Nie tak mialo byc jak wyzej, przypadkiem sie wyslalo:) Jesli zagralem pierwszy zaklada za np. 30E i trafilem/nie trafilem tego zakladu, to moge zagrac free bet za te 30 E i dopiero jak go gram to do konta mi jest dopisywane: kasa_z_bonusa=wygrana_kasa-30E(stawka).Czyli jak zagram po kursie 1.1 za te 30E i trafie to wygram 33-30=3E, a jak nie trafie to nic nie wygram:) Tak to rozumiem.
G-Dave, oni preferują wypłatę tą samą metodą, jaką dokonałeś depozytu tzn. jeśli wpłacałeś kartą to będą Ci chcieli zwrócić na kartę. A więc pierwszym warunkiem wypłaty na moneybookers jest depozyt tym samym sposobem. Nie wiem czy jest to warunek konieczny.
Niestety nie jestem w stanie powiedzieć Ci ile trwa wypłata na moneybookers, bo nie miałem okazji sprawdzić. Polecam kontakt z supportem.
› Open Account Offer – £100 Free Bet Basket
i od dłuższego czasu jest ona niezmnienna. Polecam przejrzeć poprzednie strony tego tematu w celu znalezienia dokładniejszych informacji.
Co do opcji szukaj to w ciągu mojej przygody z bet365 nigdy jej nie szukałem, ale wygląda na to, że takowej nie ma. Jeśli się mylę i w jakiś sposób można wyszukać zakłady dla danego zespołu to proszę o poprawienie mnie.
Niestety, z tego co wiem, a gram juz u nich dosyc dlugo, to nie ma takiej opcji... a szkoda, bo to by skutecznie skruciło czas dokopytania sie do danego zdarzenia wsrod takiej mnogoscie zakladow. pozrdo
Quote: Niestety, z tego co wiem, a gram juz u nich dosyc dlugo, to nie ma takiej opcji... a szkoda, bo to by skutecznie skruciło czas dokopytania sie do danego zdarzenia wsrod takiej mnogoscie zakladow. pozrdo
pisał ktos do nich w tej sprawie? moze jakis list wystosowac aby usprwanił nam wyszukiwanie spotkań? co wy na to?