Strona 17 z 23 < 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 22 23 >
Opcje tematu
#348710 - 31/05/2005 19:35 Re: WTA Roland Garros 2005
sikorski990 Offline
newbie

Meldunek: 25/03/2005
ej no panowie na co nam te nerwy odpuscmy sobie nie tym mamy sie tu zajmowac spokojnie lepiej powiedzcie mi jakie macie ciekawe argumenty za tym ze Elena Likhovtseva (RUS) wygra z Mary Pierce (FRA) bo wydaje mi sie ze wygra. dlaczego?? wystarczloby chociaz spojrzec na dzisiejszy mecz z Lindsay Davenport (USA) przeciez Mary Pierce (FRA) grala w tym meczu moim zdaniem nie wiecej jak beznadziejnie lecz to wystarczylo na nieprzygotowana absolutnie Lindsay Davenport (USA). ja osobisice stawial bym na Elena Likhovtseva (RUS) lecz wlansinie nie wiem czy bedzie to dobry tym czemu? bo nie wiem jak gra owa zawodniczka jak byscie byli tak uprzjemi powiedzcie mi cos o niej z gory dziekuje:) podr.

Do góry
Bonus: Unibet
#348711 - 31/05/2005 19:35 Re: WTA Roland Garros 2005
bynio Offline
old hand

Meldunek: 12/12/2003
Quote:

Dzisiaj jak mawia mój ulubony komemntator sportowy pan Adam

"Panna Marysia" zleje dupsko Davenport

Quote:

Dziś napisałem że gram Pierce kto skorzystał to jego
Zapewniam Cię stary dziadku że lepiej na ty wyszedłem niż onda na jego 2/3 trafionych.

Gratuluje!

Naprawde widac ze musiales byc co do tego typu mocno przekonany

Natomiast smiem watpic aby ktokolwiek skorzystal bo nikt na tym forum nie traktuje Ciebie powaznie ...Na szczescie

Do góry
#348712 - 31/05/2005 19:44 Re: WTA Roland Garros 2005
Kaligula Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/06/2004
teraz rozumiem, czemu praktycznie nikt tu już nic nie pisze /na temat spotkań i zawodników/

Do góry
#348713 - 31/05/2005 19:46 Re: WTA Roland Garros 2005
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
Jooooł.

Widzę że wreszcie ktoś zobaczył...prawdziwą twarz naszego kochanego 'arktosa' który zaczął od paru tygodni ze mną walczyć , ponieważ na Quasi zwróciłem mu uwagę... żeby nie obrażał Cori? ..ano bo wtedy był mecz Fedek v Coria,13 w piątek pamiętam dobrze... @1.70 prezent od totka ;-) to tak na początek...

Ogólnie to fajny post w dziale 'forum' że ja obrażam wszystkich i dlaczego mam moderatora... | jakbyś był z 02' a nie z 04' to może byś to zrozumiał.

Witam kolegę Ondę :-)... no cóż...po prostu nie przejmuj sie takim dupkiem, bo szkoda nerwów...

A co do półfinałów:

Henin - Petrova

Kurs żenujący na Belgijkę.. no ale co my możemy poradzić... jak kurs na zwycięstwo jej przed meczem z Marią wynosił @2 ? ;-) Petrova miała troszkę pecha że trafia teraz na Henin, bo moim zdaniem pokonałaby Pierce czy też Lichę...

Pierce - Licha

Hm.. nie wiem jaki kurs nam da profek, ale to ciężki mecz do grania, chyba z lekkim wskazaniem jednak na Francuzkę...

Ale to trzeba jeszcze wszystko na spokojnie przemyśleć ;-)

ps: od Ondy to Ty się odpiernicz, bo na pewno większą robotę zrobił tutaj na forum, niż Ty...

Kontrę kieruj już na priva, nie róbmy większego burdelu jaki tak jest... a że masz już jedno ostrzeżenie od Conrada, to uważaj?

Do góry
#348714 - 31/05/2005 19:48 Re: WTA Roland Garros 2005
sikorski990 Offline
newbie

a co z meczem canasa? wygra?

Do góry
#348715 - 31/05/2005 19:49 Re: WTA Roland Garros 2005
feliciano Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/01/2005
Quote:

a co z meczem canasa? wygra?

VAMOOOOS PUERTA

Do góry
#348716 - 31/05/2005 19:52 Re: WTA Roland Garros 2005
anhem Offline
member

Meldunek: 08/05/2005
Ja też grałem Pierce i pisałem o tym tutaj chyba najwcześniej. I opłaciło się z 2 zł zrobiłem 4 .

Co do samego meczu to musze powiedzieć, że był jakiś dziwny .
Niby Mary grała dużo słabiej niż w meczu ze Shnyder (malutko jakiś wspaniałych wymian itp.) a jednak zdobywała gemy seriami. Przypuszczam, że taką obrała taktykę na Dave czyli szybko kończyć piłki nawet dużo ryzykując.
I to najwyraźniej na Lindsay zadziałało .

Nie wiem jak zagra z Likhovtsewą ale myślę , że Likh prezentuje podobny styl do Shnyder (nie poziom) więc
jeśli Mary zagra jak w meczu ze Shnyder to powinna wygrać.

Tak poza aspektem sportowym to spotkają się dwie paskudy chociaż Mary ma chociaż jakiś urok osobisty i dlatego też na nią postawie. Likhovtsewa musi przejść kilka operacji plastycznych, wtedy da się wogóle oglądać jej mecze.

Do góry
#348717 - 01/06/2005 05:49 Re: WTA Roland Garros 2005
arktos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2004
Quote:

Jooooł.

Widzę że wreszcie ktoś zobaczył...prawdziwą twarz naszego kochanego 'arktosa' który zaczął od paru tygodni ze mną walczyć , ponieważ na Quasi zwróciłem mu uwagę... żeby nie obrażał Cori? ..ano bo wtedy był mecz Fedek v Coria,13 w piątek pamiętam dobrze... @1.70 prezent od totka ;-) to tak na początek...

Widzę Misiek że pamięć Ci szwankuje!
Skoro tak dobrze pamiętasz o jakimś prezencie to wklej tutaj linka bo ja tego nie pisałem.
Na Quasi napisałem ironicznie że Federer "jest cienki jak fiut komara " i nikogo tym nie obraziłem a ty mi odpisałeś odrazu i tu cytuję: " Lubię takich debili".
I według Ciebie jest to zachowanie godne moderatora??
Zastanów się nad sobą człowieku,bo zachowujesz się jak śmierdzące gówno w które nie można wdepnąć.
A o gościach typy Bynio to już nawet nie będę się wypowiadał,bo co to za dialog z krową??

Do góry
#348718 - 01/06/2005 06:28 Re: WTA Roland Garros 2005
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/03/2004
Quote:

Quote:

Quote:

Czy ktos w ekspertów tenisa mógłby mnie oświecić dlaczego np. w Sportingbecie na Likchovcewą jest kurs 2,10 a na młodą Karatanchewą 1,66.

Jak dla mnie to powinno być conajmniej odwrotnie. Czy jest jakiś news o którym nie wiem.

Z góry dzięki za info.

Zdecydowanie jest news o którym nie wiesz, a brzmi on: Młoda bułgarka jest poprostu lepsza....

to chyba z twoimi newsami Foziie coś było nie tak

Z moimi było wszystko w porządku, raczej z twoimi kiepsko skoro zadawałeś tak głupie pytanie, a takich przemądrych typerów jak ty to po każdym meczu jest co najmniej kilkunastu....

Ciekawe dlaczego przed meczem, albo jeszcze w jego czasie nie wyskoczyłeś ze swoją żenującą wstawką....

Do góry
#348719 - 01/06/2005 07:38 Re: WTA Roland Garros 2005
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
Zgadzam sie z przedmowcami
Pierce zagrala doprawdy fatalnie, wrecz tragicznie i w pojedynku z lichą , ktora rozegrala kolejne fenomenlane spotkanie nie bedzie miala nic do powiedzenia a kurs malina Te jej atomowe forhandy i potężny serwis powinny spokojnie powstrzymać francuzke.
Rowniez henin zagrala ponizej krytyki, co prawda nie tak slabo jak pierce ale rowniez nie dalo sie tego ogladac i petrova powinna odprawić ją bez najmniejszych problemow
a buki chyba sie nie znaja , ze takie kursy dali

Do góry
#348720 - 01/06/2005 08:11 Re: WTA Roland Garros 2005
onda Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/05/2004
ej no panowie na co nam te nerwy odpuscmy sobie nie tym mamy sie tu zajmowac spokojnie lepiej powiedzcie mi jakie macie ciekawe argumenty za tym ze Elena Likhovtseva (RUS) wygra z Mary Pierce (FRA) bo wydaje mi sie ze wygra. dlaczego?? wystarczloby chociaz spojrzec na dzisiejszy mecz z Lindsay Davenport (USA) przeciez Mary Pierce (FRA) grala w tym meczu moim zdaniem nie wiecej jak beznadziejnie lecz to wystarczylo na nieprzygotowana absolutnie Lindsay Davenport (USA). ja osobisice stawial bym na Elena Likhovtseva (RUS) lecz wlansinie nie wiem czy bedzie to dobry tym czemu? bo nie wiem jak gra owa zawodniczka jak byscie byli tak uprzjemi powiedzcie mi cos o niej z gory dziekuje:) podr.

==================================

Jestem "lekko" shocked - ale każdy ma swoje własne zdanie - co do argumentów przemawiających za Lichą w meczu z Pierce można znależć na pewno jeden - krecz..............Pierce .
Nie wiem jakie mecze ostatnio kolega oglądał w wykonaniu tenisistek - ale określenie gry Pierce jako beznadziejnej to chyba najbardziej kuriozalne zdanie przeczytane w tym temacie od początku RG . Jak tak wygląda beznadziejna gra to do opisu gry lichowczej brak mi po prostu przymiotników , rzeczowników i czasowników .

pozdrawiam

Do góry
#348721 - 01/06/2005 08:17 Re: WTA Roland Garros 2005
Kaligula Offline
Carpal Tunnel

Dzień dobry
Thu 02.06 French Open (WTA) - Tennis - Int Pierce, Mary - Likhovtseva, Elena (1X2) 1 1.30
Thu 02.06 French Open (WTA) - Tennis - Int Henin-Hardenne, Justine - Petrova, Nadia (1X2) 1 1.22
Total odds: 1.59
10/10

dziękuję i do widzenia

Do góry
#348722 - 01/06/2005 08:18 Re: WTA Roland Garros 2005
pigmey Offline
enthusiast

Meldunek: 30/12/2004
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Czy ktos w ekspertów tenisa mógłby mnie oświecić dlaczego np. w Sportingbecie na Likchovcewą jest kurs 2,10 a na młodą Karatanchewą 1,66.

Jak dla mnie to powinno być conajmniej odwrotnie. Czy jest jakiś news o którym nie wiem.

Z góry dzięki za info.

Zdecydowanie jest news o którym nie wiesz, a brzmi on: Młoda bułgarka jest poprostu lepsza....

Z moimi było wszystko w porządku, raczej z twoimi kiepsko skoro zadawałeś tak głupie pytanie, a takich przemądrych typerów jak ty to po każdym meczu jest co najmniej kilkunastu....

Ciekawe dlaczego przed meczem, albo jeszcze w jego czasie nie wyskoczyłeś ze swoją żenującą wstawką....

[/list] Code:

Fozzie,człowieku ty chyba jeszcze nie doszedłeś do siebie po wczorajszej,sromotnej wtopie.

Zarzucasz mu że zadaje jakieś głupie pytania,ale to właśnie twoja wstawka była żenująca i spotkanie to niestety potwierdziło.

Do góry
#348723 - 01/06/2005 08:28 Re: WTA Roland Garros 2005
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/03/2004
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Z góry dzięki za info.

[/list] Code:

Fozzie,człowieku ty chyba jeszcze nie doszedłeś do siebie po wczorajszej,sromotnej wtopie.

Zarzucasz mu że zadaje jakieś głupie pytania,ale to właśnie twoja wstawka była żenująca i spotkanie to niestety potwierdziło.

Mylisz fakty...ja miałem odwagę stwierdzić cokolwiek przed meczem i nie wypieram sie tego, on zadał tylko pytanie i nie podjał dyskusji przed meczem, ale kozaczy po fakcie, a ty kolezko za mało mnie znasz, zeby wiedzieć, czy wczoraj była wtopa, czy nie....
To ze grałem takie typy, a nie inne nie znaczy ze wtopiłem, ten RG jest dla mnie bardzo, ale to bardzo do przodu...

Do góry
#348724 - 01/06/2005 08:36 Re: WTA Roland Garros 2005
Kaligula Offline
Carpal Tunnel

Formuła na tym forum: jebać każdego co wyraził swoje zdanie przed meczem po meczu jest nadal aktualna.
bomba, aż dziwne że ktoś tu jeszcze pisze. to nie ma sensu żeby zostać zbluzganym i wyśmianym Moderatorzy spuśćcie napalm

Do góry
#348725 - 01/06/2005 09:07 Re: WTA Roland Garros 2005
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Quote:

Formuła na tym forum: jebać każdego co wyraził swoje zdanie przed meczem po meczu jest nadal aktualna.
bomba, aż dziwne że ktoś tu jeszcze pisze. to nie ma sensu żeby zostać zbluzganym i wyśmianym Moderatorzy spuśćcie napalm

Obawiam się, że szkoda na te wypociny napalmu!!!
Pozdrawiam
KRAJAN

Do góry
#348726 - 01/06/2005 09:34 Re: WTA Roland Garros 2005
sikorski990 Offline
newbie

moze nie grala beznadzieje przesadzilem ale nie grala na tyle dobrze by stwierdzic ze wygra z Elena Likhovtseva (RUS) przeciez jak davenport tylko leciutko przycisnela to kochana francuska nie miala nic do powiedzenia ( obie sie ryuszaly jak krowy a moze dzis tylko jedna bedize sie tak poruszala mam nadzieje ze francuska:)).

Do góry
#348727 - 01/06/2005 09:34 Re: WTA Roland Garros 2005
pigmey Offline
enthusiast

Meldunek: 30/12/2004
Kto tu myli fakty i kto tu kozaczy?
Przecież wiadomo że nikt nie ma pretensji za analizę Fozziego ale za to co mialo miejsce póżniej.Człowiek nieco zdziwiony kursami może i chciał podjąć dyskusje,ale ty skutecznie zamknąłeś mu usta swoim "newsem",tak jakby inny wynik niż wygrana Karatancewej nie wchodził w grę.

Kort pokazał że nie możesz być pewien,nigdy w 100% swoich typów. Po meczu człowiek odpisał w takim samym stylu w jakim odpowiedziałeś mu na jego pytanie.

Sam sobie zgotowałeś taki los jednym niepotrzebnym wpisem i teraz brniesz w zaparte i szukasz winnych wszędzie tylko nie u siebie.

A ja oczywiście nie znam cię zupełnie,a co do twoich typów na forum i grania w realu.W realu jesteś na plusie a na forum już nie bardzo.Może pracujesz tutaj dla buków... oczywiście zartuje.

Do góry
#348728 - 01/06/2005 09:36 Re: WTA Roland Garros 2005
kasienka Offline
member

Meldunek: 01/05/2005
Pani Henin wygra RG.....

Do góry
#348729 - 01/06/2005 09:53 Re: WTA Roland Garros 2005
Gajwer2 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/03/2005
Quote:

Pani Henin wygra RG.....

Masz dobre "info", ja mam takie samo;) Jak dała radę Szarapowej, to już jej nikt nie powstrzyma

Jutro wygrają obie faworytki - Mary i H-H

Do góry
Strona 17 z 23 < 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 22 23 >

Moderator:  rafal08