#34194 - 31/12/2002 05:34
Re: Neteller
|
member
Meldunek: 23/08/2002
|
Witam! Sebas czy nie ma zdnych problemow z wplatami/wyplatami jesli konto jest uncertified(chodzi mi o to czy nie ma zadnych opoznien,blokad konta itp.)? I jeszcze cos-w formularzu rejestracyjnym w polu middle initial wpisalem po prostu"-" Skutkiem tego jest teraz tak:Imie-Nazwisko Czy nie bedzie to w niczym przeszkadzac? Pozdrawiam Geese
|
Do góry
|
|
|
|
#34197 - 03/01/2003 04:19
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Czasami pieniądze idą dość długo do buka, ale jest to tylko jego wina a nie Netellera. Buk zazwyczaj musi ręcznie zatwierdzić transfer (po prostu kliknąć u siebie "OK") - jeśli tego nie zrobi to pieniądze będą "wisiały w powietrzu". Warto pamiętać, że niektóre firmy jak np. Pinnacle automatycznie zatwierdzają wpłaty za pomocą Netellera. Inne zaś (np. Betandwin czy Gamebookers) potrafią długo zwlekać z akceptacją transferu, co po prostu oznacza niedostateczną jakość obsługi klienta (chyba, że dokonujesz transferu w godzinach kiedy biuro firmy jest puste).
|
Do góry
|
|
|
|
#34199 - 08/01/2003 22:28
|
Anonymous
Unregistered
|
cześć możecie mi pomóc? jak wyciągnąć pieniążki z netellera, chodzi mi o przelew na konto ( m bank),na ich stronie wychodzi mi tylko czek, jednak Conrad pisze, że przelewa forse na konto w pko. Podpowiedzcie co zrobić, jaki jest sposób żeby wyciągnąć pieniądze (nie mam karty kredytowej) Dzięki z góry.
|
Do góry
|
|
|
|
#34202 - 09/01/2003 16:30
|
Anonymous
Unregistered
|
Conrad- dzięki za info czy mógłbyś mi odpowiedzieć na takie pytania - co jeśli zdecyduję się na czek( czy wogóle mogę) co potem następuje - czy możliwe jest przesłać pieniądze do jakiegoś buka(expekt, Unibet) i potem przelać je na konto, ile trzeba z tej kasy postawić, jak długo musiałbym ją tam trzymać, gdzie najlepiej to zrobić - jak inaczej wyciągnąć pieniądze z netellera Seba- na razie nie skorzystam
|
Do góry
|
|
|
|
#34203 - 09/01/2003 16:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/05/2001
|
Mozesz tak zrobic, wplacic do GB, potem na Moneybookers i na konto stamtad, prowizja 1.5 EUR. Tyle ze musisz troche pograc w GB. Jesli nie masz u nich konta to po zalozeniu i wplaceniu kasy nie mozesz wyplacac przez 2 tygodnie. Jesli masz juz u nich konto wplacales jzu i grales, to wystarczy troche pograc zeby nie wzbudzac podejrzen, odczekac z tydzien no i sproboac wyplacic. Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#34204 - 09/01/2003 16:48
|
Anonymous
Unregistered
|
dzięki rymoholik problem w tym, że chciałbym kase jak najszybciej. no ale jak sie nie da inaczej to zrobię tak jak radzisz, troche się tylko boję grać tą kasą,nie jest tego tak dużo ale chciałbym raz w końcu wypłacić kase i mieć z tego jakiś pożytek
|
Do góry
|
|
|
|
#34205 - 09/01/2003 17:58
|
Anonymous
Unregistered
|
jeszcze jedno, właśnie przeczytałem o moneybookers i coś takiego przyszło mi do głowy, czy jest możliwe przesłać kaske z netellera do moneybookers, bo jak się właśnie dowiedziałem oni przelewają na konto, czy może wcześnie trzeba być zarejestrowanym w gamebookers? Proszę o jakieś informacje
|
Do góry
|
|
|
|
#34207 - 09/01/2003 20:28
|
member
Meldunek: 11/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał dodoken: [qb]jeszcze jedno, właśnie przeczytałem o moneybookers i coś takiego przyszło mi do głowy, czy jest możliwe przesłać kaske z netellera do moneybookers, bo jak się właśnie dowiedziałem oni przelewają na konto, czy może wcześnie trzeba być zarejestrowanym w gamebookers? Proszę o jakieś informacje[/qb][/QUOTE]nie mozna przelewac bezposrednie z netellera do moneybookers, zaloz konto w gb z http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?****122159 przeleje ci polowe mojego bonusu (10euro przy wplacie >50e) Blokada wyplat jest tylko przy depozycie karta, przy wplacie z netellera nie ma jej. Inna sprawa ze jak wplacisz i bez zadnego obrotu bedziesz chcial wyplacic to moga sie burzyc 
|
Do góry
|
|
|
|
#34208 - 09/01/2003 22:31
|
member
Meldunek: 14/10/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał monban: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał dodoken: [qb]jeszcze jedno, właśnie przeczytałem o moneybookers i coś takiego przyszło mi do głowy, czy jest możliwe przesłać kaske z netellera do moneybookers, bo jak się właśnie dowiedziałem oni przelewają na konto, czy może wcześnie trzeba być zarejestrowanym w gamebookers? Proszę o jakieś informacje[/qb][/QUOTE]nie mozna przelewac bezposrednie z netellera do moneybookers, zaloz konto w gb z http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?****122159 przeleje ci polowe mojego bonusu (10euro przy wplacie >50e) Blokada wyplat jest tylko przy depozycie karta, przy wplacie z netellera nie ma jej. Inna sprawa ze jak wplacisz i bez zadnego obrotu bedziesz chcial wyplacic to moga sie burzyc  [/qb][/QUOTE]Z NETEELER też jest blokada 2tygodnie. Ale moim zdaniem posłuchaj kolegów i wal prze GB>
|
Do góry
|
|
|
|
#34209 - 09/01/2003 23:16
|
Meldunek: 13/03/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał monban: [qb]nie mozna przelewac bezposrednie z netellera do moneybookers, zaloz konto w gb z http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?****122159 przeleje ci polowe mojego bonusu (10euro przy wplacie >50e) Blokada wyplat jest tylko przy depozycie karta, przy wplacie z netellera nie ma jej. Inna sprawa ze jak wplacisz i bez zadnego obrotu bedziesz chcial wyplacic to moga sie burzyc  [/qb][/QUOTE]Monban ostro przeginasz z tymi linkami refferencyjnymi!!! Moim zdaniem zachowujesz się bardzo chamsko! Po pierwsze: wrzucasz wszędzie swój link zamiast tylko odpowiedzieć na pytanie, po drugie: nie ty pierwszy udzieliłeś mu pomocy, więc nie powinieneś wpychać się na "krzywy ryj" żeby zarobić sobie 10e!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#34210 - 09/01/2003 23:22
|
Anonymous
Unregistered
|
dzięki wszystkim za informacje, będe próbował przez gb
|
Do góry
|
|
|
|
#34211 - 10/01/2003 00:12
|
member
Meldunek: 11/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gabriel_f: [qb]Monban ostro przeginasz z tymi linkami refferencyjnymi!!! Moim zdaniem zachowujesz się bardzo chamsko! Po pierwsze: wrzucasz wszędzie swój link zamiast tylko odpowiedzieć na pytanie, po drugie: nie ty pierwszy udzieliłeś mu pomocy, więc nie powinieneś wpychać się na "krzywy ryj" żeby zarobić sobie 10e!!![/qb][/QUOTE]a ja nie widze w tum nic nie stosownego, a na pewno nie jest to chamskie!!!!!!!! Po pierwsze: nie wszedzie tylko tam gdzie ktos jest zainteresowany GB Po drugie: nikt przedemna linku nie podal - wiec skad Dodoken ma wiedziec ze jest taka mozliwosc.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|