#3409701 - 19/09/2009 03:52
Re: Bojkot meczu Polska - Słowacja !!!
[Re: Oli2424]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3410157 - 19/09/2009 07:17
[Re: kowalwls]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
nie pomyślał. przyznam. no ale piknik można zrobić... z afiszami o nieco mniejszej czciące. .. choć z uporem maniaka nie śledze forum, to widze ze kolega kowalwls, powinien wsadzić głowę w kontuar sekundowej uciechy zwany wychodkiem, spojrzeć w lustro, ponownie poprawić, zlustrować sytuację, i jeśli w dalszym ciągu nie dostrzega różnicy, to są dwa wyjścia. przypadek jest wielce ciężki, lub brąz na brązie słabiej śmierdzi bez urazy/obrazy ale  forumowym arogantom ludzie - dystansu!
|
Do góry
|
|
|
|
#3410245 - 19/09/2009 13:47
[Re: kowalwls]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
Zadziwiające jakie ludzie mają pomysły, brak logiki, głupota to tylko można powiedzieć o takiej akcji. EURO 2012 po rozwiązaniu PZPN od razy skasowane, ale jeden z drugim o tym nie pomyślał odezwał się prawdziwy kibic ...od siedmi boleści . A ja w obecnej sytuacji jestem za tym aby odebrali nam to euro , może unikniemy kompromitacji na skalę światową .I nie mówie tu o kompromitacji czysto sportowej bo to jak w banku mamy ,ale chodzi o stadiony ,drogi, hotele itd itp . z butów wystaje nam słoma a pchamy się na salony . tak można podsumować naszą piłkę nożna .
|
Do góry
|
|
|
|
#3410258 - 19/09/2009 15:38
[Re: raiders_]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
W ramach poparcia akcji bojkotu PZPN, wypiję 4 piwa, a nie over 5  bez urazy/obrazy ale  forumowym dyslektykom, i innm dysżyciowcom ludzie - dystansu! 
|
Do góry
|
|
|
|
#3410268 - 19/09/2009 16:10
[Re: [T]-error]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3410632 - 19/09/2009 20:49
[Re: GaloGalo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2008
|
omg nawet tu musicie mieszac kaczynskich i rydza? to sie nazywa paranoja, a akcje popieram, pamietam mecz z Serbią gdy u nich na stadionie nie bylo zupelnie kibicow w ramach protestu, ale obawiam sie ze kupa "piknikow" i innych "trąbaczy" co to "zawsze są ze swoimi" sie wyłamie
|
Do góry
|
|
|
|
#3410705 - 19/09/2009 21:26
[Re: tyson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/10/2003
|
http://www.koniecpzpn.pl/Page not found... Hmmm... PZPN już zadziałał 
|
Do góry
|
|
|
|
#3411192 - 20/09/2009 00:41
[Re: tyson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2006
|
omg nawet tu musicie mieszac kaczynskich i rydza? to sie nazywa paranoja, a akcje popieram, pamietam mecz z Serbią gdy u nich na stadionie nie bylo zupelnie kibicow w ramach protestu, ale obawiam sie ze kupa "piknikow" i innych "trąbaczy" co to "zawsze są ze swoimi" sie wyłamie wyluzuj dzieciak... mam w szczerej D.U.P. ....ie ich. Tak mi się skojarzyło i tak sobie napisałem. Wiesz gdybym ja miał cytować każdego wpis w tym temacie i jego podejście do "akcji"i PZPNu to bym musiał nie odchodzić z kompa  . taki jest life i wrzuć na luz bardziej... chill out... spadam... no offence
|
Do góry
|
|
|
|
#3414404 - 21/09/2009 06:08
[Re: pat-p]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2007
|
Jest to jedna z nielicznych(o ile nie jedyna) forma protestu przeciw tym fajfusom.Swego czasu w Serbii(mecz z nami)przyniosło to skutek,a pusty stadion dawał do myślenia i nawet janusze musieli zadawać sobie pytanie skąd ta bliska zeru frekwencja.Zakladając,że nie wygramy w Czechach(czego nie życze bo wstępnie wybieram sie do Pragi),do 2012 roku nie zagramy żadnego meczu o stawke.Wcześniej straszyli nas konsekwencjami jeśli wprowadzimy kuratora(wykluczenie klubów z rozgrywek pucharowych,a reprezentacji z eliminacji mistrzowskich),a teraz jest odpowiedni moment żeby tam wejsc i to rozpiżdzić.Tak,tak Euro 2012.Czyje ?? Moje,Twoje??Skoro Grzesiu umiał odwalić takie numery jak degradacja ŁKS-u,pula biletów na Słowenie,z dupy wzięte podwyżki swojej świty,skoro ten syf i smród jest tak dla wszystkich widoczny to na jakiekolwiek zmiany w tym aspekcie bym nie liczył.Najgorsze w tym wszystkim,że jest to trujący,zamknięty w sobie krąg starszych panów,którym przesmacznie w tym ku..widołku.Wiadomo,że przy tego typu rozwiązaniu siłowym(rozpiżdziach w pzpnie)potrzebny jest plan,potrzebni sa ludzie,fanatycy,pasjonaci piłki,a zarazem umysły światłe mające wizje rozwoju i chcące raz na zawsze skończyć z tym szeroko zakrawanym kures..wem. Panowie i panie nie oszukujmy się-obrońcami i tymi których to Euro napawa chęcia masturbacji sa RACZEJ(specjalnie) ludzie,którzy mają małe ,,staże''kibicowskie,a mecze raczej oglądają w tv(żeby nie było za mega obieżyświata się nie uważam,ot opisuje).Podsumowując moje zdanie jest jedno-niech nas wypieprzą z czegokolwiek,odetchnijmy,niech przyjdzie nowe.No bo bez dwóch zdań-ładnie to ten twór nie pachnie...
GRZESIU BYŁEŚ LEGENDĄ-STAŁEŚ SIĘ ZWYKŁA MENDĄ
|
Do góry
|
|
|
|
#3417593 - 23/09/2009 07:14
[Re: style]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2007
|
jeżeli uważasz że stadion bedzie zapełniony po brzegi to może mały zakładzik frekwencji under over 27tys na mecz ze Słowacja?:) To ja wiem że kompletu nie będzie bo niedość że reprezentacja na awans nie ma szans to jeszcze bilety drogie co z pewnością spowoduje brak niedzielnych wycieczek z zakładów pracy i rodzinnych wypadów na reprezentacje. Podejrzewam, że ta akcja i tak niewiele da, ale jestem ciekawy, jak już PZPN będzie obalone, kto będzie zarządzał polską piłką nożną? dzisiaj był dzień bez auta. Efekt akcji do przewidzenia. W Krakowie ponoc korki jescze wieksze niz zwykle. Po prostu na drogę wyjechali nawet ci co zwykle nie jezdzili a auto od dawna mieli zagarażowane - ot skoro dzien bez auta to może szybciej przejadę. Tu moze byc podobnie, pewnie ultras wezma sobie akcje do serca, pikniki poczują, ze bedzie bezpieczniej niz zwykle i... jeb rekord frekwencji A co teraz jest niebezpiecznie? ;o Sielanka jest. Pamiętam jak na reprezentacji dopingowało się swoje kluby a Polacy bili się nawet na meczach wyjazdowych między sobą na sektorach bądź w mieście.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|