Witam! Dziś zaczynają się kwalifikacje do kwietniowych MŚ - jest duża oferta zarówno w Toto-mixie jak i w sieci. Znawców tematu /coś tam lukam ale nie znam wielu grajków / proszę o wypowiedź - mecze od 10.00.
World Championship Qualifiers, Świat - pary na dziś 10:00 John Parrott (ENG) Fergal O´Brien (IRE) 10:00 Tony Drago (MLT) Nigel Bond (ENG) 10:00 Mark King (ENG) Neil Robertson (AUS) 10:00 Barry Pinches (ENG) Dave Harold (ENG) 10:00 Drew Henry (ENG) Paul Wykes (ENG) 10:00 Quinten Hann (AUS) Shokat Ali (PAK) 10:00 Stephen Maguire (SCO) Ryan Day (WAL)
10:00 Ali Carter (ENG) James Wattana (THA) 10:00 Anthony Hamilton (ENG) Darren Morgan (WAL) 10:00 Michael Holt (ENG) Stuart Bingham (ENG) 10:00 Gerard Green (ENG) Paul Davies (WAL) 10:00 Joe Swail (NIR) Shaun Murphy (ENG) 10:00 Robert Milkins (ENG) Adrian Gunnell (ENG) 10:00 Dominic Dale (WAL) Andy Hicks (ENG) 10:00 Ian McCulloch (ENG) Ricky Walden (ENG)
Stephen Maguire Quinten Hann Drew Henry Mark King zastanawiam sie jeszcze nad: John Parrott (ENG) Fergal O´Brien (IRE) kusi mnie 2 ale nie wiem i jeszcze kusi mnie mecz: Tony Drago (MLT) Nigel Bond (ENG) na 2 prosze o komenta a gdzie to jest gdzie saie rozgrywaja te mecze kraj ????? prosze o komenta <pozdro>:)
Przestrzegałabym przed graniem na Pinchesa.... w turnieju Irish Masters Harold wyeliminował Ebdona, White`a i odpadł dopiero w ćwierćfinale....a Pinches od dłużsego czasu nic nie pokazał, w Irish Masters odpadł z Dohertym w pierwszej rundzie...a jak wiadomo Doherty był wyraznie pod formą w Irlandii...
Talson o tych nazwiskach to ja osobiście mało słyszałem(i nie jestem w stanie ci pomóc) ale proponuje coś takiego: TOTO-MIX 2z4 PARROTT-O BRIEN-1(1,55) D.HENDRY-WYKES-1(1,35) PERRY-SELBY-1(1,55) MAGUIRE-DAY-1(1,35) Liczę że wejdzie mi 3,4 typy
#314029 - 23/03/200510:36Re: Snooker- World Championship - eleminacje
Bocian20002
member
Meldunek: 12/06/2004
Elo, ponawiam pytanie tuttura, ma ktoś może linkę do wyników live z dzisiejszych quali? bo znalazłem tylko takie płatne - 3Ł i niespecjalnie chcę im płacić... pzdr