Brrrr... kolega Garcia-Lopez obrzydzil mi tenis.... Rece mi opadly... Zawodnika ktorego Philippoussis nie moze przelamac ktory prowadzi 6-3 6-3 i ma serwis przy stanie 5-4 i nie konczy i za chwile 6-5 i tez swoj serwis i nie konczy... i dostaje w tie-breaku i kolejnego tez w tie-breaku... i koniec jaki byl kazdy widzial... Doprowadzil mnie do szewskiej pasji... Jedyna dobra rzecz ze przynajmniej handi na niego latwo weszlo.. I na Malisse'a na styk +3,5

Niespodzianki dzis to na pewno Henman, ale czy Nadal... Nie sadze, Muller jest solidny a to na Nadala na trawie starczy... Murray? Tez jednak nie niespodzianka... Mlodziak pokazuje na co go stac, az sie boje co bedzie wyprawial w nastepnym sezonie w Garrosie, przeciez ziemia to jego ulubiona nawierzchnia

Wszyscy Santorowato-Rochusowo-Sanguinettowaci odpadli... Jednak to nie miejsce dla technikow i taktykow ale drwali...
Cos jednak wyczulem z tym Arthursem... Nie wiem dlaczego mi smierdzial.. ale zaluje wszystkich tych co zagrali
Zaniepokoil mnie troche ToJo i trzeba bedzie chyba na niego uwazac w 3 rundzie... Chyba ze Pavel taki dobry..
Teraz co z dniem jutrzejszym.. Gorna polowka drabinki 3 runda... Federer, Hewitt... nawet do pociagow nie polecam... Pierwsze co rzucilo mi sie w oczy to Berdych... Dosc zdecydowany dog w parze z Dentem.. H2H 1-0 na korzysc Taylora, grali na hardzie, ale zobaczcie w jakiej formie jest Tomas.. Zlamac jest go strasznie ciezko, a Burgsmullera ogral jak dziecko... Dent jest jeszcze nierowny... Ja juz zagralem handicap +3,5 gema na Berdycha co widac w konkursie tenisowym... IMO dobry typ a zastanawiam sie jeszcze nad normalnym zwyciestwem...
Drugi ciekawy mecz to Ferrero-Mayer... Niemiec ma swietne warunki do gry na trawie.. i lubi grac na tej nawierzchni.. Pokonal bedacego w niezlej formie Verdasco, a co Ferrero? Meczarnie z Lee... Kursy powyzej 2,2 na Floriana sa warte rozpatrzenia..
JoJo - Gonzalez.. ogladajac Johanssona w pojedynku z Rusedskim mozna wywnioskowac ze Szwed jest w dobrej formie... To chyba kres drogi Gonzaleza, ale kursy za niskie.. Za 1,4 nie zagram Szweda.. 1,5-1,6 bym pomyslal..
Jutro powinna sie skonczyc droga Gaela Monfilsa... Przyniosl juz profit, moze odejsc... Ancic to jednak polka wyzej, ale widac ze wygranie juniorskiego Wimbledonu przez Gaela to nie byl przypadek i chlopak sie rozwija.. Kto by pomyslal po dwoch turniejach przed Wimby ze Monfils zajdzie do 3 rundy....
Youzhny-Bjorkman.. nie tykam i odradzam... bomba

Lopez-Safin.. hmmm... czy 1,25 na Safina nie jest za malo? Przed meczem z Philippoussisem powiedzialbym ze tak, ale po tym meczu.... nie... Tak powinno byc, szanse sa dobrze ocenione i Marat chyba jednak w 4 rundzie...
To takie luzne uwagi wieczorno-nocne... Podczas ogladania meczu Detroit-SAS na pewno mnie jeszcze tenisowo oswieci

No i coz jak zwykle czkema na opinie...
Pozdrawiam
Dominik