Witam po przerwie ATAK:
RZYM Kuznetsova- Suarez 2 3.5 Dla mnie ten kurs to pomyłka, Kuza fatalny wystep ostatnio w Berlinie oglądałem osobiście mecz ze Schnyder przegrany w fatalnym stylu 2-6 2-6, Argentynka typowa Clay-girl, widac ze wraca do wielkiego grania, pokazała to dobitnie we wczorajszym meczu z Karolina Sprem wygranym gładko i pewnie.
Dulko -Ruano Pasc. 1 1.3 Duzo lepsza dyspozycja i ogranie na ziemi
Pennetta -Asagoe 1 1.61 Kolejny mecz z typu "pomyłka nawierzchni", Flavia nie powinna mieć większych problemów
Lichovc.- Smashnova 2 1.8 Bradziej ufam grze pani z izraela widziałem ja w akcji w Belinie, całkiem dobrze sobie poczynała, siłowy uporzadkowany tenis, Licha nie zachwyca.
SerZ/SerZ -Tal/Wash 1 1.7 W kupie siła Siostry mimo iz nie zachwycają, to uważam debla Talaja/Washington za mała pomyłke, a kurs niezły
Dech/C.Mar- C.Al/Sf 2 2.51 Zastanawia mnie ten kurs na "2" Oglądałem wczoraj Dechy z Camwerin i powiem że obie grały tak sobie , same długie wymiany zakańczane błędem którejś z zawodniczek, Sfar z tego co pamiętam dobrze prezentowała sie w deblu, spróbuje
PRAGA Pous Tio -Yakimova 1 1.4 Kwalifikantka z Hiszpanii, Wygrany ostatnio turniej w Cagnes sur Mer we Francji, gdzie pokonała między innymi Vierin i Gagliardi
Pratt- Meusburger 2 1.86 Czuje tutaj że młoda Austriaczka sprawi niespodzianke, jeżeli wogóle mozna mówic o niespodziance w tym meczu, Pratt bez formy ostatni mecz z LI przegrany na "rowerze", pokazał to dobitnie.
Tu -Matevzic 1 1.31 O Maja Wróciła

a tak serio Tu przeszła sprintem kwale, nie widze tutaj innego rozwiązania
Dokic -Ondraskova 1 1.7 Daje "1" choc cos mi mówi że bedzie cięzki mecz, ze wskazaniem na Jelene
Krau/Woeh- Jur/Oste 2 2.06 Jurak/Osterloh pamietam juz cos takiego.....
Dani/Tan- Blah/Hrad 2 2.15 Ulubiona zawodniczka Piomila, mówił że rosnie nowy talent, z reszta Czeszki zrobiły ostatnio duzy postęp w tenisie Hradecka z Blacha mysle że powalczą, tak jak w Warszawie Lucie
Loit/Prat- Cray/Wei 2 2.51 Pratt nie moge na nia patrzeć, Craybas/Weingartner typowe deblistki graja juz ze soba dość długo i mysle że doswiadczenie tutaj zwycięzy