Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#3238805 - 28/06/2009 03:39 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Boubson]
timeek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 21/01/2005
Originally Posted By: Boubson
i jeszcze cos takiego rzuca sie w oczy

Stosur/Stubbs - Kuznetsova/Mauresmo - typowe deblistki przeciwko singlistkom... w dodatku 3 z nich graja dzis pierw single... licze ze doswiadczenie deblowe wezmie gore, dla mnie debel australijski jako jedyny moze zagrozic tu Black/Huber... Kuza i Mauresmo - 3 runda debla to juz jest duzo, choc prawda jest taka ze dotychczas rywalek to one nie mialy wink dzis odpadaja, kurs 1,75 na australijki to bardzo mile zaskoczenie

Booubson :)) Dawno nie widzialem tak pewnego i sniezgrozonego zwyciestwa po takim kursie i co wazne TYPIE podanym z duzym wyprzedzeniem.Ogladalem tego debla... Bylo widac roznice w zgraniu o ktorej wspominales hehhee. Swietne streamy LIVE sa na bet365
Brakowalo mi czegos takiego do dubelka :)) dzieki Boubson za podpowiedz :)) Bo A mialem dac na LI heheheheheee,
dzieki Tobie zrobilem jednak dubelka o takim samym kursie. Dobrym typem byl tez dzis dokonczony HASS przy stanie 6:6

PS> Wiem ze jak to pisze jest 5:1 i w tenisie jest wsio mozliwe ale chyba bez przesady hehehehe
Widziles ta amerykanke 17 letnia moze jak GRA ??? Jak zenski RODICK moze hehehe ? :)))

Do góry
Bonus: Unibet
#3238811 - 28/06/2009 03:42 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: onda]
globus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/05/2003
Originally Posted By: onda

W kolejnej rundzie z OUDIN - 10/10 na 17-letnią amerykaneczkę ...

Ta amerykaneczka sie nic specjalnego nie zaprezentowała, jakieś uzasadnienie ? Oczywiscie po takim zenujacym kursie jak 1,3 na Age nie postawie, ale raczej polka wygra

Do góry
#3238888 - 28/06/2009 04:16 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: globus]
onda Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/05/2004
Globus - oglądałem jej mecz z Jankovic od połowy drugiego seta .
napisałem sporo o tym na quasi .Dal mnie mecz 50/50 max 45/55 - kurs będzie powyżej @4,0 - forma Radwańskiej delikatnie mówiąc średnia . Z drugiej strony ja nikomu nie każę grać kursów powyżej @4,0 - piszę tylko , że je gram i krotko dlaczego .

Do góry
#3240580 - 29/06/2009 05:01 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: onda]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
napisałem sporo o tym na quasi .Dal mnie mecz 50/50 max 45/55 - kurs będzie powyżej @4,0 - forma Radwańskiej delikatnie mówiąc średnia . Z drugiej strony ja nikomu nie każę grać kursów powyżej @4,0 - piszę tylko , że je gram i krotko dlaczego .

Gdybyś pisał, że grasz tylko to OK, ale piszesz 10/10 na Oudin. 10/10 bo co? Bo wygrała z Jankovic??? Aga to zupełnie inny styl gry. Gra techniczna, często zmieniany rytm gry, uderzenia kątowe, skróty, loby. To będzie bardzo trudny sprawdzian dla Oudin i moim zdaniem nie zda go, a pisanie 10/10 o tym meczu jest lekko mówiąc mało poważne mimo, że kilka ładnych dogów tu podałeś i brawa Ci się za to należą smile

Do góry
#3240814 - 29/06/2009 07:35 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Bullet]
SPORT Offline
stranger

Meldunek: 10/03/2009
Nie znam sie szczerze mowiac na tenisie.Ale znalazlem ciekawy zaklad w PaddyPower.
D Hantuszowa over 6.5 games w meczu z S Williams
Dla mnie osobiscie pewny bet 1.72

Do góry
#3240888 - 29/06/2009 13:21 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Bullet]
onda Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Bullet

Gdybyś pisał, że grasz tylko to OK, ale piszesz 10/10 na Oudin. 10/10 bo co? Bo wygrała z Jankovic??? Aga to zupełnie inny styl gry. Gra techniczna, często zmieniany rytm gry, uderzenia kątowe, skróty, loby. To będzie bardzo trudny sprawdzian dla Oudin i moim zdaniem nie zda go, a pisanie 10/10 o tym meczu jest lekko mówiąc mało poważne mimo, że kilka ładnych dogów tu podałeś i brawa Ci się za to należą smile

Hm. Dzięki ,że zauważyłeś , że parę typów weszło ... Jasne , że nie znaczy to ,że automatycznie wejdzie OUDIN - cholera , ciekawe , że nikt nie pisał , że NIE POWAŻNYM było granie 8/10 De Los Rios z Vaidisovą czy też 9/10 Lisicki z Kuzą ???
Dopiero 10/10 na Oudin powoduje , że pisze jeden z drugim , że jestem nie poważny ??? Cholera co za nacja .....nasza własna ...Nie dziwię się, że mało ludzi tu pisze cokolwiek ...
Żeby skończyć polemikę - jak podaję typ - to ZAWSZE ze stawką - dla mnie nie poważnym jest zamieszczanie typu BEZ stawki - dziecinada i asekracja ( chyba dlatego , żeby złośliwi nie przypieprzyli "życzliwego" komentarza ) .
No i najważniejsza rzecz - ja NIKOMU nie KAŻĘ grać moich typów - podawana stawka opisuje moje osobiste PRZEKONANIE co do prawdopodobieństwa wejścia danego typu .

Sorry , za te parę uwag ( cholera ledwo człowiek wpisał parę typów i to qrewa trafnych a już paru życzliwych nie wytrzymuje... )- dobra - karawana idzie dalej - krótko o dzisiejszych typach - które już wcześniej były podane .
1) Żeby zamknąć temat Oudin . Zagrana już - jak mówiłem 10/10.
W tym całym zamieszaniu dopiszę tylko jeszcze parę zdań .
Jankovic doświadczeniem i cwaniactwem naszą gwiazdeczkę przerasta o głowę . Psychika amerykanki jest mocna - jej forma - życiowa . Radwańska - jej aktualna forma - kto ogląda wie - serwis , asekuracyjna gra z głębi kortu - jasne ,że może zaskoczyć , ale przesłanek wielkich ku temu nie widzę . Dla mnie grać trzeba i to mocno . Kto nie chce - nie gra .
2)Lay Safina - pisałem wcześniej bez uzasadnienia i stawki
Stawka 5/10 - Momo królowa trawy - Safina nie koniecznie.

3)Schiavone - Razzano 1 , 8/10 . Francesca walczy , gra dobrze - dla mnie kursy odwrócone . Razzano zadziwiająco dobrze przed Wimbledonem - ale poprawkę trzeba brać dużą na to z kim grała i z jakim nastawieniem+motywacją wychodziły przeciwniczki na kort .

4)Pietrova - widełki chore - ale nie gram tego .

Wszystkim życzę dużo emocji w dniu dzisiejszym i wysokich wygranych .

Do góry
#3240891 - 29/06/2009 14:07 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: onda]
onda Offline
Carpal Tunnel

jeszcze przed wyjazdem dołożyłem na polskie derby

7/10 Lisicki - abstrahując od ich finału sprzed paru miesięcy jednak dla mnie trawa bardzo przyjazna dla Niemki .

Do góry
#3240899 - 29/06/2009 14:41 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: onda]
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
onda nie bądź dziecko smile To, że ktoś ma odmienne zdanie od Ciebie, to nie znaczy, że od razu jest to atak na Twoją osobę mający znamiona zazdrości i zawiści smile
Rzeczowa dyskusja, tym bardziej jeśli dwie osoby mają odmienne zdanie, jak najbardziej wskazana.

Do góry
#3240914 - 29/06/2009 15:52 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Fro_Lech]
onda Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Fro_Lech
onda nie bądź dziecko smile To, że ktoś ma odmienne zdanie od Ciebie, to nie znaczy, że od razu jest to atak na Twoją osobę mający znamiona zazdrości i zawiści smile
Rzeczowa dyskusja, tym bardziej jeśli dwie osoby mają odmienne zdanie, jak najbardziej wskazana.

Ja odmienne zdania w pełni akceptuję - nie akceptuję natomiast wycieczek osobistych - poważny - nie poważny itd.
Piszmy co każdy myśli - bez obraźliwych komentarzy do cholery .
I tak na koniec jak w życiu - wyniki mówią za siebie ...

Do góry
#3242173 - 30/06/2009 00:22 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: onda]
rafal08 Offline
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005
Ja mysle ,ze typowanie czegos 10/10 co nie jest ustawka,o ktorej sie wie jest idiotyzmem smile

Tyle mojego zdania,oczywiscie bez wycieczek osobistych .

Do góry
#3242198 - 30/06/2009 00:29 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: rafal08]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005

Ja odmienne zdania w pełni akceptuję - nie akceptuję natomiast wycieczek osobistych - poważny - nie poważny itd.

Nie akceptujesz wycieczek osobistych poważny - nie poważny a sam wyśmiewasz typy bez stawki i dorabiasz jakąś ideologię co do nacji itp. blush O ile mi wiadomo to forum słuzy wymianie poglądów i jak się z czymś nie zgadzam to piszę, że nie i dlaczego co też uczyniłem. Dodatkowo uważałem, że stawka 10/10 czyli niemalże stuprocentowa pewnośc trafienia typu jest dla mnie mało poważna bowiem to Aga pozostawała, nie tylko moją, faworytką w tym spotkaniu. Jak widać moje argumenty co do Agi okazały się bardziej trafne i tyle. Nie wiem w jakim celu piszesz pod moim adresem, że paru życzliwych nie wytrzymuje... Miałem inne zdanie i po prostu je przedstawiłem, chwaląc jednocześnie Twoje trafne typy więc gdzie tu atak na Ciebie. No chyba, że oczekujesz klakierowania, a nie rzeczowej dyskusji no to faktycznie nie mamy możliwości wymiany zdań.

Do góry
#3242318 - 30/06/2009 01:18 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Bullet]
onda Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Bullet

Nie akceptujesz wycieczek osobistych poważny - nie poważny a sam wyśmiewasz typy bez stawki i dorabiasz jakąś ideologię co do nacji itp. blush O ile mi wiadomo to forum słuzy wymianie poglądów i jak się z czymś nie zgadzam to piszę, że nie i dlaczego co też uczyniłem. Dodatkowo uważałem, że stawka 10/10 czyli niemalże stuprocentowa pewnośc trafienia typu jest dla mnie mało poważna bowiem to Aga pozostawała, nie tylko moją, faworytką w tym spotkaniu. Jak widać moje argumenty co do Agi okazały się bardziej trafne i tyle. Nie wiem w jakim celu piszesz pod moim adresem, że paru życzliwych nie wytrzymuje... Miałem inne zdanie i po prostu je przedstawiłem, chwaląc jednocześnie Twoje trafne typy więc gdzie tu atak na Ciebie. No chyba, że oczekujesz klakierowania, a nie rzeczowej dyskusji no to faktycznie nie mamy możliwości wymiany zdań.

Polemika to jest qrewska rzecz - każdy ma do niej prawo .
Powiem tak - każdy ma prawo do stawkowania według swojego przekonania - dla mnie był to bardzo pewny mecz - dla Ciebie nie . I to są fakty - Wynik jaki był każdy widzi i nikt tego nie zmieni ( opisałeś swoje zdanie w sposób w jaki ja bym tego nie zrobił - poza meritum sprawy ) .
Nie ma sensu ciągnąć tej dysputy - do niczego ona nie prowadzi ( mea culpa , że polemizowałem z takimi imponderabiliami - zbyt wrażliwy człowiek zrobił się na stare lata ) . Finito , basta i koniec .
ps. Klaka ? Mi wystarcza , że parę firm musi na koniec dnia wypłacać . I satysfakcja z cyferek.
Pozdrawiam

Do góry
#3242874 - 30/06/2009 03:40 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: onda]
onda Offline
Carpal Tunnel

1/4

W 3-ech parach kursy ( mimo walecznej Włoszki ) - wszystko wydaje się po górach po kursach 1,15-1,38 - dziękuję serdecznie .

Lisicki - Safina - tutaj ciekawie - nie miałem szans obejrzeć więcej niż 2-ego seta Sabine - obejrzałem cały mecz Safiny ...
Strzelba na strzelbę - przed chwilą jeszcze było @3,50 - zakupiłem - ale tylko 5/10 . ( Kurs na Sabinę finalistkę zupełnie chory - tylko @7,6 ...- jak wygra 2 kolejne mecze to o wiele więcej się zsumuje - a Venus polska Niemka już na rozkładzie ma - ale ten zakład dla mnie po kursie @7,6 to duży i nieopłacalny hardcore ) .
5/10 Lisicki - "tylko" 5/10 .
I zanosi się na to , że to ostatni bet w tym Wimbledonie .
Pozdrawiam .
Ps. Przepraszając za moje zachowanie - Szanownym kolegom wielu wygranych życzę hura ooo

Do góry
#3246672 - 02/07/2009 03:04 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: onda]
mefistofeles Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 02/08/2006
1/2

D.Safina vs V.Williams

Dla mnie ladny bet w tym spotkaniu oferuje Expekt - who will be the first player to break serve? V. Wiliams @1.44. Dinarka lubi gubic swoje podania co skutecznie pokazala we wczesniejszych rundach i wydaje mi się ze Vinus pierwsza zlamie rywalke, a napewno bedzie do tego za wszelka cene darzyc bo jak dojdzie to taja to roznie moze byc ;); lub rywalka sie sama pierwsza zlamie wink co Dinara juz na tym turnieju prezentowala.
Nie widze tu takze innego rozwiazania jak win amerykanki bo gra swietnie na tym turnieju,ewidentnie trafila tu z forma, silny serwis i zdolnosc przyspieszania wymian daje jej atut wygrywania pilek choc z Agnieszka miala troche UE ale gra caly czas do przodu wiec i bledy sie przytrafiaja.Troszke gorzej wyglada sprawa jak trafia drugim slabszym serwisem ok 130 km/h wtedy rywalki najczesciej to wykorzystuja ale takie serwisy sa u niej rzadkoscia.
Dinara gra slabiutko pierwsze sety (bynajmnej w dwoch ostatnich meczach tak bylo) i dopiero gdy noz ma na gardle zaczyna grac na swoim przyzwoitym poziomie.Tylko jak amerykanka ja zlamie to ciezko moim zdaniem Dinarze bedzie odrobic strate podania.

Do góry
#3247105 - 02/07/2009 06:59 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: mefistofeles]
Emrod Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/06/2004
Ja chyba zaryzykuję jutro Elenkę smile

H2H meczu nie wygrywa, ale spójrzmy na ciekawą prawidłowość; bilans Sereny z zawodniczkami czołowej 10 (siostry nie liczę:p):

Serena - Petrova 6:1
Serena - Wozniacki 1:0
Serena - Azarenka 3:1
Serena - Zvonareva 5:2
Serena - Jankovic 5:3
Serena - Kuza 5:2
Serena - Safina 6:2

A z Dementievą 5:5! Jedna wygrana Rosjanki to walkower, ale nie zmienia to faktu, że żadna inna zawodniczka nie ma z Sereną tak dobrego bilansu.

Z pewnością to Amerykanka jest jutro faworytką, ale nie tak jak wskazują kursy. Powyżej 5 biorę Jelenkę smile

Do góry
#3247130 - 02/07/2009 07:25 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Emrod]
globus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/05/2003
faktycznie Elena moze zagrozić Serenie, ale mimo wszystko sadzę że skończy sie 2:1 dla czarnej, serwis Demencji da zbyt duzo szans na przelamanie dla Sereny

Do góry
#3247186 - 02/07/2009 08:17 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: globus]
iti Offline
PLAYOFF WINNER

Meldunek: 01/09/2004
Przed polfinalem w tegorocznym AO kazdy byl zaskoczony [ja tez] na wygrana Dementievy, ktora miala wyborny poczatek sezonu, a Serena meczyla sie z kazdym, a z Azarenka byla juz na wylocie z turnieju, ale ta zaslabla i Amerykanka grala dalej. Nie wspominam juz, ze przed AO Rosjanka ograla Serene, ale to byl mecz innej kategorii. Przyszlo co do czego i Serena znalazla "kosmiczna" forme i ograla Dementieve 6-3 6-4. Imponuje mi mala ilosc bledow niewymuszonych po stronie Sereny i duza liczba winnersow, juz nie wspominam o serwisie, ktorym powinna niszczyc. Dla mnie Williams dosyc gladko.

Do góry
#3247307 - 02/07/2009 16:28 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: iti]
onda Offline
Carpal Tunnel

Krótko o półfinałach .
Niektórzy uważają tenis za biały sport i to w przypadku mężczyzn święta racja - ale tutaj mamy dwumecz USA - Rosja i szanse na wynik inny niż 2-0 bardzo małe ...

1) Venus - Safina - siła razy ramię ? I mimo wszystko za ubogi ten tenis Rosjanki . Plus dziwne przestoje ... HC -4,5 buki ustawiły dobrze - mimo wszystko kusi Venus pokrywająca to handi - ale za drobne dla zabawy podczas meczu .

2) Dementieva przeszła ten turniej "po cichu" i zarazem jak burza - w żadnym wielkim szlemie nie miała tylu wysokich wygranych - nie chciało mi się liczyć ilości oddanych gemów - z drugiej strony lista przeciwniczek nie jest imponująca - a procent wygranych piłek z drugiego podania ....17-30 . Przy "normalnej" dyspozycji serwisowej Rosjanki moze gonić break za breakiem . Rosjanka walczy - ale tutaj ściana czeka . Po chłopsku HC - 3,5 Serena.

Do góry
#3247754 - 02/07/2009 20:15 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: onda]
Big Ben Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/11/2006
Serena-Demencja over 21,5

Dyspozycja Rosjanki imponująca...i to własnie może martwic, a konkretnie fakt, że kiedyś ta dyspozycja będzie słabsza, przyjdzie gorszy dzień i...klops.
A kto jak kto ale Serena, takie słabsze momenty wykorzystywać potrafi.

Mimo wszystko wierzę, że Jelena jest w stanie urwać seta Amerykance, a nawet jeśli nie to stawiać jej opórw dwóch wyrównanych setach.

Powodzenia tenis

Pozdrawiam smile

Do góry
#3247883 - 02/07/2009 21:11 Re: Wimbledon - 22.06-5.07 [Re: Big Ben]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/04/2006
na poczatek slowa podziekowania dla ondy... zalozylismy sie we dwoch, zdarzylo mi sie wygrac a kolega slowa dotrzymal, co rzadkie w dzisiejszych czasach piwo

co do polfinalow:

Venus idzie dobrze, za dobrze, dlatego tez dzisiaj troche sie boje... znalazlem jednak cos takiego w fortunie:

brak tb - 1.50 - to sa baby u nich przy 5-5 szansa na tb to wciaz tylko 50 procent... poza tym spodziewam sie szybkiego prowadzenia w setach i trzymania do konca... wiem ze to po trochu loteria ale Venus po 1.22 to mi sie nie chce a hc ryzykowny...

Do góry
Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  rafal08