#332683 - 25/04/2005 15:04
Re: NBA 25.04.2005
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Dzisiaj tylko 2 meczyki ... więc ja się skuszę na 1 typ. Dallas -4 HT. ---> Dallas pewnie jeszcze w małym szoku. To oni mieli rozdawać karty w tej rywalizacji, jednak rzeczywistość okazała sie brutalna. Houston uskrzydlone po pierwszym zwyciestwie, swój cel na pierwsze 2 mecze wypełnili. Wygrać mecz w hali rywala. Przewiduję na samym początku szybki odskok Dallas i kontrolowanie meczu. Sporotwa złość która tki w graczam Mavs eksploduje. Grać to oni potrafią, chyba nikt tego nie kwestionuje, a 1 mecz po prostu im nie wyszedł. Tym razem powinno byćlepiej i po 2 meczach bedzie po 1 
|
Do góry
|
|
|
|
#332684 - 25/04/2005 15:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Quote:
4:1 dla Bostonu ? oO chyba się zabije albo tych, którzy to analizowali
Mnie zszokoowało cos innego ;-) Pewnie już wiecie co... Detroit-Phila 3:4 Bardzo odważne...
Co do dzisiaj.. Dallas pod ścianą, jeśli przegrają drugi mecz będą w bardzo trudnej sytuacji... Kto by przypuszczał że z 3 drużyn texanskich (SA, HOU, DAL) w drugiej rundzie może sie znaleźć tylko... Houston Ale nie popadajmy w skraności.. Niemiaszek zagrał fatalnie w pierwszym spotkaniu, dzisiaj wszystko przemawia za Mavs.. Jak drużyna która na ławie ma takie znakomitości jak Jerry Stackhouse i Keith van Horn może przegrywać z ekipą która jest osłabiona brakiem J.Howarda...
Nowitzki musi się otrząsnąć z marazmu i zacząć grać lepiej, 6 strat i fatalna skutecznosc z gry wystawily mu słabą cenzurkę za pierwszy mecz postseason..
Świetnie w barwach Rockets zagrał rezerwowy Mike James który w tamtym sezonie zbierał doświadczenie w PO w Detroit.. I Dikembe "not in my house" Mutombo i Jon "3 brothers" Barry zagrali bardzo dobre spotkanie ;-)) Ławka rezerwowych Mavs musi się obudzić i Dirk musi się wziąć w garść.. Jeśli tak się stanie Dallas może zmieść dziś Houston... na pewno będą chcieli.. Przewiduje albo zwycięstwo Rockets minimalne albo wysokie Dallas...
Najprawdopodbniej zagram Dallas -7...
Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#332685 - 25/04/2005 15:43
|
addict
Meldunek: 10/03/2005
|
Na dzisiejszą noc typuje : Payton - Johnson 2 Nowitzki - McGrady 2 Celtics - Pacers +3 Mavs - Rockets under 189 Bez rzadnych wyjaśnień, ponieważ w tej fazie rozgrywek códa się dzieją  Specjalnie tylko sobie zatypowałem i nie puściłem by sprawdzić czy los jednak uwziął się na mnie, znając życie kupon wejdzie, a to będzie równoznaczne z przerwą jaką sobie zrobie do następnego sezonu  Peace!
|
Do góry
|
|
|
|
#332687 - 25/04/2005 15:50
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/01/2001
|
Quote:
Mnie ciekawi ta pozycja w Toto-Mixie:
NOWITZKI-YAO MING H(0-9) KL (1) 1.90
Myśle, że dziś Dirk zdobędzie najwięcej punktów w swoim zespole a w Houston najwięcej zdobędzie Tracy McGrady. I jeszcze jedno przemawia za Dirkiem ma handicap 9 punktów i chyba powinien zdobyć więcej punktów z takim handi.
Co o tym myślicie ?
Chyba cos ci sie pomylilo kolego- Dirk musi rzucic dyszke wiecej zeby to weszlo - handicap ma Yao a nie Dirk- oczywiscie jest to mozliwe
|
Do góry
|
|
|
|
#332690 - 25/04/2005 16:16
|
veteran
Meldunek: 04/11/2003
|
W przypadku obudzisiejszych meczy progres na under zakończony, więc pomyśleliśmy i gramy coś takiego:
Bostol - singiel ml Doubel- Boston ml + Dallas ml oraz progres na -handi Dallas,
Indiany całkiem nie skreślam, myślę że z 1 mecz wygra, ale jeszcze nie dziś.
Mavsi pójdą (mam nadzieję:) po rozum do głowy i inną taktykę obiorą na dzisiejszy mecz. Houston gra nierówno i o zwycięstwo powinno być im trudno - zakładam w miarę wyrównaną pierwszą połowę, a później odjazd Dal na ponad 10 pkt i oszczedzadną grę Rakiet coby we własnej hali powalczyć o kolejne zwycięstwo.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#332691 - 25/04/2005 16:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Ostatnio troszke poszalałem stawiając na Philę z +hp i NJN tak z hp jak i bez niego. Szczegolnie mocno dotkliwie odczułem wczorajsze szaleństwo na livie w BaW. No cóz tak to wygląda, jak sie chce szybko dorobić, ale przy następnej okazji znowu będę próbował. Z przypływu emocji nawet zapomniałem że oprócz rozpisu opisanego w temacie z 24.04 tu trafiłem 2/3. Zagrałem jeszcze jeden 2/3 w którym dodałem Was(-4m0) to pokrylo singła na NJN - tak, że pozostała tylko strata z LIVE (dobrych kilka skrzynek KELTA!), ale wracając do dzisiejszych meczyków: Zagram kombinatora z MLB w układzie 1P+2/4 i dwa singielki na NBA - zwycięstwa gospodarzy z ujemnym hp (MLB w innym temacie):
system: 1 pewniak + 2/4 pokaż szczegóły kuponu Wt 26/04/05 01:05 Boston Red Sox - Baltimore Orioles Wybrani pitchers D.Wells - B.Chen MLB 1 1.63 pewniak Wt 26/04/05 04:05 Oakland Athletics - Chicago White Sox Wybrani pitchers B.Zito - J.Garland MLB 1 1.78 Wt 26/04/05 04:15 San Francisco Giants - San Diego Padres Wybrani pitchers N.Lowry - W.Williams MLB 1 1.80 Wt 26/04/05 01:05 Boston Celtics - Indiana Pacers handicap NBA 1 (-3.5) 1.90 Wt 26/04/05 03:35 Dallas Mavericks - Houston Rockets handicap NBA 1 (-6.5) 1.90
Chociaż doceniam potencjał i umiejetności graczy z Indiany, uważam, że Celtowie w drugim meczyku u siebie nie odpuszczą, a ich potencjał wcale nie jest gorszy (uważam nawet że są mocniejsi) - później już może być różnie. Co do drugiego meczu po niespodziance w pierwszym spotkaniu drugie dallas po prostu musi wygrać i wygra. Sądzę że od pierwszych minut mocno nacisną, aby nie dopuścić do nerwowej końcówki, a później kontrola wyniku. dużo będzie zależało od postawy Dirka, ale dwa kiepskie mecze pod rząd dawno mu sie nie zdarzyły - moj typ 10pkt wygrana gospodarzy. Pozdrawiam KRAJAN
|
Do góry
|
|
|
|
#332694 - 25/04/2005 17:41
|
journeyman
Meldunek: 25/11/2004
|
trochę późno na zagranie dokładnie tego samego ale mimo wszystko wrzucę typy które zagrałem w mixie 2z3 nowitzki-yao(+9) 1 1,90 finley(+14)-mcgrady 2 1,90 terry-sura 1 1,50 jak zauważyłem w waszych postach i generalnej tendencji w necie bardzo popularnym typem są dallas hcp a nie ma chyba takiej mozliwości, żeby ten typ siadł bez wydatnej pomocy dirka. pierwszy mecz zakończył się dla niego blamażem bo 10 pkt rzuconych z gry przy skuteczności 25% trudno inaczej nazwać. jeżeli dallas zawalczy o uniknięcie stanu 0-2 to niemiec musi rzucić >30 pkt trzeba też zauważyć, ze yao pograł w tym meczu tylko 20min. druga para to sytuacja odwrotna - głowna broń rakiet kontra bardzo przeciętny finley. ponieważ to nie on prawdopodobnie ma być głównym straszkiem  to nawet 14 punktów hcp tracy powinien pokonać. para terry-sura to bilans punktów zdobywanych średnio w pojedynkach odpowiednio p-ko houston lub dallas 16 do 10. w tych meczach terry przebywał także na boisku średnio o 1/3 dłużej niż sura a pierwsza gra to wynik 17-8 dla korzyść jasona.
|
Do góry
|
|
|
|
#332695 - 25/04/2005 18:24
|
enthusiast
Meldunek: 15/04/2004
|
Boston Celtics - Indiana Pacers TYP: BOSTON -3.5 NIestety Indiana wyglada mi na zespol zadowolony juz z samego uczestnictwa w grach posezonowych. Boston zaimponowal w pierwszej konfrontacji tych zespolow nie tylko zespolowa gra, ale rowniez niezla defensywa. Wymusili az 22 straty Pacers. Powrotu O'Neala tez nie mozna uznac za udany. Skutecznosc nie ta, a i na deskach niewiele pomogl. Mysle, ze moze mu nie starczyc serii by wejsc w rytm meczowy  . Jednym slowem stawiam zielone na Zielonych i to z -hp. Dallas Mavericks - Houston Rockets TYP: HOUSTON +7.5 Ponownie typ na druzyne lepsza w pierwszej konfrontacji, lecz w tym przypadku ze o wiele mniejsza stawke. Moim zdaniem bardzo ciezkie spotkanie do typowania. Wszystkim bedzie rzadzila psycha. I to w przypadku obu druzyn. Dallas musi wygrac, ale pol biedy by bylo gdyby Herr Dirk mial za soba niezly meczyk. Zarowno on jak i Finley zagrali tragicznie. Stackhouse wcale nie lepiej. Caly swiat lacznie z moja kieszenia obwinia ich za porazke w pierwszym meczu. Nie jestem pewien czy zupelnie niedoswiadczony w playoffach Avery Johnson znajdzie recepte na defensywe Houston przeciwko tym graczom. Co do motywacji Rakiet mam watpliwosci jezeli chodzi o ich podswiadome zadowolenie z faktu iz maja mecz wyszarpany na terenie przeciwnika. Ale pieniazki postawie na Rakiety z plusowym handi bo nie widze nikogo kto mialby powstrzymac T-Mac'a ... Wszystkim powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#332696 - 25/04/2005 19:40
|
journeyman
Meldunek: 23/03/2005
|
Witam. DAL-HOU. W tym meczu DAL ma za zadanie granie swojej koszykówki a nie powstrzymywanie T-maca, już mówię dlaczego: 1. Siła ognia w DAL jest dużo wieksza niż w HOU. 2. DAL to drużyna ofensywna i wygrywa mecze nie obroną a atakiem. 3. Wygrywają najczęściej kiedy przekraczaja granicę 100 pkt. 4. I na koniec  T-maca nie da się powstrzymać ale da się zniwelować jego grę i ilość pukntów (a nawet przewyższyć) dobrą grą Dirka a reszta drużyny DAL spokojnie poradzi sobie z grą pozostałych graczy HOU. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#332697 - 25/04/2005 20:39
|
old hand
Meldunek: 22/09/2003
|
A ja dzisiaj grm Dallas -7 po kursie .... 6,97 bo wczoraj mi weszlo Bulls -hp i Suns -hp wiec trzymam kciuki za dallas
|
Do góry
|
|
|
|
#332699 - 25/04/2005 21:02
|
enthusiast
Meldunek: 15/04/2004
|
Quote:
2. DAL to drużyna ofensywna i wygrywa mecze nie obroną a atakiem.
Tylko, ze w playoffach wlasnie obrona sie wygrywa... I mysle , ze Johnson wlasnie to staral sie w ostatnim czasie wpoic swoim graczom - zobacz ile punktow tracilo dallas w ostatnich kilkunastu meczach sezonu zasadniczego.
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|