#3256500 - 07/07/2009 01:19
Re: Newport - 6.07-12.07
[Re: Geremi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/02/2005
|
Guccione Chris - J. Levine 2 1,53 Po jednej stronie drewienko, które poza serwisem ostatnio nic nie ma do zaoferowania. Po drugiej stronie młody Amerykanin, który poszalał na Wimbledonie. Pokonanie Safina czy porażka po walce z Warwinką to już coś znaczy w światku atp Guccione natomiast może się poszczycić tym, że poza wygraną z Brydanem Kleinem przegrał wszystko na trawce w tourne po Europie. Jeśli dodamy, że w tym roku przegrywał z zawodnikami tego formatu co DOrsch, Prpic, leciwy Bastl to widać, że młody, głodny zwyciestw Jesse powinien dziś uporać się z tą drewnianą przeszkodą na drodze. H2h 2:0 dla Chrisa, ale tak jak w przypadku spotkania Prakasha nie ma to żadnego znaczenia na dzień dzisiejszy.
|
Do góry
|
|
|
|
#3260114 - 09/07/2009 01:11
[Re: haku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/05/2003
|
jak pisałem Ci już kiedyś od pewnego czasu, z pewnych powodów niezależnych ode mnie gram tylko i wyłącznie na ziemi.Dlatego daję kursy za które ja akurat gram dany mecz. do neta wróce za około tydzień. ale przeciez przy tkaich roznicach kursow lepiej jest nie grac wogole - nie wierze zeby zdarzenie wyceniane przez buka po 2,5 bylo nadal "value" po 2,19
|
Do góry
|
|
|
|
#3260139 - 09/07/2009 01:22
[Re: globus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/11/2007
|
jak pisałem Ci już kiedyś od pewnego czasu, z pewnych powodów niezależnych ode mnie gram tylko i wyłącznie na ziemi.Dlatego daję kursy za które ja akurat gram dany mecz. do neta wróce za około tydzień. ale przeciez przy tkaich roznicach kursow lepiej jest nie grac wogole - nie wierze zeby zdarzenie wyceniane przez buka po 2,5 bylo nadal "value" po 2,19 jak sie znasz i trafiasz i wchodzi to chyba warto uwierzyć  czy to kurs 2,5 czy 2,19 
|
Do góry
|
|
|
|
#3260910 - 09/07/2009 17:20
[Re: ArtekPotito]
|
old hand
Meldunek: 10/06/2005
|
..ja czekam na takie meczyki.
Ram - Falla 1 . Ram zawodnik ograny w deblu , kochający szybkie nawierzchnie takie jak Grass a przede wszystkim hard.Coraz częściej podejmuje gry pojedyncze a ost wyniki uzyskiwane na trawie całkiem dobre. przegrane z kendrickiem i Mahutem dopiero w tie break , przejście kwali do Wimbledonu i porażka z Petzchnerem ..rywal dla mnie tajemniczy , w sumie też pokonał kwalifikacje do Wimbledonu ale jakoś nigdy na trawie mi nie pasował. zawodnik chimeryczny , potrafił przegrywać z Luczakiem na clay. Ram będzie zmotywowany i wierze , że dziś wygra. kursy równe !!
Dancević - Stakhowsky 1 . Kanadyjczyk jak dla mnie nie gra tego na co go stać. widziałem go w akcji na Wimbledonie kiedy 2 lata temu kiedy pokonał Nalbandiana , w tym roku finał w Eastbourne a potem gładka porażka w 1 rundzie z Darcisem. My śle , że frank odpoczął i dziś pokona Stakhowskego , któy poza dobrym początkiem sezonu nie pokazuje nic. Wszystko przemawia dziś za Frankiem.
Podtrzymuje typ na Grotha. 1 set wygrany a w drugim przegrywa 0-3 , ma podanie , raz został złamany ale myśle , że gorąca głowa Mello sama się załatwi.
|
Do góry
|
|
|
|
#3264676 - 11/07/2009 18:15
[Re: Geremi]
|
Lucio Fulci Forever
Meldunek: 22/08/2006
|
brawo dla Evansa i Geremiego za bdb typki  Querrey - Santoro 2 2,20 6/10 Santoro bardzo lubi grać z graczami słabo poruszającymi się po korcie, opierającymi swą grę na serwisie i poprawce z fh. Jest w formie, zresztą jak co roku na trawie. Podejrzewam, że poczciwy Sam zostanie kilka razy znakomicie ośmieszony przez Le Magicien 'a  Geremi napisał wyzej o jego upodobaniu do Newport. Fabrice idzie do tej pory bardzo ładnie w Newport, skuteczność punktowa po 1 serwisie w okolicach 70% z Mahutem nawet 81 % Querrey do tej pory raz przełamany, nie szalejmy więc ze stawkowaniem
|
Do góry
|
|
|
|
|
|