#32426 - 19/12/2001 21:26
Re: EXPEKT.COM.....:-)
|
enthusiast
Meldunek: 23/10/2001
|
Bogge: 1. Dzieki. Wiedzialem, ze cos zle robie. 2. Tego qponu nie mozna bylo zagrac. Sprawe proobowalem kilkrotnie. Trudno. Mam nadzieje, ze wiecej mnie to nie spotka. [opatrznosc  ]
|
Do góry
|
|
|
|
#32428 - 21/12/2001 02:53
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Smith: [qb]Witam Bogge mam takie pytanko - na stronie Expekt jest taka informacja: "Zapraszamy do typowania naszych skoczkow, jak i rowniez typow na zwyciezce zawodow w Predazzo oraz Turnieju Czterech Skoczni, gdzie Adam Malysz jest faworytem z kursem 2.50!! " - ale niemozna obstawic zwyciescy turnieju czterech skoczni - dlaczego ??? Pozdrawiam Smith[/qb][/QUOTE] Klikasz i obstawiasz. Ja obstawilem. PS. Rzeczywiscie juz nie ma 
|
Do góry
|
|
|
|
#32429 - 21/12/2001 12:31
|
addict
Meldunek: 18/01/2001
|
Czesc Panowie, Bylo i zniknelo Czesto narzekacie iz w Expekt jest malo okazji, otoz taka okazja byla i ta mozliwosc, wykorzystal Ufo. Po dzisiejszym i jutrzejszym konkursie, ukaza sie ponownie kursy na zwyciestwo w Turnieju Czterech Skoczni, (Zobaczymy w jakiej formie bedzie Adam  wtedy tez zamieszczone zostana kursy) Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32430 - 22/12/2001 13:46
|
journeyman
Meldunek: 05/11/2001
|
Pi¿ 21/12/01 19:00 San Lorenzo - Flamengo Copa Mercosur ello  Boggie pomoz znalesc wynik tego meczu  ) jesli oczywiscie mozesz postawilem go na expekt... i nie mam zadnej informacji co z nim Zalecki
|
Do góry
|
|
|
|
#32431 - 22/12/2001 13:56
|
addict
|
Czesc Zalecki, Spotkanie jest przelozone, nie wiemy jeszcze na jaki termin i czekamy na oficjalne oswiadczenie. Jezeli nie zostanie rozegrane w ciagu 36 godzin, to kurs na to zdarzenie zostanie ustalony na 1.00. Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32433 - 22/12/2001 15:49
|
addict
|
Czesc Conrad, Hehe, przypadkiem dojrzalem Twoj post bo wlasnie wychodzilem. Nie, nie mozna dokonac wplaty inaczej niz poprzez karte kredytowa badz wplate poprzez przelew bankowy. W przyszlym roku planujemy rozszerzyc mozliwosci dokonywania wplat o nowe mozliwosci, teraz np. w Szwecji nasi klienci moga dokonywac wplaty poprzez Paybox. Jest to wplata poprzez telefon komorkowy, szalenie popularna i prosta forma wplaty. Niedlugo rowniez w Niemczech oraz innych krajach, glownie Skandynawskich bedziemy wprowadzac te forme dokonywania wplaty, rowniez staram sie wprowadzic Paybox do Polski, ale jak zawsze sa z tym problemy w naszym pieknym kraju Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32438 - 23/12/2001 06:30
|
addict
Meldunek: 11/06/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad: [qb] 1. Czy jest prowizja od wpłat kartą kredytową? [/qb][/QUOTE] Prowizja wynosi 2.5 % (niestety, jedna z wyzszych prowizji). A na reszte pytan to juz Bogge ... Pozdrawiam arth
|
Do góry
|
|
|
|
#32439 - 23/12/2001 12:25
|
addict
|
Czesc Panowie, HPC, Nastapilo przeklamanie w wynikach, zostanie to w najblizszym czasie poprawione. Oczywiscie wszystko zostanie skorygowane Conrad Prowizja wynosi 2.5%. Expekt nie narzuca waluty konta, zalezy ona tylko i wylacznie od klienta. Jezeli wybierzesz podczas rejestracji USD, w takiej walucie bedzie obslugiwane Twoje konto, zarowno wplaty jak i wyplaty. Nie bedzie problemu z zakladem za 700$, o ile pamietam to limit jest tutaj ustalony na okolo 2.500$ przy tym zakladzie, ale moze sie okazac iz Twoj zaklad bedzie musial poczekac pare minut na akceptacje, zreszta sam wiesz jak to dziala 
|
Do góry
|
|
|
|
#32441 - 26/12/2001 15:36
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał hpc: [qb]witam Bogge cały czas nie został poprawiony rezultat z 22.12. Jutro jest kolejka LA i chciałbym coś grubiej zainwestować. Wiem,że sa Świeta, ale to przecież prosta sprawa. Cecon na pewno wygrał z Hautameaki.[/qb][/QUOTE] Witaj HPC, W ciagu najblizszej godziny/pol, kupon ten bedzie poprawiony. W mailu ktory do Ciebie wyslalem, dowiesz sie wiecej. Zycze wygranej! Pozdrawiam i przepraszam za klopot bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#32442 - 26/12/2001 16:57
|
member
Meldunek: 22/12/2001
|
Witam wszystkich. Widząc rosnącą popularność expekt'a wśród polskich graczy mam w związku z powyższym pare uwag.Wiadomo, że kluczową sprawą jest bezpieczeństwo, czyli w naszym przypadku przekłada się to na wypłacalność buka. Oczywiście na plus expekt'a i jego wiarygodności jest ten konkurs organizowany wspólnie z interią. Jednak,czy nie zwróciło waszej uwagi polskie tłumaczenie ich strony? Nie zauważyłem co prawda błędów ortograficznych, jednakże stylistyczne gonią sie jak konie wyścigowe.Częstokroć czytając ich regulamin można odnieść wrażenie że pisał to uczeń szkoły podstawowej albo student z Afryki. Nie uważam ażeby było to tak trudne dla bukmachera, żeby postarał się o poprawność językową. Może nie wydaje się to sprawą kluczową , jednakże w moim odczuciu poddaje to w wątpliwość wiarygodność buka.A co będzie w sytuacji konfliktowej gracza z bukiem wynikającej z niejasności regulaminowych? Według mnie odpowiedź jest prosta: buk nie przegrywa... Zastanawia mnie czy na polskiej infolinii też pracują ludzie rozumiejący co drugie słowo. Proszę o ustosunkowanie się do tego posta osób mających kontakt z tym bukmacherem pozdroofka
|
Do góry
|
|
|
|
#32444 - 27/12/2001 12:06
|
enthusiast
Meldunek: 30/11/2001
|
Cześć Bogge! Powiedz proszę, o której mniej wiecej godzinie mogę spodziewać się uruchomienia konta, jeśli depozyt wpłacę ok. 12.00 i prześlę faksem dowód wpłaty? Pozdrawiam. 
|
Do góry
|
|
|
|
#32445 - 27/12/2001 13:42
|
addict
|
Czesc Wesul i Bombi, WesulWyjasnilem juz Tobie w mailu dlaczego tak sie stalo. Raport blednie informowal o koncowym wyniku meczu Plymouth-Torquay,stad wynknelo zamieszanie. BombiO ile fax bedzie czytelny, to Twoja wplata powinna byc uruchomiona w ciagu kilku minut. Nie moge dac Ci konkretnej godziny, bo jest to niemozliwe do oszacowania. Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
|
|