Nadroj
member
Meldunek: 28/08/2004
A tak w ogóle mam pytanie do Ciebie Buczy - nudzi Ci się oglądanie tego meczu, czy czytanie na żywo? A jeśli oglądanie, to gdzie oglądasz? Duncan piąty faul - może też się pożegna
Nadroj
member
Meldunek: 28/08/2004
Ale ofensywa SA w dogrywce - 19 punktów - niesamowicie to zrobili - i to bez Duncana większość czasu. Jeszcze jedno - czy to, że Ginobili nie wychodzi w piątce, to taktyka, czy leczył ostatnio jakąś kontuzję?
Quote: Ale ofensywa SA w dogrywce - 19 punktów - niesamowicie to zrobili - i to bez Duncana większość czasu. Jeszcze jedno - czy to, że Ginobili nie wychodzi w piątce, to taktyka, czy leczył ostatnio jakąś kontuzję?
Oczywiscie ze taktyka, sam powiedzial po 3 meczu ze wchodze z lawki zeby wniesci cos nowego jak kolegom nie idzie.
Jednak 3-1 i bardzo dobrze na kelnerow nie ma taryfy ulgowej hehe.
Quote: Do UNDERA w dzisiejszym meczy Denver jestem przekonany FULL STAKE POLECAM WSZYSTKIM i nie zgdzam sie calkowicie z opinia amkwisha ...
Denver zawsze naciskala od samego poczatku to nie starczy po za tym miedzy tymi dwoma druzynami under jest pisany popatrz na 7-8 ostatnich meczy ZADNEGO OVERA
Zacytuj kiedy i gdzie napisalem,że dzis w Denver padnie over !
Mozesz się nie zgadzać,tylko najpierw przeczytaj....z czym
stypa
old hand
Meldunek: 25/06/2004
Quote:
Z ,której strony bym dziś palca nie przykładał to nie ma gdzie go wetknąć żeby było bezpiecznie.Jedyne co sobie wydumałem to over 204 w Washingtonie. No dawno takiego szczęścia nie miałem 106+99=205 ufff Co to spotkania Denver - San Antonio to coś mi tu niegra z linią 190 buki nas zachęcają za bardzo do zagrania na tak niskim pułapie i wcale nie zdziwię się jak Bryłki sprubują zaskoczyć dziś Grega Popvica i zagrają bardzo ofensywnie.
No cóż tak to jest z typami na zdarzenie ,które gra całe forum. Ja overa nie zagrałem bo nielubie grać przeciw wszystkim i cieszyć sie z czyjegoś pecha. Brawo Amkwish za tą dogryweczkę
Z tym overem to zaczął Stypa, a nie Amkwish co jest wyraźnie napisane w jego poście na pierwszej stronie tematu. A wynik 126 - 115 to wynik po OT, ale over i tak padł co nie zmienia faktu.