Strona 5 z 17 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 16 17 >
Opcje tematu
#340399 - 09/05/2005 15:31 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
żyła Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/05/2003
Czemu jest taki wysoki kurs na gonzo,Moya przecież ostatnio nie gra nic i przegrywa z dużo słabszymi niż Gonzalez,chyba że to za zasługi

Do góry
Bonus: Unibet
#340400 - 09/05/2005 15:39 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
arktos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2004
Quote:

Ewelina swoj typ ujela duzo bardziej delikatnie i niezle sie przejechala ale niektorzy nie wyciagaja wniosków.
Kolego "arktos" masz ponad 1500 postów to znaczy,ze swieżak nie jestes i powinienes wiedziec,ze w tenisie NIE MA bezdyskusyjnie ani rozjebie ani nigdy.
Rozni ludzie czytaja wypowiedzi na tym forum, jedni sie znaja, drudzy mniej, patrza na Twoj typ i mysla,ze zlapali Pana Boga za nogi a tu poracha na calej linii.
Wrzućmy moze na luz co? Wszystko tutaj to sa prognozy wiec troche pokory nie zaszkodzi.

Dziekuje za uwage.

Nie wiem co miałeś na myśli pisząc "twój typ"??Nie podawałem żadnego typu na ten mecz wyraziłem tylko moją subiektywną opinię odnośnie tego meczu.Jeśli chodzi o ilość postów to ich liczba nie koniecznie musi się przekładać na skuteczność typowania,każdy powinien mieć swoją koncepcję i nie sugerować się aż tak bardzo opiniami innych aby na ich podstawie ją burzyć.Jeśli ktoś się zasugerowł tym co napisałem(chociaż wątpię w to) to przepraszam.

Dziękuje za uwage

Do góry
#340401 - 09/05/2005 16:09 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
Court Judge Offline
old hand

Meldunek: 04/05/2005
żebyśmy sie dobrze zrozumieli

Quote:

Nie wiem co miałeś na myśli pisząc "twój typ"??Nie podawałem żadnego typu na ten mecz wyraziłem tylko moją subiektywną opinię odnośnie tego meczu.

przeciez to nie jest forum tenisowe, w sensie,że nie zachwycamy sie mocą backhandów, prędkościa serwisów itp. tylko probujemy wskazac zwyciezce pojedynku a to jest typowanie.
pisanie zatem subiektywnych opinii,że ten tego rozjebie nie uważając tego za swój typ nie jest najlepszym pomyslem (chociaz pokusiłes sie o jakies argumenty a to juz duzo lepiej niz pisanie o wciągniu nosem, uzasadnione czym? rozmiarem nosa kasienko?)

Quote:

Jeśli chodzi o ilość postów to ich liczba nie koniecznie musi się przekładać na skuteczność typowania,każdy powinien mieć swoją koncepcję i nie sugerować się aż tak bardzo opiniami innych aby na ich podstawie ją burzyć.Jeśli ktoś się zasugerowł tym co napisałem(chociaż wątpię w to) to przepraszam.

Dziękuje za uwage

nie pisze o skutecznosci typowania wynikajacej z liczby postow,
1500 postow znaczy,ze siedzisz w tym temacie dluzej niz kilka dni i jak pewnie zauwazyles na korcie tenisowym nie raz bylo tak, że niemozliwe stalo sie prawdziwe i dlatego moze warto sie wstrzymac z pewnymi stwierdzeniami na wyrost.

Mam nadzieję,ze nie zostane źle zrozumiany i zakonczymy na tym powstały off-topic.
Zatem nie rozmywajmy dalej tylko forumowicze do dzieła.

PS.Opinie niech beda nawet subiektywne,ale poparte chociaz jakimis obiektywnymi argumentami, żadnych tajemniczych nosów które potrafią wciągnąc każdego kto stanie im na drodze.

Pozdr
Court Judge

Do góry
#340402 - 09/05/2005 17:39 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
PrzemekWroc Offline
newbie

Meldunek: 15/12/2004
hello co myslicie na tym: A.Seppi z Schuttlerem na jutro ?
Schutler jeszcze nic nie wygral na clayu, a do tego jeszcze kontuzja...
slucham opinii
Pozdro

Do góry
#340403 - 09/05/2005 18:11 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
Quote:

Roddick warty puszczenia sadze,ze z latwoscia wciagnie nosem przeciwnika

hmmmm chyba dziś Massu był za duży na dziurki nosowe Roddicka:)

Zagrałem solo za 20 dyszki na Massu...54 sie wzieło

Za to te 3 moje typy na dziś to można było grać na odwrót ...30 sika w plecy

No cóż ludzie bywają omylni...

Dziś całe 4 złotki do przodu

Do góry
#340404 - 09/05/2005 18:13 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
sevenek Offline
newbie

Meldunek: 09/02/2005
Witam przejzałem oferte na jutro i zobaczyłem pikny kursik na debelek a mianowicie Asp/Per-Kief/Was 1 po 1.5 w profie czy kiefer z washke to tacy dobzi deblisci?

Do góry
#340405 - 09/05/2005 18:14 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
Court Judge Offline
old hand

podobno Moya i Nadal zrezygnowali z gry w Hamburgu
ma ktos jakiegos linka z potwierdzeniem?
oficjalna strona turnieju nie ma duzo wspolnego z niemiecką solidnością

Do góry
#340406 - 09/05/2005 18:15 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
kewin Offline
Q

Patrząc na aktualną formę Schutlera to Seppi powinien dać rade....
....ale moja akurat jutro się pan Rainer obudzić....
...tylko czy z ręką w nocniku.. .czy z szampanem w dłoni po wygranymmeczu... .

Osobiście zagrałbym na

SEPPIEGO

Do góry
#340407 - 09/05/2005 18:32 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
piotrekkk_22 Offline
veteran

Meldunek: 08/08/2004
Quote:

podobno Moya i Nadal zrezygnowali z gry w Hamburgu
ma ktos jakiegos linka z potwierdzeniem?
oficjalna strona turnieju nie ma duzo wspolnego z niemiecką solidnością

zgadza się, Gonzales bedzie grał z Mathieu a Andreev z Monaco.

Do góry
#340408 - 09/05/2005 18:34 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
kewin Offline
Q

tak na swieżo podaje typki na jutro

Puerta - O. Rochus / 1
Canas - Santoro / 1
Seppi - Schuttler /1
Nalbandian - Soderling / 1

Volandri - Almagro / 2 ?????

może ktos to skomentować

Do góry
#340409 - 09/05/2005 19:01 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
Fanatykk Offline
veteran

Meldunek: 04/07/2004
A oto moje spojrzenie na jutrzejszy tenis w Hamburgu:

David Ferrer (ESP) - Tomas Berdych (CZE) typ 1

Ferrer w bardzo dobrej formie, czego potwierdzeniem jest półfinał w Rzymie i porażka dopiero z "Królem Nadalem". Z kolei Berdych fatalnie. Dał się pokonać Tabarze w 1. rundzie Estoril Open przed dwoma tygodniami, po "bardzo dziwnym" meczu. W zeszłym tygodniu porażka w 1. rundzie w Rzymie ze Stanislasem W. Formą nie błyszczy (bilans na clayu w tym roku 1-4, w przeciwieństwie do Ferrera 17-8) i myślę, że polegnie gładko!H2H obu graczy to 1-1 (oba mecze w zeszłym roku; najpierw w Gstaad wygrał Ferrer 2-6, 6-3. 6-4, a później w Palermo wygrał Berdych 7-5, 6-4). Pytanie tylko, czy Ferrer nie dostanie zadyszki i nie będzie chciał odpocząć przed RG (>>Valencia - finał>>Monte Carlo - ćwierćfinał>>Barcelona - 3. runda>>Rzym - półfinał)? Myślę, że Federer w następnej rundzie mu to umożliwi !

kurs: 1.21 (Profesjonał)

Carlos Moya (ESP) - Fernando Gonzalez (CHI) typ 2

Lekko na Gonzo. Jestem rozdarty, gdyż rozum nakazuje mi postawienie na Moyę (który doszedł tu w Hamburgu w zeszłym roku do ćwierćfinału - porażka dopiero ze zwycięzcą turnieju Ferexem!), a serce każe postawić na Gonzo (3. runda Hamburg 2004 i porażka też z Federerem). Pójdę za głosem serca i typuję Fernando Gonzaleza jako zwycięzcę tego sppotkania. Sugeruję się obecną formą tego wszechstronnego chilijczyka. który miał 2 tygodniową przerwę między Monte Carlo, a Rzymem (gdzie wprawdzie odpadł w 1. rundzie, ale z kim? - Corią, który był o włos od wygrania turnieju!), więc odpoczynek przed RG ma za sobą. Czas teraz łapać formę przed turniejem w Paryżu. Wcześniej w Monte Carlo Gonzalez doszedł do 3. rundy i porażka - z kim?! Z federerem. Carlos świetnie zagrał w Estoril - doszedł do pólfinalu i skrecz z Robredo. No właśnie, skrecz i kontuzja ramienia (stąd porażka w 1. rundzie Rzymu ze Starace). Teraz jest już chyba wszystko w porządku, ponieważ buki mają go za faworyta. Ja wręcz przeciwnie. Bilans H2H 2-1 dla Moyi - ostatni mecz w 2003 roku we Wiedniu 6-4, 6-7, 6-1 dla Carlosa...

kurs: 1.92 (Profesjonał)

Marat Safin (RUS) - Alberto Martin (ESP) typ 1

Według mnie pewne zwycięstwo Marata. W zeszłym tygodniu w Rzymie doznał lekkiej kontuzji kolana (w meczu debla), stąd jego porażka z Almagro. Teraz już chyba "stanął na nogi" i jeżeli chce powalczyć o drugiego Grand Sklama w 2005 r. (Roland Garros), to musi się ograć. Nie będzie lepszej okazji niż ten turniej, a więc musi wygrywać. Safin ma zdecydowanie zbyt duży talent i umiejętności, żeby przegrywać w pierwszych rundach, a że jest chimeryczny, to już tylko i wyłącznie jego wina. Moim zdaniem wystarczy odrobina koncentracji i tacy gracze jak Martin "lecą z torbami". Martina pokazał się z dobrej strony w Rzymie. Doszedł wysoko, lecz moim zdaniem za wysoko - grając z takim serwisem "śliznął" się w meczu ze Starace i wyjątkowo łatwo ograł Hornę. Na Ferrera było to już zamało, ale dotarł do ćwierćfinału dotarł i zrobił na mnie wrażenie. H2H tych panów to 6-0 dla Safina (ostatni mecz w 2004 roku w Monte Carlo - 6-3, 3-6, 6-1) i to mnie ostatecznie przekonuje.

kurs: 1.35 (Profesjonał)

Reszta później...

Do góry
#340410 - 09/05/2005 19:08 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
Fanatykk Offline
veteran

Dobrze, że Nadal się wycofał, bo miałem poważne obawy co do tego meczu z Andreevem. Czas na odpoczynek przd French Open, ale pewnie w przyszłym tygodniu zagra w Duesseldorfie . Co do wycofania sięCarlosa, to macie analizę i typ na Gonzalesa w meczu z Mathieu, choć ten też nieźle zagrał w kwalifikacjach do turnieju, ale to chyba jeszcze nie ta półka co Fernando.

Do góry
#340411 - 09/05/2005 19:13 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
piotrekkk_22 Offline
veteran

Meldunek: 08/08/2004
plan gier na jutro, pozwolę sobie wkleić:

Center Court starting at 11:00 CEST
Robin SODERLING (SWE) vs. David NALBANDIAN (ARG)
followed by
Tommy HAAS (GER) vs. Dominik HRBATY (SVK)
followed by
Feliciano LOPEZ (ESP) vs. Andre AGASSI (USA)
followed by
Rainer SCHUETTLER (GER) vs. Andreas SEPPI (ITA)
followed by
Marat SAFIN (RUS) vs. Alberto MARTIN (ESP)

Court M1 starting at 11:00 CEST
Fernando GONZALEZ (CHI) vs. Paul-Henri MATHIEU (FRA)
followed by
David SANCHEZ (ESP) vs. Gaston GAUDIO (ARG)
followed by
Guillermo CORIA (ARG) vs. Vicent SPADEA (USA)
followed by
Jiri NOVAK (CZE) vs. Paradorn SRICHAPHAN (THA)

Court M2 starting at 11:00 CEST
David FERRER (ESP) vs. Tomas BERDYCH (CZE)
followed by
Max MIRNYI (BLR) vs. Albert COSTA (ESP)
followed by
Filippo VOLANDRI (ITA) vs. Nicolas ALMAGRO (ESP)
followed by
Fabrice SANTORO (FRA) vs. Guillermo CANAS (ARG)

Court M3 starting at 11:00 CEST
Mariano PUERTA (ARG) vs. Olivier ROCHUS (BEL)
followed by
Joachim JOHANSSON (SWE)
Thomas JOHANSSON (SWE) vs. Leos FRIEDL (CZE)
Jaroslav LEVINSKY (CZE)
followed by
Lucas ARNOLD (ARG)
Olivier ROCHUS (BEL) vs. Mario ANCIC (CRO)
Ivan LJUBICIC (CRO)
followed by
Petr PALA (CZE)
Andrei PAVEL (ROM) vs. Fernando GONZALEZ (CHI)
Nicolas MASSU (CHI)

Court M4 starting at 11:00 CEST
Juan MONACO (ARG) vs. Igor ANDREEV (RUS)
followed by
Simon ASPELIN (SWE)
Todd PERRY (AUS) vs. Nicolas KIEFER (GER)
Alexander WASKE (GER)
followed by
Michael LLODRA (FRA) vs. Nikolay DAVYDENKO (RUS)
followed by
Yves ALLEGRO (SUI)
Roger FEDERER (SUI) vs. David FERRER (ESP)
Dominik HRBATY (SVK)

jeśli chodzi o moje typy to widzę to tak:

deble:

Lucas ARNOLD (ARG)Olivier ROCHUS (BEL) vs. Mario ANCIC (CRO)
Ivan LJUBICIC (CRO) 2
chorwaci dobrze pogrywają sobie w deblu, trzeba przypomiec ze są brązowymi medalistami IO, w tym roku zdołali razem już wyeliminowac takie pary jak cermak/friedl czy suk/vizner, a przegrywali nie byli z kim Bryan/Bryan, knowles/Nestor, jeszce chce przypomiec ze Ancic w parze z Knowle wygrali turniej w Monachium . A para Arnold/Rochus no cóż, chodz O.rochus grywa jako tako w tym roku debla,ale arnold ostatnio jest bez formy,ostatnio wpadka w parze z Hoodem w meczu z Seppim/Starace-a Ci 2 włosi to deblistami nie są !!!

Petr PALA (CZE)Andrei PAVEL (ROM) vs. Fernando GONZALEZ (CHI)
Nicolas MASSU (CHI) 2 - para chilijska musi wreszcie przypomiec jak sie im dobrze grało debla w tamtym roku , złoci medaliści IO.Ziemia to ich żywioł Ostatnio przegrali z Robredo/Novakiem po zacietym meczu prawie 2,5 h.Czas wreszcie zaczac grac, jak przystalo na mistrzow.massu zdaje sie ze wraca do formy, dzis pokonał Roddicka(chodz to nie jest taka niespodzianka, bo Roddick na ziemi nie potrafi grac, ale liczy sie zawsze to zwyciestwo).A przeciwnicy Pala czasem mniewa od czasu do czasu jakies przeblyski w parze z Novakiem,Skochem czy Cibulcem.A Pavel dzis pokazal klase z Kuertenem 2-6 1-6 (przyznam sie ze dzis grałem Gugę w profie 2,06).Polecam ten mecz, kurs w profie 1,65.

Simon ASPELIN (SWE)Todd PERRY (AUS) vs. Nicolas KIEFER (GER)
Alexander WASKE (GER 1 po ładnym nawet kursie 1,5.Para Aspelin/Perry gra juz ze soba sporo czasu jest ograna, ostatnio porazka z Bryanami w Rzymie w 1 rundzie.A jesli chodzi o pare niemiecka- kiefer w deblu nie gral od 2 miesiecy, a waske mial tylko w tym roku jeden wystrzal w parze z Melzerem.

singiel:

Tommy HAAS (GER) vs. Dominik HRBATY (SVK) 2
Słowak wydaje sie ostatnio w dobrej formie moze pokusic sie o wyeliminowanie Niemca.Hass w Rzymie polegl w 1 rundzie z Kieferem.

Rainer SCHUETTLER (GER) vs. Andreas SEPPI (ITA) 2
Włoch nawet nieżlesobie poczynia na ziemi, z niemcem nie wiem co sie stało, dostaje od kazdego( niedawno prawie rowerek z Martinem).

Marat SAFIN (RUS) vs. Alberto MARTIN (ESP) za 2,71 biore Hiszpana !!! safin na ziemi nigdy nie był dobry i nie bedzie tak samo jak Roddick.A Hiszpan moze nawet w 2 setach poradzic sobie z Rosjaninem.

Fernando GONZALEZ (CHI) vs. Paul-Henri MATHIEU (FRA) 1
Czas aby Chilijczyk zaczal cos znaczyc w turniejach na ziemi, ostatnio porazka z Coria(uwazanym obok Nadala za najlepszego gracza na ziemi obecnie).

Canas-Santoro 1
Argentynczyk na ziemi dobrze sobie radzi, chodz i dziadek santoro tez sobie poczynia niezle, ale mysle ze Santoro na deblu sie skupi

tzw.pewniaczki(jesli sa w sporcie:D):

Ferrer-Berdych 1
Gaudio-D.Sanchez 1

ja grubo bede grał 3 deble i Gonzalesa oraz Canasa.reszta w rozpisie.

pozdrawiam, moze moja analiza przyda sie komues duzych wygranych, jutro sie wszytsko okaże

Do góry
#340412 - 09/05/2005 19:28 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
michaq Offline
stranger

Meldunek: 27/12/2004
Czy zna ktoś jakiś powód dla którego mecz Mirnyi - Costa zakończyć miałby się inaczej niż pojedynek obu panów w Barcelonie?
Costa ostanimi czasy raczej bez formy, Mirnyi może nie olśeniwa, ale ćwierćfinał w Barcelonie i zacięty pojedynek z Sanguinettim robią wrażenie. Kursy też zachęcające: 2.1 expekt, 2.0 sts.
Nie pozostaje wiec nic innego jak spróbować : ))

Alberto Costa - Max Mirnyi 2

Jeśłi się mylę, wyprowadźcie mnie z błędu (i uratujcie moją forsę )

pozdrawiam

Do góry
#340413 - 09/05/2005 19:32 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
Macias Offline
veteran

Meldunek: 18/11/2004
Quote:

Quote:

Interesuje mnie zwlaszcza typ na Ljubicica,jak myslicie czy wygra,bo troszke obnizyl loty.Czy ktos widzial go w akcji?Viva ,a moze Ty Myszkinko-Ewelinko cos napiszecie? pozdrawiam wszystkich fanow tenisa

Gra Ljuby w Rzymie nie ma akurat za duzego znaczenia.RG tuz tuz... i nikt kto zamierza powaznie podejsc do Frencha, nie bedzie gral na pelnych obrotach w Hamburgu.Dlatego takie spotkania jak Ljuby, Novaka, badz Stepanka radze odpuscic, zebynie bylo potem bluzgow przez wlasna glupote na zawodnikow .

P.S.Kasienka twierdzisz, ze Roddick wciagnie nosem Massu?!

Sa dwie opcje odp na to:

1.Albo nie bardzo wiesz kim jest Nicolas .
2.Albo nie wiesz, jaki jest etap sezonu, i tego ze hamburgski-clay jest jednym z wolniejszych w Europie! Massu stracil paczatek sezonu, jednak dzieki temu jest duzo "siwezszy" od reszty czolowki! W Hamburgu pewnie wygra 2-3 pojedynki i pojedzie spokojnie potrenowac przed Frenchem!
Nicolas w RG'05 osiagnie wiecej niz wiekszosci moze sie wydawac

Widocznie Kasienka Twoj Roddick ma za male dziurki w nosie

Pozdro!
Maciek

Do góry
#340414 - 09/05/2005 20:22 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
Packers Offline
member

Co sądzicie o następujących typach na jutro:

Ferrer - Berdych 1 (1,2)
Puerta - Rochus 1 (1,5)
Nalbandian - Soderling 1 (1,12)
Gaudio - Sanchez 1 (1,2)
Seppi - Scheuttler 1 (1,55)
Canas Santoro 1 (1,25)

Do góry
#340415 - 09/05/2005 21:03 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
Chomik Offline
veteran

Meldunek: 19/01/2005
Quote:

pewnie w przyszłym tygodniu zagra w Duesseldorfie .

Pewnie nie zagra, bo ekipa hiszpanska wystawila Robredo, Ferrera, Venture i Lopeza Morona. A gdyby to zrobil w jakims slepym zwidzie, to jedno wiedzielibysmy na pewno: Nadal nie wygralby Roland Garros. Dzieki Bogu wycofal sie z Hamburga, czego mu (i sobie) zyczylem.

Berdych i Spadea oraz Feli Lopez na jutro... Mirnyi i Safin do przemyslenia...

Do góry
#340416 - 09/05/2005 21:52 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
Fanatykk Offline
veteran

Quote:

Pewnie nie zagra, bo ekipa hiszpanska wystawila Robredo, Ferrera, Venture i Lopeza Morona. A gdyby to zrobil w jakims slepym zwidzie, to jedno wiedzielibysmy na pewno: Nadal nie wygralby Roland Garros. Dzieki Bogu wycofal sie z Hamburga, czego mu (i sobie) zyczylem.

Berdych i Spadea oraz Feli Lopez na jutro... Mirnyi i Safin do przemyslenia...

Masz rację, pewnie nie zagra, bo wycofała się z Hamburga z powodu bolącego ramienia... Wróci pewnie dopiero na RG, miejmy nadzieję, że zdrowy, bo jeżeli nie, to Coria odbije sobie to co stracił w zeszłorocznym finale z Gaudio

Do góry
#340417 - 10/05/2005 01:44 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Quote:

Czy zna ktoś jakiś powód dla którego mecz Mirnyi - Costa zakończyć miałby się inaczej niż pojedynek obu panów w Barcelonie?
Costa ostanimi czasy raczej bez formy, Mirnyi może nie olśeniwa, ale ćwierćfinał w Barcelonie i zacięty pojedynek z Sanguinettim robią wrażenie. Kursy też zachęcające: 2.1 expekt, 2.0 sts.
Nie pozostaje wiec nic innego jak spróbować : ))

Alberto Costa - Max Mirnyi 2

Jeśłi się mylę, wyprowadźcie mnie z błędu (i uratujcie moją forsę )

pozdrawiam

Moje wrażenie jest dokładnie odwrotne

Co do jutra to :

Haas-Hrbaty (2) , kurs ponad 2 w BAW

Herbaciany (nie)miło zaskoczył w ub. tygodniu gdzie uległ dopiero Agassiemu w 1/4. Widać , że Słowak poważnie traktuje tegoroczny sezon na cegle. Już nie przegrywa z byle kim w pierwszych rundach, a obecny Haas w dodatku po takim kursie jest strasznie warty zagrania. Miałem okazję obejrzeć skróty z meczu z Henmanem i pozostawił po siebie niezłe wrażenie. Haas prezentuje się póki co bardzo przeciętnie.

Sanchez-Gaudio (2)

Wg. mnie Gaston ma duże szanse zajść daleko w Hamburgu. Troszkę ulgowo potraktował Rzym gdzie dostał baty od Ferrera Teraz już wypoczęty przystąpi do pojedynku z Sanchezem który powoli zaczyna "grać". Ograny na nawierzchni w Hamburgu, pogromca solidnego Monaco , H2H wprawdzie, aż 1-5 na korzyść Argentyńczyka - ale wszystkie mecze były bardzo zacięte. Dzięki temu liczę na jakiś wyższy kurs

Ciekawie też wygląda Seppi z Schuettlerem,Ferrer z Berdychem i Canas z Santoro.

Schuettler teraz to taki JoJo na ziemi, do tego nie wiadomo jak z jego stanem zdrowia po kontuzji z ub.tygodnia - kurs pewnie będzie oscylował w granich 1,6-1,7(BAW) na Włocha. Myślę, że będzie warto spróbować Canas chyba budzi się i zaczyna demolować rywali (taki rowerek z Monaco) Santoro mimo pokonania zmęczonego Nalbandia nie powinien sprawić większych trudności G.C. Ferrer-Berdych ładnie opisał już Fanatykk i pozostaje tylko przychylić się do tego typu oczywiście na Hiszpana.

Do góry
#340418 - 10/05/2005 01:54 Re: ATP - Hamburg 9.05-15.05
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Profes:
Ferrer-Berdych (1) 1,21
Seppi-Schuettler (1) 1,5
Haas-Hrbaty (2) 2,06
Canas-Santoro (1) 1,35
Gaudio-Sanchez (1) 1,18
ako=5,96

Łączna różnica kursów tych w.w. spotkań między STS-em, a Profem wynosi, aż 0,56 , na BAW też pewnie coś w tym stylu wyślę. Na tą chwilę kuresko pewnie wygląda ten zestaw heh...

Do góry
Strona 5 z 17 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 16 17 >

Moderator:  rafal08