New Jersey nie przegra tego meczu, jak ktoś może obstawić ten meczyk na live, to niech to zrobi... U mojego buka nie ma niestety! GO NETS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mogę uwieżyć że NJ może przegrać decydujący mecz po takim finiszu... 11 punktów to nie jest nic nie do odrobienia, ale jak Boston sypnie jeszcze parę trójek to może być naprawdę źle...
Niestety czasem jak się za bardzo chce to nic z tego nie wychodzi, Payton dziś nie zagrał nawet minuty, ale reszta chłopaków gra na pełnym luzie i wpada im niestety za dużo, ale jeszcze wszystko jest pod kontrolą!
Jebane Detrid pierdolone cipy pierwszy raz na nich zagralem od miesiaca a oni z kelnerami 9 pkt dostaja a ja ich w handi mam i po kasie znowu ja pierdole czemu dzis no czemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote: Jebane Detrid pierdolone cipy pierwszy raz na nich zagralem od miesiaca a oni z kelnerami 9 pkt dostaja a ja ich w handi mam i po kasie znowu ja pierdole czemu dzis no czemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co jest grane wiesz czemu??? Bos idiota, kto gra mecz bez znaczenia, wiedzac ze w nm lawa bedzie wystepowala???
Już tylko 3 punkty, nie mogą tego przegrać, a co do Detroid to po coś Ty ich grał, Orlando gra ostatni mecz w sezonie, chcą chłopaki się z honorem pożegnać, a Detroid już myślą o PO.