connor a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
Jednak wróciłem, Pistons odrobili 8punktów straty w dogrywce, na jakąś minute 8 przegrywali i odrobili!!! Wygrali!!! Szkoda, że dalem w jakims zakładzie -1 na nich, cóż żydostwo z mojej strony, po częsci zwrot, ale lepszy zwrot niż wtopa.
4/4 I loveeee Thissss Game Po raz kolejny sie okazała, żę typy "masowe" to zguba narodu triepel wash + suns + denver wszedł na lajcie, Pacers trochę wymęczyli, ale liczy sie efekt końcowy
Quote: Co do dzisiejszej nocki tu już podjęłem decyzję (i oczywiście zagrałem) takie zestawy spotkań: 1) 1P+3/5 (EXP) Wt 12/04/05 01:00 Washington Wizards - Milwaukee Bucks NBA 1 1.27 pewniak Wt 12/04/05 01:00 Orlando Magic - Cleveland Cavaliers NBA 1 1.90 Wt 12/04/05 01:30 Atlanta Hawks - Charlotte Bobcatshandicap NBA 1 (-3.0) 1.90 Wt 12/04/05 04:30 Los Angeles Lakers - Phoenix Sunshandicap NBA 1 (+10.0) 1.90 Wt 12/04/05 03:00 Denver Nuggets - Golden State Warriors Powyzej/Ponizej NBA powyzej 214.5 punktow 1.90 Wt 12/04/05 04:00 Seattle SuperSonics - Houston Rockets Powyzej/Ponizej NBA ponizej 191.5 punktow 1.90
2) rozpis 3/4 (Uni) Toronto Raptors - Indiana Pacers 2(-1,5) 1.90 Dallas Mavericks - Memphis Grizzlies 2(+7,0) 1.90 Denver Nuggets - Golden State Warriors over 214,5 1.95 Chicago Bulls - Detroit Pistons under 186,0 1.85
Wiekszość meczyków opisywałem wyżej - co do undera w Chicago to obie drużyny ostatnio sporo rzucały, ale tu spotykaja się dwa bardzo dobre bloki defensywne (choc ostatnie mecze temu przeczą). Jężeli będzie to mecz walki - a w to nie wątpię to sądze że nie tylko 186pkt ale 176pkt. bedzie granicą wygórowaną - zakładam że 90pkt. dla ktorejkolwiek z drużyn wydaje się być liczbą nieco hipotetyczną?
Pozdrawiam KRAJAN
PS. Do najpewniejszych zaliczam Indianę(-hp) i over w Denver.
Podsumowanie: Ogólnie noc prawie na zero (minimalna strata) Kupon 1 (w plecy) 1) WAS - zgodnie z przewidywaniami (moimi i bukuff) 2) ORL - jeszcze raz pokazali jacy są słabi, CLE - przełamanie na wyjazdach 3) ATL - tu słuszne sformułowanie co do totolotka 4) LAL - znowu pokazali w ostatniej kwarcie jak przegrywa się mecz (wcześniej w drugiej połowie z SAC) - szkoda 1 pkt. 5) DEN 6) under w Seatle - tu prognozy się sprawdziły (dzięki za poparcie w typie!)
Kupon 2 (tu trochę odrobiłem) 1) IND - trochę szczęśliwie, ale w tym przyp. liczy się wynik 2) MEM - Dalas okazało się za mocne dla Miśków (tablice!) 3) DEN - w obu kuponach - wg mni wczorajszy najpewniejszy typ. Obie drużyny mocno ofensywne, grające bez większych obiążeń 228pkt - zgodnie z przewidywaniami - właściwie to już po 2 kwartach można było księgować. 4) CHI - wczoraj nie podobały mi się wyniki osiągane przez oba zespoły w ostatnich meczach (ilość zdobywanych pkt.), ale jak trafi kosa na kamień .... to i spokojny underek. Nie pomogła nawet dogrywka. W PO trzeba się będzie przymierzać do underków z udziałem Pistons (głównie jeżeli druga drużyna nie prezentuje mocno ofensywnego stylu gry. Tyle na wczoraj dziś nowy dzień tylko 5 meczyków i to wiele będzie pewnie z astronomicznym hp - zdecydowanie najciekawiej zapowiada się spotkanie w Philadelphii i Nowym Jorku - ale to już sugestie do nowego tematu dziennego. Pozdrawiam KRAJAN
Ja jestem zadowolony z wynikow. Denver z GS nawrzucali duzo! OVER 210 Phoenix wygralo z Lakersami wiecej niz 8.5 punktami, fakt faktem ostatnia kwarta troche im w tym pomagla, ale liczy sie efekt. Kupon po ako 3.61 wszedl! :P
Ciekawostka - superpewniak na dzisiejszą nockę - jeszcze się mecz nie rozpoczął a już wygrana Unibet: 04:25 Los Angeles Clippers - Utah Jazz Całkowita liczba zdobytych punktów. Łącznie z dogrywką. Over -9.0 1.90 Under -9.0 1.90 Brawa dla bukuff Pozdrawiam KRAJAN