupy z jedną osobą ktora hostować nie moze. Zagralibysmy kazdy z kazdym. Po dwie najlepsze osoby do drabinki, przy zalozeniu, ze osoba, która hostowac nie moze trafia na taką co może. Trochę zawiłe ale przemyślcie