#319948 - 09/04/200518:04Re: 150 zl do wygrania- "Konkurs na zakonczenie sezonu hokejowego"
g00niek
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
Domingos nagroda nie jest słaba... Super zorganizowaliście z Vonsebem...
Zgłaszam się jednak mam jeden warunek, jeśli zajmę któreś z dwóch pierwszych miejsc, chciałbym oddać nagrodę pierwszej osobie za mną która nie bierze udziały w naszym konkursie hokejowym... Taki mam kaprys ;-)
#319951 - 10/04/200508:00Re: 150 zl do wygrania- "Konkurs na zakonczenie sezonu hokejowego"
lajkonik
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/02/2003
Fajnie ze zaczela sie zglaszac w koncu smietanka tego dzialu, w takim razie ja rowniez zglaszam chec uczestnictwa. Chetnie sie sprobuje w takim doborowym towarzystwie.
Wstepna lista osob, ktora zglosila sie do konkursu - nalezy jeszcze przejsc weryfikacje ( glownie jest to spowodowane mala iloscia meczow jakie beda jeszcze do zagrania w nastepnym tygodniu, malym stazem i udzielaniem sie w dziale hokejowym - konkurs poniewaz fundujemy nagrody prywatnie ma byc w pewnym sensie pozegnaniem z tegorocznym sezonem i podziekowaniem dla stalych uczestnikow tego dzialu):
Ostateczna lista bedzie dzis po 23.00. Podany bedzie tez ostateczna wersja regulaminu np. ile razy bedzie mozna powtozryc dany typ: Prosze te osoby, ktore nie przejda weryfikacji o wyrozumialosc i zabranie sie za "robote" w tym dziale w przyszlym sezonie hokejowym a wtedy wasze zaslugi zostana docenione.
Sorki wielkie ,ale niestety musimy skrocic troszke liste startujacych ze wzgledu na malą ilosc spotkan hokejowych, jak rowniez maly staż na forum powoduje ,iz w konkursie nie wystąpią :
KsUBA pokaz w koncu klase bo ostatnio cos Cie nie widac ,tak wiec zapraszamy do typowania. Vonseb uaktualni liste ,gdyz dzis jak zwykle opija wygraną , albo mysli jak tu nas ograc w nastepnym konkursie