#3418480 - 24/09/2009 01:08
Re: SERIALE (Lost,Fringe,24,Supernatural i inne).Dla tych którzy są na bieżąco [
[Re: Kameleon]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
No, no. Nieźle się nam House rozpoczyna.  Jak na początek sezonu to jest genialnie i mam nadzieję, że ten poziom się utrzyma. potwierdzam, świetny odcinek 
|
Do góry
|
|
|
|
#3428027 - 29/09/2009 05:31
Re: SERIALE (Lost,Fringe,24,Supernatural i inne).Dla tych którzy są na bieżąco [
[Re: Lamer]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/02/2007
|
to ja takie szybciutkie pytanie bo nie chce mi się szperać w necie - 4 sezon supernatural ma 22 odcinki? tak
|
Do góry
|
|
|
|
#3428030 - 29/09/2009 05:33
[Re: herrena]
|
veteran
Meldunek: 21/03/2004
|
to ja takie szybciutkie pytanie bo nie chce mi się szperać w necie - 4 sezon supernatural ma 22 odcinki? tak Dzięki bardzo - bo zostały mi jeszcze 2 odcinki i nie wiedziałem czy szukać następnych, czy już nowy sezon
|
Do góry
|
|
|
|
#3428180 - 29/09/2009 14:47
[Re: Lamer]
|
member
Meldunek: 01/11/2005
|
FlashForward ciekawa pozycja, jeśli chodzi o seriale komediowe to mi się spodobał Accidentally on Purpose główną rolę gra blondynka która grała w Darma i Grag
|
Do góry
|
|
|
|
#3471599 - 22/10/2009 06:30
[Re: !zari]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/02/2007
|
mega hot odcinek i policjantka. jestem ciekaw kto ich zaciupał. moze chlopak deb?  Pewnie "trinity killer" dla świętego spokoju, tylko jeszcze nie wie z kim zadarł  . Deb przeżyje, a Dexter całą serie będzie na niego polował. Do tego wyjdzie, że to jego prawdziwy ojciec i znowu będzie musiał zabić członka "prawdziwej" rodziny. ps. mam nadzieje, że się myle 
|
Do góry
|
|
|
|
#3479508 - 27/10/2009 04:07
[Re: Piecia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Premiera: 3 listopada "V" to serial science-fiction, porównywany do "Zagubionych". Nowy serial jest remake'iem serii o tym samym tytule, który był emitowany w latach 80-tych. Pilot nowego serialu stacji ABC zbiera świetne recenzje i według portalu E! Online jest to najlepszy pilot w historii. - Widzieliśmy pierwszy odcinek serialu i w skali 1-10 oceniamy go na 11! - czytamy w serwisie E! Online. - Pilot "V" to najlepszy tego typu odcinek jaki kiedykolwiek widzieliśmy. Elizabeth Mitchell jest niesamowita, Scott Wolf uroczy i czarujący, a od Moreny Baccarini nie możemy oderwać wzroku. Ten serial zdecydowanie przerósł nasze oczekiwania! Fabuła przedstawia się następująco: do każdego większego miasta na świecie przylatują statki kosmiczne, na pokładzie których znajdują się tzw. "Visitors". Zapewniają oni, że przybyli na ziemię w pokojowych celach, a na potwierdzenie mają ze sobą prezenty, medykamenty czyniące cuda i nowinki technologiczne przerastające możliwości ludzkie. No no czekamy 
|
Do góry
|
|
|
|
#3482484 - 28/10/2009 22:57
[Re: Kylo]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Premiera: 3 listopada "V" to serial science-fiction, porównywany do "Zagubionych". Nowy serial jest remake'iem serii o tym samym tytule, który był emitowany w latach 80-tych. Pilot nowego serialu stacji ABC zbiera świetne recenzje i według portalu E! Online jest to najlepszy pilot w historii. - Widzieliśmy pierwszy odcinek serialu i w skali 1-10 oceniamy go na 11! - czytamy w serwisie E! Online. - Pilot "V" to najlepszy tego typu odcinek jaki kiedykolwiek widzieliśmy. Elizabeth Mitchell jest niesamowita, Scott Wolf uroczy i czarujący, a od Moreny Baccarini nie możemy oderwać wzroku. Ten serial zdecydowanie przerósł nasze oczekiwania! Fabuła przedstawia się następująco: do każdego większego miasta na świecie przylatują statki kosmiczne, na pokładzie których znajdują się tzw. "Visitors". Zapewniają oni, że przybyli na ziemię w pokojowych celach, a na potwierdzenie mają ze sobą prezenty, medykamenty czyniące cuda i nowinki technologiczne przerastające możliwości ludzkie. No no czekamy Osobiście jestem fanem oryginalnego serialu "V" i jest to według mnie najlepszy serial science-fiction w historii. Aż dziwię się, że ktoś zaryzykował remake tak świetnego serialu, ale z tego co czytam to produkcja ma być wielkim hitem. Aż nie mogę się doczekać. 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|