#301457 - 23/02/2005 13:23
Re: NBA - 23.02.2005
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/04/2003
|
Od samego rana chodzi mi po głowie typ na Chicago +7.0 hcp. Byczki grają naprawde dobrze , a Cavsi to nie jest dla mnie drużyna która może od tak sobie wygrać z Chicago  Szykuje sie mecz na styku i wydaje mi się że Chicago może wygrać w Cleveland.Więc czemu nie +7 .. czemu nie...
|
Do góry
|
|
|
|
#301459 - 23/02/2005 17:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Po przerwie usiadłem do kompa,zagladam tu i co widzę? Temat dzienny zawiera mniej postów niż temat z typami. Nastapiło to,czego sie kiedys obawiałem...trudno,trzeba pogodzić się z tym,ze nastapił przerost formy nad treścią:-)
|
Do góry
|
|
|
|
#301460 - 23/02/2005 17:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
Po przerwie usiadłem do kompa,zagladam tu i co widzę? Temat dzienny zawiera mniej postów niż temat z typami. Nastapiło to,czego sie kiedys obawiałem...trudno,trzeba pogodzić się z tym,ze nastapił przerost formy nad treścią:-)
tak ,tak jak pogrzebierz w starych postach to znajdziesz tam to ze ja juz wczesniej sygnalizowalem taka sytuacje,do konkursow to jest caly dzial, i tam powinny sie znajdowac-ale pociesz sie ze ta sytuacja nie dotyczy tylko US-SPORT,przktycznie kazdy dzial pozakladal sobie konkursy co wg. mnie nie jest korzystne dla obrazu calego forum-pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#301461 - 23/02/2005 17:33
|
enthusiast
Meldunek: 27/12/2004
|
Faktycznie jakiś zastuj nastąpił w dziennych tematach po ASG ale nie ma co biadolić tylko trzeba to zmienić najlepiej dodając coś od siebie Dziś chyba najpewniej stoją Bulls +7,5, HP ogromne jak na mecz drużyn o zbliżonym potencjale, zbilansowana i z długą ławką ekipa Bulls jak dla mnie ma duże szanse nawet na wygranie tego meczu więc takie HP to chyba nieporozumienie. BucksU siebie grają całkiem ciekawy basket a co najważniejsze skuteczny, do Milwaukee przyjeżdża bespośredi rywal w walce o PO (z Carterem lub bez tego nie wiem) i trzeba go pokonać, -3hp jak najbardziej do przeskoczenia. Tyle na dziś odmnie, Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#301464 - 23/02/2005 18:28
|
veteran
Meldunek: 13/01/2005
|
Co do bykow to sie z Wami zgadzam h7 to przesada dla nas promocja. Polecam rowniez houston h9 jak na mecz ktory powinien byc na styku na dodatek o niskim wyniku wszyscy wiemy ze w SA nie pada duzo ptk. Dziwi mnie rowniez to ze faworytami meczu portland LA Lakers jest portland mnie skusilo h3 na LA, Mysle ze koby i spolka da sobie rade z kimerycznymi zawodnikami portland takimi jak stoudamire randolph itd. Zastanawia mnie linia 216 na mecz phoenix LA CLIPERS, phoenix w coraz gorszej formie trudno sie dziwic graja jedna piatka zmiennicy graja bardzo malo. Clipersi w ataku nie prezentuja sie rewelacyjnie jezeli chca w tym meczu powalczyc musza ostro bronic i zabiegac phoenix. Podsumowujac under. Kolejna linia promocyjna to 196 w meczu portland LA LAKERS ani jedni ani drudzy nie prezentuja za duzo w ataku, portland stawia u siebie na obrone. Typ under Pozdrawiam i Zycze wysokich wygranych
|
Do góry
|
|
|
|
#301465 - 23/02/2005 19:48
|
Carpal Tunnel
|
Zgadzam się co do Lakers,myslę,że dziś pokonaja osłabionych Blazers,a plusowe handi na LALe to IMO dobry bet.
Dla mnie dziś typem wiodacym jest wygrana Sonics z Hornetsami,wybieram -hc,bo w WM 1-12 może się mecz nie zmieścić:-)
Co do meczu w Indianapolis to wszystko wskazuje,że Heat bez Grubego,tak więc chyba wzrastają szanse na over,a co do wyniku,to gram mój zespół z +hc.
Zaryzykuję również wygrana Nets w Milwaukee.
Z linii undery w San Antonio i Cleveland,pewnie over w Phoenix.
Na koniec o Bykach. Ktoś dzisiaj zakwestionuje typ ,że będa w PO? :-) Pewnie nie,ale raczej większość zakwestionuje typ na Cleveland z minusowym handi. Jak dla mnie wysokośc spreadu nie do grania,nie lezy mi ta linia i juz. Winning margins 1-12 na Cavs,tak zagram.
|
Do góry
|
|
|
|
#301466 - 23/02/2005 20:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Przerwa w emocjach pilkarskich i dostalem wlasnie NBA daily, a tam... hm.. piszecie o Lakersach a czy wiecie ze bardzo prawdopodobna jest gra dzis Shareefa Abdur-Rahima? Bardzo ciekawie wygląda info o zainteresowaniu Knicksów... Chrisem Webberem i Antoinem Walkerem.. Aha no i jest jeszcze Donyell Marshall którym oprócz Knicksow interesuja sie inne kluby a zwlaszcza Indiana. Prawdopodbny trade: Milt Palacio i Donyell Marshall <-> Austin Croshere, James Jones, Anthony Johnson.. Co Wy na to? 
|
Do góry
|
|
|
|
#301471 - 23/02/2005 21:46
|
Carpal Tunnel
|
lajkonik Update: Boozer (sprained foot) is likely to miss Wednesday's game against Dallas, the Salt Lake Tribune reports. Czyli raczej nie ale wiemy jak to jest z tym "raczej" A Kirilenko zagra na 99% sam chce grać, Sloan powiedzial ze wszystko zalezy od dzisiejszego treningu. Kirilenko trenował więc zagra. 
|
Do góry
|
|
|
|
#301472 - 23/02/2005 22:02
|
journeyman
Meldunek: 05/12/2004
|
Ja proponuję na dziś mecz na szczycie: atlanta@golden state +8 goldeni w 5 ostatnich meczach w domu są 4-0-1 ATS jeśli chodzi o h2h: wygrali ostatnie 4 z rzędu. chyba czas na odwrócenie passy Podobną motywację mam do grania na Washington: Memphis w ostatnich 6 on the road są 5-1 ATS. Memphis podobno bez Gasola Myślę też że SAS przerwie serię 4 zwycięstw ATS w wykonaniu Houston, linia jest spora ale dla SAS do przeskoczenia
|
Do góry
|
|
|
|
#301474 - 23/02/2005 22:14
Re: NBA - 23.02.2005 *DELETED*
|
stranger
Meldunek: 28/12/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#301476 - 23/02/2005 22:25
|
member
Meldunek: 18/02/2005
|
Quote:
Shaq ma dziś grać uraz nie był groźny
podawajcie źródła, ludzie...
chyba jest spory rozrzut między 'koniec sezonu dla Szaka', a 'będzie dziś biegał po parkiecie'
pytam... SKĄD WIESZ ?! inaczej twoj wpis G wart jest i sieje tylko zamęt.
czekamy... dzięki
|
Do góry
|
|
|
|
#301478 - 23/02/2005 22:32
|
Carpal Tunnel
|
Typ na Waszyngton urastal w mojej glowie dlugo. Gasol nie zagra na pewno dzis a prawdopodobnie w ogole w tym tygodniu. Natomiat z IL zostali aktywowani Larry Hughes (wreszcie  i Kwame Brown... W takim wypadku kurs na Wizards świetny... BOCA co do Kirilenki to podobno czuje sie świetnie i po kontuzji nie ma praktycznie śladu, natomiast Boozer is likely to sit on the bench... "is likely".. Na moj nos bedzie gral. ziaro a mógłbys podac swoje zrodlo informacji o Shaqu? Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#301481 - 23/02/2005 23:14
|
newbie
Meldunek: 07/02/2005
|
Siema dawno sie nie odzywlaem ale bylam w Zakopanem i nei amlem dostrepu do netu a nawet jesli mialybym to nie ogarnal bym tego wszystkiego  Wiecie ze wodka na Słowacjo 19 zł litr i to taka jak miod  hehea i jeszcze Absynt jak tkos z was tam bdzie to kupujcie tylko to NAPRAWDE WARTO !!! a co do typu na dzi s to moj jest taki ---> San Antonio - Houston over 180.5 wydaje mi sie, ze po takiej przerwie i jeszcze kilku przeslanak ta linia jest dziś do przekroczenia:) Zycze wszystkim powodzenia  !!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#301482 - 23/02/2005 23:25
|
Carpal Tunnel
|
Wiadomośc podana przez ESPN jest tyle warta,co info od jednego z userów,że Gruby dzis zagra - warta tyle co nic.
W najbliższych dniach badanie MRI i ewentualna artroskopia stawu kolanowego. W Miami jedni mówią o łakotce,drudzy o wiezadłach,trzeci o tym i o tym:-) Roxy twierdzi,że powstał już straszny młyn i trzeba poczekać na oficjalny komunikat medyczny.
Tak sobie we dwoje:P dywagowaliśmy jak to moze byc z Shaqiem,w zalezności od tego,co rzeczywiście Mu dolega i doszliśmy do jednego w miare pewnego wniosku.
Jeżeli zostanie przeprowadzona artroskopia to nie ma co liczyć na grę Grubasa w sezonie zasadniczym,natomiast udział w PO jest bardzo prawdopodobny,pod warunkiem,że wiezadła okażą się byc całe.
Ja akurat nie popadam w ponury nastrój,ponieważ jestem przekonany,że (wbrew wszelkim pozorom)absencja Shaqa nie wpłynie w bardzo zasadniczy sposób na postawę i wyniki uzyskiwane przez Heat do końca sesji zasadniczej. Co do PO to raczej po finale,ale...nie uprzedzajmy wypadków.
Dzisiejszy mecz jest cięzki do typowania,ponieważ "przejście" na inna grę moze zaowocować nawet łomotem w Indianapolis,ale potem powinno byc nieźle i ...overowo.
Z drugiej strony niesmiało przypominam,że wiekszość naszych typów przeciwko osłabionym drużynom kończy się niepowodzeniem:-)
Pacers moga poczuć się już zwycięzcami przed meczem (osłabiony rywal plus dobra ostatnio forma Indiańców),a to moze obrócić się przeciwko nim.
Ja konsekwentnie gram Miami i nie wyobrażam sobie,by nagle stali się chłopcami do bicia. Shaq jest zawodnikiem kluczowym,ale bez Niego Heat już w tym sezonie wygrywali i to z rywalami z wyższej półki niż obecna Indiana.
BTW co za ulga - wreszcie moja druzyna w roli underdoga:-)
|
Do góry
|
|
|
|
#301485 - 24/02/2005 05:34
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Zgadzam się co do Lakers,myslę,że dziś pokonaja osłabionych Blazers,a plusowe handi na LALe to IMO dobry bet.[ bardzo dobry]
Dla mnie dziś typem wiodacym jest wygrana Sonics z Hornetsami,wybieram -hc,bo w WM 1-12 może się mecz nie zmieścić:-)[i tak było ]
Co do meczu w Indianapolis to wszystko wskazuje,że Heat bez Grubego,tak więc chyba wzrastają szanse na over,a co do wyniku,to gram mój zespół z +hc.[ kasa za typ jest,ale szkoda,że przegrali]
Zaryzykuję również wygrana Nets w Milwaukee.[ to była przesada]
Z linii undery w San Antonio i Cleveland,pewnie over w Phoenix.[ jakbym zgadł,za SA zwrot]
Na koniec o Bykach. Ktoś dzisiaj zakwestionuje typ ,że będa w PO? :-) Pewnie nie,ale raczej większość zakwestionuje typ na Cleveland z minusowym handi. Jak dla mnie wysokośc spreadu nie do grania,nie lezy mi ta linia i juz. Winning margins 1-12 na Cavs,tak zagram. dobry wybór]
Noc niczego sobie,w NCAAB tak samo,,do pełni szczęścia zabrakło tylko niższej wygranej Spurs. BTW ja się chyba nie nauczę podawać typów do konkursu 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|