Strona 15 z 23 < 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 22 23 >
Opcje tematu
#348670 - 31/05/2005 08:02 Re: WTA Roland Garros 2005
arktos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2004
Quote:

na dzis: Davenport - Pierce 1 10/10
Biorac pod uwage sytuacje oraz drabinke jaka szykuje sie w turnieju smialo stawiam na Davenport, do korony tytulow na wszystkich szlemach brakuje jej tylko zwyciestwa w Roland Garos. Okazja jest swietna by zdobyc tytul , w finale najprawdopodobniej spotka sie ze zwyciezczynia meczu sharapova/henin i biorac pod uwage aktualna forme obydwu zawodniczek sa one w jej zasiegu. Co przemawia za Davenport?? Wola walki, zwyciestwa, doswiadczenie , dla mnie dzisiejsza wygrana Davenport w tym meczu jest najbardziej prawdopodobna ze wszystkich meczy, Davenport juz nie raz udowodnila jaka z niej "lokomotywa" jezeli nie zostaje wyeliminowana z poczatku turnieju mamy okazje ja spotkac w finale. Oczywiuscie Linsday juz niejednokrotnie pokazala ze ma sposob na pierce, miazdyz ja w h2h. Pierce ?? Nic specjalnego soba nie reprezentuje, jej gra mnie nie przekonuje nawet wlasne "sciany" jej nie pomoga. Pozdrawiam

Dzisiaj jak mawia mój ulubony komemntator sportowy pan Adam :

"Panna Marysia" zleje dupsko Davenport

Do góry
Bonus: Unibet
#348671 - 31/05/2005 08:14 Re: WTA Roland Garros 2005
brasco Offline
newbie

Meldunek: 08/05/2005
Quote:

Quote:

Ostatni pojedynek Lichowcewej - jakieś nieporozumienie - Dementiewa o klase lepsza zawodniczka oddała mecz (praktycznie bez walki

człowieku dobrze sie czujesz?
Dementieva oddaje mecz bez walki - takie zdanie nie istnieje, nie masz pojecia o czym mowisz bo lena to walka , walkia i jeszcze raz walka o każdą piłke do końca tyle, że jak nie idzie to nawet największa ambicja na korcie nie pomoże i tyle.

Jeżeli chodzi o mnie to czuję się wyśmienicie! Choć nie powiem wczorajszy dzień był okropny (upał!). Może nie śledzę żeńskiego tenisa tak długo jak Ty, ale jeżeli ktoś mi mówi, że Dementiewa walczyła w meczu z Lichą to jeszcze raz kompletnie się z nim nie zgodzę

jak widać jednak coś panu dolega musisz zrozumieć , ze to iz ktos na korcie walczy do updlego a to, ze mecz mu sie nie uklada i nic nie jest w stanie zrobić to dwie rozne sprawy.Czy Dementieva położyła sie w tym meczu na korcie? obrazila sie na pilke i celowo wyrzucala ją poza kort? nie biegala do pilek? Jeśli wg Ciebie Dementieva spedziła na korcie 3 godziny po to by oddac mecz bez walki to wykazujesz kompletny brak wiedzy i orientacji w temacie.
Dalszy atak i prowokacje w stosunku co do mojej skromnej( ) ososby, o ktorej nie masz rowniez pojecia, potwierdzaja tylko opinie, ze jestes czlowiekiem, z ktorym rozmawiac nie warto

Do góry
#348672 - 31/05/2005 08:19 Re: WTA Roland Garros 2005
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
qrwa znowu wszedlem na profilu brachola
tera to juz mi zajebie
sorka

Quote:

Quote:

Ostatni pojedynek Lichowcewej - jakieś nieporozumienie - Dementiewa o klase lepsza zawodniczka oddała mecz (praktycznie bez walki

Dementieva oddaje mecz bez walki - takie zdanie nie istnieje, nie masz pojecia o czym mowisz bo lena to walka , walkia i jeszcze raz walka o każdą piłke do końca tyle, że jak nie idzie to nawet największa ambicja na korcie nie pomoże i tyle.

Jeżeli chodzi o mnie to czuję się wyśmienicie! Choć nie powiem wczorajszy dzień był okropny (upał!). Może nie śledzę żeńskiego tenisa tak długo jak Ty, ale jeżeli ktoś mi mówi, że Dementiewa walczyła w meczu z Lichą to jeszcze raz kompletnie się z nim nie zgodzę

jak widać jednak coś panu dolega musisz zrozumieć , ze to iz ktos na korcie walczy do updlego a to, ze mecz mu sie nie uklada i nic nie jest w stanie zrobić to dwie rozne sprawy.Czy Dementieva położyła sie w tym meczu na korcie? obrazila sie na pilke i celowo wyrzucala ją poza kort? nie biegala do pilek? Jeśli wg Ciebie Dementieva spedziła na korcie 3 godziny po to by oddac mecz bez walki to wykazujesz kompletny brak wiedzy i orientacji w temacie.
Dalszy atak i prowokacje w stosunku co do mojej skromnej( ) ososby, o ktorej nie masz rowniez pojecia, potwierdzaja tylko opinie, ze jestes czlowiekiem, z ktorym rozmawiac nie warto

tera jest dobrze, i sroka za ot

Do góry
#348673 - 31/05/2005 08:22 Re: WTA Roland Garros 2005
Kaligula Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/06/2004
Ja wykozaczyłem na dziś
H-H 7/10
Bulgaria 7/10

mam nadzieję, że Russian Power nie wykolei mojego expresu

Do góry
#348674 - 31/05/2005 08:24 Re: WTA Roland Garros 2005
MICHAIŁ Offline
veteran

Meldunek: 17/11/2004
witam
jak dla mnie to najpewniejsze na dzis to
henin-sharapova 2 1,85 maria bardziej wypoczeta justynka polatala wczoraj ostro po korcie czego nie mozna powiedziec o marii i to jest glowny argoment co do tej pary bo umiejetnosci maja podobne
davenport-pierce 1 1,54 davenport pokazala w meczu z kim ze jest bez formy ale przekonala mnie co do swoich nieprzecietnych umiejetnosci tenisowych
pozdro

Do góry
#348675 - 31/05/2005 08:25 Re: WTA Roland Garros 2005
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Quote:

qrwa znowu wszedlem na profilu brachola
tera to juz mi zajebie
sorka

Quote:

Quote:

tera jest dobrze, i sroka za ot

Masz rację szkoda słów

Do góry
#348676 - 31/05/2005 08:29 Re: WTA Roland Garros 2005
onda Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/05/2004
WITAM - WIDZĘ,ŻE ĆWIERĆFINAŁY WZBUDZAJĄ OGROMNE EMOCJE - ciekawe czy teżpodczas meczów czy tylko przed ???

Kótko -

Davenport- Pierce - typowy no bet - Pierce mnie zszokowała w meczu ze Schnyder - dzisiaj staje naprzeciw Davenport , którą wszyscy wysyłali od pierwszej-drugiej rundy do domu - a ona trwa............ Może i Pierce gra wyjątkowo dobrze - ale ja do niej nie mam zaufania - jest w stanie przegrać mecz w szatni - głowa nie ta - jak wygra - to radość dla francuzów będzie duża - ale dla mnie no bet

Kara - Licha - młodzieź bez obciążeń , na luzie - 200000 bp nas czeka - ale jednak stawiam na bułgarkę i to zdecydowanie .

Pietrova - Ivanovic - no tutaj to już rosjanka musiałaby przegrać na własną prośbę - spokojnie zmusi anę do biegania - trudno przewidywać dokładny wynik- ale dla mnie najpewniejszy meczyk dnia .

Justine - Szarap - belgia mimo zmęczenia niewątpliwego posiada o wiele więcej narzędzi - szarapova miała kapitalną drabinkę - nikt jej nie przećwiczył- teraz zderza się ze ścianą - nie wierzę żeby nawet w tak sprzyjających okolicznościach wysłała henin do domu - to nie jej nawierzchnia - to nie ta półka - a w głowie ostatni meczyk musi głęboko siedzieć- poza tym jak już nie przegrałą henin w takim meczu jak wczoraj to co dopiero dzisiaj .................

Do góry
#348677 - 31/05/2005 08:29 Re: WTA Roland Garros 2005
Kaligula Offline
Carpal Tunnel

Quote:

witam
jak dla mnie to najpewniejsze na dzis to
henin-sharapova 2 1,85 maria bardziej wypoczeta justynka polatala wczoraj ostro po korcie czego nie mozna powiedziec o marii i to jest glowny argoment co do tej pary bo umiejetnosci maja podobne

pozdro

muszę się bardzo niezgodzić...PODOBNE UMIEJĘTNOŚCI??? zróbmy test:
1 sytuacja: zagrajmy przeciw nogom, albo dropszota Marii...
2 sytuacja: a teraz te same 2 zagrania dla H-H
....odczucia?....w pierwszym ubaw po pachy, w drugim zachwyt moje skromne zdanie

Piomil znów szaleje

Do góry
#348678 - 31/05/2005 08:31 Re: WTA Roland Garros 2005
Macias Offline
veteran

Meldunek: 18/11/2004
Panowie nie ma sensu sie klocic, takze zakonczcie to! Kazdy ma inne podejscie do tenisa i jego analizy( jedne sa lesze inne gorsze ).

Dyspozycja dnia zadecyduje o wynikach dzisiejszych spotkan, ja dzisiaj postawie na intuicje, bo analizy wykazuje rowne spotkania, jakich dawno nie mielismy.

i tak:

Henin
+
Karantcheva
=
owidzim popoludniu...

Pozdro!
Maciek

Do góry
#348679 - 31/05/2005 08:46 Re: WTA Roland Garros 2005
sikorski990 Offline
newbie

Meldunek: 25/03/2005
A moze tak:

Nadia Petrova (RUS) - Ana Ivanovic (SCG) typ: 2
Elena Likhovtseva (RUS) - Sesil Karatantcheva (BUL) typ: 2
Roger Federer (SUI) - Victor Hanescu (ROM) typ: 1
Justine Henin-Hardenne (BEL) - Maria Sharapova (RUS) typ: 2
Rafael Nadal (ESP) - David Ferrer (ESP) typ: 1

Co sadzicie o moich typach?

Do góry
#348680 - 31/05/2005 08:50 Re: WTA Roland Garros 2005
Kaligula Offline
Carpal Tunnel

tak przy okazji...
Henin miała kontuzję. komentatorzy jakiś czas temu mówili o rankingu chorobowym...wie ktoś o co w tym chodzi? bo jak rozumiem, Belgijka z niego nie skorzystała do tej pory, a spodziewano się, że właśnie na szlema to wykorzysta...

Do góry
#348681 - 31/05/2005 08:51 Re: WTA Roland Garros 2005
ferdynand Offline
addict

Meldunek: 24/05/2005
jak dla mnie henin po poradzo sobie z sharapową, bodajze kolo miesiac temu sie spotkaly i tam sharapowa ugrala tylko dwa gemy, a dotychczas nie imponowala swoja grą, tak więc Henin 1 7/10

Do góry
#348682 - 31/05/2005 08:57 Re: WTA Roland Garros 2005
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
Quote:

tak przy okazji...
Henin miała kontuzję. komentatorzy jakiś czas temu mówili o rankingu chorobowym...wie ktoś o co w tym chodzi? bo jak rozumiem, Belgijka z niego nie skorzystała do tej pory, a spodziewano się, że właśnie na szlema to wykorzysta...

mozna to zrobic jesli nie gra sie co najmniej pol roku, juju pojechala do aten, potem na us open i taka mozliwosc przepadla, to sama tyczy sie clijsters i jej wystepow w berlinie a pozniej u siebie w hasselt.

Do góry
#348683 - 31/05/2005 08:58 Re: WTA Roland Garros 2005
arktos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2004
Quote:

Kara - Licha - młodzieź bez obciążeń , na luzie - 200000 bp nas czeka - ale jednak stawiam na bułgarkę i to zdecydowanie .

To że młoda mówi że gra bez obciążeń to sobie może mówić, ale prawda jest taka że ten niewątpliwy sukces przyszedł tak wsześnie że świadomość awansu jeszcze wyżej może mieć nieprzyjemne konsekwencje w momencie kiedy mecz nie będzie się układał po jej myśli.Sam bym ją zagrał ale w sytuacji kiedy zrobiono z niej taką faworytkę nie ruszam.

Quote:

Justine - Szarap - belgia mimo zmęczenia niewątpliwego posiada o wiele więcej narzędzi - szarapova miała kapitalną drabinkę - nikt jej nie przećwiczył- teraz zderza się ze ścianą - nie wierzę żeby nawet w tak sprzyjających okolicznościach wysłała henin do domu - to nie jej nawierzchnia - to nie ta półka - a w głowie ostatni meczyk musi głęboko siedzieć- poza tym jak już nie przegrałą henin w takim meczu jak wczoraj to co dopiero dzisiaj .................

Co do tego spotkania to jak już ktoś wcześniej zauważył to co to ma znaczyć to stwierdzenie "to nie ta półka "??
Bo według mnie to jakieś przejęzyczenie jest chyba??
Mecz oczywiście no bet.

Do góry
#348684 - 31/05/2005 08:58 Re: WTA Roland Garros 2005
sikorski990 Offline
newbie

Meldunek: 25/03/2005
06/05/2005 HENIN-HARDENNE, JUSTINE 6:2 6:4 SHARAPOVA, MARIA

Do góry
#348685 - 31/05/2005 09:00 Re: WTA Roland Garros 2005
pixies Offline

Meldunek: 16/05/2003
Witam

uważam, że dwie nastolatki dzisiaj przepadną. Karatancheva na konferencji prasowej po meczu z Gagliardi powiedziała, że przy stanie 5:2 w drugim secie ugięły się pod nią nogi i przestraszyła się.
One po prostu nie wytrzymają. Wygra rutyna i doswiadczenie.

Likhovtseva v Karatancheva 1
Petrova v Ivanovic 1
pozd

Do góry
#348686 - 31/05/2005 09:04 Re: WTA Roland Garros 2005
onda Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/05/2004
Quote:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Co do tego spotkania to jak już ktoś wcześniej zauważył to co to ma znaczyć to stwierdzenie "to nie ta półka "??
Bo według mnie to jakieś przejęzyczenie jest chyba??
Mecz oczywiście no bet.

=====================================================

Na tej nawierzchni TO NIE TA PÓŁKA - O NIEPOROZUMIENIU
=================
NIE MA MOWY

A tak na marginesie Arktos - jak zaczynamy bezpośrednio dyskutować o jakiś meczach - to dla mnie dobry OMEN.....
Czyli z nadzieją czekam na meczyki ..........

Do góry
#348687 - 31/05/2005 09:13 Re: WTA Roland Garros 2005
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
onda zgadzam sie z tobą w stu procentach.Na tej nawierzchni Szarapka traci troche na wartości.Jeśli trafia na silna, dobrze grająca przeciwniczkę, to ma duże problemy.

Do góry
#348688 - 31/05/2005 09:15 Re: WTA Roland Garros 2005
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
Ja to widze tak

Lichovceva..........dziś dobiegnie końca wpaniała droga młodziutkiej bułgareczki....mimo że wyeliminowała dobre tenisistki.....to dziś Lichva wygra....nie na darmo oddała wczoraj debla...

Sharapova.......tylko w 1 rundzie Maria miała jakies kłopoty...ale teraz gra coraz lepiej...Henin mimo dobrej formy gra jakoś w kratkę...męczy sie "trzy setówkami".....ostatnio powinna odpaść ze Zvierą.....ale cóż dziś to ja niedaje jej nawet 40% z "Maryśką"

Do góry
#348689 - 31/05/2005 09:25 Re: WTA Roland Garros 2005
marcinb Offline
journeyman

Meldunek: 25/06/2004
ja uwazam ze dzis mlodosc wygra z doswiadczeniem w przypadku pojedynku bułgarsko - rosyjskiego

ps. czy wiadomo jaka pogode dzis zapowiadali we francji ?

Do góry
Strona 15 z 23 < 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 22 23 >

Moderator:  rafal08