Strona 1 z 7 1 2 3 4 5 6 7 >
Opcje tematu
#34999 - 22/01/2002 00:57 wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
bogge Offline
addict

Meldunek: 18/01/2001
Witam Wszystkich,

W związku z niekończącymi się pytaniami dotyczącymi wypełnienia formularza wpłaty, podaję poniżej dane które muszą się znaleźć na niezwykle oficjalnym druku bankowym podczas dokonywania depozytu w banku, na poczcie, w ekspozyturze w małej miejscowości, jednym słowem wszędzie. Przykład ten jest dla wpłaty na konto Expekt w Kredyt Banku, ale z powodzeniem może słuzyć dla innych wpłat, do innych bukmacherów lub podobnych instytucji, podstępnie wydzierających ciężko zapracowaną krwawicę

==================================================
Nazwa Odbiorcy:

IClear Ltd
Numer Rachunku Odbiorcy:

Kredyt Bank Polska

15001777-121770057330
Tytułem:

Tutaj proszę wpisać numer referencyjny, Imię i Nazwisko oraz podać cel wpłaty: ŚWIADCZENIE USŁUG BUKMACHERSKICH

Zastosowanie się do powyższej rady, powinno zapewnić bezproblemową transakcję, a tym samym zaoszczędzić nerwy i skierować je na walkę z wielkim wrogiem- czyli bukmacherem, któremu powierzone zostały własne pieniądze, celem odniesienia sukcesu w walce z ww. :zobacz:

Bardzo proszę o nie umieszczanie pytań w tym temacie, jedynie jeżeli spadnie na sam dół tematów Forum, proszę o jego wyciągnięcie. Pozwoli to nowym użytkownikom Mecz.pl, na łatwą lokalizację, a tym samym udzielenie Im odpowiedzi na to proste z pozoru, a jednak stwarzające tyle problemów pytanie

Pozdrawiam z i iwo:

bogge

[ 24-01-2002: Wiadomość edytowana przez: bogge ]

Do góry
Bonus: Unibet
#35000 - 08/02/2002 12:07 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Dawid Offline
old hand

Meldunek: 18/06/2001
Chyba jednej 7 brak w początkowym członie konta

Dzięki, już poprawione

Do góry
#35001 - 08/02/2002 15:06 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
Wzor wplaty? Nie wiem jak jest w innych miastach ale u mnie transakcja w KB jest dokonywana slownie. A potwierdzenie wplaty mam po uiszczeniu wplaty w okienku. Co do tytulu wplaty zycze powodzenia tym co mowia Uslugi Bukmacherskie. Ciekawe jak dlugo z takim tytulem Wam je beda przyjmowac U mnie w Legnicy gdy Pani slyszy to slowa wola Naczelniczke i wygania do innego banku, kwitujac ze z takim tytulem wplaty nie przyjmie. (wplacalem do innego buka - nie Expektu ale konto tez w KB)

Do góry
#35002 - 08/02/2002 15:21 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
bogge Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal:
[qb]Wzor wplaty? Nie wiem jak jest w innych miastach ale u mnie transakcja w KB jest dokonywana slownie. A potwierdzenie wplaty mam po uiszczeniu wplaty w okienku. Co do tytulu wplaty zycze powodzenia tym co mowia Uslugi Bukmacherskie. Ciekawe jak dlugo z takim tytulem Wam je beda przyjmowac U mnie w Legnicy gdy Pani slyszy to slowa wola Naczelniczke i wygania do innego banku, kwitujac ze z takim tytulem wplaty nie przyjmie. (wplacalem do innego buka - nie Expektu ale konto tez w KB)[/qb][/QUOTE]

Cześć Szakal,

<b>Świadczenie usług bukmacherskich</b> jest koniecznym i wymaganym przez centralę Narodowego Banku Polskiego, oznaczeniem wpłaty dokonywanej na konto firmy bukmacherskiej, w tym przypadku Expekt. I tylko takie sformułowanie powinno się tam znaleźć. Jest to oficjalne stanowisko zarówno NBP, jak i Kredyt Banku oraz Expekt.com.Ltd Taką samą informację znajdziesz na stronie Internetowej, po zalogowaniu się i kliknięciu w konto. Dlatego proszę o tylko i wyłacznie taką adnotację w tytule wpłaty.

Pozdrawiam

bogge

Do góry
#35003 - 09/02/2002 01:01 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Cześć Booge.
Super by było jakbyś napisał jeszcze wszystko o wypłacie z expekt. Jak dokonać wypłaty ,ile dni idzie kasa ,jaki Swift banku itp. I od ilu zł nie ma prowizji. Oczywiście jeżeli możesz.
Maciek

Do góry
#35004 - 09/02/2002 01:14 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Bogge prosze bardzo wplacalem kase do konkurencji (wiesz o kogo chodzi) I pani mnie sie pyta tytul wplaty, bylem juz uprzedzony przez kumpla zeby nie wymieniac slowa bukmacher. Wiec podalem Oplata czlonkowska - Nie pytali sie za co... Wiec ok Potem juz moj kolega napalil sie do gry i poszedl do banku powiedzial ze kasa jest na uzuplenienie konta bukmacherskiego. Pani otworzyla STatystyka Prawa Dewizowego szukala czy taka wplata moze byc dokonana. Nie przyjeli mu wplaty - otoz polskie prawo dewizowe nie reguluje stosunku do grania online u buka. Konto XXXXX znajduje sie na czrnej liscie w lEGNICY W PLACOWCE kREDYT BANKU - o czym sie juz przekonal nasz forumowicz Adolfik z Legnicy, kiedy to odmowiono mu przyjecia wplaty do tego banku!!!

Wracajac do banku Conrad zadal kiedys pytanie gdzie najszybciej realizuje sie czek. Nie wiem gdzie jest temat ale juz mowilem gdzie oddaje czeki do ralizacji (WBK). Odnosnie chcialem napomknac ze oplata za oddanie czeku do realizacji wynosi juz nie 10 zł lecz 25 zł!!!

Do góry
#35005 - 09/02/2002 14:28 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
bogge Offline
addict

[qb]Bogge prosze bardzo wplacalem kase do konkurencji (wiesz o kogo chodzi) I pani mnie sie pyta tytul wplaty, bylem juz uprzedzony przez kumpla zeby nie wymieniac slowa bukmacher. Wiec podalem Oplata czlonkowska - Nie pytali sie za co... Wiec ok Potem juz moj kolega napalil sie do gry i poszedl do banku powiedzial ze kasa jest na uzuplenienie konta bukmacherskiego. Pani otworzyla STatystyka Prawa Dewizowego szukala czy taka wplata moze byc dokonana. Nie przyjeli mu wplaty - otoz polskie prawo dewizowe nie reguluje stosunku do grania online u buka. Konto XXXXX znajduje sie na czrnej liscie w lEGNICY W PLACOWCE kREDYT BANKU - o czym sie juz przekonal nasz forumowicz Adolfik z Legnicy, kiedy to odmowiono mu przyjecia wplaty do tego banku!!!

Wracajac do banku Conrad zadal kiedys pytanie gdzie najszybciej realizuje sie czek. Nie wiem gdzie jest temat ale juz mowilem gdzie oddaje czeki do ralizacji (WBK). Odnosnie chcialem napomknac ze oplata za oddanie czeku do realizacji wynosi juz nie 10 zł lecz 25 zł!!![/qb][/QUOTE]

Witam Szakala,

Centrala banku w Warszawie, skierowała oficjalną notę do banku w Legnicy NAKAZUJĄCĄ przyjmowanie wpłat od klientów na konto IClear Ltd (expekt.com) od wszystkich klientów pragnących wpłacić swoje pieniądze. W polu tytułem MUSI być wpisane zdanie "Świadczenie usług bukmacherskich".

Jeżeli w dalszym ciągu nie stosują się do tych zaleceń w Legnicy, to tylko dowód na to iż mają głeboko w ..... polecenia swoich zwierzchników (Przepraszam za wielokropki, ale już się nieco zdenerwowałem).

Panowie....Jak to jest możliwe że w jednym banku można dokonać wpłaty, w innym nie...To kolejny dowód na porządek i fantastycznie działająca infrastrukturę informacji (dezinformacji) w bankach. No tak, ale przecież teraz sa komputery, faksy, telefony komórkowe, Internet....Tylko chyba jakoś w bankach o tym zapominają. (Stosują znaki dymne??)

Pozdrawiam z

zdegustowany bogge

Do góry
#35006 - 09/02/2002 14:52 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
bogge Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Maciek:
[qb]Cześć Booge.
Super by było jakbyś napisał jeszcze wszystko o wypłacie z expekt. Jak dokonać wypłaty ,ile dni idzie kasa ,jaki Swift banku itp. I od ilu zł nie ma prowizji. Oczywiście jeżeli możesz.
Maciek[/qb][/QUOTE]

Cześć Maciek,

Aby dokonać wypłaty ze swojego konta gracza, należy:

Zalogować się do swojego konta gracza.

Kliknać w <b>konto</b>

Kliknąć w <b>wypłata</b>

Następnie wypełnić wszystkie pola znajdujące się na stronie na której jesteście, czyli:

1. Nazwa banku (Np. Kredyt Bank)

2. Adres banku w którym posiadacie konto

3. Wybrać kraj (Powinna automatycznie być Polska, o ile taki kraj wybraliście podczas rejestracji)

4. Wpisac dokładnie numer konta Waszego rachunku.

5. Wpisać kod SWIFT Waszego banku (Np. dla banku BPH, kod SWIFT to: BPHKPLPK)

6. Wpisać sumę jaką chcecie aby była Wam wypłacona

7. Kliknąć "dalej" i dokładnie sprawdzić czy wszystkie dane zgadzają się z tymi, które wpisaliście do formularza wypłaty.

8. Potwierdzić klikając w "ok"

To wszystko!

Odpowiedzi na Twoje pytania Maćku:

Pieniądze zostają przesłane w ciągu mniej więcej 5 dni. Jeżeli wszystkie dane się zgadzają, jest wpisany poprawnie kod SWIFT, to jeżeli zgłosisz chęć wypłaty w Poniedziałek o np. 9:00, to na pewno w Czwartek-Piątek Twoje pieniądze powinny byc na koncie. Najdłużej operacja może potrwać około tygodnia, wynika to również z przepisów bankowych, mówiących o tym iż wszelkie wpłaty muszą "zagościć" jeden dzień na koncie w banku, zanim mogą być umieszczone na koncie klienta.

Informacje na temat tego jaki kod SWIFT posiada Twój bank, uzyskasz w jego placówce.

Nie ma prowizji od wypłat dla Polskich klientów, gdyż Expekt.com posiada konto w Polsce. Obojętnie czy wypłacisz 100 czy 10.000 PLN, nie zapłacisz od tej operacji prowizji, koszty tej operacji pokrywa Expekt.com

Mam nadzieję że teraz jest wszystko jasne i teraz będą tylko wypłaty

Pozdrawiam

bogge

Do góry
#35007 - 09/02/2002 15:20 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Szakal Offline
Carpal Tunnel

bogge nie wiem czy slyszales - ale w Legnicy w KB jest teraz afera. Prezes banku (juz byly) wyprowadzili wspolnie z zaprzyjaznionym ksiedzem! (ukrywa sie obecnie we Wloszech) ponad 110 mln PLN! Co wiecej wspoudzialowcem banku jest wielka grupa bankowa (zapomnialm nazwy - wczoraj w wiadomosciach bylo o niej) z ktorej rowniez wyprowadzono wielkie pieniadze ponad 700 mln $!!!

Do góry
#35008 - 09/02/2002 16:07 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
YOGI Offline
enthusiast

Meldunek: 25/01/2001
Nie wiem dlaczego, ale juz drugi raz pieniadze przlewane na konto Expektu wracja spowrotem na moje. Dodam że kożystam z mBanku (jak tak dalej bedzie to sie to napewno zmieni)

<U>Oto wycinek z przelwu</U>

Rachunek odbiorcy

15001777-121770057330

Tytuł przelewu

OPŁATA ZA USŁUGI INTERNETOWE - DEPOZYT U BUKMACHERA

Nazwa/imię i nazwisko odbiorcy

ICLEAR LTD.

Adres odbiorcy (ulica)

(puste)

Rezta to moje dane

Niby wszystko jest w porządku a kasa cały czas wraca, mimo zapewnien ze bedzie wysłana.

Komuś w ogóle udało się wysłać coś przez mBank?

Do góry
#35009 - 09/02/2002 16:30 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
bogge Offline
addict

Yogi,

Kwestia formalna:

1. Nie wpisałeś "Świadczenie usług bukmacherskich"

2. Nie podałeś adresu odbiorcy i tutaj też może się "wspaniały mBank" doczepić (adres odbiorcy widnieje chociażby na stronie Internetowej Expekt.com, po kliknięciu w "o firmie"

Udaje się ludziom wpłacać poprzez mBank, wiem o tym gdyż widzę to w potwierdzeniach z banku. Bardzo ważnym jest aby podać dokładne dane tak jak to widnieje na formularzu wpłaty. Prześlij im mail, dlaczego Twoja wpłata nie jest zrealizowana, dowiesz sie od nich z jakiego powodu i dzieki temu uzyskasz odpowiedź na to pytanie.

Pozdrawiam

bogge

Do góry
#35010 - 09/02/2002 17:25 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Dzięki Bogee.
Wiem że moje pytania czasem były głupie i mogły cię denerwować ale teraz wiem już wszystko.

Maciek

Do góry
#35011 - 09/02/2002 18:20 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Vicente Offline
addict

Meldunek: 25/08/2001
YOGI to do Twojej wiadomości:

Wydaje mi się, że do tej pory nie udało Ci się trafić na kompetentną osobę realizującą w mBanku dotychczasowe Twoje przelewy na IClear Ltd. U mnie wszystko jest OK, gdyż swego czasu zadzwoniła do mnie pani z mBanku i po dłuższej rozmowie tyczącej się przelewu na rachunek IClear Ltd. w KB wyjaśniła mi jak powinno się wszystko odbywać aby było OK.
Gdzieś już z resztą pisałem o tym, że po dokaonaniu przelewu z mBanku na rachunek beneficjenta (którym w tym przypadku jest nierezydent) w Kredyt Banku przesyłam fax do mBanku z oświadczeniem, informującym że kwotę przekazywanych przeze mnie środków przekazuje jako wydatek nie dotyczący działalności gospodarczej (musisz to wyraźnie dopisać). Jest to niezbędne aby Twoj rodzimy bank dokonał kontroli dewizowej. Ja osobiście (w końcu mam wyższe wykształcenie po linii bankowości) wysyłam im następującą treść fax`u:

OŚWIADCZENIE:
Zważywszy , iż zgodnie z Art. 2 ust. 10 B. Ustawy z dn. 18.12.1998 r. Prawo
Dewizowe ( Dz.U. nr 160 poz. 1063 ) płatności krajowymi środkami płatniczymi, bądź
przeniesienie własności takich środków albo przeniesienie prawa majątkowego oraz przejęcie lub przystąpienie do długu , których przedmiotem świadczenia są krajowe
środki płatnicze , o ile mają miejsce w stosunkach między rezydentem i nierezydentem
stanowią obrót dewizowy oraz mając na względzie obowiązki nałożone na rezydentów
oraz nierezydentów uczestniczących w obrocie dewizowym oraz banki w tym obrocie
pośredniczące , w celu usprawnienia wykonywania funkcji kontroli dewizowej ,oświadczam, iż zobowiązuję się do informowania Banku o każdym przypadku dokonywania płatności stanowiących obrót dewizowy w rozumieniu Art. 2 ust. 10 B.

po czym dodaje:

Jednocześnie oświadczam , iż niedopełnienie przeze mnie obowiązku o którym mowa
wyżej powoduje zwolnienie Banku z odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z niewykonywania płatności przez Bank wierzyciela , bądź też z opóźnienia powstałego w wykonywaniu tej płatności.

ponizej dodaje jeszcze tekst informujący o:

dnu transakcji, kwocie transakcji, na rzecz kogo jest dokonywana wpłata (IClear Ltd.) z końcowym tekstem nie dotyczy działalności gospodarczej. (ten ostatni zapis jest najważniejszy!!!)

Oczywiście zamieszczam (tak jak na poważnym piśmie) misjscowość, date, własny podpis (czyli klienta) i wszystko musi grać! Nie ma mocnych, aby ponownie miał miejsce zwrot na Twoje konto osobiste.
Dodam jeszcze, że ja dokonując przelewu z mBanku w rubryce "Adres odbiorcy" wpisuje jedynie MALTA bez dokładneko adresu oraz w "Tytule przelewu" opłata za usługi internetowe, bez żadnych informacji na temat że jest to bukmacher. (Po prostu wydaje mi się że może komuś się to niepodobać i nie zamieszczam tego typu informacji).
Życzę w końcu udanej transakcji przelewu.
Pozdrawiam.
Vicente

Do góry
#35012 - 09/02/2002 18:31 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
markii Offline
old hand

Meldunek: 30/04/2001
[qb] Co wiecej wspoudzialowcem banku jest wielka grupa bankowa (zapomnialm nazwy - wczoraj w wiadomosciach bylo o niej) z ktorej rowniez wyprowadzono wielkie pieniadze ponad 700 mln $!!![/qb][/QUOTE]

Chodzi o AIB (Allied Irish Banks) - właściciela kilku polskich banków m.in BZ WBK i KB (swoja droga o ile mi wiadomo KB ma byc przejęty przez Commercial Union)

---

Co do wpłat na konto Expekta - spróbójcie w Banku Zachodnim WBK - wpłacałem tam ja i kilku moich kolegów i NIGDY nie było żadnych problemów.

Do góry
#35013 - 11/02/2002 12:35 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
kwasek Offline
member

Meldunek: 23/01/2002
BOGGE.
Sprawdź czy podałeś dobry kod SWIFT dla BPH,
według mnie ten kod to:BPHKPLPK
Jeszcze jedno w polu adres wpisuje adres banku czy swoje dane.Robię pierwszą wypłatę i nie chcę popęłnić błędu. Dzięki za odpowiedź.
Cześć.

Do góry
#35014 - 11/02/2002 12:43 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
bogge Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał kwasek:
[qb]BOGGE.
Sprawdź czy podałeś dobry kod SWIFT dla BPH,
według mnie ten kod to:BPHKPLPK
Jeszcze jedno w polu adres wpisuje adres banku czy swoje dane.Robię pierwszą wypłatę i nie chcę popęłnić błędu. Dzięki za odpowiedź.
Cześć.[/qb][/QUOTE]

Cześć Kwasek,

Faktycznie, pominąłem jedna litere. Dzięki
Co do adresu, to tak jak napisałem- wpisujesz adres banku. Twój adres jest podany podczas rejestracji więc tutaj potrzebny jest tylko adres Twojego banku.

Pozdrawiam

bogge

Do góry
#35015 - 11/02/2002 12:50 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
kwasek Offline
member

Meldunek: 23/01/2002
Bogge.
Dzięki za potwierdzenie i jeszcze raz potwierdź czy w polu numer konta wpisuję tylko i wyłącznie numer konta bez jego nazwy i posiadacza.
Pozdrawiam.

Do góry
#35016 - 11/02/2002 13:16 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
bogge Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał kwasek:
[qb]Bogge.
Dzięki za potwierdzenie i jeszcze raz potwierdź czy w polu numer konta wpisuję tylko i wyłącznie numer konta bez jego nazwy i posiadacza.
Pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]

TYLKO.

Do góry
#35017 - 11/02/2002 20:00 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
YOGI Offline
enthusiast

Meldunek: 25/01/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Vicente:
[QB]YOGI to do Twojej wiadomości:
[/QUOTE]

Dzięki Vincente z info, na pewno z tego skorzystam.

Do góry
#35018 - 12/02/2002 00:56 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Anonymous
Unregistered

Pytanie.
Posiadam konto w banku Inteligo i oczywiście karte Electron.Czy ja bezposrednio przez strone Expektu tam gdzie podane sa przykladowe karty Mastercard iVISA moge tą kartą płacić za usługi bukmacherskie?Czy już ktoś płacił tą kartą w internecie?
POZDROWIENIA

Do góry
#35019 - 28/02/2002 12:46 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Slawek 007 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2002
Co mam zrobić jeśli chce założyć konto w expekt ale nie mam konta bankowego.Ile najmniej nalezy wpłacić aby tam zagrać?/?

Do góry
#35020 - 28/02/2002 23:01 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Anonymous
Unregistered

Witam wszystkich !
Jestem tu nowy. al:
Wpłacałem dzisiaj depozyt do Expekta, w oddziale Kredyt Banku we Wrocławiu na Powstańców. To było coś. W banku spędziłem ok. godziny. 30 minut w kolejce, przez drugie 30 kilka kobiet nie mogło dać sobie rady z zadaniem jakie im dałem. :rolleyes:

Temat zadania: Wpłata pewnej kwoty w Euro na konto innego oddziału Kredyt Banku.
Utrudnienie: Gość nie ma przy sobie Euro tylko złotówki.

Za to Expekt podniósł mnie na duchu. Wysłałem w pracy fax, wróciłem do domu, a kasa była już na moim koncie. To się chwali.

Pozdrowienia

Do góry
#35021 - 06/03/2002 00:23 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
bogge Offline
addict

Wyciągnięcie.

Do góry
#35022 - 06/03/2002 00:46 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
sniper Offline
veteran

Meldunek: 05/03/2002
Witam,
Nawiazujac do dosc dlugich dyskusji, nt. lokowania pieniedzy w IClear Ltd. - kłopotow z przelewami na konto w KB, radzę, realizowac przelewy poprzez bankowosc internetowa. Zadnych oplat a pieniadze sa na koncie gracza juz po paru godzinach.
przepraszam za polskie fonty - moja przegladarka ma klopoty, pozdrawiam

Do góry
#35023 - 06/03/2002 21:37 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
patrze ze same problemy są z wplatami
a w kredyt banku to wplata wyglada tak samo jak w pko.....
kurde chyba trzeba znowu czekac do unibetoskich euro

Do góry
#35024 - 12/03/2002 13:14 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Sw_Mikolaj Offline
old hand

niema juz raczej problemow ide do banku :-)
wielkie dzieki dla szakala :-))) iwo:

Do góry
#35025 - 12/03/2002 17:42 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Anonymous
Unregistered

Prosze o info czy moge wplacic kaske w innym banku niz kredyt banku ?? ( mala prowizja)

SZOK :
1. Za pierwszym razem wplacam kaske zadnych problemow
2. Za drugim sa problemy po godznie sprawdzania firmy musze napisac dlugie oswiadczenie .
3. Wczoraj chce wplacic kaske a inna pani znow mi mowi ze takiej wplaty u niech nie dokonam !!! Po klutniach ze juz wplacalem zostalem wyproszony z banku !!!

zapomnialem dodac wplacalem 100 euro .
Kredyt Bank

Do góry
#35026 - 12/03/2002 20:05 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Jesli dokonasz wplaty gotowkowej w PLNach w PKO to placisz 4.5 zł prowizji.

Do góry
#35027 - 12/03/2002 21:01 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Sw_Mikolaj Offline
old hand

jeah dzis wplacilem kase i
"Twoj depozyt w wysokosci 100.00 PLN zostal zlozony i pieniadze znajduja sie na Twoim koncie gracza" :-))))
odemnie wziela 5zl

Do góry
#35028 - 13/03/2002 17:56 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/11/2001
bogge dziś wybieram się do tego "naszego wspaniałego" oddziału K.B. Jestem ciekaw co będę musiął nazmyślać, bo ostatnio starałem się wmówić im, że opłacam kamerki sexualne, ale i tak mi nie wierzyli. Zamieszanie wybuchło po wpisaniu tego Waszego konta, wołanie kierowniczek , pisanie jakiś osświadczeń itp. Zabrałem wtedy kwit i poszedłem do PKO, gdzie bez problemów dokonałem wpłaty. Zobaczymy jak to się bedzie miało dziś...
bogge czy mógłbyś mi wysłać swego maila, gdyż zamierzam jeszcze dziś coś zagrać i wysłać Ci skan wpłaty swój i kolegi.
Pozdrawiam i dzieki za fachową obslugę.

Do góry
#35029 - 13/03/2002 22:57 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
bogge Offline
addict

Witaj Adolf 88,

Jest dla mnie co najmniej dziwnym, zachowanie pracowników Kredyt Banku w Twojej opowieści. Jeżeli byłbyś tak miły i podzielił się informacją w którym oddziale (i w jakim mieście) Kredyt Banku zostałeś tak obsłużony, byłbym wdzięczny. Sądzę że centrala banku w Warszawie, będzie mieć coś do powiedzenia w tej sprawie. Odnośnie adresu e-mailowego, to istnieje jeden i najpewniejszy, mianowicie support@expekt.com tam proszę zgłaszać wszelkie sprawy które Cię trapią.

Pozdrawiam:)

bogge

Do góry
#35030 - 13/03/2002 23:09 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/11/2001
boggie właśnie wpłaciłem razem z kolegą w Cuprum Bank prowizja za wpłatę tam wynosi 3 zł. A jeśli chodzi o Kredyt Bank to oddział ten mieści się w Legnicy, a co do pani, która mnie wtedy obsługiwała... po co zasilać rzeszę bezrobotnych??? . Mam wielką prośbę wysyłam skany wpłaty na ten mail co podałeś i proszę Cię o szybkie zaktualizowanie naszych kont, co byśmy zdążyli jeszcze na LM.
Jeśli będą jakieś pytanai to wejdź na czat.
Pozdrawiam

Do góry
#35031 - 02/04/2002 16:33 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
bogge Offline
addict

Wyciągnięcie....

Do góry
#35032 - 28/04/2002 04:51 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Kejsper Offline
old hand

Teamt juz znikal wiec pozwolilem sobie napisac post...

[QUOTE]Oryginalnie wysłał bogge:
[qb]Witaj Adolf 88,
Odnośnie adresu e-mailowego, to istnieje jeden i najpewniejszy, mianowicie support@expekt.com tam proszę zgłaszać wszelkie sprawy które Cię trapią.
[/qb][/QUOTE]Czy mzna pod ten trafiapcy adres pisac po polskiemu?

Do góry
#35033 - 09/05/2002 14:34 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Galimatias78 Offline
old hand

Meldunek: 23/08/2001
Mnie ostatnio kasa się nie ima więc i konto już długo puste ale nie trace nadzieii i czasami wchodze sprawdzić czy może przypadkiem jakaś złotówka Expektowska się nie zawieruszyła na moim koncie.

Troche sie nudze więc se pisze...heh

Do góry
#35034 - 08/07/2002 15:25 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Pawka Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/08/2001
Wyciągamy.

Do góry
#35035 - 03/12/2002 22:28 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
geese Offline
member

Meldunek: 23/08/2002
witam
jedno pytanko-czy ten numer konta podany na poczatku jest nadal aktualny?
pozdro
geese

Do góry
#35036 - 03/12/2002 22:55 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
oli Offline
sottocapo

Meldunek: 02/11/2001
tak jak najbardziej

Do góry
#35037 - 03/12/2002 23:10 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
geese Offline
member

Meldunek: 23/08/2002
dzieki oli za info:-)

Do góry
#35038 - 03/12/2002 23:16 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
oli Offline
sottocapo

Meldunek: 02/11/2001
niema sprawy

Do góry
#35039 - 19/01/2003 03:42 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
szutek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 02/09/2002
Wyciągam temat zgodnie z życzeniem autora

Do góry
#35040 - 25/02/2003 12:26 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
$Barlog$ Offline
member

Meldunek: 30/11/2002
Ja tez wyciągam temat,i mam takie pytanko:CHcialbyM wyplacic sobie kasKe z expekt na konto w kredyt banku,wszystko jest dobrze ale widze ze trzeba kod swift podac,slyszalem ze jest to jakis numer szybkiej identyfikacji czy jakos tak i że jest jeden na wszystKie oddziały k.b,moze ktos go zna i moglby podać?

pozdrAWiam iwo:

Do góry
#35041 - 25/02/2003 12:37 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Inspirator Offline
veteran

Meldunek: 30/09/2002
Kazdy BANK ma swoj wlasny kod SWIFT.
Tak wiec KB ma taki : KRDBPLPW
I nie ma znaczenia czy jestes z Warszawy czy Poznania kod ten jest we wszystkich miastach dla KB taki sam.
pozdr

Do góry
#35042 - 25/02/2003 12:49 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
$Barlog$ Offline
member

Meldunek: 30/11/2002
WielKie dzieki INSPIratoR iwo:

PS:KlaWIaTua MI se ChrzanI wiec Raz male a Raz duze lIetrki wychodza ,a ieChce m sie resatrtowac

Do góry
#35043 - 07/03/2003 17:32 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Zalecki Offline
journeyman

Meldunek: 05/11/2001
Witam.

Czy ma ktos moze zescanowany scan przelewu do Expekta? Co wreszcie wpisac w polu Adres: Jesli ktos ma i to nie problem prosilbym o pomoc lub przeslanie scanu na maila.

Pozdrawiam

Przemek

prymus@satkabel.com.pl

Do góry
#35044 - 07/03/2003 18:49 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Inspirator Offline
veteran

Na druczku przelewu wpisujesz nastepujace pozycje :

nazwa firmy : IClear LTD
nr konta : w zaleznosci w jakiej walucie masz konto
swoje dane : imie i nazwiski i nr ID !!!!
tytuł przelewu : Świadczenie usług bukmacherskich

.. i tylko tyle nic wiecej nie trzeba wypelniac
pozdr

Do góry
#35045 - 07/03/2003 19:39 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
qwerty Offline
veteran

Meldunek: 19/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Zalecki:
[qb](...) zescanowany scan (...)[/qb][/QUOTE]

Do góry
#35046 - 17/03/2003 19:10 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Acli Offline
addict

Meldunek: 07/08/2002
Na stronie Expektu:
Ważny komunikat:
Od dnia dzisiejszego, nastąpiła zmiana w numeracji naszego konta Bankowego w Kredyt Banku, na które należy dokonywać wpłaty depozytów. Zmianie uległy zarówno dane konta złotówkego, jak i również konta w Euro. Uprzejmie prosimy o stosowanie nowej numeracji kont przy dokonywaniu wpłaty.
Nowy numer kont dostępny jest dla Państwa, po zalogowaniu się do konta gracza i po kliknięciu w zakładkę konto oraz depozyt.

Kredyt Bank Polska
Stary nr:
15001777-121770057330
Nowy nr:
76 1500 1777 1217 7005 7330 0000

Pozdrawiam i jakby któryś z moderatorów mógł zaktualizować dane

Do góry
#35047 - 18/03/2003 04:39 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
dziecik Offline
newbie

Meldunek: 07/10/2002
Witam,

Zamierzam wpłacić pieniążki do Expekt'u i chciałbym jak najszybciej mieć zaktualizowane konto. Czy pomoże coś wysłanie skana dowodu wpłaty? Zgóry dziękuje za odpowiedz.

Pozdrawiam

Do góry
#35048 - 21/03/2003 12:50 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
domi Offline
old hand

Meldunek: 11/01/2003
No właśnie, scan pomaga czy nie?

Do góry
#35049 - 21/03/2003 12:59 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Inspirator Offline
veteran

Pieniądze wysyłane z KB bądz tez z Inteligo,PKO itp idą max 1-2 dni .
Raczej nie radze wysylac przelewu (mimo iz jest taniej) pocztą.Byly przypadki iz kasa szla nawet 10dni.
pozdr

Do góry
#35050 - 21/03/2003 14:39 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Acli Offline
addict

Meldunek: 07/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał dziecik:
[qb]
Czy pomoże coś wysłanie skana dowodu wpłaty?[/qb][/QUOTE]Najelpiej zapytać o to "support"... a support na to:

Panskie konto gracza, zostanie zasilone kwota depozytu po otrzymaniu potwierdzenia z naszego
Banku o wplynieciu wplaty, przeslanie scanu/screenu wplaty, nie przyspiesza jej aktywowania.
Operacje aktualizacji kont gracza, odbywaja sie od Poniedzialku - Piatku, pomiedzy 18-20.

Pozdrawiam.

Do góry
#35051 - 21/03/2003 15:05 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
ref Offline
journeyman

Meldunek: 10/12/2002
Witam
Kilka dni temu założyłem netkonto w LGPetrobanku i wczoraj ok. 13 wysłałem przelewem pieniądze i dzisiaj rano już były w Expekcie

Do góry
#35052 - 22/03/2003 00:02 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
dampan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/02/2003
JA wam radze zalozcie sobie konto inteligo np tak jak ja i bedziecie sobie kaske na expekta przelewac w kilka sekund. Jak by ktos chcial moge pomoc przy zalozeniu konta, nowym klientom oni daja nawet za friko po 50zl za zalozenie konta. JAk ktos ma jakies pytania to moj nr gg 4358429 jestem czasem nie widoczny ale mozecie pisac

Do góry
#35053 - 24/03/2003 03:12 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
kadet052 Offline
newbie

Meldunek: 29/11/2001
Mam pytanie do Was. Otoz chcialbym wyplacic kase z expektu na swoje konto w Lukas Banku. W zwiazku z tym mamkilka pytan. W polu "Adres" mam wpisac swoj adres ktory podawalem przy rejetracji do expektu czy tez adres mojego banku. Jesli adres banku to jaki? najblizszego oddzialu? sam nie wiem. W sumie konto zakladlem przez internet. I jeszcze jedno moze zna ktos kod SWIFT do Lukasa. Z gory dszieki za pomoc.

Do góry
#35054 - 24/03/2003 14:46 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Nie wpisuj nic w polu adres! Powaznie mowie i pieniadze dojda bez problemow.

Po SWIFT`a zadzown na infolinie Lukasa 0 800 66 00 22

Do góry
#35055 - 24/03/2003 18:33 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
kadet052 Offline
newbie

Dla wzystkich zainteresowanych. Kod SWIFT Lukas Banku to kod ich partnera zagranicznego Raiffaisen Banku. Czyli: RCBWPLPW

Do góry
#35056 - 27/03/2003 06:12 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Anonymous
Unregistered

Mam pytanie.
Mam konto w banku internetowym PKO S.A
Jaki jest kod SWIFT tego banku, i czy rozni sie kod konta internetowego od zwyklego konta w tym wlasnie banku???
I jeszcze jedna rzecz jaka kwote musze przelac do expekta min?
Bo w regulaminie wyczytalem cytuje:
"Minimalny depozyt na koncie wynosi 25 GBP, lub równowartość w innej walucie."
Prosze o dopowiedz

Do góry
#35057 - 27/03/2003 07:42 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
arth Offline
addict

Meldunek: 11/06/2001
jesli masz w expekt zalozone konto w zlotowkach, to minimalny pierwszy przelew to 100 pln (teoretycznie), a nastepne moga byc nie mniejsze niz 50 pln.

arth

Do góry
#35058 - 27/03/2003 22:30 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Anonymous
Unregistered

Update:
Wyslalem kase: 25.03 okolo 19:50
Wplynela : 27.03 okolo 18:52
Bank: Lukas Bank / e-konto

----

Ja wyslalem 50zl bo tak w mailu pisalo. : )

Hmm.. jestem ciekaw czy ktos wyslal kase z LukasBank (z internetu?) Bo juz czekam 2dni, a tu nic po mailu potwierdzajacym wplate na ich konto. Przewaznie jak place komus na allegro (mbank, pko..) to wplata jest na drugi dzien miedzy 12, a 14. Kasa mi nie wrocila czyli pewnie "gdzies" tam juz jest : >

Wypelnilem zgodnie ze strona www. (Tam pisalo, ze tytulem ma byc: "Uslugi bukmacherskie" tu i w mailu "Swiadczenie uslug bukmacherskich". Tutaj/gdzies? wyczytalem, ze ma byc ID,imie_i_nazwisko,regulka, a w mailu tylko ID,regulka...

Mam nadzieje, ze do 28.03 bedzie wszytsko ok : P

Do góry
#35059 - 16/04/2003 03:46 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/06/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Aclî:
[qb]Na stronie Expektu:
Ważny komunikat:
Od dnia dzisiejszego, nastąpiła zmiana w numeracji naszego konta Bankowego w Kredyt Banku, na które należy dokonywać wpłaty depozytów. Zmianie uległy zarówno dane konta złotówkego, jak i również konta w Euro. Uprzejmie prosimy o stosowanie nowej numeracji kont przy dokonywaniu wpłaty.
Nowy numer kont dostępny jest dla Państwa, po zalogowaniu się do konta gracza i po kliknięciu w zakładkę konto oraz depozyt.

Kredyt Bank Polska
Stary nr:
15001777-121770057330
Nowy nr:

Pozdrawiam i jakby któryś z moderatorów mógł zaktualizować dane [/qb][/QUOTE]Nie przeczytałem całego tematu i wysłałem dzisiaj kase na stary numer. To znaczy że mogę sie pozegnac z kasą?

Moderatorzy mogliby zaktualizowac dane.

Do góry
#35060 - 17/04/2003 13:28 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Slawek 007 Offline
Carpal Tunnel

Hej dajcie mi szybka odpowiedz tzn. ile musze wplacic kasy na konto Expekt w PLN 50 czy 100 ?
Acha moge wplacic np. z Banku Śląskiego czy dalo by rade jako by wzieli prozwizje 5 zl. ?
No a moze ... lepiej przelac kase Online?
Pomozcie dajcie rady
Aaa a jaki jest kied Swift Banku Śląskiego czy moge potem wyplacic kase do Śląskiego czy ktos juz tam wyplacal
Prosze o szybka odpowiedz Pozdrawiam SLawek

Do góry
#35061 - 18/04/2003 01:18 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Slawek 007 Offline
Carpal Tunnel

jak przelac kase na Expekt przez Internet ?

Do góry
#35062 - 18/04/2003 02:58 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
jacku2 Offline
journeyman

Meldunek: 14/06/2002
jeszcze jedno pytanie dotyczace wplaty w Expekt,
czy kazda wplata musi byc minim 50zl czy tylko pierwszy depozyt ??
czy mozna np.wplacic 20zl....moze ktos juz tak robil

Do góry
#35063 - 18/04/2003 03:26 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
BartiN Offline
journeyman

Meldunek: 11/04/2003
mam pytanie ja dziś dokonałem przelewu z mbanku do expekta ale jak to wyczytałem na ich stronie że należy wpisać w polu tytułem: USŁUGI BUKMACHERSKIE.......(w miejsce kropek swój numer)
czy ten przelew przejdzie czy jednak zostanei odrzucony???
wpłacam im kase po raz pierwszy wiec nie wiem

Do góry
#35064 - 18/04/2003 03:27 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
[g]um[p] Offline

Meldunek: 24/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jacku2:
[qb]jeszcze jedno pytanie dotyczace wplaty w Expekt,
czy kazda wplata musi byc minim 50zl czy tylko pierwszy depozyt ??
czy mozna np.wplacic 20zl....moze ktos juz tak robil[/qb][/QUOTE]każda minimalna wpłata w zł to 50 zł; mniejszej nie dopisują do konta

Do góry
#35065 - 18/04/2003 03:27 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
BartiN Offline
journeyman

Meldunek: 11/04/2003
mam pytanie ja dziś dokonałem przelewu z mbanku do expekta ale jak to wyczytałem na ich stronie że należy wpisać w polu tytułem: USŁUGI BUKMACHERSKIE.......(w miejsce kropek swój numer)
P.S jeszcze jedno pierwsza wpłata moze być 50 zł?? bo tu ktoś napisał coś o 100zł ??? wiec juz nic nie wiem

Do góry
#35066 - 18/04/2003 11:35 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Slawek 007 Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał BartiN:
[qb]mam pytanie ja dziś dokonałem przelewu z mbanku do expekta ale jak to wyczytałem na ich stronie że należy wpisać w polu tytułem: USŁUGI BUKMACHERSKIE.......(w miejsce kropek swój numer)
P.S jeszcze jedno pierwsza wpłata moze być 50 zł?? bo tu ktoś napisał coś o 100zł ??? wiec juz nic nie wiem [/qb][/QUOTE]Pierwsza wplata moze byc 50 zł. :zobacz:
A co do tego hmm
Ja dzis jade do KB zobaczymy jak mi pojdzie
Wlasnie to jest dziwne czy ja musze wplacac kase PRZEZ KB a nie moge np. przez BŚ ?

Do góry
#35067 - 18/04/2003 11:51 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Slawek 007 Offline
Carpal Tunnel

Ej no ja sie juz pogubilem
To tutaj chodzi o to ze nie musze jechac do KB wplacac te 50 zł.
A moge wziosc i przelac np. w Banku Śląskim kase do KB

Do góry
#35068 - 18/04/2003 12:03 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Inspirator Offline
veteran

Możesz przelac kase z dowolnego Banku ..byle na konto w/w firmy.Tyle tylko ze wplacajac w KB kasa szybciej znajdzie sie na twoim koncie gracza ,bo expekt ma tez wlasne firmowe konto w KB wiec komunikacja bedzie szybsza.
pozd

Do góry
#35069 - 18/04/2003 14:33 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
petev Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/03/2003
witam, mam pytanie: majac RORa internetowego w BPH moge stamtad przelac kase na konto Expektu? czy ktos sie orientuje jakie sa prowizje?? z gory dzieki za odpowiedz

Do góry
#35070 - 18/04/2003 16:26 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Slawek 007 Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ballack:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Aclî:
[qb]Na stronie Expektu:
Ważny komunikat:

Kredyt Bank Polska
Stary nr:
15001777-121770057330
Nowy nr:

Pozdrawiam i jakby któryś z moderatorów mógł zaktualizować dane [/qb][/QUOTE]Nie przeczytałem całego tematu i wysłałem dzisiaj kase na stary numer. To znaczy że mogę sie pozegnac z kasą?

Moderatorzy mogliby zaktualizowac dane.[/qb][/QUOTE]To nie jest stary numer chyba bo kazy numer zawsze ma 20 cyfr a ten nowy ma wiecej
Co teraz ? !!!

Do góry
#35071 - 18/04/2003 16:27 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Slawek 007 Offline
Carpal Tunnel

Qrwa wyslalem kse na stary numer co teraz

Do góry
#35072 - 18/04/2003 16:42 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
[g]um[p] Offline

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Slawek 007:
[qb]Qrwa wyslalem kse na stary numer co teraz[/qb][/QUOTE]napisz do supportu, że wpłaciłeś na stary numer konta; podaj swój ID, odpiszą Ci co masz zrobić; może sami przetransferują ze starego konta;

nowe:
zł: 76 1500 1777 1217 7005 7330 0000
euro: 08 1500 1777 1217 7005 7369 0000

Do góry
#35073 - 18/04/2003 17:01 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Slawek 007 Offline
Carpal Tunnel

Panowie wszystko gra przed chwilą bylem w Śląskim mila pani poprawila formularz wplaty
Wiec wszystko gra
pozdro

Do góry
#35074 - 18/04/2003 17:44 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Slawek 007 Offline
Carpal Tunnel

Witamy Serdecznie,

Pieniadze dotra, jeszcze przez kilka tygodni Bank bedzie realizowal
przelewy na stary numer konta, prosze jadnak uzywac nowego.

Smacznego Jajka i Mokrego Dyngusa!

Serdeczne Pozdrowienia
Support
Expekt.com Ltd

ballack nie martw sie pieniądze dojda dostalem od nich o takiej tresci e-mail !!!

Pozdro
Wesolych Świąt !!!

Do góry
#35075 - 19/04/2003 04:54 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Wiadro Offline
addict

Meldunek: 28/03/2003
co znaczy w rejestracji w expekt : "chciałbym otrzymywać newsletter z expekt.com"

Do góry
#35076 - 19/04/2003 05:14 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
qwerty Offline
veteran

Meldunek: 19/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szopenix:
[qb]co znaczy w rejestracji w expekt : "chciałbym otrzymywać newsletter z expekt.com"[/qb][/QUOTE]Hehe, dokładnie to co pisze.

Do góry
#35077 - 19/04/2003 05:19 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Wiadro Offline
addict

Meldunek: 28/03/2003
DOKŁADNIEJ CO TO JEST NEWSLETTER ??

Do góry
#35078 - 19/04/2003 12:09 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Krysti24 Offline
old hand

Meldunek: 20/12/2002
Ale tam to to bylo hamskie aby podac stary numer konta expektu . Slawek 007 by juz prawie wtopil 50 zl ale na szczęście jeszcze mu babka poprawila numer w Banku Śląskim .

POZDRAWIAM

Do góry
#35079 - 23/04/2003 21:36 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
damian_dmb Offline
stranger

Meldunek: 20/04/2003
Czy w małym mieście, w małym , nieznanym banku... mozna wplacac pieniadze na konto w expekcie ?

Do góry
#35080 - 23/04/2003 23:18 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Odradzam wpłacania pieniędzy do Expektu z jakiekolwiek banku (z wielu powodów).... ale o jaki bank chodzi?

Do góry
#35081 - 24/04/2003 11:58 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Slawek 007 Offline
Carpal Tunnel

Ja w sobote przelalem pieniadze z ING Bank
I doszly w wtorek wieczorem trzeba pamietac ze byly swieta !!!

Do góry
#35082 - 03/05/2003 01:44 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Anonymous
Unregistered

wplacile kase z konta internetowego e.pkobp.pl przelew zostal zaksiegowany i wykonany a moj stan na expekcie delej 0 to juz 4 dni jak dlugo sie czeka czy ktos wysylal z e.pkobp.pl?

Do góry
#35083 - 05/05/2003 00:10 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
kadet052 Offline
newbie

Mam takie male pytanko. Czy wyplacajac kase z Expektu na konto w Mbanku musze podawac nr konta razem z tymi pierwszymi dwiema liczbami kontrolnymi? czy tez moge je opuscic? jak bedzie lepiej? Prosze o pomoc.

Do góry
#35084 - 06/05/2003 11:04 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Krysti24 Offline
old hand

Meldunek: 20/12/2002
Hej mam takie pytanie moj brat wplacil juz depozyt w wysokosci 50 PLN a moge teraz ja wplacic jeszcze ale 20 PLN ? Czy musze znowu 50?

Do góry
#35085 - 06/05/2003 14:27 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Musisz znowu 50 pln. Tak na marginesie-wczoraj w kredyt Banku pewna "miła" pani powiedziała mi, ze jeśli chce wpłacić kase to muszę miec fakture vat. Pokłóciłem sie troche(nic do niej nie dotarło)i poszedłem do 2 oddziału kredyt banku. Tam wpłacono mi bez problemu a kasa na koncie była po 3 godzinach. iwo:

Do góry
#35086 - 06/05/2003 16:55 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
poolu Offline
journeyman

Meldunek: 08/01/2003
Czesc wszystkim

Mam takie pytanie , czy ktoś spotkał sie z tym , ze w trakcie dokonywania depozytu do expekt'a , w Kredyt Bnku oprócz tych wszystkich informacji do wypełnienia potrzebnych do dokonania depozytu, podanych na forum i na stronce expekt'u , miłe panie za kasa Kredyt Banku rzadały jeszce jakis innych informacji typu: kraj , do którego depozyt ma zostac wysłany ?
Spotkał sie ktos z czyms takim , czy to tylko w Żorach tak jest?

Pozdrawiam

Do góry
#35087 - 10/05/2003 19:13 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Pawel K Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 26/02/2003
W różnych bankach wpłacałem już kasę do Expekta (zawsze jakoś tak mam najbliżej do coraz to innego), ale w żadnym banku nie było tyle problemów z wpłatą co w Kredyt Banku. Ze swojej strony mógłbym polecić ING Bank Śląski. Wpłacałem tam już pieniądze dwa razy. Zawsze były na koncie po kilku godzinach.

Do góry
#35088 - 11/05/2003 17:41 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
poolu Offline
journeyman

Witam

Ja wpłacałem teraz do GBG (prowizja 5 zł)nio i na kase czekałem 3 dni , ale nastepnym razem zrobie to juz w ING:) .
Pozdrowienia;)

Do góry
#35089 - 23/05/2003 17:48 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
poolu Offline
journeyman

Moze sie ktos podzielic swpoimi doswiadczeniami ,w jakim banku najszybciej dochodzi kasa na expekta?i ile kosztuje przelew?

Do góry
#35090 - 23/05/2003 18:15 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
[g]um[p] Offline

[QUOTE]Oryginalnie wysłał poolu:
[qb]Moze sie ktos podzielic swpoimi doswiadczeniami ,w jakim banku najszybciej dochodzi kasa na expekta?i ile kosztuje przelew?[/qb][/QUOTE]W Kredyt Banku ( 7 zł) - Expekt ma tam swoje konto.

Do góry
#35091 - 23/05/2003 20:55 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
lucAs Offline
veteran

Meldunek: 02/02/2003
15001777121770057330
to jest numer ktory musze wplacic kase do expekt a nie powinno byc kreski jak tak to napiszcie gdzie thx z gory

Do góry
#35092 - 23/05/2003 21:39 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
[g]um[p] Offline

[QUOTE]Oryginalnie wysłał UrwiS:
[qb]15001777121770057330
to jest numer ktory musze wplacic kase do expekt a nie powinno byc kreski jak tak to napiszcie gdzie thx z gory[/qb][/QUOTE]nowe:
zł: 76 1500 1777 1217 7005 7330 0000
euro: 08 1500 1777 1217 7005 7369 0000

Do góry
#35093 - 24/05/2003 13:57 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
qbasmuggy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/03/2003
W jakim banku najmniej płaci się za przelew?
Bo w KB 7zł. A podobno w innych troche mniej??

dzieki

Do góry
#35094 - 25/05/2003 17:09 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Pawel K Offline
Pooh-Bah

W ING to zależy od tego czy masz konto, czy nie i ile wpłacasz bo prowizja jest procentowo od tej kwoty.

Do góry
#35095 - 25/05/2003 19:29 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
qbasmuggy Offline
Carpal Tunnel

np, Jeśli nie mam tam konta, a wpłacam powiedzmy 50 zł. to ile płace za przelew?

Do góry
#35096 - 26/05/2003 02:56 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
konik Offline
member

Meldunek: 02/05/2002
Zawsze możesz wpłacić do Expektu na poczcie.
Opłata: 3,5 zł
Tylko jest jedna wada, kasa idzie nawet tydzień.

Do góry
#35097 - 27/05/2003 00:33 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Pawel K Offline
Pooh-Bah

Re-qbasmuggy: Ja wpłacając 200zł i posiadając konto w ING płaciłem 5,30zł prowizji.

Do góry
#35098 - 27/05/2003 01:55 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
qbasmuggy Offline
Carpal Tunnel

Chyba na poczcie jest najtaniej (3,5 zł.) i nie musze mieć nigdzie konta
Trzeba niedługo coś wpłacić bo fundusze sie kończą.
iwo:
Pozdrawiam!!

Do góry
#35099 - 27/05/2003 02:08 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
lajkonik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/02/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał konik:
[qb]Zawsze możesz wpłacić do Expektu na poczcie.
Tylko jest jedna wada, kasa idzie nawet tydzień. [/qb][/QUOTE]Tydzien to byl by express !!!
Ja czekalem 3 tygodnie a kolega miesiac !!!

Do góry
#35100 - 27/05/2003 02:21 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
qbasmuggy Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał lajkonik:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał konik:
[qb]Zawsze możesz wpłacić do Expektu na poczcie.
Tylko jest jedna wada, kasa idzie nawet tydzień. [/qb][/QUOTE]Tydzien to byl by express !!!
Ja czekalem 3 tygodnie a kolega miesiac !!![/qb][/QUOTE]Ja czytałem w jakimś poście, że komuś szło 24 h.
Więc może nie jest tak źle.
A jesli rzeczywiście idzie miesiąc to uke:

Do góry
#35101 - 27/05/2003 12:13 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Mregal Offline
veteran

Meldunek: 06/03/2003
A mam pytanie jeśli niemam możliwości wpłaty na konto przez bank to jak moge inaczej mieć kase na koncie ??

Do góry
#35102 - 27/05/2003 12:54 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
lajkonik Offline
Carpal Tunnel

qbasmuggy - tez to zauwazylem ale w to na pewno nie uwierze ! Owszem do tygodnia tez powinno dojsc, ale nie jeden dzien ! Nie wiem od czego to zalezy, pytalem na poczcie to powiedzieli mi ze oni zalatwiaja w 3-4 dni, z expektu dostalem odpowiedz ze zdarzaja im sie przypadki ze kasa idzie nawet dluzej niz miesiac. Mnie w kazdym badz razie na konto wplynela po 3 tygodniach.

Do góry
#35103 - 27/05/2003 13:52 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
lajkonik Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Mregal:
[qb]A mam pytanie jeśli niemam możliwości wpłaty na konto przez bank to jak moge inaczej mieć kase na koncie ??[/qb][/QUOTE]Przeczytaj sobie ten temat od poczatku do konca !!!
Tylko uwazaj bo numer na pierwszej stronie jest stary, nowy masz na drugiej.

Do góry
#35104 - 27/05/2003 17:04 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
kadet052 Offline
newbie

Czy probowalisciue kiedys wplacic kase do expektu z Mbanku?? Ile czasu w takim przypadku ida pieniadze??

Do góry
#35105 - 27/05/2003 20:11 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]Odradzam wpłacania pieniędzy do Expektu z jakiekolwiek banku (z wielu powodów).... ale o jaki bank chodzi?[/qb][/QUOTE]To, że jestes przeciwnikiem Expektu wiedzą juz wszyscy. Mogłbyś jednak powstrzymac się od takich postów , które nie trzymaja się kupy, a poza tym robia wodę z mózgu nowym graczom.

Do góry
#35106 - 27/05/2003 21:11 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
sam21 Offline
journeyman

Meldunek: 03/03/2002
Expekt :1gw:

Szuje szuje i jeszcze raz szuje. Nadaja się na ruskie pierogi bez farszu.

To są amatorzy którzy myslą że złapali się stołka i sa bogami. Tyle narazie reszta nastepnym razem.

Do góry
#35107 - 27/05/2003 21:16 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
qbasmuggy Offline
Carpal Tunnel

Póki zabieram kasę expektowi - jest OK!
Gorzej jak role sie zamienią

Do góry
#35108 - 31/05/2003 18:31 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
paczanga Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 13/04/2003
Witam iwo:
mam pytanko czy zawsze obojętnie z jakiego banku wysyłam kase na expekt to wpisuje

Numer Rachunku Odbiorcy:

Kredyt Bank Polska

15001777-121770057330

ten numer???

Do góry
#35109 - 01/06/2003 15:33 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Anonymous
Unregistered

Wpisujesz ten numer: 76150017771217700573300000. Stary numer konta bedzie aktywny tylko do 30 czerwca. Jak w kazdym banku po zmianie na standardy europejskie.

Do góry
#35110 - 01/06/2003 21:52 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
paczanga Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 13/04/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał JoT.Pe:
[qb]Wpisujesz ten numer: 76150017771217700573300000. Stary numer konta bedzie aktywny tylko do 30 czerwca. Jak w kazdym banku po zmianie na standardy europejskie.[/qb][/QUOTE]DZIĘKI ZA INFO POZDR. iwo:

Do góry
#35111 - 16/06/2003 22:33 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
żyła Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/05/2003
Czy mogę wpłacić z Visy Electron na konto Expectu?
I co to jest kod Vauchera?

Do góry
#35112 - 27/06/2003 13:37 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
larsson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Pytanko,ale musze szybko znac odpowiedz na nie.
Moja matka ma konto w expekcie.Czy ja moge wpłacic na nie kase?????czy musze moje imie i nazwisko.Prosze was o odpowiedz .
DZieki

Do góry
#35113 - 27/06/2003 13:54 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
qbasmuggy Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał żyła:
[qb]Czy mogę wpłacić z Visy Electron na konto Expectu?
I co to jest kod Vauchera?[/qb][/QUOTE]1. Electronem nie wpłacisz do Expektu, potrzebna jest Visa Classic może to być np. ekarta mbanku
2. Jeśli ktoś ci daje vouchera to dostajesz maila z kodem który musisz wpisać w okienko 'kod vouchera'.

Do góry
#35114 - 28/06/2003 18:07 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Vira Offline
veteran

Meldunek: 03/05/2003
A u mnie poczta kasa szla 4 dni... Chyba polepszyli standard swoich uslug

Do góry
#35115 - 14/07/2003 04:42 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
szymonez Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/07/2003
moj tato ma konto w lucasbanku, ale w expekcie konto jest na mnie. czy przelanie kasy z lucasa na moje konto w expekcie jest mozliwe czy nie? plz odp

Do góry
#35116 - 14/07/2003 22:16 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
szymonez Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/07/2003
czy zna ktos odpowiedz na moje pytanie?

Do góry
#35117 - 22/07/2003 16:38 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
TaMaR Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 17/06/2003
sory ze tu pisze ale oco chodzi z freebetem w betandwin trzeba wpisac 12 cyfrowy kod,skad go wziac?i jak tam wplacic przelewem?
prosze o odpowiedz z gory thx iwo:

Do góry
#35118 - 22/07/2003 23:20 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Moli Offline
journeyman

Meldunek: 30/06/2003
Siemka
Czy mam możliwość wypłaty wygranej na przekaz pocztowy i czy listonosz dostarczy mi te pieniądze do domu (nie mam konta w żadnym banku)
Z góry dziękuje za odpowiedz
4 ALL iwo:

Do góry
#35119 - 23/07/2003 00:04 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
hairurin Offline
addict

Meldunek: 26/05/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Moli:
[qb]Siemka
Czy mam możliwość wypłaty wygranej na przekaz pocztowy i czy listonosz dostarczy mi te pieniądze do domu (nie mam konta w żadnym banku)
4 ALL iwo: [/qb][/QUOTE]chyba jednak musisz założyć sobie konto w banku

Do góry
#35120 - 23/07/2003 00:36 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Moli Offline
journeyman

[QUOTE]Oryginalnie wysłał poiu44:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Moli:
[qb]Siemka
4 ALL iwo: [/qb][/QUOTE]chyba jednak musisz założyć sobie konto w banku [/qb][/QUOTE]a w jakim banku najlepiej założyć (zamierzam grać w Unibecie i Expekcie)??

Do góry
#35121 - 23/07/2003 00:38 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Moli Offline
journeyman

[QUOTE]Oryginalnie wysłał poiu44:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Moli:
[qb]Siemka
4 ALL iwo: [/qb][/QUOTE]chyba jednak musisz założyć sobie konto w banku [/qb][/QUOTE]a w jakim banku najlepiej założyć (zamierzam grać w Unibecie i Expekcie)??

Do góry
#35122 - 25/07/2003 03:21 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
blake Offline
member

Meldunek: 13/07/2003
Jezeli zamierzasz grac w unibecie i expekcie to najlepiej zalozyc konto w kredyt banku (obydwaj je tam maja) Kredyt bank ma jeszcze cos takiego jak KB24, czyli: dostajesz taka karte z identyfikatorem, wybierasz sobei PIN, wchodzisz na strone www.kb24.pl i robisz sobie przelewy za free do wszystkich bankow w polsce. Przelewajac do expektu kase masz w ten sam dzien, poniewaz kasa na ich koncie znajduje sie od razu po przelaniu z Twojego konta. U mnie rekordowo szybko czas od kiedy zrobilem przelew a czas aktualizacji konta w expekcie wynosil 10 min. Przelew zrobilem o godzinie 18.40 a kase mialem juz o 18.50

Pozdrawiam

Do góry
#35123 - 25/07/2003 13:55 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
Moli Offline
journeyman

Dzieki za odpowiedz.
Pozdr.

4 ALL iwo:

Do góry
#35124 - 25/07/2003 14:13 Re: wzór wpłaty na konto expekt w kredyt banku.
KontrolerLotow-w-PKS-sie Offline
journeyman

Meldunek: 24/07/2003
Pytanie 1

Czy ktoś może wpłacał pieniądze do Expektu przez bank BPH PBK (nie mając tam konta) i czy były jakies problemy?

Pytanie 2

Czy mogę wypłacić pieniądze podając konto przeznaczone do działalności gospodarczej (firmowe) gdzie w nazwie konta jest moje imię i nazwisko (ale jest jeszcze nazwa firmy)?

Z góry dzięki!

Do góry
Strona 1 z 7 1 2 3 4 5 6 7 >

Moderator:  rafal08