g00niek
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
Regulamin: - do rankingu można zgłosić się w każdej chwili poprzez podanie typu - jeden typ dziennie (caly mecz, polowa) - stawka stala 100j - rodzaje zakladow: ml (HT/FT), spread (FT/HT), o/u (FT/HT), h2h, ruchome linie jakie oferują fonbet i Pinnacle czyli kupowanie punktów kosztem kursu dozwolone, nie gramy zakładów na kwarty. - typ podajemy najpozniej do momentu rozpoczecia spotkania (wg NBA.com) i ani minuty pozniej - nie wolno edytowac ( edycja = typ niewazny) - nie wolno zawyzac kursow - mozna zmienic typ na inny w ciagu 10 min od podania pierwszego typu - nie uwzgledniamy w rankingu pomylek bukmacherow (odwrocone kursy) - typy moga sie powtarzac - typ bez kursu lub buka nie bedzie uwzgledniany w rankingu - reklamacje proszę zgłaszać w odpowiednim temacie - pełna oferta buków naziemnych i internetowych. OD KURSU NAZIEMNYCH ODEJMUJĘ PODATEK 10% - temat rankingowy zakłada amkwish lub ja
Kamil#15 ja rozliczony został typ z betandwin Parker -1 - Lewis... Rashard Lewis w ogóle nie grał w meczu... Zwrot czy zaklad wygrany... kto sie orientuje?
#344788 - 17/05/200516:51Re: NBA Ranking 17.05.2005
stypa
old hand
Meldunek: 25/06/2004
Daje spokój dogrywkom,przejżałem wyniki i był taki sezon,że nie było żadnej w całym PO. San Antonio Spurs - Seattle Supersonisc Typ: 1 (-11) Kurs: 1.92 /Unibet/