#367963 - 21/01/2006 22:29

Re: www.hattrick.org
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  25/03/2005

| 
Quote:
  Nie za duzo masz tych dobrych zawodnikow na sprzedaz??:D wypozyczyl bys jakiegos zawodnika za free:D:D szkoda ze nie ma takiej opcji w Hattricku buuu:( 

Teraz już przez dłuższy czas nie będę sprzedawał żadnego trenowanego grajka. A po sprzedaży Applebeya, powinienem mieć na koncie ok    14 000 000    i planuję zakup skrzydłowego - najprawdopodobniej światowej klasy. 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#367964 - 22/01/2006 21:07

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  06/09/2003

| 
Kidd jaką orientacyjną cenę osiągnie ten błyskotek ? Generalnie może i byłbym zainteresowany, ale też w sumie bardziej przydałby mi się skrzydłowy.  A w ogóle to drugie podejście w V lidze zacząłem od kompletu punktów i tak zajebiście jeszcze nie było   Kraków FC mój klub.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#367965 - 22/01/2006 22:00

| 

Carpal Tunnel

| 
Quote:
  Kidd jaką orientacyjną cenę osiągnie ten błyskotek ? Generalnie może i byłbym zainteresowany, ale też w sumie bardziej przydałby mi się skrzydłowy. 
  A w ogóle to drugie podejście w V lidze zacząłem od kompletu punktów i tak zajebiście jeszcze nie było  
  Kraków FC mój klub. 

Byłbym zadowolony gdyby poszedł za 6,7 - 7,2. Jest niezły - ostatnio grywał na 5 *.
  Oglądałem Twój zespół i:
      nazwy naszych stadionów, pochodzą od imienia tego samego WIELKIEGO CZŁOWIEKA.    
      mamy ta samą pojemność stadionu i dodatkowo tak samo rozplanowane miejsca   !!! 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#367968 - 23/01/2006 12:40

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  13/10/2001

| 
Quote:
  Spróbuj go wystawić - może ktoś nie znający realiów hattricka skusi sie na niego. Wiele nie tracisz - najwyżej 4000. Wystaw go jako rozgrywającego. 

Ok, właśnie wystawiłem go jako środkowego pomocnika. 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#367969 - 23/01/2006 20:23

| 

old hand

Meldunek:  16/03/2002

| 
Quote:
  Witam, powiedzcie mi co zrobić z takim zawodnikiem:
  Zbigniew Szczepankiewicz  TSI = 400, lat 17, zadowalający stan formy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca zadowalający [nieprzewidywalny]
  Kondycja:   słaby     Bramkarz:   fatalny  Rozgrywanie:   kiepski     Podania:   solidny  Skrzydłowy:   kiepski     Defensywa:   kiepski  Skuteczność:   kiepski     St.fragmenty:   słaby 

Wystawić go ? Jeśli tak to na jaką pozycję ? Czy może go wyrzucić z drużyny ? 

Szkoda, że rozgrywanie ma kiepskie bo możny by z niego coś zrobić 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#367970 - 23/01/2006 23:06

| 

Pooh-Bah

Meldunek:  22/07/2004

| 
Quote:
  Zbigniew Szczepankiewicz  TSI = 400, lat 17, zadowalający stan formy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca zadowalający [nieprzewidywalny]
  Kondycja:   słaby     Bramkarz:   fatalny  Rozgrywanie:   kiepski     Podania:   solidny  Skrzydłowy:   kiepski     Defensywa:   kiepski  Skuteczność:   kiepski     St.fragmenty:   słaby 

Ja bym go wywalił...z kiepskim rozgrywaniem to lipa do potęgi! No ale zawsze może jakiś nowy gracz się trafi...hehe 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#367972 - 24/01/2006 20:01

| 

Carpal Tunnel

| 
Quote:
    KUPUJCIE !!! STOP ! OKAZJA !!! STOP ! ŚRODKOWY OBROŃCA !!! STOP ! JEDYNE 500 000 !!! STOP !   

Dimitrios Applebey (60153739)   Lat 20,  solidny stan formy , zdrowy   Jest kontrowersyjny, zrównoważony i nieuczciwy Poziom doświadczenia nędzny, przywódca słaby. 
  Narodowość:  Oceania    Wskaźnik TSI:   7 510   Pensja:  14 400 zł/tydzień  w tym premia 20%   Właściciel:  WENECJA     
  Kondycja:    przeciętny   Bramkarz:    fatalny    Rozgrywanie:    kiepski   Podania:    słaby    Skrzydłowy:    słaby    Defensywa:    błyskotliwy      Skuteczność:    nędzny   St.fragmenty:    nędzny 

Najwyższa oferta: 5 828 000 zł złożona przez rsca heidebloem  Licytacja zakończona! 

JESTEM ZAWIEDZIONY !!! 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#367978 - 26/01/2006 19:29

| 

old hand

Meldunek:  13/12/2005

| 
Ostatnio moja druzyna jest nekana kontuzjami - 3mecze=5kontuzji w tym niestety najmlodszy zawodnik az 4tygodnie... od czego to zalezy?? mam po prostu pecha.... Ps.Fizjoterapeuci:  	2             ...to za malo    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#367979 - 26/01/2006 19:44

| 

Pooh-Bah

Meldunek:  23/07/2002

| 
Quote:
  Ostatnio moja druzyna jest nekana kontuzjami - 3mecze=5kontuzji w tym niestety najmlodszy zawodnik az 4tygodnie... od czego to zalezy?? mam po prostu pecha....
  Ps.Fizjoterapeuci:  	2             ...to za malo   

ja mam 10 fizjo. i mam ciagle mnostwo kontuzji 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#367980 - 26/01/2006 20:48

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  06/09/2003

| 
Quote:
  Tak na marginesie...obrazując przepaść między VI i VII ligą...ten twój grajek zarabia więcej niż moja cała kadra 24 zawodników!!! 

Gracze tytaniczni to nie standard w VI lidze   Ale faktem jest, że jak nie wygrywasz luzakiem swojej ligi, to nie ma co sie pchać do awansu   

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#367981 - 26/01/2006 21:55

| 

Pooh-Bah

Meldunek:  22/07/2004

| 
Quote:

Quote:
  Tak na marginesie...obrazując przepaść między VI i VII ligą...ten twój grajek zarabia więcej niż moja cała kadra 24 zawodników!!! 

Gracze tytaniczni to nie standard w VI lidze   Ale faktem jest, że jak nie wygrywasz luzakiem swojej ligi, to nie ma co sie pchać do awansu   

Mówiłem o samej czołówce...jest wiele zespołów z 6 ligi które spokojnie bym ograł, ale jest też wiele takich których nigdy nie dościgne :/ 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#367982 - 27/01/2006 08:40

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  13/10/2001

| 
Quote:

No i proszę sprzedałem go za 24 000 zł do drużyny Kinta da Kalçada w Portugali. 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|