dla wschodu mala pomylka, wy sie pozabijacie a ja nie bede mial problemu, lubie zarowno Heat jak i Pistons, chociaz bardziej druzyne z Florydy:) to na dzis mamy przeciwne typy u mnie wkoncu poszlo Golden +11 Bulls -2 Hornets O/U Dzis nie ruszam:)
g00niek
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
Czyli dokończę myśl Ghosta dla laikow z angielskiego PF - points for (punkty dla druzyny) PA - points against (punkty przeciwko druzynie) pewnie chodzi o średnią punktów zdobywanych PF i traconych PA przez druzyny..
Zerknalem na stronke i dokladnie o to chodzi... Pomaga to przy typowaniu over/under..
nawet jak zagra, to nie sadze ze da z siebie 100% i nie w normalnym (dla niego) wymiarze czasu. lepiej odpuscic jeden mecz, Po juz maja. ja nawet jakby byl w 100% zdrowy gralbym dzisiaj phoenix. pzdr
Quote: dla wschodu mala pomylka, wy sie pozabijacie a ja nie bede mial problemu, lubie zarowno Heat jak i Pistons, chociaz bardziej druzyne z Florydy:) to na dzis mamy przeciwne typy u mnie wkoncu poszlo Golden +11 92-88--->92-99 Bulls -2 97-84 Hornets 86-85 O/U Dzis nie ruszam:)