Strona 2 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#3222563 - 22/06/2009 00:58 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: zickson]
haku Offline
Lucio Fulci Forever

Meldunek: 22/08/2006
Llodra - Goodall 2 @6,20 1j

Nie byłbym sobą, gdybym jakiegoś konkretnego doga nie polecił.
Typ do grania za małą stawkę,ale wg mnie z dużymi szansami na wejście. Goodall u siebie,coś tam pograł w Nottingham na trawie,a Llodra to stary festyniarz i różne rzeczy może wywinąć swoim sympatykom. W ostatnich meczach prezentuje się przyzwoicie,ale...licho( czyt. zła strona Llodry,czyli festyniarstwo, bałaganiarstwo w grze, nieprzygotowane zagrania) nie śpi i być może pokaże się już w tym meczu. Goodall jak zepnie poślady,jest w stanie wygrać te 3 sety.

h2h 1:0 Goodall 36 76 76 hard, kwale US OPEN 2006

cała Anglia za Goodallem, a francuzów jak wiadomo to tam nie lubią

Do góry
Bonus: Unibet
#3222624 - 22/06/2009 01:36 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: zickson]
Pinez Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/05/2003
Jakoś mnie nie przekonuje ta pierwsza runda. Zagrane na razie tylko na Mahuta.......
Może Tursunov i Becker ale tylko dlatego że ostatnio "coś" pograli:). Po glębszej analizie odpadł też Dudi, gra z niejakim Santiago Gonzalezem ale ani on ani tym bardziej przeciwnik nie należą do "trawiarzy" do tego to jego zaledwie 1,75m przy 1,9 przeciwnika......
Tak samo Minar. Powinien dać rade niewysokiemu też 1.75m Argentynczykowi Gonzalezowi Max, który wogole na trawie nie grał chyba ale sam nie jest jakims mega specjalistą od tej nawierzchni.Minar powalczył z Janko ostatnio w Halle i to daje troche optymizmu.
Do jutra sprawe przemysle. Najpredzej Minar i Becker.

Na gemy dobrze wygląda Tipsarevic-Hernych (38.5) +. Obydwaj dobrzy serwerzy. 3:0 dla JAnko nie przewiduje.
Podobnie Hanescu z Ivanem + 40.5 Mecz tajowy i przy odrobinie szcześcia nie skonczy sie 3:0.
Tak Samo Beck z Pujolem +33.5
Moze i na trawie jest lepszy od Hiszpana ale przy dobrej dyspozycji dnia powinni wykorzystywać swoje 1.90m i serwis.

Do góry
#3222633 - 22/06/2009 01:43 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: zickson]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/04/2006
uwaga z Tursunovem ogladalem go w finale z Dancevicem i w drugim secie przy 5-6 wzial medicala... ma znowu problem z kostka ktora mial w maju operowana.. przypuszczam ze gdyby nie skonczyl tego w tb w 2 secie to na 3 juz by nie wyszedl

Do góry
#3222724 - 22/06/2009 02:32 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Boubson]
zickson Offline
newbie

Meldunek: 19/06/2009
Tak , również to widziałem miał zdejmowany bandaż , opatrunek na kostce dosyć obszerny aczkolwiek w trakcie spotkania nie dało się dostrzec jakichś dolegliwości z tego tytułu. Pechowce te Eastbourne bo kto widział co się przytrafiło Ivanovi to do dziś pamiętam jak Santoro biegł do niego z lodem na kostke , paskudne skręcenie smile zdziwiłbym się jakby wystąpił a jeszcze bardziej jakby odprawdził Querreya.

Do góry
#3222909 - 22/06/2009 03:37 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: zickson]
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
1 ćwiartka drabinki
Stepanek serve and volley, ale nie grał na trawie, bo zamiast grać w Halle lub Queens wybrał Prostejov (mączka) i w 1 meczu doznał kontuzji. Rywala(Fallę) ma po kwalifikacjach, który grać na trawie potrafi. Handi setowo/gemowo czemu nie.
Chciałem Istomina(do tego po kwalifikacjach) pododawać tu i tam, ale odpuszczam go ostatecznie. Denisowi o ile nie robią problemu leworęczne rotacje rywali to jednak przeciwko counter-puncherom różnie mu się wiedzie. Fognini lewa ręka i lubi posłać kontry, urwał seta Tursunovi i to był dla mnie dzwonek alarmowy.
Davydenko nie lubi trawy, często to powtarza, ale rok temu 4 runda(?) i rywal słaby więc ani go nie dodaje do taśmy ani nie gram przeciwko.
Phau nie powinien mieć problemów z Crivoiem który powinien trawę omijać z daleka. Ben. Becker świetna forma, rywal mimo że po kwalach to jednak jest to tylko challengerowiec. Dimitrov vs Kunitsyn. Aj ciężki mecz - Dimitrov ofensywny zawodnik, ale młody więc nieobliczalny. Lubi wypaść z rytmu i obrazić się podczas meczu, jednak gdy wejdzie w uderzenie to miło popatrzeć. Kunitsyn gra trochę archaicznie, ale w miarę solidnie, więc no bet.
Melzer kontuzja pleców, w piątek przyleciał do Anglii i na dniach miał podjąć decyzję o występie w turnieju. Zagrałbym przeciwko, ale Odesnik w piątek jeszcze grał turniej we Włoszech na mączce, a jego styl średnio pasuje na trawę. Serwis mocny rotacyjny, ale z głębi kortu ciężko mu będzie dobrze przygotować akcje i uderzenia. Chociaż kurs kursi (@ 4).

2 ćwiartka
Ghedin, po kwalach, Włoch, nigdy go nie widziałem, ale zaryzykuje i go zagram z opcją handicapu setowego +2,5 seta, przeciwko Gulbisowi, który przegrał z A.Martinem 0-2. Nie wiem czy mecz był czysty, ale taka strzelba jak Łotysz powinna zdemolować Hiszpana. Ghedin dobry bilans w grze na trawie, seta spokojnie jest wstanie urwać.
Dent ograny, w kwalifikacjach pokonał niezłych zawodników, wg mnie lepszych od jego rywala w 1r. Wimby. Hiszpan to jednak mączka, tam ma czas by się ustawić do swoich najlepszych zagrań, a tutaj będzie ciągły atak Taylora - ciąg do siatki, bardzo mocny serwis, duży zasięg ramion przy siatce będzie przydatny przy operowaniu wolejem. Kurs piękny.
24/2009 ATP 's-Hertogenbosh (NED) Grass Raemon Sluiter Daniel Gimeno-Traver 6-2 7-5
3/2009 ATP Australian Open (AUS) Hard Ivo Karlovic Daniel Gimeno-Traver 6-3 6-4 6-4
Dwa wyniki z tego roku z rywalami o podobnych parametrach co Dent. Kursy na 3-0 lecą w dół. Gdzieniegdzie jeszcze się dostanie powyżej kursu @ 2.
Wawrinka i Troicki dwie kolejne młode strzelby mające za rywali zawodników którzy na trawie grywają rzadko, a ich forma też jest niewiadomą - podobnie jak Wawrinki i Troickiego - dlatego też ich odpuszczam.
Cuevas vs Ch.Rochus - Latynos po kwalach ze stylem który potrafi namieszać na trawie naprzeciwko jednemu z lepszych returnów w tourze, dlatego również no bet. Mecz na 4-5 setów więc może over.
Safin vs Levine jak już to Levine z handi. Safin trawy nie lubi i problemy z plecami, ale a nóż zechce na koniec kariery znowu namieszać (rok temu zdaje się półfinał i ogranie Djokovica w 2r.). Safin wygrał coś jednak w turnieju towarzyskim przed Wimbledonem więc Levina wygrać tego meczu raczej nie wygra.
Hanescu z Navarro też powinni jakiś over gemowy wykręcić.
Youzhny z Ferrero piękny do oglądania, w żadnym wypadku do stawiania smile

3 ćwiartka drabinki
Blake w formie więc Seppiego odprawi. Capdeville ze Spadea już omówieni. Mannarino-Gicquel, Andreev-Korolev wyrównane dość pary. Llodra powinien ograć Goodalla przede wszystkim, że jest lepszy, bardziej doświadczony, na co dzień potyka się z dobrymi rywalami, a Angol budzi się gdy przychodzi sezon trawiasty.
Zaryzykuje Querreya, w takich okolicznościach po niezłym kursie warto. Roger-Vasselin(po kwalach)-Koubek. W dobrym stylu wygrane kwalifikacje przez Francuza. Nie jest wybitny, ale w miarę solidny co powoduje, iż nie ma nagle wielkiego jednego przestoju przez którego przegrywa gładko mecze. Koubek rzadko na trawie, zawsze przegrywa, jego styl to kręciołki z lewej ręki, tutaj ciężko mu będzie skutecznie takie zagrania wykonywać. Kurs bardzo fajny.. Uwaga na Yani'ego, nieobliczalny zawodnik, ostatnie tygodnie wskazują na dużą formę, jego rywal raczej przesiaduje na końcowej linii i rzeźbi, jednak mocniej zagrać potrafi. Obaj są po kwalach, myślę tu o jakimś 4-5 setowym pojedynku.

4 ćwiartka drabinki
Jak widzę Mahuta na trawie to buzia mi się sama śmieje, taką radość czerpie ten chłopak na tej nawierzchni, że muszę mu zaufać przeciwko Vliegenowi, który takiego potencjału jak Francuz na trawie nie ma. Zemlja-Montanes. Serwis Hiszpana słaby/wolny, ale bardzo rotacyjny. Jego gra opiera się na regularnych topspinowych zagraniach z głębi kortu, jest regularny owszem, ale siły za wielkiej nie posiada. Na trawie ciężko o sukcesy z takim stylem. Jego rywal też gra głównie na ziemi, od czasu do czasu zagra na betonie, a na trawie dopiero teraz pograł więcej i ... powygrywał kilka spotkań. Zaufam mu, bo przeszedł ładnie kwalifikacje, jest ograny, w zwycięskim rytmie meczowym i stoi przed szansą odniesienia największego sukcesu w karierze.. Karlovic z Lacko to na pewno over gemowy. Nie ma nad czym dyskutować. Lacko jest w formie, o Karlovicu nie muszę wspominać. Kursy powinny być takie, że nawet przy 3 setach(wyrównanych) over powinien wejść. Jak będą linie powyżej 40 gemów to wtedy nie ruszam. Ale jeżeli w okolicach 30 gemów to na pewno spróbujemy.
Dancevic finał turnieju w Eastbourne, więc forma jest, mocne płaskie strzały z obu skrzydeł również, serwis pomaga. Wczoraj ograł Santoro więc jak Darcis będzie próbować też jakichś sztuczek to Dancevic nie powinien się na nie nabrać. Belg radził sobie na trawie z counter-puncherami - wygrał w tym roku na trawie m.in. z A.Martinem i Capdevillem, czy w zeszłym roku z Oli Rochusem i Serrą. Natomiast przegrywał z ofensywnymi zawodnikami - Ancic, Llodra, Baghdatis, Gicquel i Ferrero (przegrał z Hiszpanem 1-2 - w 1 secie Ferrero grał zachowawczo, bojaźliwie, ale w dwóch kolejnych zaczął atakować, celować w narożniki celnymi płaskimi piłkami i gry dla Belga za dużo nie było). Czy Dancevic może być zmęczony ? Może trochę, ale teraz niedziela i poniedziałek czyli dni wolne dla Kanadyjczyka i mecz z Darcisem we wtorek. Bolelli powinien odprawić spokojnie Koellerera - Austriak to cymbał. Bolek nie będzie się bawił w różne gierki tylko zrobi swoje i wygra.
A.Beck - zawodnik o dość niezłych umiejętność, dopiero puka do pierwszej 50 ATP i na trawie spisuje się przyzwoicie. Na obecnego Granollersa to wystarczy. Hiszpan ostatnio słabo, wyniki nie najlepsze, a do tego miał problemy kondycyjne. Almagro z Monaco to będą się młócić - obydwaj grają ofensywną defensywę, jeden ma mocny fh, drugi stara się grać płasko, oczywiście swoje rotację wprowadzają do gry, ale kto tu wygra to pojęcia nie mam.
Garcia Lopez(jest w formie) powinien spokojnie ograć Callerego, starszego już Pana który do tenisa od jakiegoś czasu się nie przykłada. Do tego z licznymi urazami, ostatni w ub. tygodniu. Tylko kurs bardzo niski...

Na pewno też Santoro przeciwko Kieferowi. Niemiec nie zagrał w turnieju towarzyskim by wykurować się na Wimbledon, ale nawet w pełni sił nie będzie to dla niego łatwe spotkanie. Francuz kończy karierę, a że uwielbia płatać wszelkiego rodzaju figle to na pewno możemy spodziewać się po nim czegoś ciekawego.
No i świr w postaci +7,5 gemów dla Benneteau z Djokoviciem. Novak na trawie to nie jest typ niszczyciela. 1r. Szlema to zawsze runda przetarciowa, zawsze Ci najlepsi dopiero "wchodzą" w turnieju. Djokovic po meczu z Serrą w Halle stwierdził, iż ten mecz nauczył go, że trzeba walczyć do ostatniej piłki - przegrywał z Francuzem 5-7 2-5 0-40 i wygrał... wink Ale ja nie o tym. Benneteau to nie jest chłopiec do bicia. Na trawę mimo nie najciekawszych wyników pasuje. Dobry serwis, jeden z niewielu zawodników którzy drugi serwis też mają na dobrym poziomie. Często przy siatce, ma dobry wolej, jest dobrym deblistą. Nie sądzę aby dał się zdemolować, tym bardziej, że stać go na urwanie jednego seta.

Do góry
#3222957 - 22/06/2009 03:55 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Fro_Lech]
Wolf Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/04/2005
Fro_Lech, rok temu Denko odpadł w pierwszej rundzie z Beckerem. 4 runda była dwa lata temu i to jedyny przyzwoity wynik na trawie w jego życiu.

Do góry
#3223056 - 22/06/2009 04:21 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Fro_Lech]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/05/2007
Fro_Lech piwo

Nicolas Almagro-Juan Monaco Typ:1 @1.73 Pinnacle

Fro napisał, że no bet, ja natomiast widze w tym meczu sporo przewag u Almagro. Obaj jak wszyscy wiedzą nie lubią trawy, specjaliści od gry na clayu. Monaco w karierze na trawie seta nie ugrał. W 07' przegrał w trzech setach z Vliegenem, a w 05' w trzech z Djokovicem. Beznadzieja nie ma co sie rozpisywać. Almagro 1-5 na trawie, ale kilka wyników wartych uwagi: 1 wygrany mecz w 08' z Granollersem, nie robi wrażenia, ale już 4 setowy (w tym 2 TB) konkretny mecz z Tursunovem w 07' daje jakiś obraz tego, że Almagro nie jest kompletnym antytalentem na trawie. Nie bez powodów wielu mówi ( i na tym sie kończy wink ), że Almagro na duży potencjał oby zawojować turnieje na twardych nawierzchniach. Przewagi o których mówiłem, serwis Almagro ma konkretną łapę i nawet te 15 asów jest w stanie zaserwować, Monaco serwis bez rewelacji, żadnymi rotacjami nie zaskoczy Hiszpana. Almagro będzie ciężko przełamać, a w gemach Monaco powinna być walka. Return/głębokość/siła uderzeń/. W pojedynkach na clayu, moża zaobserwować, że Almagro gra dużo głębiej jego uderzenia są na pewno silniejsze, i mimo wszystko gra bardziej ofensywnie od Monaco, na trawie będzie to atut Hiszpana. Typ przeciwko Monaco, który w karierze nie ugrał seta na trawie. Większość pewnie powie, że obaj jednakowe "antytalenty" na trawie, dla mnie to zupełnie inne bieguny jeśli o o gre i styl. Spodziewałem sie ~@1.5, mamy @1.73. Wszystko zweryfikuje kort. tenis peace

Do góry
#3223110 - 22/06/2009 04:39 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Chorwat]
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Z ostatniej chwili :
"Lleyton Hewitt suffered a fall in practice and got up clutching his left hip, reports the AAP. However, said the wire service, Hewitt shortly resumed his hitting session and did not show signs of a lasting injury.

The former Wimbledon champ underwent surgery on the hip last year."

Do góry
#3223355 - 22/06/2009 06:34 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Fro_Lech]
Suazo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/05/2005
Originally Posted By: Fro_Lech
Fognini lewa ręka i lubi posłać kontry, urwał seta Tursunovi i to był dla mnie dzwonek alarmowy.

Fognini lewa ręka? No tak, jak głównym źródłem wiedzy o zawodniku jest tennis-matchstat...

Do góry
#3223455 - 22/06/2009 07:11 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Suazo]
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Ale wstyd. Oczywiście, że prawa ręka. Oglądałem Fogniniego na DC ze Słowacją i z Simonem parę tygodni temu, ale raczej na pewno nie zmienił ręki od tego czasu. Wtopa przepiękna smile Co jednak nie zmienia. T-M zawsze jako źródło pomocnicze, co do tego nie ma wątpliwości.

Do góry
#3223655 - 22/06/2009 16:33 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Fro_Lech]
lajkonik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/02/2003
Widze z opisow ze w spotkaniu Ivo Minar v Maximo Gonzalez duzym faworytem jest Czech. A podstawa do tego stwierdzenia jest to ze...Argentynczyk nie gral na trawie. Tylko jaka to przewaga skoro Ivo prawie wszystko na trawie przegral(zreszta tak duzo tez tego nie bylo, bo trzy mecze rocznie to nie mozna chyba powiedziec o jakims ograniu...), a ostatni jaki wygral bylo cztery lata temu z "wielikm" Tabara...
Ja tu wole zagrac po kursie3.00/3.25 na Maximo niż kombinowac po 1.40 gdzie szanse sa raczej 50/50.

Do góry
#3223669 - 22/06/2009 16:51 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: lajkonik]
Gaske Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/08/2006

Do góry
#3223708 - 22/06/2009 17:28 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: twarog2006]
zickson Offline
newbie

Meldunek: 19/06/2009
o 13 zaczynają się wszystkie mecze oprócz kortu centralnego i jedynki gdzie gry startują o 14 (Federer,Sharapova). Prognoza na dziś to pochmurne niebo ale na szczęście nie są przewidziane opady. Na centralnym mamy już dach smile

Do góry
#3223751 - 22/06/2009 18:19 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: lajkonik]
Mr. Federer Offline
a.k.a. "coolbet"

Meldunek: 28/05/2009
@lajkonik

50/50 nigdy w zyciu smile

Tu nie tylko chodzi bo Maxi nie gral na trawie Tu chodzi o to jaki tenis prezentuja oboje. Maximo nie gra szybkich nawierzchni i to jest przyczyna ze wcale nie gral na trawie To jest wiekszy defensor niz attacker nawet na clayu lubi grac gleboka defensywe w odroznieniu od Ivo ktory chocby ze swoim solidnym serwisem dobre czuje sie na szybkich. Nawet jego dosc dretwy nadgarstek nie powinien zepsuc mu dzis meczu. A to ze ostatnio az za bardzo nie blyszczy ( choc na RG na Oskara starczylo )to biura wystawily sr. 1.40 Minar chocby w 5 ale wygra. Na Maxi mu tu starczy smile

Do góry
#3223831 - 22/06/2009 19:22 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Mr. Federer]
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
Tylko, że Ivo Minar to chyba straszny fixer

26/2008 ATP Wimbledon (GBR) Grass Martin Vassallo Arguello Ivo Minar 6-4 2-6 2-6 6-2 6-2 First

3/2008 ATP Australian Open (AUS) Hard Oscar Hernandez Ivo Minar 1-6 7-6(5) 6-2 6-1

+

30/2008 CH Poznan (POL) Clay Alberto Martin Ivo Minar 1-6 7-5 6-4 Second

Edited by Fro_Lech (22/06/2009 19:53)
Edit Reason: Beto Martin

Do góry
#3223884 - 22/06/2009 19:39 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Marcel]
Mr. Federer Offline
a.k.a. "coolbet"

Meldunek: 28/05/2009
spokojnie

Nie musisz grac A jak chcesz to na Maczi mozesz zagrac u mnie np po @5 wink

Do góry
#3223931 - 22/06/2009 19:53 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Mr. Federer]
Danielsan Offline
tkliwy nihilista

Meldunek: 18/06/2006
rozpykałem cały turniej w www.atpworldtour.com i wyszło mi, że Marin Cilic może zajść daaleko tongue
- i to jest wg mnie czarny koń tegorocznego wimbledonu- biorąc pod uwagę potęgę serwisu+ systematyczny postęp tego zawodnika+ to co pokazywał na RG: w trzeciej rundzie Haas, a potem Nole mogą się wiele namęczyć, żeby nie powiedziec, ze Chorwat ma więcej argumentów w ręcę, baa... kto wie może nawet 1/2 z Murrayem?

Cilic wygra ćwiartkę @ 7
Cilic reach the last 16 @ 2,45

Do góry
#3223968 - 22/06/2009 20:03 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Danielsan]
mefistofeles Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 02/08/2006
tylko pod uwage u Pana Mariana trzeba wziasc glowe wink bo od poczatku roku jak dla mnie jest jakis sniety - gra dobrze by nagle w meczu nie wiadomo skad stanac, przestac grac na swoim poziomie, zwiesza glowe jakby marzyl wink choc moze sie sprezy i dojdzie tak daleko jak kolega pisze bo warunki ku temu jak najbardziej ma smile

Do góry
#3223998 - 22/06/2009 20:11 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: mefistofeles]
mirekinter Offline
old hand

Meldunek: 10/06/2005
..Wimbledon wygra Murray !!Takie mam przeczucie podparte walką , warunkami , ograniem , publiką i chęcią pokazania . Wydaje mi się , że skoro potrafił pokonywać Federera w Dubaju czy Szanghaju to także może pokonać go u siebie . Cała Wielka Brytania będzie 3mać kciuki za Szkota , rok temu też był monetami za burta w tym turnieju np w meczu z Gasquetem a mimo to wygrał , potem ograł Hassa a przegrał z nieprawdopodobnym Nadalem. Teraz Nadala nie ma a reszta jest jak najbardziej w zasięgu.

Do góry
#3226364 - 23/06/2009 07:10 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: mirekinter]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/05/2007
O meczu Almagro można by sie rozpisywać w nieskończoność, co zagrał źle, a co dobrze. Najważniejsze, rezultat na korzyść Hiszpana. smile

Rajeev Ram (USA) &#8211; Philipp Petzschner (GER) Typ:2 @1.75 Pinnacle

Petzschner, Niemiec z dobrym serwisem nieźle poczyna sobie na trawie i chyba obok i_hardu jego ulubiona nawierzchnia. Solidne uderzenia z obu skrzydeł, do siatki też pobiegnie. Bardzo solidny, i na tle Rama na pewno bardziej regularny. Ram też ma pęd do siatki, ale różnie bywa z jego skutecznością przy niej. Ram to przyzwoity zawodnik, i tylko przyzwoity na szczeblu Challengerów. Seta może ugrać po jakimś TB, nic więcej. Kurs więcej niż przyzwoity.

Z kursów przyzwoitych Safin @1.45 , miał problemy ze zdrowiem, ale już ponoć wszystko ok. Warto postawić na Marata u bukmachera który robi zwrot w wypadku kreczu.

To tyle tenis peace.

Do góry
Strona 2 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  rafal08