#3238805 - 28/06/2009 03:39
Re: Wimbledon - 22.06-5.07
[Re: Boubson]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 21/01/2005
|
i jeszcze cos takiego rzuca sie w oczy Stosur/Stubbs - Kuznetsova/Mauresmo - typowe deblistki przeciwko singlistkom... w dodatku 3 z nich graja dzis pierw single... licze ze doswiadczenie deblowe wezmie gore, dla mnie debel australijski jako jedyny moze zagrozic tu Black/Huber... Kuza i Mauresmo - 3 runda debla to juz jest duzo, choc prawda jest taka ze dotychczas rywalek to one nie mialy  dzis odpadaja, kurs 1,75 na australijki to bardzo mile zaskoczenie Booubson :)) Dawno nie widzialem tak pewnego i sniezgrozonego zwyciestwa po takim kursie i co wazne TYPIE podanym z duzym wyprzedzeniem.Ogladalem tego debla... Bylo widac roznice w zgraniu o ktorej wspominales hehhee. Swietne streamy LIVE sa na bet365 Brakowalo mi czegos takiego do dubelka :)) dzieki Boubson za podpowiedz :)) Bo A mialem dac na LI heheheheheee, dzieki Tobie zrobilem jednak dubelka o takim samym kursie. Dobrym typem byl tez dzis dokonczony HASS przy stanie 6:6 PS> Wiem ze jak to pisze jest 5:1 i w tenisie jest wsio mozliwe ale chyba bez przesady hehehehe Widziles ta amerykanke 17 letnia moze jak GRA ??? Jak zenski RODICK moze hehehe ? :)))
|
Do góry
|
|
|
|
#3238811 - 28/06/2009 03:42
[Re: onda]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/05/2003
|
W kolejnej rundzie z OUDIN - 10/10 na 17-letnią amerykaneczkę ...
Ta amerykaneczka sie nic specjalnego nie zaprezentowała, jakieś uzasadnienie ? Oczywiscie po takim zenujacym kursie jak 1,3 na Age nie postawie, ale raczej polka wygra
|
Do góry
|
|
|
|
#3240580 - 29/06/2009 05:01
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Globus - oglądałem jej mecz z Jankovic od połowy drugiego seta . napisałem sporo o tym na quasi .Dal mnie mecz 50/50 max 45/55 - kurs będzie powyżej @4,0 - forma Radwańskiej delikatnie mówiąc średnia . Z drugiej strony ja nikomu nie każę grać kursów powyżej @4,0 - piszę tylko , że je gram i krotko dlaczego . Gdybyś pisał, że grasz tylko to OK, ale piszesz 10/10 na Oudin. 10/10 bo co? Bo wygrała z Jankovic??? Aga to zupełnie inny styl gry. Gra techniczna, często zmieniany rytm gry, uderzenia kątowe, skróty, loby. To będzie bardzo trudny sprawdzian dla Oudin i moim zdaniem nie zda go, a pisanie 10/10 o tym meczu jest lekko mówiąc mało poważne mimo, że kilka ładnych dogów tu podałeś i brawa Ci się za to należą 
|
Do góry
|
|
|
|
#3240814 - 29/06/2009 07:35
[Re: Bullet]
|
stranger
Meldunek: 10/03/2009
|
Nie znam sie szczerze mowiac na tenisie.Ale znalazlem ciekawy zaklad w PaddyPower. D Hantuszowa over 6.5 games w meczu z S Williams Dla mnie osobiscie pewny bet 1.72
|
Do góry
|
|
|
|
#3240888 - 29/06/2009 13:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
|
Globus - oglądałem jej mecz z Jankovic od połowy drugiego seta . napisałem sporo o tym na quasi .Dal mnie mecz 50/50 max 45/55 - kurs będzie powyżej @4,0 - forma Radwańskiej delikatnie mówiąc średnia . Z drugiej strony ja nikomu nie każę grać kursów powyżej @4,0 - piszę tylko , że je gram i krotko dlaczego . Gdybyś pisał, że grasz tylko to OK, ale piszesz 10/10 na Oudin. 10/10 bo co? Bo wygrała z Jankovic??? Aga to zupełnie inny styl gry. Gra techniczna, często zmieniany rytm gry, uderzenia kątowe, skróty, loby. To będzie bardzo trudny sprawdzian dla Oudin i moim zdaniem nie zda go, a pisanie 10/10 o tym meczu jest lekko mówiąc mało poważne mimo, że kilka ładnych dogów tu podałeś i brawa Ci się za to należą Hm. Dzięki ,że zauważyłeś , że parę typów weszło ... Jasne , że nie znaczy to ,że automatycznie wejdzie OUDIN - cholera , ciekawe , że nikt nie pisał , że NIE POWAŻNYM było granie 8/10 De Los Rios z Vaidisovą czy też 9/10 Lisicki z Kuzą ??? Dopiero 10/10 na Oudin powoduje , że pisze jeden z drugim , że jestem nie poważny ??? Cholera co za nacja .....nasza własna ...Nie dziwię się, że mało ludzi tu pisze cokolwiek ... Żeby skończyć polemikę - jak podaję typ - to ZAWSZE ze stawką - dla mnie nie poważnym jest zamieszczanie typu BEZ stawki - dziecinada i asekracja ( chyba dlatego , żeby złośliwi nie przypieprzyli "życzliwego" komentarza ) . No i najważniejsza rzecz - ja NIKOMU nie KAŻĘ grać moich typów - podawana stawka opisuje moje osobiste PRZEKONANIE co do prawdopodobieństwa wejścia danego typu . Sorry , za te parę uwag ( cholera ledwo człowiek wpisał parę typów i to qrewa trafnych a już paru życzliwych nie wytrzymuje... )- dobra - karawana idzie dalej - krótko o dzisiejszych typach - które już wcześniej były podane . 1) Żeby zamknąć temat Oudin . Zagrana już - jak mówiłem 10/10. W tym całym zamieszaniu dopiszę tylko jeszcze parę zdań . Jankovic doświadczeniem i cwaniactwem naszą gwiazdeczkę przerasta o głowę . Psychika amerykanki jest mocna - jej forma - życiowa . Radwańska - jej aktualna forma - kto ogląda wie - serwis , asekuracyjna gra z głębi kortu - jasne ,że może zaskoczyć , ale przesłanek wielkich ku temu nie widzę . Dla mnie grać trzeba i to mocno . Kto nie chce - nie gra . 2)Lay Safina - pisałem wcześniej bez uzasadnienia i stawki Stawka 5/10 - Momo królowa trawy - Safina nie koniecznie. 3)Schiavone - Razzano 1 , 8/10 . Francesca walczy , gra dobrze - dla mnie kursy odwrócone . Razzano zadziwiająco dobrze przed Wimbledonem - ale poprawkę trzeba brać dużą na to z kim grała i z jakim nastawieniem+motywacją wychodziły przeciwniczki na kort . 4)Pietrova - widełki chore - ale nie gram tego . Wszystkim życzę dużo emocji w dniu dzisiejszym i wysokich wygranych .
|
Do góry
|
|
|
|
#3240914 - 29/06/2009 15:52
[Re: Fro_Lech]
|
Carpal Tunnel
|
onda nie bądź dziecko  To, że ktoś ma odmienne zdanie od Ciebie, to nie znaczy, że od razu jest to atak na Twoją osobę mający znamiona zazdrości i zawiści Rzeczowa dyskusja, tym bardziej jeśli dwie osoby mają odmienne zdanie, jak najbardziej wskazana. Ja odmienne zdania w pełni akceptuję - nie akceptuję natomiast wycieczek osobistych - poważny - nie poważny itd. Piszmy co każdy myśli - bez obraźliwych komentarzy do cholery . I tak na koniec jak w życiu - wyniki mówią za siebie ...
|
Do góry
|
|
|
|
#3242198 - 30/06/2009 00:29
[Re: rafal08]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
onda nie bądź dziecko  To, że ktoś ma odmienne zdanie od Ciebie, to nie znaczy, że od razu jest to atak na Twoją osobę mający znamiona zazdrości i zawiści Rzeczowa dyskusja, tym bardziej jeśli dwie osoby mają odmienne zdanie, jak najbardziej wskazana. Ja odmienne zdania w pełni akceptuję - nie akceptuję natomiast wycieczek osobistych - poważny - nie poważny itd. Piszmy co każdy myśli - bez obraźliwych komentarzy do cholery . I tak na koniec jak w życiu - wyniki mówią za siebie ... Nie akceptujesz wycieczek osobistych poważny - nie poważny a sam wyśmiewasz typy bez stawki i dorabiasz jakąś ideologię co do nacji itp.  O ile mi wiadomo to forum słuzy wymianie poglądów i jak się z czymś nie zgadzam to piszę, że nie i dlaczego co też uczyniłem. Dodatkowo uważałem, że stawka 10/10 czyli niemalże stuprocentowa pewnośc trafienia typu jest dla mnie mało poważna bowiem to Aga pozostawała, nie tylko moją, faworytką w tym spotkaniu. Jak widać moje argumenty co do Agi okazały się bardziej trafne i tyle. Nie wiem w jakim celu piszesz pod moim adresem, że paru życzliwych nie wytrzymuje... Miałem inne zdanie i po prostu je przedstawiłem, chwaląc jednocześnie Twoje trafne typy więc gdzie tu atak na Ciebie. No chyba, że oczekujesz klakierowania, a nie rzeczowej dyskusji no to faktycznie nie mamy możliwości wymiany zdań.
|
Do góry
|
|
|
|
#3242318 - 30/06/2009 01:18
|
Carpal Tunnel
|
onda nie bądź dziecko  To, że ktoś ma odmienne zdanie od Ciebie, to nie znaczy, że od razu jest to atak na Twoją osobę mający znamiona zazdrości i zawiści Rzeczowa dyskusja, tym bardziej jeśli dwie osoby mają odmienne zdanie, jak najbardziej wskazana. Ja odmienne zdania w pełni akceptuję - nie akceptuję natomiast wycieczek osobistych - poważny - nie poważny itd. Piszmy co każdy myśli - bez obraźliwych komentarzy do cholery . I tak na koniec jak w życiu - wyniki mówią za siebie ... Nie akceptujesz wycieczek osobistych poważny - nie poważny a sam wyśmiewasz typy bez stawki i dorabiasz jakąś ideologię co do nacji itp.  O ile mi wiadomo to forum słuzy wymianie poglądów i jak się z czymś nie zgadzam to piszę, że nie i dlaczego co też uczyniłem. Dodatkowo uważałem, że stawka 10/10 czyli niemalże stuprocentowa pewnośc trafienia typu jest dla mnie mało poważna bowiem to Aga pozostawała, nie tylko moją, faworytką w tym spotkaniu. Jak widać moje argumenty co do Agi okazały się bardziej trafne i tyle. Nie wiem w jakim celu piszesz pod moim adresem, że paru życzliwych nie wytrzymuje... Miałem inne zdanie i po prostu je przedstawiłem, chwaląc jednocześnie Twoje trafne typy więc gdzie tu atak na Ciebie. No chyba, że oczekujesz klakierowania, a nie rzeczowej dyskusji no to faktycznie nie mamy możliwości wymiany zdań. Polemika to jest qrewska rzecz - każdy ma do niej prawo . Powiem tak - każdy ma prawo do stawkowania według swojego przekonania - dla mnie był to bardzo pewny mecz - dla Ciebie nie . I to są fakty - Wynik jaki był każdy widzi i nikt tego nie zmieni ( opisałeś swoje zdanie w sposób w jaki ja bym tego nie zrobił - poza meritum sprawy ) . Nie ma sensu ciągnąć tej dysputy - do niczego ona nie prowadzi ( mea culpa , że polemizowałem z takimi imponderabiliami - zbyt wrażliwy człowiek zrobił się na stare lata ) . Finito , basta i koniec . ps. Klaka ? Mi wystarcza , że parę firm musi na koniec dnia wypłacać . I satysfakcja z cyferek. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3242874 - 30/06/2009 03:40
|
Carpal Tunnel
|
1/4 W 3-ech parach kursy ( mimo walecznej Włoszki ) - wszystko wydaje się po górach po kursach 1,15-1,38 - dziękuję serdecznie . Lisicki - Safina - tutaj ciekawie - nie miałem szans obejrzeć więcej niż 2-ego seta Sabine - obejrzałem cały mecz Safiny ... Strzelba na strzelbę - przed chwilą jeszcze było @3,50 - zakupiłem - ale tylko 5/10 . ( Kurs na Sabinę finalistkę zupełnie chory - tylko @7,6 ...- jak wygra 2 kolejne mecze to o wiele więcej się zsumuje - a Venus polska Niemka już na rozkładzie ma - ale ten zakład dla mnie po kursie @7,6 to duży i nieopłacalny hardcore ) . 5/10 Lisicki - "tylko" 5/10 . I zanosi się na to , że to ostatni bet w tym Wimbledonie . Pozdrawiam . Ps. Przepraszając za moje zachowanie - Szanownym kolegom wielu wygranych życzę 
|
Do góry
|
|
|
|
#3246672 - 02/07/2009 03:04
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/08/2006
|
1/2D.Safina vs V.WilliamsDla mnie ladny bet w tym spotkaniu oferuje Expekt - who will be the first player to break serve? V. Wiliams @1.44. Dinarka lubi gubic swoje podania co skutecznie pokazala we wczesniejszych rundach i wydaje mi się ze Vinus pierwsza zlamie rywalke, a napewno bedzie do tego za wszelka cene darzyc bo jak dojdzie to taja to roznie moze byc ;); lub rywalka sie sama pierwsza zlamie  co Dinara juz na tym turnieju prezentowala. Nie widze tu takze innego rozwiazania jak win amerykanki bo gra swietnie na tym turnieju,ewidentnie trafila tu z forma, silny serwis i zdolnosc przyspieszania wymian daje jej atut wygrywania pilek choc z Agnieszka miala troche UE ale gra caly czas do przodu wiec i bledy sie przytrafiaja.Troszke gorzej wyglada sprawa jak trafia drugim slabszym serwisem ok 130 km/h wtedy rywalki najczesciej to wykorzystuja ale takie serwisy sa u niej rzadkoscia. Dinara gra slabiutko pierwsze sety (bynajmnej w dwoch ostatnich meczach tak bylo) i dopiero gdy noz ma na gardle zaczyna grac na swoim przyzwoitym poziomie.Tylko jak amerykanka ja zlamie to ciezko moim zdaniem Dinarze bedzie odrobic strate podania.
|
Do góry
|
|
|
|
#3247105 - 02/07/2009 06:59
[Re: mefistofeles]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
Ja chyba zaryzykuję jutro Elenkę  H2H meczu nie wygrywa, ale spójrzmy na ciekawą prawidłowość; bilans Sereny z zawodniczkami czołowej 10 (siostry nie liczę:p): Serena - Petrova 6:1 Serena - Wozniacki 1:0 Serena - Azarenka 3:1 Serena - Zvonareva 5:2 Serena - Jankovic 5:3 Serena - Kuza 5:2 Serena - Safina 6:2 A z Dementievą 5:5! Jedna wygrana Rosjanki to walkower, ale nie zmienia to faktu, że żadna inna zawodniczka nie ma z Sereną tak dobrego bilansu. Z pewnością to Amerykanka jest jutro faworytką, ale nie tak jak wskazują kursy. Powyżej 5 biorę Jelenkę 
|
Do góry
|
|
|
|
#3247754 - 02/07/2009 20:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
Serena-Demencja over 21,5Dyspozycja Rosjanki imponująca...i to własnie może martwic, a konkretnie fakt, że kiedyś ta dyspozycja będzie słabsza, przyjdzie gorszy dzień i...klops. A kto jak kto ale Serena, takie słabsze momenty wykorzystywać potrafi. Mimo wszystko wierzę, że Jelena jest w stanie urwać seta Amerykance, a nawet jeśli nie to stawiać jej opórw dwóch wyrównanych setach. Powodzenia  Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#3247883 - 02/07/2009 21:11
[Re: Big Ben]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
na poczatek slowa podziekowania dla ondy... zalozylismy sie we dwoch, zdarzylo mi sie wygrac a kolega slowa dotrzymal, co rzadkie w dzisiejszych czasach  co do polfinalow: Venus idzie dobrze, za dobrze, dlatego tez dzisiaj troche sie boje... znalazlem jednak cos takiego w fortunie: brak tb - 1.50 - to sa baby u nich przy 5-5 szansa na tb to wciaz tylko 50 procent... poza tym spodziewam sie szybkiego prowadzenia w setach i trzymania do konca... wiem ze to po trochu loteria ale Venus po 1.22 to mi sie nie chce a hc ryzykowny...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|