#348711 - 31/05/2005 19:35
Re: WTA Roland Garros 2005
|
old hand
Meldunek: 12/12/2003
|
Quote:
Dzisiaj jak mawia mój ulubony komemntator sportowy pan Adam 
"Panna Marysia" zleje dupsko Davenport
Quote:
Dziś napisałem że gram Pierce kto skorzystał to jego Zapewniam Cię stary dziadku że lepiej na ty wyszedłem niż onda na jego 2/3 trafionych.
Gratuluje!
Naprawde widac ze musiales byc co do tego typu mocno przekonany 
Natomiast smiem watpic aby ktokolwiek skorzystal bo nikt na tym forum nie traktuje Ciebie powaznie ...Na szczescie
|
Do góry
|
|
|
|
#348713 - 31/05/2005 19:46
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
Jooooł. Widzę że wreszcie ktoś zobaczył...prawdziwą twarz naszego kochanego 'arktosa' który zaczął od paru tygodni ze mną walczyć  , ponieważ na Quasi zwróciłem mu uwagę... żeby nie obrażał Cori? ..ano bo wtedy był mecz Fedek v Coria,13 w piątek pamiętam dobrze... @1.70 prezent od totka ;-) to tak na początek... Ogólnie to fajny post w dziale 'forum' że ja obrażam wszystkich i dlaczego mam moderatora... | jakbyś był z 02' a nie z 04' to może byś to zrozumiał. Witam kolegę Ondę :-)... no cóż...po prostu nie przejmuj sie takim dupkiem, bo szkoda nerwów... A co do półfinałów: Henin - Petrova Kurs żenujący na Belgijkę.. no ale co my możemy poradzić... jak kurs na zwycięstwo jej przed meczem z Marią wynosił @2 ? ;-) Petrova miała troszkę pecha że trafia teraz na Henin, bo moim zdaniem pokonałaby Pierce czy też Lichę... Pierce - Licha Hm.. nie wiem jaki kurs nam da profek, ale to ciężki mecz do grania, chyba z lekkim wskazaniem jednak na Francuzkę... Ale to trzeba jeszcze wszystko na spokojnie przemyśleć ;-) ps: od Ondy to Ty się odpiernicz, bo na pewno większą robotę zrobił tutaj na forum, niż Ty... Kontrę kieruj już na priva, nie róbmy większego burdelu jaki tak jest... a że masz już jedno ostrzeżenie od Conrada, to uważaj? 
|
Do góry
|
|
|
|
#348715 - 31/05/2005 19:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2005
|
Quote:
a co z meczem canasa? wygra?
VAMOOOOS PUERTA
|
Do góry
|
|
|
|
#348716 - 31/05/2005 19:52
|
member
Meldunek: 08/05/2005
|
Ja też grałem Pierce i pisałem o tym tutaj chyba najwcześniej. I opłaciło się z 2 zł zrobiłem 4  . Co do samego meczu to musze powiedzieć, że był jakiś dziwny  . Niby Mary grała dużo słabiej niż w meczu ze Shnyder (malutko jakiś wspaniałych wymian itp.) a jednak zdobywała gemy seriami. Przypuszczam, że taką obrała taktykę na Dave czyli szybko kończyć piłki nawet dużo ryzykując. I to najwyraźniej na Lindsay zadziałało  . Nie wiem jak zagra z Likhovtsewą ale myślę , że Likh prezentuje podobny styl do Shnyder (nie poziom) więc jeśli Mary zagra jak w meczu ze Shnyder to powinna wygrać. Tak poza aspektem sportowym to spotkają się dwie paskudy chociaż Mary ma chociaż jakiś urok osobisty i dlatego też na nią postawie. Likhovtsewa musi przejść kilka operacji plastycznych, wtedy da się wogóle oglądać jej mecze.
|
Do góry
|
|
|
|
#348717 - 01/06/2005 05:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2004
|
Quote:
Jooooł.
Widzę że wreszcie ktoś zobaczył...prawdziwą twarz naszego kochanego 'arktosa' który zaczął od paru tygodni ze mną walczyć , ponieważ na Quasi zwróciłem mu uwagę... żeby nie obrażał Cori? ..ano bo wtedy był mecz Fedek v Coria,13 w piątek pamiętam dobrze... @1.70 prezent od totka ;-) to tak na początek...
Widzę Misiek że pamięć Ci szwankuje! Skoro tak dobrze pamiętasz o jakimś prezencie to wklej tutaj linka bo ja tego nie pisałem. Na Quasi napisałem ironicznie że Federer "jest cienki jak fiut komara " i nikogo tym nie obraziłem a ty mi odpisałeś odrazu i tu cytuję: " Lubię takich debili". I według Ciebie jest to zachowanie godne moderatora?? Zastanów się nad sobą człowieku,bo zachowujesz się jak śmierdzące gówno w które nie można wdepnąć. A o gościach typy Bynio to już nawet nie będę się wypowiadał,bo co to za dialog z krową?? 
|
Do góry
|
|
|
|
#348718 - 01/06/2005 06:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
Czy ktos w ekspertów tenisa mógłby mnie oświecić dlaczego np. w Sportingbecie na Likchovcewą jest kurs 2,10 a na młodą Karatanchewą 1,66.
Jak dla mnie to powinno być conajmniej odwrotnie. Czy jest jakiś news o którym nie wiem.
Z góry dzięki za info.
Zdecydowanie jest news o którym nie wiesz, a brzmi on: Młoda bułgarka jest poprostu lepsza....
to chyba z twoimi newsami Foziie coś było nie tak
Z moimi było wszystko w porządku, raczej z twoimi kiepsko skoro zadawałeś tak głupie pytanie, a takich przemądrych typerów jak ty to po każdym meczu jest co najmniej kilkunastu....
Ciekawe dlaczego przed meczem, albo jeszcze w jego czasie nie wyskoczyłeś ze swoją żenującą wstawką.... 
|
Do góry
|
|
|
|
#348719 - 01/06/2005 07:38
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
Zgadzam sie z przedmowcami  Pierce zagrala doprawdy fatalnie, wrecz tragicznie i w pojedynku z lichą , ktora rozegrala kolejne fenomenlane spotkanie nie bedzie miala nic do powiedzenia a kurs malina  Te jej atomowe forhandy i potężny serwis powinny spokojnie powstrzymać francuzke. Rowniez henin zagrala ponizej krytyki, co prawda nie tak slabo jak pierce ale rowniez nie dalo sie tego ogladac i petrova powinna odprawić ją bez najmniejszych problemow  a buki chyba sie nie znaja , ze takie kursy dali 
|
Do góry
|
|
|
|
#348721 - 01/06/2005 08:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/06/2004
|
Dzień dobry  Thu 02.06 French Open (WTA) - Tennis - Int Pierce, Mary - Likhovtseva, Elena (1X2) 1 1.30 Thu 02.06 French Open (WTA) - Tennis - Int Henin-Hardenne, Justine - Petrova, Nadia (1X2) 1 1.22 Total odds: 1.59 10/10 dziękuję i do widzenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#348722 - 01/06/2005 08:18
|
enthusiast
Meldunek: 30/12/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Czy ktos w ekspertów tenisa mógłby mnie oświecić dlaczego np. w Sportingbecie na Likchovcewą jest kurs 2,10 a na młodą Karatanchewą 1,66.
Jak dla mnie to powinno być conajmniej odwrotnie. Czy jest jakiś news o którym nie wiem.
Z góry dzięki za info.
Zdecydowanie jest news o którym nie wiesz, a brzmi on: Młoda bułgarka jest poprostu lepsza....
Z moimi było wszystko w porządku, raczej z twoimi kiepsko skoro zadawałeś tak głupie pytanie, a takich przemądrych typerów jak ty to po każdym meczu jest co najmniej kilkunastu....
Ciekawe dlaczego przed meczem, albo jeszcze w jego czasie nie wyskoczyłeś ze swoją żenującą wstawką....
[/list] Code:
Fozzie,człowieku ty chyba jeszcze nie doszedłeś do siebie po wczorajszej,sromotnej wtopie. Zarzucasz mu że zadaje jakieś głupie pytania,ale to właśnie twoja wstawka była żenująca i spotkanie to niestety potwierdziło.
|
Do góry
|
|
|
|
#348723 - 01/06/2005 08:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Z góry dzięki za info.
[/list] Code:
Fozzie,człowieku ty chyba jeszcze nie doszedłeś do siebie po wczorajszej,sromotnej wtopie. Zarzucasz mu że zadaje jakieś głupie pytania,ale to właśnie twoja wstawka była żenująca i spotkanie to niestety potwierdziło.
Mylisz fakty...ja miałem odwagę stwierdzić cokolwiek przed meczem i nie wypieram sie tego, on zadał tylko pytanie i nie podjał dyskusji przed meczem, ale kozaczy po fakcie, a ty kolezko za mało mnie znasz, zeby wiedzieć, czy wczoraj była wtopa, czy nie.... To ze grałem takie typy, a nie inne nie znaczy ze wtopiłem, ten RG jest dla mnie bardzo, ale to bardzo do przodu...
|
Do góry
|
|
|
|
#348725 - 01/06/2005 09:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Quote:
Formuła na tym forum: jebać każdego co wyraził swoje zdanie przed meczem po meczu jest nadal aktualna. bomba, aż dziwne że ktoś tu jeszcze pisze. to nie ma sensu żeby zostać zbluzganym i wyśmianym Moderatorzy spuśćcie napalm
Obawiam się, że szkoda na te wypociny napalmu!!!  Pozdrawiam KRAJAN
|
Do góry
|
|
|
|
#348728 - 01/06/2005 09:36
|
member
Meldunek: 01/05/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#348729 - 01/06/2005 09:53
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/03/2005
|
Quote:
Pani Henin wygra RG.....
Masz dobre "info", ja mam takie samo;) Jak dała radę Szarapowej, to już jej nikt nie powstrzyma 
Jutro wygrają obie faworytki - Mary i H-H 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|