Witam i pozdrawiam wszystkich fanów NBA!!!!!!!
7:00 pm Detroit @ Orlando TYP: Orlando - Wystarczy porównać wyjściowe składy. Nie da się ukryć, że w meczach przeciwko dobrze broniącym drużynom gracze obwodowi Orlando nie grzeszą skutecznością. Zestawiając graczy pod koszowych otrzymujemy jasny typ - Detroit, daję im 80% szans, a Orlando chyba musi zapomnieć o PLAY OFF w tym sezonie.
7:00 pm Atlanta @ Toronto TYP: gospodarze - Koszykówka jest tą dyscypliną gdzie nie można być pewnym wyniku w 100%, ale myślę że to stwierdzenie nie odnosi się do tego meczu. Toronto nioe przegra 3 meczu we własnej hali, przynajmniej nie z Atlantą. LIczę na dużą liczbę punktów.
7:00 pm Cleveland @ Philadelphia TYP: Philadelphia - Atmosfera w CLEV. nie sprzyja rozgrywaniu dobrych meczy u siebie, tym bardziej na wyjazdach i tym bardziej w Philadelphi zmotywowanej jak nigdy. Brak Z. Ilgauskasa może mieć bardzo bolesne skutki dla drużyny, której lider stwierdza że "zła atmosfera zabija Clevland", Osobiście uważam że w tym sezonie Clevland zabraknie w PLAY _ OFF.
8:00 pm Chicago @ New York - TYP : NY - dzisiaj bede oglądał ten mecz , a bardzo lubie gracza z nr #3 w NY , tak więc nie pozostaje mi nic innego jak taki typ. Jesli dobrze się orientuję to kurs jest powyżej 2,0 i myślę że jest warty zagrania, przynajmniej w systemie.NY nie zobaczymy w PLAY - OFF, więc mogą postarać się o dobra graę w końcówce sezonu we własnej hali, która jest swoistą Mekką basketu.
8:00 pm Utah @ New Orleans TYP: New ORleans - Nie lubię Utah, poza tym sytuacja NO podobna jak NY, zawodnicy nie odpuszczają meczów, poza tym UTah to nie jest np. MIAMI, czy Memphis
8:00 pm Washington @ Indiana TYP: WASSHINGTON - bo wszyscy stawiają na INDIANE.

8:00 pm Miami @ Memphis TYP: Jednak Memphis, jerst to drużuna!!! , drużyna króra nie odpuszcza i mimo że nie robią z siebie gwiazd, w każdym meczu grają po to aby wygrać. Bardzo dobra atmosfera + umiejętności powinny wystarczyć w meczu przeciwko osłabionym MIAMI
8:30 pm Charlotte @ Milwaukee - brak typu - nie mam pojęcia jaki może być wynik końcowy, na luźno postawił bym na Cgarlotte bo Okafor ma jeszcze szanse zostać najlepszym Roockie i jeśli nie będzie miał odpowiedniej końcówki możąe okazać się że nagroda przypadnie Gordonowi wprowadzającemu Chicago do Play - Off
9:30 pm Denver @ Minnesota - DENVER - Goście są lepsi od gospodarzy + nie znoszę gospodarzy + gospodarze wyznają kult zbierającej jednostki z numerem #21, przy zespołowej grze Denver + Zawodnicy Denver podają sobie piłki.
HACZYK - Minnesota ostatnio zmienia taktykę gray, jednak pozostanę przy typie na Denver.
10:00 pm Sacramento @ Portland - TYP: SACRAMENTO
10:30 pm Phoenix @ Golden St. - brak typu
10:30 pm L.A. Lakers @ Seattle - brak typu, może LAL

????
########################################################
przepraszam za eewentualne błędy w pisowni