Ok doszło na maila:
info: Dziękujemy za skontaktowanie się z
bet365 z czatem na żywo. Wkrótce nasz doradca klienta skontaktuje się z Panem(-nią).
info: W tym momencie rozmawia Pan(-i) z Ewa P.
Ewa P: Witam w czacie na zywo
bet365. W czym moge pomóc?
Ewa: witam przed chwila zakonczyl się wyścig konny REDCAR 5.35
Ewa: zawarłam zakład H2H Redwater River (v Soto)
Ewa P: Prosze o jego numer.
Ewa: z wyników pokazanych poprzez relacje video wynika że został on źle rozliczony
Ewa: posiadam screen tabeli wyników po wyścigu
Ewa P: Wyniki z relacji na zywo nie sa w zaden sposob dokladnei lub wiazace.
Ewa P: Konsola na zywo to tylko przewodnik i chociaz dokladamy wszelkich staran, aby informacje tam zawarte byly poprawne, odpowiedzialnoscia Klienta jest sprawdzenie wszelkich informacji, zanim zatwierdzi on swój zaklad. Nasze zasady odnosnie konsoli za zywo mówia wyraznie: 'W przypadku jakichkolwiek blednych informacji (wynik, czas gry itp.)
bet365 nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci. Informacje odnosnie zasad rozliczania poszczególnych rynków znajduja sie w naszym regulaminie stawiania zakladów.
Ewa P: Taka informacje ma Pani na dole strony z zakladami na zywo.
Ewa: tak rozumiem
Ewa: w takim razie chciałaby zapytać czy tabela z wynikami i komentarz do video są państwa ? czy to tylko transmisja przekazywana z innej stacji
Ewa P: To nasz komentarz.
Ewa: w takim razie czy mogę prosić o jakiś odnośnik to wyników tego wyścigu
Ewa: skoro te z video i tabeli są nieprawidłowe
Ewa P: Niestety nie.
Ewa P: Niestety nie oferujemy uslugi podawania wyników wydarzen sportowych. Jezeli ma Pan watpliwosci odnosnie konkretnego zakladu, prosimy o jego numer oraz 4 cyfrowy kod bezpieczenstwa i szczególowe wyjasnienie wraz z linkiem do oficjalnych wyników potwierdzajacy nasz blad.
Ewa P: Nasz adres e-mail to support-pol@customerservices365.com
Ewa P: Czy jest cos jeszcze, w czym mozemy dzis pomóc?
Ewa: w takim razie na czym opierają się państwa wyniki skoro nie mogę dostać odnośnika do oficjalnych wyników
Ewa P: Prosze Pani, nie oferujemy uslugi podawania linkow do oficjalnych wynikow.
Ewa P: Klient musi sam sobie ich poszukac na internecie.
Ewa P: Czy jest cos jeszcze, w czym mozemy dzis pomóc?
Ewa: nie dziekuje widzę, że na polskim czacie pomocy nigdy nie można otrzymać